Isac den extra

Sexiganoveller

Jag och min fru Åsa har varit gifta i 19 år. Vi har två barn som båda är aktiva inom sport och fritid, så vårat sexliv hänger inte riktigt med. Barnens intressen går före tycker vi båda. Men vissa helger sover barnen över hos våra föräldrar. Då brukar vi laga en god middag och dricka lite gott vin. Med lite alkohol i blodet kommer ide’er och vissa fantasier fram. Som den kvällen två veckor innan Åsa fyllde 40.

Vi hade dukat bort middagen och satt oss intill varandra i soffan. Jag föreslog att vi kanske skulle läsa några noveller för att komma i ännu bättre stämning. Åsa höll med och hämtade den bärbara datorn. Vi surfade in på Sexnoveller.nu och scrollade ner bland alla noveller.

-Vad vill du läsa? frågade Åsa.

-Jag gillar som du vet analsex, svarade jag

Åsa letade en liten stund och fann tillslut en som handlade om analsex och trekant. Det var två killar som förlustade sig på en tjej som gillade lite hårdare tag. Novellen satte igång våra kroppar också, och det tog inte lång tid innan vi båda satt nakna bredvid varandra. Mot slutet av novellen blev tjejen påsatt av båda killarna samtidigt. En kuk i fittan och en i analen. Åsas blick satt som fastklistrad på skärmen när hon läste vidare. Jag började smeka henne på låret, och hon särade snabbt på benen så jag kom åt fittan direkt. Den va redan plaskvåt. Novellen slutade med att alla tre fick orgasm samtidigt.

-Wow, tänk om det vore jag, sa Åsa

-Är det nåt du skulle våga prova? frågade jag.

-Nej, eller jag vet inte. Det är väl en fantasi jag har. Men jag vet inte om jag skulle våga i verkligheten.

-Skulle inte du bli svartsjuk om nån annan knullar mig då?

-Jo, ja kanske. Men det skulle vara spännande också. Vågar du prova nån gång? frågade jag.

-Jag vet inte. sa Åsa

Hon letade upp en ny novell, men tyckte att vi skulle lägga oss i sängen och läsa den. Vi bar med oss datorn till sovrummet och läste en till som handlade om ungefär samma sak. Efter novellens slut knullade jag henne samtidigt som jag pullade henne med en analplugg. Hon kom i en häftig orgasm, och ville då bli knullad i röven som avslutning. Jag tömde min sats i henne. Efteråt låg vi och pratade länge om våra fantasier. Åsas var fortfarande att bli knullad av två samtidigt. Min fantasi är att binda fast Åsa vid sängen så att jag har full kontroll över henne. Hon ska vara något undergiven och lyda mina ord. Annars blir det bestraffning. Åsa tyckte att min fantasi lät spännande. Vi kanske kunde prova det nästa gång.

Veckan efter var det som vanligt fullt upp med jobb och sportaktiviteter. Vi hann knappt prata med varandra mellan körningar på träningar och skola.

-Nästa helg fyller du år hjärtat. Vad önskar du dig? frågade jag henne sent på fredagskvällen.

-Jag önskar mig nya underkläder, och gärna en resa, sa Åsa

-Men en resa kanske blir svårt den här årstiden med allt som händer just nu, fortsatte hon.

-Vi skulle kunna åka iväg en helg bara jag och du? Kanske till Stockholm? sa jag.

-Det låter mysigt. Kan vi få till det redan till helgen? Känns som det är lite kort om tid? sa Åsa

-Jag ska kolla upp det. Barnen kan nog sova hos mina föräldrar, sa jag

Under veckan lyckades jag ordna både barnvakt, hotell och tågresa. Jag försökte också söka efter en tredje person som kunde hjälpa mig med Åsas fantasi. Jag letade runt på olika sajter och hittade till slut en sida som tillhandahöll olika sorters krav. Par som söker par, kille som söker tjej, par som söker kille osv. Jag letade genom sidan och hittade några tänkbara kandidater som jag kontaktade. Tre av killarna svarade direkt. Två av dom fanns i Stockholmsregionen och kunde båda två infinna sig på vårat hotell om så önskades. Jag bad dom att skicka några bilder av sig själva så att Åsa kunde välja ut den hon tyckte skulle passa bäst. Bilderna kom ganska omgående. Båda hade skickat nakenbilder på sig själva, och båda såg ganska bra ut. På torsdagkvällen ropade jag in Åsa till sovrummet där vi har datorn, och berättade om hennes present.

-Vi ska åka till Stockholm i helgen. Bara du och jag. Det är min och barnens present till dig, sa jag

-Men oj, va kul. Tack så mycket. När åker vi då? Vi måste ju packa! sa Åsa

-Vi åker i morgon kl 16 med tåg, sa jag.

