En bra eftermiddag.

Sexiganoveller

Jag skulle åka hem till en bra vän som är lite mer en vän, i bland händer att vi hamnar i säng med varan för att mätta varandras lustar.
Jag kommer hem till dig och hänger av mig och ställer min väska bredvid soffan, vi kramar om varandra och jag sätter mig ner i soffan då du kläcker ur dig.
Jag har inga trosor under kjolen.
Blir lite ställd men samtidigt känner jag upphetsning och det rycker i kuken i mina shorts, jag ser hur hon har krupit ner på alla fyra och letar efter nått i ett av bottenskåpen så jag kan inte låta bli. Jag tar fram kuken och den blir snabbt stor och hård, jag fuktar den och går fram till henne och lyfter på kjolen och sätter kuken mot fittan hennes. Då hon säger men hallå vad gör du? Jag kan inte låta bli utan trycker in kuken och den glider lätt in. Hon är så vått och skön och flåsar mer och mer när jag stöter min hårda kuk in i henne.
Hon mumlar nått men hör inte efter som hon har huvudet kvar i skåpet så jag ökar takten och tar henne hårdare bakifrån då hon stönar högt att hon kommer, jag drar mig ur henne och reser upp henne och för bort henne till soffan så det blir mer bekvämt för oss båda. Jag lägger ner henne på rygg och och ser min öppna väska där det ligger massageolja och jag tar fram och masserar henne med. Då jag känner hur jag vill göra nått lite extra så jag smörjer in min nu extremt hårda och stora kuk med oljan.
Jag tar sen och låter några droppar, droppa ner över hennes våta fitta och det rinner ner över anus hennes. Jag tar ett stadigt tag om min hårda kuk och gnider nån mot fittan så hon stönar och sen ner till hennes anus, där jag läger lite press och den glider lätt in trots sin storlek.
Jag ser på henne att hon tycker den är lite stor, så jag stannar när jag är djupt inne i henne. Hon hinner vänja sig och börjar massera sin klitoris medan jag sakta låter min kuk glida ut och in i henne. Hon börjar stöna rejält och det gör mig så rejält upphetsad så jag blir tvungen att stanna för annars hade jag fått min orgasm som jag vill vänta med ett tag med. Efter nån minut så har jag lugnat ner mig och fortsätter knulla henne i anus.
Hon ser på mig och säger att hon vill stå på alla fyra i stället, så vi tar och ändrar på oss och jag glider in i henne i gen då hör jag ett burande/ vibrerande ljud. Hon har tagit fram sin vibrator som hon låter glida över klitoris, hon låter den glida över sin klitoris och sen in i sin blötta fitta. Vibrationerna från vibratorn blir bara för mycket så jag säger nu kommer jag. Hon kastar sig på rygg och hon fortsätter med leken med vibratorn och jag känner hur det pirrar i mig och jag lättar på min säd och sprutar ut min första kraftiga kaskad och träffar över hennes bröst och i ansiktet på hennes läppar. Och det rycker till mer i min pung och jag ser hur det sprutar över hennes bröst och mage.
Vi båda sjunker i hop och ler och myser, hon kysser mig och vi börjar hångla då jag känner en lätt salt ton i munnen och mins att jag sprutade henne på munnen. Hon ler och har ett lite klurigt utseende, jag fråga vad det är och hon skrattar till och säger du fick din egna sperma i munnen nu.. Ja det gör väl inget tyckte jag efter som hon suger ju min kuk efter jag knullat henne i fittan så hon kommit över min kuk och sugit den.
Vi båda är överens och jag reser mig upp då hon ser att jag fortfarande är hård, och runkar min sperma kladdiga kuk. Och böjer sig fram och suger den, jag njuter så mycket att jag blir tvungen att sätta mig i soffan. Då tar hon och gränslar mig och börjar rida mig. Vi kysser varandra medan hon rider mig och smakerna som blandas i munnen eggar oss rejält. Efter en stund så tar jag tag i henne och ställer henne på alla fyra i soffan, och låter kuken glida in i hennes underbara fitta i gen. Jag tar ett stadigt tag i hennes hår och knullar henne hårt bakifrån. Efter en stund så säger hon att hon vill göra nått speciellt för mig, jag sätter mig i soffan med rumpan på kanten som jag blir beordrad. Hon tar min mycket hård kuk i handen och böjer sig fram och suger den glupsk, jag njuter rejält och stönar högt, när hon slickar kuk skaftet ner till pungen och slickar min kladdiga pung.
Hennes tunga letar sig sakta ner till mitt anus, hennes tunga virvlar runt i mitt anus och samtidigt runkar hon min kuk.
Det blir snabbt så skönt så jag kvider fram,jag kommer och hon reser sig upp och tar kuken i sin mun och suger medan jag får min kraftigaste orgasmen nånsin.
Orgasmen är så kraftig att det svartnar för mina ögon och hela jag skakar och rycker.
När jag sansat mig så reser hon sig upp och klättrar upp i soffan och sätter sig över mitt ansikte och trycker sin våta fitta till min mun, jag börjar slicka henne glupsk och hennes fittsafter rinner ner i min mun och i mitt ansikte, hon skakar i hela kroppen av njutning.
När jag ser att hon är på väg att komma så tar jag och smiskar till hennes stjärt och hon stönar till rejält och hon kommer i en jätte orgasm och hennes safter rinner ner i mitt ansikte och min mun. Hon sjunker i hop bredvid mig och vi kysser och hånglar och våra safter blandas i våra munnar från sperma och fittsafter. Vi myser en stund innan vi tar på oss kläderna och häller upp varsitt glas rödvin och njuter av varandras sällskap.
Slut.

(0)

Sexnoveller

Clicky