Trekant med hustrun

Sexiganoveller

Min fru och jag hade haft en glad kväll på stan med några bekanta och jag var rejält kåt på min fru när hon gick före mej på perrongen till T-banan, hennes sköna kurviga men ändå smala kropp dolde inte mycket och man såg hennes sexiga string trosor under den tajta kjolen. På tåget satt vi ensamma när det var 3 stationer kvar tills vi skulle gå av, jag smekte heenes lår på innsidan och märkte att hon var stenkåt hon med, för hon särade på benen och lät mej gnida handen mot hennes fitta, hon var nu alldeles blank i ögonen och stönade svagt jag tog och drog undan string kanten och lät ett finger glida in.

Hon stönade högt, jag pressade in ett finger till och jukade sakta, då kom vi in till nästa station och jag lät fingrarna vara kvar, det kom inte på någon och när tåget gick ställde jag mej på knä och särade benen på min fru och började slicka henne med långa drag från klitoris över fittan över anus.. hon nästan skrek av kåthet och fick sin första orgasm. vi lugnade oss nu men jag var kåt som alldrig för nu, vi gick av tåget och på väg hem så går man genom en park, och jag tänkte att nu ska jag knulla henne i det fria. Vi gick in i grönskan och jag lade mej på marken och min fru började rida mej med långa sköna rörelser.

Plötsligt ser jag en skugga längre bort, en kille i 20-22 års åldern står och runkar vilt 5-6 meter längre bort. va fan tänker jag MEN jag har en dröm som nu kanske skulle kunna genomföras… ,jag vinkar till killen att komma närmre, Ann min fru har inte märkt honom än, när killen står brevid min fru (som rider vild av kåthet) drar jag min fru till mej och frågar henne om hon skulle vilja ha en kuk till? samtidigt stoppar jag mitt långfinger i stjärten på henne, hon stönar och säger ja men hur ska vi fixa det ? Jag trycker upp henne i sittande och för hennes huvud åt sidan så killens kuk är bara 20 cm från hennes ansikte, hon stönar och tar honom i sin mun , han har en rejäl kuk 19-20 c med en omkrets som är gigantisk, själv så är man hyfsat utrustad med 19 cm men inte den omkretsen. Efter ha knullat och sett min fru suga kuk ska jag nu förverkliga min dröm, vi reser oss och pelle som killen heter lägger sej på marken och Ann sätter sej snabbt på plats och fortsätter sin ritt, jag runkar min kuk och ber Ann suga mina fingrar blöta som jag sedan för ner och smörjer hennes anus med jag för mitt ollon mot hennes anus och pressar mej in sakta bit för bit ända i botten nu knullar vi som galningar och Ann skriker knulla mej om och om igen, när satsen börjar komma så lägger Pelle och jag Ann på marken och sprutar henne i ansiktet och munnen hon slickar och suger febrilt för att inte missa något.

Efteråt följer Pelle med oss hem och Ann kan inte få nog av Pelles grova lem och suger upp honom direkt vi kommer innanför dörren, Pelle tittar på mej för att få klartecken och jag nickar till honom, då lyfter han upp min fru och säger åt henne att han vill nu oxså vill rövknulla henne, hon säger nej du är för grov och jag ser att hon är lite rädd, Pelle ber då mej att knulla henne först i röven för att förbereda för honom.? ok säger jag och Ann nickar motvilligt, Pelle sätter sej i soffan och runkar medans Ann suger upp mej igen, när kuken är stenhård hämtar jag lite olja och smörjer min Anns rövhål lite,sakta tränger jag in, Ann är ganska kåt nu och stönar och snyftar om varanat nu, jag ökar takten h la tiden till pungen börjar slå mot fittan, då reser sej Pelle och jag drar mej ur och Pelle börjar sakta tryck in sin kuk, Ann slänger med huvudet så hennes långa blonda hår piskar runt när kuken trönger djupare in. När Pelle börjar dra ut så suckar Ann och säger oooohhhh så skönt. Jag har nu blivit sten kåt och går fram till Ann som suger mej som hon alldrig sugit förut, jag känner att satsen kommer med en sådan fart att Ann blir överumplad så jag sprutar henne långt ner i halsen, men Min Ann bara sväljer och suger jag har aldrig sett henne så kåt på våra 11 år tillsammans. Pelle pumpar nu på för fullt i Anns röv och han släpper med ett vrål hela satsen i Anns röv, samtidigt så går det för Ann. Den kvällen/natten glömmer vi aldrig särskilt så hjälper Pelle oss att komma ihåg ett par gånger i månaden.

(0)

Sexnoveller

Clicky