-Va spännande. En helg i Stockholm, på hotell. sa Åsa

Jag berättade att jag hade en överraskning till men den skulle hon inte få veta förrän vi satt på tåget i morgon. Åsa gick som på moln resten av kvällen och sjöng för sig själv medan hon packade sin väska. Dagen efter lämnade vi av barnen hos mina föräldrar och tog bilen in till närmaste tågstation som ligger 4 mil bort. Vi hittade våra platser på tåget och satte oss tillrätta. Resan skulle ta 2 timmar enligt tabellen. Jag öppnade en flaska vin som vi delade på lite i smyg. När vi hade åkt en timme behövde Åsa gå på toaletten. Medan hon var borta tog jag fram min telefon och öppnade de två mailen jag fått från de två killar som Åsa skulle få välja mellan, och när hon kom tillbaka berättade jag om den överraskning hon skulle få. Om hon nu vågade och ville. Hon fick såklart bestämma själv. Hon blev både överraskad och lite rädd. Hon ville prova men vågade inte riktigt säga det. Hon undrade hur jag tänkte.

-Om du vill så vill jag också, men tänk om du blir svartsjuk? sa hon.

-Jag har tänkt på det. Om nåt skulle kännas olustigt så avbryter vi. Bara vi är överens om det. Killen vi kommer träffa vet vår situation. Han är proffs på det här, sa jag.

-Va, vilken kille? Finns det redan en kille? frågade hon nervöst.

-Ja, jag har fått kontakt med två stycken. Men du får bara välja en av dom, sa jag med ett leende.

-Här är dom, sa jag och räckte över min telefon.

Åsa tittade storögt på skärmen och bläddrade fram och tillbaka mellan bilderna dom skickat. Båda var nakna och hade rejäla ståkukar på bilderna. Den ena såg lite ut som en italienare, den andra var väldigt mörk. Den senare av dom hade en riktig bamsekuk. Åsas blick fastnade vid den mörke.

-Vilken stor kuk, viskade hon så ingen annan skulle höra.

-Vill du ha honom? frågade jag.

-Oj, jag vet inte. Den är väldigt stor. Men jag skulle gärna vilja känna på den.

-Jag kan kontakta honom nu om du vill. Vi kan äta middag med honom ikväll och lära känna honom lite.

-Ok, men jag måste väl inte bestämma mig nu? Det känns ändå bättre om jag får träffa honom först, sa Åsa

Jag skickade ett mail till den mörka killen, och förklarade vår situation. Han svarade ganska snart att det skulle bli spännande att få träffa oss. Han skickade även sitt mobilnummer så att vi kunde ringa upp honom när vi hade checkat in på hotellet.

När vi kommit fram till hotellet och duschat av oss begav vi oss ner till hotellets restaurang. Vi bokade ett bord för tre och skickade sen ett sms till den mörka killen. Han svarade direkt att han skulle vara där om en halvtimme så vi satte oss vid vårat bord och beställde in två glas vin. Alkoholen gjorde oss lite mer avspända.

-Jag är nervös, sa Åsa

-Jag också, ska vi beställa in nåt starkare? Stilla vår nervositet lite? frågad jag.

-Ja.Ta nåt starkt bara. Jag vet inte om jag klara det här annars, sa Åsa

Vi hann precis svepa våra shots när det plingade till i telefonen. ”Jag är här nu. Står i foaje’n”, stod det.

-Han är här nu. Jag går och möter honom. Sitt kvar du, sa jag till Åsa. Hon bara nickade. Jag såg hur nervös hon var. Det var jag också.

Jag gick ut i foaje’n och kände genast igen det mörka killen.

-Hej. Isac heter jag, sa han och räckte fram handen.

-Hej hej, Lars. Och frugan sitter i restaurangen och väntar på dig. Kom, vi går dit, sa jag.

Isac och Åsa presenterade sig för varandra och sen satte han sig ner mitt emot oss. Vi började småprata om allt mellan himmel och jord. Isac visade sig vara en riktig gentleman. Han var väldigt trevlig och kunde prata på om allt. Till slut kom vi in på orsaken till vår dejt. Vi förklarade hur det låg till och att det bara var en fantasi att bjuda in en tredje part i vårat sexliv. Han lyssnade och nickade när vi pratade på om fantasin och att Åsa inte bestämt sig än, om den skulle besannas eller inte. När vi till slut tystnade tittade han på oss båda och log.

-Så här är det varje gång, när jag träffar andra par första gången. Dom är lika nervösa som ni, och babblar på. Lugna ner er lite. Vi har inte bestämt någonting än. Men om ni bestämmer er för att fullfölja er fantasi, är jag den rätte för er. Jag lyssnar på er och vill ni mot förmodan inte fortsätta är det inga problem för mig. Jag är ganska van det. Ungefär hälften av alla par avbryter. Oftast är det mannen som känner sig obekväm med mig i samma rum. Som ni kanske sett på bilderna så har jag en rejäl dong mellan benen. Men jag vet hur jag använder den. Jag lyssnar på både mannen och kvinnan. Nu är det bara upp till er. Jag kommer nu att lämna er för ikväll. Ni har mitt nummer. Det är bara att höra av er om det är nåt ni funderar över.

