Suzanne – Min tysklärare

Sexiganoveller

Min tysklärare är skitsnygg. Jag hatar egentligen skolan men jag går på alla tysklektionerna bara för att spana in läraren. Hon heter Suzanne och är väl knappt 30. Hon har blont hår i en knut, blå ögon och stora röda läppar. Hon har ett sött ansikte men det jag gillar bäst med henne är hennes bröst. Hon har verkliga jättepattar!! Jag sitter längst fram och stirrar på dem varje lektion och blir jävligt kåt. På rasten går jag direkt och runkar och fantiserar om Suzannes bröst.

En dag bad hon mig stanna kvar efter lektionen. Ok sa jag. När lektionen var slut hade jag som vanligt ett enormt stånd. Trots det gick jag fram till katedern när alla gått ut.

-Vi måste prata om dina betyg, sa Suzanne, du kommer att få IG om du inte bättrar dig. Har du svårt för språk eller vad är problemet?

-Jag kan inte koncentrera mig för att du är så snygg och sexig, sa jag. Jag kan inte sluta kolla på dig.

-Det där var en dålig ursäkt, den tror jag inte på.

-Det är sant, jag är jättekåt på dig just nu, jag ska visa

Jag drog snabbt ner byxorna och kalsongerna och visade mitt enorma stånd.

-Åh! Så stor den är, flämtade Suzanne. Jag måste få smaka på den.

-Ta fram tuttarna först, sa jag.

Utan att tveka slet Suzanne av sig sin blus och bh och visade sina jättepattar. Jag var inte sen med att ta tag i båda två och klämma på dem, äntligen gick min dröm i uppfyllelse. Jag drog till mig min kåta tysklärarinna och kysste henne hårt. Hennes tunga svirvlade runt i min mun och hon stönade medan jag masserade hennes jättebröst.

Jag slutade kyssa henne och knep henne hårt i bröstvårtorna. Hon gnällde till och stönade igen.

-Nu får du suga min kuk din kåta slyna, sa jag.

Suzanne föll genast ner på knä framför mig och tog hela min stora kuk i munnen. Hon började suga mig som en porrstjärna, hennes huvud guppade upp och ner längst min stake och hon stönade brunstigt hela tiden. Jag lutade huvudet bakåt och bara njöt av behandlingen.

-Nu vill jag knulla dina pattar, befallde jag.

-Oh ja, stönade hon, knulla mina stora bröst!

Hon klämde ihop sina tuttar runt min salivblöta påle och drog lite i sina bröstvårtor samtidigt. Jag tog tag i hennes axlar och började jucka.

-Du har så sköna pattar Suzanne!

-Ja, knulla mina bröst, ja, ja!

-Åh din kåta slyna, din lilla tyskhora!

-Ja! Kalla mig slyna, mmm knulla mig!

Nu släppte jag taget och vände henne om. Jag lutade henne mot katedern och drog snabbt ner hennes kjol och trosor. Jag körde in kuken i hennes plaskvåta fitta bakifrån och började knulla henne. Jag använde hennes jättebröst som handtag när jag knullade henne stenhårt.

-Ja, knulla mig med din stora kuk, skrek Suzanne.

-Åh vad trång du är din slyna, stönade jag.

Suzanne skrek och stönade medan jag knullade henne, jag tror till och med att hon skrek något på tyska. Det kändes i alla fall som att vara med i en porrfilm.

När Suzanne skrikit ut minst två orgasmer kände jag att skulle komma. Jag drog mig ur och vände min lilla tyskhora mot mig igen. Jag sprutade ner hennes söta ansikte och fantastiska pattar med en enorm sats, hon gnydde och tog tacksamt emot.

Utmattad satte jag mig på en stol och tittade på henne. Hon låg nedsprutad på golvet med ett stort leende på sina spermaindränkta läppar.

-Det var det bästa knull jag någonsin haft, flämtade hon.

Och jag höll med. Jag knullar henne efter varje lektion sedan dess och jag har numera MVG i tyska.

(0)

Sexnoveller

Clicky