Isac reste sig upp och räckte fram handen till mig och tackade för sig. Sen vände han sig till Åsa och tog hennes hand och kysste den.

-Hoppas vi ses i morgon, sa han och blinkade med ena ögat mot henne.

Vi satt kvar en lång stund utan att säga nåt till varandra. Kyparen väckte oss ur vår dvala och frågade om vi var redo att beställa mat. Det blev en perfekt isbrytare. Maten beställdes och vi åt den med stor aptit utan att nämna Isac en enda gång. Vi pratade runt om ingentig ett tag men till slut orkade inte Åsa hålla sig längre.

-Vad tycker du om honom?

-Han verkar väldigt trevlig. Och proffsig. Han verkar veta hur det funkar, sa jag.

-Jag gillar honom. Men du hörde va han sa. Hälften av alla par ballar ur, fortsatte hon.

-Det är din överraskning. Du bestämmer. Jag är på om du vill, sa jag.

-Ok. Vi kör. Men vi måste vara överens. Känns det obehagligt för nån av oss måste vi respektera det. Ok?

-Vi kör på det. Skål för en spännande helg hjärtat.

Vi gick och lade oss tidigt på kvällen, utan att kunna somna nån av oss. Vi diskuterade morgondagen och om vi tagit rätt beslut, men vi var båda eniga om att vi skulle försöka. Vi diskuterade även hur det skulle ske. Vilket scenario som skulle utspelas, och kom fram till att vi skulle äta middag på tu man hand och sedan ringa in Isac när vi gick upp mot vårat hotellrum. Jag påminde Åsa om min fantasi att jag skulle vilja vara lite dominant. Att det var jag som bestämde vad som skulle hända under kvällen, och att Åsa och Isac skulle följa mina order. Åsa gillade även denna fantasi så vi klargjorde att även min fantasi skulle besannas. Innan vi somnade gjorde vi klart vad som skulle hända. Att om nån ångrade sig skulle det respekteras. Att om det går för fort fram, eller för hårt skulle ett kodord användas. Orange betydde sakta ner/ta det lugnare. Rött betydde stopp/sluta.

Morgonen efter åt vi en stadig frukost och kontaktade Isac, med orden ”Vi kör. Kl 20.00. Hotellnummer 409″. Han svarade med tummen upp. Jag skickade även att jag skulle kontakta honom senare på dagen för att gå igenom lite regler. Han svarade åter med en tumme upp. Efter frukosten kom vi överens om att gå ut på stan och shoppa för att skingra våra tankar lite. Åsa hittade genast några butiker hon ville kolla i. Hon är väldigt intresserad av inredning, men det är inte jag. Jag föreslog att vi shoppade en stund var för sig, och att vi skulle mötas vid hotellet om två timmar. Hon gillade ide’n och vi skildes åt. Jag googlade genast efter nån typ av porr affär där jag kunde inhandla lite proviant och redskap som kunde komma väl till hands under kvällen. Jag hittade en butik som låg 15 minuter bort, så jag traskade iväg med adressen inknappad i telefonens gps. Efter 25 minuters letande hittade jag rätt. I butiken fanns det mesta som jag letade efter, men jag ville även ha nåt att binda fast Åsa med. Jag frågade killen bakom kassan om det fanns nåt rep eller liknande.

-Vadå, ska du hålla fast nån? frågade han.

-Eeh, ja. Typ. Eller ja. Hon ska helst sitta helt fast, sa jag lite nervöst.

-Då rekommenderar jag dom här. Dom lägger du under madrassen. Sen drar du fram de här fyra bojorna på valfritt ställe. Sen kan du dra åt så hårt du vill. Antingen lite löst så hon känner att hon har lite rörelseförmåga, eller så drar du åt hårt. Då sitter hon som i ett skruvstäd, informerade han.

-Jag tar dom. Och de här sakerna också, sa jag.

Butiksbiträdet scannade in varorna och efter jag betalat önskade han mig lycka till. Jag tackade och gick ut på gatan igen. Då kom jag att tänka på Isac. Jag ringde upp honom och frågade om vi kunde träffas och gå igenom kvällens utspel. Han svarade att han kunde möta mig om en timme på valfri plats. Vi kom överens om en sportbar inte så långt från hotellet, så jag traskade dit med en gång. Jag beställde in en öl och satte mig vid ett fönsterbord och väntade. Efter en dryg halvtimme dök Isac upp. Han handhälsade lika artigt som igår och satte sig ner mitt emot mig. Jag började genast prata om kvällens höjdpunkt och om mina och Åsas krav och regler. Att jag skulle vara den dominerande och att dom skulle lyda mig. Annars fick Åsa ta en bestraffning. Jag förklarade för Isac att detta var min fantasi, och att bådas skulle förverkligas samtidigt. Isac hade inget emot detta utan tyckte att det skulle bli spännande. Han tyckte vi var modiga om vi nu genomförde allt. Jag förklarade också våra kodord. Han förstod precis hur vi menade och om nån av oss tvekade skulle han ta ett steg åt sidan. Jag tackade honom för hans förståelse och hälsade honom välkommen ikväll kl 20.

Åsa hade redan kommit tillbaka till hotellet när jag kom dit. Hon hade inhandlat nya underkläder och ville gärna visa dom för mig, som för att få ett godkännande av kvällens utstyrsel. Vi gick upp på hotellrummet och Åsa hoppade direkt in i duschen. Efter hennes dusch satte hon på sig de nya underkläderna och kom ut till mig, som låg i sängen och knäppte på tv,n. Hon hade köpt en ursnygg bh i röd spets med tillhörande stringtrosor. Hennes snygga kropp gjordes alldeles utmärkt i de sexiga underkläderna.

-Wow, superläckert. Snurra runt, sa jag

Hon vickade på höfterna och började dansa sexigt. Hon snurrade runt ett varv och fortsatte sedan sin sexdans.

-Vänd dig om och luta dig fram, sa jag.

-Nej du, du får vänta tills ikväll. Mer får du inte se nu, sa hon.

-Vänd dig om och böj dig fram så jag får se röven ordentligt, röt jag lite hårdare.

-Oj då. Tror du att du får bestämma sånt? sa hon leende och förstod mitt spelande.

Jag reste mig ur sängen, tog tag i hennes armar och höll fast dom bakom hennes rygg.

-Från och med nu är det jag som bestämmer. Lyder du inte får du en bestraffning. Böj dig framåt.

Åsa spelade med och lutade sig framåt så att baken putade rakt upp mot taket. Jag smekte hennes underbara skinkor och smiskade till med handen fem gånger. Inte hårt, utan som en markering. Jag förklarade för henne att om inte hon lyder hädanefter kommer det att delas ut bestraffningar i form av smisk eller liknande. Åsa fattade galoppen och försökte ta sig ur mitt grepp fast hon ville egentligen fortsätta spelandet.

-Det blir en bestraffning till. Ställ dig på alla fyra i sängen, sa jag.

Åsa lydde min order och kröp upp i sängen. Jag satte mig på knä bredvid och började måtta in slag mot hennes skinkor. Ett slag på höger skinka, ett slag på vänster. Jag fortsatte så tills jag hade räknat till 10. Åsa skinkor rodnade lite av min behandling, men stod kvar och gav mig en blick som bara lyste kåthet. Hon gillade min behandling. Jag förklarade igen att från och med nu är det jag som bestämmer. Vid nästa bestraffning skulle hon få räkna slagen själv. Om hon var lydig och duktig kunde en eventuell framtida bestraffning vara mildare. Eftersom klockan flög iväg beställde jag upp varsin pizza och en flaska rött. Vi skulle inte hinna ner till restaurangen för att äta. Medan vi åt och drack diskuterade vi kvällen som skulle komma och vi såg båda fram mot den. Hoppas den blir så bra som vi förväntade oss.

Klockan slog 20.00 och det knackade på dörren. Åsa, som hade klätt upp sig i en supersexig svart klänning som framhävde både hennes bröst som hennes snygga bak, gick med lite nervösa steg och öppnade. I dörren stod Isac klädd i snygg skjorta och kavaj. Han tog Åsas hand och kysste den. Åsa klämde fram ett nervöst Hej och Isac la sina armar runt henne och gav henne en värmande kram. Kramen blev som en liten isbrytare och Åsa slappnade av lite i hans varma famn. Isac smekte henne försiktigt efter ryggen samtidigt som han tittade på mig. Jag nickade mot honom som en gest att det är bara att ta för sig. Efter mitt och Isacs lilla möte tidigare på dagen förstod han att han kunde börja spelet. Hans hand smekte sig ner över hennes ena skinka och nöp till lite försiktigt. Åsa ryckte till.

-Oj. Rakt på sak där. Vi kanske ska gå innanför dörren först, sa Åsa.

-Isac gör som JAG säger. Vill han nypa din bak så får han det för mig, kontrade jag.

Isac grabbar då tag med båda sina händer runt hennes bak och lyfter upp Åsa i sin famn, samtidigt som han knådar skinkorna. Han ser stark ut tänker jag, när han bär in Åsa och sätter henne på sängkanten.

-Välkomna till Åsas 40 årsdag, börjar jag. Från och med nu får ingen av er två prata. Jag sköter snacket och vad som ska hända. Om nån av mina regler bryts kommer det utdelas en bestraffning. Bestraffningen bestämmer såklart jag och det kommer vara Åsa som får bestraffningen. Förstått!

-Ja, svarar Åsa med glimmig blick medan Isac nickar mot mig.

-Jaha, se där ja. Du fick inte prata sa jag. Lägg dig på mage i sängen. Nu.

Åsa tittade på mig med en nervös blick. Jag pekade på sängen med hela handen, och hon log lite när hon efter lite betänketid la sig ner på mage. Jag gick fram till sängkanten och sa åt henne att räkna högt efter varje smisk hon mottagit. När hon räknat till fem slutade jag, och gick och satte mig på en stol som fanns i andra ändan av rummet. Jag beordrade Isac att sätta sig i den andra.

-Nu vill jag att du hämtar din mobil och sätter på nån bra musik som du kan dansa till. Jag vill att du ska dansa så sexigt du kan, samtidigt som du börjar strippa för oss grabbar här borta.

Åsa tittade mot mig med en stel blick och fiskade upp sin telefon ur handväskan, letade fram en låt och höjde volymen till full styrka. Sen började hon dansa, till en början nervöst och stelt. Klänningen smekte hon försiktigt av sig i takt till musiken, hela tiden höll hon min blick och jag kunde se att hon inte kände sig helt bekväm med situationen, så jag bad henne pausa musiken.

-Isac, kan du lämna oss en minut. Jag behöver diskutera en sak med min fru. Isac nickade och gick in på badrummet och började spola vatten i handfatet. Jag vinkade till mig Åsa och satte henne i mitt knä.

-Nu får du prata om du vill. Känns det ok? Eller vill du avbryta?

-Jag är bara så himla nervös. Det sitter en främmande karl bredvid dig och kollar på mig. Det känns konstigt att klä av sig naken inför en annan, tror jag.

-Bekymra dig inte för Isac. Han vet hur det funkar. Vill du avbryta lämnar han oss ifred. Men tänk på vilken upplevelse du kan få av mig ikväll. Jag kommer se till att din njutning når nya höjder.

-Ja, men måste jag stå här mitt på golvet och strippa. Jag känner mig naken och utlämnad då.

-Ok, vi hoppar över det tills vidare. Om vi ska fortsätta nu gäller mina regler igen. Inget prat. Vad Tycker du? Åsa log och nickade jakande mot mig. Jag sa till henne att sätta sig på sängen medan jag gick till badrumsdörren och knackade. Isac öppnade och tittade hoppfullt på mig. Jag förklarade läget att vi fortsätter och att mina regler fortfarande gäller, och bad honom att sätta sig på samma stol igen. Jag hämtade min ”gott och blandat” påse som jag inhandlat tidigare under dagen, tog fram en ögonbindel och sa åt Isac att sätta på den på Åsa. Sen bad jag Åsa att lägga sig på rygg i sängen.

-Isac, du ska nu beröra min fru med dina fingerspetsar. Du får smeka henne över hela kroppen, men inte på fittan eller brösten.

Isa nickade, klev upp i sängen och började smeka Åsas ansikte. Hans fingrar lekte lätt över pannan, vidare ner över näsan och ner på hakan. Han fortsatte sina smekningar ut mot hennes öron och sen ner på halsen. Åsa gav ifrån sig små gnyenden och stön tack vare Isacs beröringar, när han fortsatte ner över axlarna och ut på armarna. Hans händer gled över hennes armar, ner mot händerna, som Åsa utav ren reflex, även smekte hans underarmar. Jag beordrade Åsa att sluta med hennes beröring, och varnade henne att om hon fortsatte, skulle hon få ett straff. Hon slutade genast och la ner armarna igen, när Isac fortsatte sin upptäcksfärd vidare ner på hennes kropp. När han kommit ner till fötterna bad jag honom att kyssa hennes tår. Sen skulle han fortsätta kyssa henne där jag sa till honom att kyssa. Vaderna, insida lår, magen, axlarna, halsen, pannan och slutligen örsnibbarna, som jag vet är extra känsliga när hon blir kåt. Efter kyssandet bad jag åter Isac att sätta sig i stolen, och letade upp massageoljan som jag också köpt. Jag sa till Åsa att sätta sig upp i sängen, satte mig bakom henne och knäppte upp bh,n. Som en reflex drog hon upp armarna för att skyla sina bröst, men jag drog bestämt ner dom igen, och bestämde mig för att ge ut en bestraffning. Men den blev av den mildare graden. Isac fick komma fram, ta olja i sina händer och massera hennes axlar framifrån, samtidigt som jag också hällde olja i mina händer och greppade tag runt henne och masserade hennes bröst. Åsas läten blev nu ännu ljudligare av vår behandling, och jag kände att hon avtjänat straffet. Isac beordrades tillbaka till stolen medan jag fortsatte masserandet av brösten. Några gånger nöp jag tag med tummen och pekfingret runt hennes styva bröstvårtor, och Åsa stönade till av upphetsning. Då nöp jag till med båda händerna samtidigt och höll kvar en stund. Vid varje tillfälle hon lät eller stönade nöp jag lite hårdare, och förklarade samtidigt att när hon tystnade så slutade jag. Jag kunde känna och höra på Åsas andning att hon nu var riktigt kåt. Jag bad henne att nu ställa sig på golvet igen, och med lite hjälp av mig med tanke på ögonbindeln, hamnade hon till slut på rätt plats framför stolarna. Jag hittade hennes telefon och satte på musiken igen.

-Dansa för oss. Sexigt.

Med ögonbindeln på, och nu ännu mer upphetsad blev det den här gången inga problem. Åsa dansade och åmade sig framför oss på golvet. Några gånger höll hon på att tappa balansen, så jag bad henne att vända sig med ryggen mot oss och sakta dra av sig trosorna. Ända ner till fötterna och sedan hålla kvar händerna där. På det viset fick vi full insyn på hennes dyblöta fitta och runda röv.

Stå nu kvar så där, medan jag och Isac tar för oss lite. Isac reste sig med ett ryck och på min order fick han smeka hennes runda skinkor, och Åsa stönade till igen. Men åter igen höll hon på att tappa balansen så jag bad henne att ställa sig på alla fyra i sängen i stället. Med Isacs guidning hittade hon snabbt till sängen, och ställde sig direkt på alla fyra och vickade sexigt på höfterna. Isac fortsatte smeka skinkorna, och jag hällde på lite olja och bad honom massera röven med tummarna. Han fick massera hela röven förutom analen och fittan. Jag gick runt och satte mig på knä framför henne och knäppte upp mina byxor.

-Slicka min kuk, beordrade jag, och Åsa sträckte ivrigt fram tungan för att slicka. Jag styrde kuken fram till hennes tungspets men drog mig sedan undan igen, retade henne genom att nudda kuken på olika ställen i ansiktet.

-Vill du suga på min kuk?

Åsa nickade ivrigt, samtidigt som hon stönade av Isacs intima massage. Jag skrattade högt åt henne att hon var en riktigt kåt liten slyna. -Du ska nog få suga kuk, men inte min. Jag vinkade runt Isac och bad honom att klä av sig naken. Hans kuk klatshade rakt upp på magen när kalsongerna drogs av. Den kuken var nog en av de största jag nånsin sett, och jag har sett en del porr genom åren. Sen fick han ta min plats och jag gav Åsa rättighet att förlusta sig på en annan mans kuk. Jag sa åt henne att hon fick suga och slicka, men inte använda sina händer. Isac fick inte heller hjälpa till på något vis, utan hon fick klara det själv. Åsa dök genast på hans kuk och började slicka skaftet. Hon stönade högt när hon kände hur stor den var, och impulsivt tog hon sina händer till hjälp, för att riktigt kunna känna storleken på den enorma kuk hon hade framför näsan. Detta kunde jag såklart inte tolerera utan bestraffade henne genom att hitta fram ett par handbojor, och låste fast hennes händer bakom hennes rygg. På det viset hamnade hennes röv rakt upp mot taket, och jag arbetade in 10 snabba rapp på skinkorna, som Åsa stånkade fram högt och tydligt. Isac gillade verkligen Åsas behandling av hans kuk, tittade bedjande mot mig som för att få en liten paus från avsugandet. Det blev ett perfekt brejk, och Åsa lossades från bojorna, bara för att vändas om på rygg. Därefter låste jag fast hennes händer och fötter med de nyinköpta ”under madrassen” bojorna, och sträckte ut henne så att hon låg som ett utsträckt kors. Isac beordrade jag ner till fittan där han skulle slicka, samtidigt som han pullade henne med två fingrar. Jag rotade genom påsen och hittade två bröstklämmor som jag försiktigt nöp fast på båda bröstvårtorna, och mellan dom hängde en kedja som man om man ville kunde dra i för att förstärka smärtan något. Åsa började, av Isacs slickande och pullande, andas allt tyngre och stönen blev högre och högre. För att dra ut på hennes orgasm ett tag till blev Isac utvisad, och fick sätta sig på bänken (stolen) 2 minuter. Under tiden hällde jag massageolja över Åsas bröst och smekte och masserade dom. Ibland greppade jag tag i kedjan och drog lite försiktigt, och Åsa grimaserade samtidigt som hon stönade. Nu tyckte jag att ögonbindeln fick åka av, och hon kisade rejält när ljuset åter mötte hennes ögon. När hennes syn normaliserat sig tittade hon mig djupt i ögonen, och jag kunde se hennes kåta blanka ögon.

-Nu ska du bli knullad, sa jag. Av en stor svart kuk.

Åsa nickade, och tittade bort mot Isac som satt med kuken i handen och runkade. Isac fick lägga sig i sängen och Åsa beordrades ovanpå. Eftersom hans kuk var så enorm, bad jag Åsa att smörj in den med en rejäl klick glidmedel. Jag hämtade flaskan och räckte över den till Åsa, som snabbt hällde ut en stor klick och började runka den med båda händerna. Åsa bara stirrade på den största kuk hon någonsin hållit i och kom av sig i sitt runkande.

-Smörj färdigt nån gång då. Du ska knullas nu, sa jag med lite hög ton, och Åsa väcktes ur sin kukdvala. Eftersom hon kom av sig delade jag ut ett straff som skulle avtjänas när Isacs kuk försvunnit helt in i fittan. Straffet blev 15 piskrapp, med den nyinköpta läderpiska jag nu visade upp för henne. Samtidigt tog Isac ett stadigt tag runt hennes höfter och lyfte henne på plats ovanför kukhuvudet. Åsa fick lov av mig att hjälpa till med sina händer, och styra den rätt. Sakta sänkte hon sig ner över kuken och den gled ganska lätt in första biten. Ollonet försvann, och även en bit av skaftet. Hon reste sig en bit och gled sedan ner över kuken igen och tryckte den ännu längre upp i fittan. Jag såg på henne att hon njöt när kuken fyllde hennes fitta till max, men hela kuken fick hon inte in. Hon började knulla honom i en snabbare takt nu, och hon skrek rakt ut varje gång kuken fyllde henne. Jag greppade hennes händer och förde ner dom till Isacs lår, och på så vis böjdes hennes kropp bakåt, så kunde jag smeka hennes klitoris samtidigt som Isac hjälpte till genom att knulla henne medan hon satt grensle över honom. Hennes orgasm närmade sig i rask takt och nu knullade han henne som en galning, och när jag nöp tag i klittan med tummen och pekfingret, fick hon den starkaste och längsta orgasm hon någonsin fått. Hon ramlade ihop på Isacs bröst och andades tungt, med kuken kvar långt upp i fittan. Isac rörde försiktigt på sina höfter och Åsa stönade till och vickade på röven, som ett tecken på att hon ville ha mer.

-Ligg kvar så där. Straffet ska avtjänas nu, sa jag och greppade piskan. Jag vevade den i luften några varv innan det första rappet landade på den ena skinkan. Åsa kved till och det avbildades ett rosa märke där jag piskat. Nästa rapp satt på den andra skinkan och åter igen kved hon till av smärtan.

-Nu glömmer du bort att räkna högt. Det blir ytterligare straff. Det avtjänas direkt efter det här straffet, sa jag och fortsatte mina rapp över röven. Åsa bet sig i läppen inför varje rapp, men räknade samtidigt högt. Innan de 5 sista rappen bad jag Isac att åter knulla henne med samma raska takt som innan orgasmen, och Åsa stönade åter högt varje gång kuken var i botten på hennes fitta. Då smiskade jag de 5 sista rappen i samma takt som han knullade henne och mellan stönen, njutning och skriken av smärta försökte hon räkna högt. Isac saktade ner på tempot, ville komma loss för att inte spruta henne full av sperma, så Åsa fick lov att hoppa av honom för att istället ställa sig på alla fyra.

-Nästa straff ska avtjänas. Stå still så där, sa jag, rotade i påsen och fiskade upp en analplugg som jag räckte fram till Åsa. Sa åt henne att slicka den så att den skulle kunna glida in i hennes anal lättare. Isac fick också agera glidmedel, när han beordrades att slicka Åsas anal och smörja in hålet så gott han kunde. Han satte sig på knä bakom Åsa och började slickandet, och Åsa stönade åter högt. Hon har alltid gillat analsex, och en mjuk tunga som smeker och slickar hennes anal gör att hon blir om möjligt ännu kåtare. När jag tyckte att analpluggen dög byttte jag plats med den, och lät Åsa suga min kuk istället. Jag höll ett stadigt grepp om hennes nacke, och tryckte in kuken långt in i munnen.

-Du ska kunna få in hela, sa jag, och lät hon ta lite luft innan jag tryckte på igen. Åsa försökte verkligen få in hela, men kväljningarna avbröt henne gång på gång. Till slut hittade hon en teknik som gjorde så att min kuk gled ända ner i svalget på henne, och hon nuddade näsan mot min mage.

-Duktig flicka, sa jag och drog sakta ut kuken igen. Åsa drog efter andan, och tittade mig i ögonen med sin kåtblick och jag kunde se på henne att hon ville ha mycket mer. Isacs tunga hade nu försvunnit långt in i hennes anal och han knullade henne med den. Då bad jag om ett platsbyte, och Isac tog min plats framför Åsa så att hon kunde suga honom istället. Jag tog analpluggen, spottade några gånger på hennes öppning och tryckte sen in pluggen i ett enda tryck. Åsa ylade till lite av smärta men fortsatte suga Isac samtidigt. Jag greppade runt kanten på pluggen och drog sakta i den, och kunde se hennes anal vidgas innan den gled ur med ett plopp. På nytt tryckte jag in den och började knulla henne med pluggen och hon stönade högt, med bamsekuken i munnen samtidigt. Isac, som nu annonserade med gestikulationer att han var nära att komma, fick min tillåtelse att kliva åt sidan ett tag igen. Men jag fortsatte penetreringen av Åsas anal med pluggen ett tag till. Hennes andra orgasm närmade sig, så jag drog ut pluggen och tog en liten paus. Åsa blev tvungen att stå kvar på alla fyra för snart skulle det knullas på riktigt. Isac hade nu återhämtat sig och han fick lägga sig på rygg i sängen med Åsa sittandes grensle över honom. Denna gång gled hans kuk in utan några som helst problem. Åsas safter fullkomligt rann ur henne när den stora kuken fyllde upp hennes fitta igen. Hon skulle enligt mina order sitta med fittan sänkt över hela hans kuk tills jag bad henne göra någonting annat. Men Åsas kåthet lydde inte hennes hjärna, så hon började rida honom som en galning i förhoppning att få en ny orgasm. Jag var snabbt framme och daskade till ena skinkan med handflatan, men hon fortsatte knullandet. Då hämtade jag piskan och riktade in 4 snabba rapp över röven, och av ren smärta skrek hon rakt ut. Men det funkade. Hon satte sig helt stilla med kuken så långt upp i fittan hon förmådde. 4 rödrosa streck syntes på hennes röv och jag talade om att mer straff skulle utdelas så snart vi var klara med det riktiga knullandet. Jag ställde mig bakom Åsas röv och spottade några klysor saliv på hennes anal, och smorde in hålet med tummen. Jag tryckte med bestämdhet in den och kunde känna Isacs kuk pulsera genom mellanväggen. Åsas njutning av att bli fylld i båda hålen gick inte att ta miste på, när stönen nästan ekade mellan väggarna. Åsa ombads att börja knulla Isacs kuk samtidigt som jag pullade hennes anal med tummen. Efter ett tag drog jag ut tummen och ersatte den med två fingrar istället. Åsas bakre hål vidgades av mina fingrar och min kåthet tog över, och mina fingrar lämnade hennes anal när jag ville trycka in kuken istället. Åsa satte sig still över Isacs kuk när hon kunde känna mitt kukhuvud nosa runt hennes öppning. Sakta tryckte jag in huvudet och det spände åt ordentligt runt det. Analen pulserade och masserade min kuk när jag fortsatte att trycka in även skaftet. När kuken försvunnit helt in i hennes röv började jag dra ut den igen, och Åsa bara stönade och skrek, -Knulla mig, knulla mig hårt. Ååh, knulla mig, Snälla.

Jag och Isac satte fart på juckandet och trots att det var mycket trångt om plast i både fitta och röv, lyckades vi hitta ett tempo som passade oss alla tre. Det tog inte alls lång tid innan Åsa kom i en andra orgasm. Röven drog ihop sig, om möjligt ännu mer, runt min kuk och mjölkade den skönt medan hennes orgasm ebbade ut. När hon till slut kommit till sans igen, drog jag mig ur och Isac likaså. Åsa vändes runt, och blev liggandes på rygg i sängen, helt urlakad på krafter. Efter lite återhämtning berättade jag om det sista straffet som skulle utdelas. Isac blev tillsagd att ställa sig vid sängkanten, och Åsa skulle ligga på rygg med röven stickandes utanför kanten och benen sträckta mot taket. Isac fick lov att hjälpa till med stöd åt benen. Sen skulle hon knullas i röven av denne bamsekuk. Rikligt med glidmedel smordes in av Isac, och han riktade in sig mot analen. Åsa, som fortfarande var lite omtöcknad, låg helt avslappnad och kunde därför utan några större problem ta emt den enorma kuken i hennes röv. Isacs kuk försvann längre och längre in, och Åsa stönade högt när kuken sprängde ut hennes röv till max. Nu fick Isac lov av mig att avsluta sig själv, och eftersom han redan var nära knullade han henne med några hårda juck, drog ut kuken och tänkte spruta. Snabbt beordrade jag honom att trycka in kuken i botten på henne igen.

-Fyll hennes kåtröv med din sperma. Och som han kom. Han knullade och fyllde hennes anal, och Åsa njöt fulla drag. När han senare kände sig klar drog han ut den slaknande kuken, och hans sås rann ur henne och hamnade på golvet och i sängen. Min kuk kändes nu också redo att tömmas, så Åsa hamnade på golvet på knä och jag riktade min kuk mot hennes ansikte och började runka. Isac skulle hålla i Åsas händer bakom hennes rygg, och hon skulle gapa stort när jag nu kände att det var dags att spruta. Några drag senare sprutade jag hennes ansikte fullt av min sats, och Åsa satt villigt kvar med munnen öppen och slickade på sina läppar som var helt nedkletade av sperman.

Efter vårat äventyr tackade vi Isac som hade möjlighet att hjälpa oss med våra fantasier, och Isac tackade oss och ville gärna vara med nån mer gång. Om vi skulle komma på att vi hade några fler fantasier som skulle förverkligas…

(0)

Sexnoveller

Clicky