När jag mötte Lena

Sexiganoveller

Jag heter Conni och jag vill dela med mig en underbar historia. Det var förra året, jag gick i nian och var 16 år gammal. I skolan var jag väldigt populär och tjejerna var alltid ute efter mig. Men jag hade just gjort slut på ett dåligt förhållande och orkade inte påbörja ett nytt. Jag brukade simma mycket så jag hade en fin och muskulös kropp, och jag var mörkhyad, allt som tjejerna ville ha helt enkelt. Jag hade inte fått knulla på flera veckor så jag var minst sagt kåt, till och med i skolan. Jag brukade få stånd bara av att titta på vår snygga spanska lärare.

Hon hette Lena och hon var väl i slutet av 20-års åldern. Hon hade stora bröst och ibland kunde man se hennes bröstvårtor när hon hade en tunn BH. Hennes fylliga läppar gjorde att jag hela tiden tänkte på att ha oralsex med henne. En dag så pratade vi enskilt i ett litet rum om varför det går så dåligt för mig i spanskan och min enda förklaring var att jag gjort slut med min tjej och jag saknade att vara med nån. Bara tanken av att vistas i samma rum som kvinnan jag drömmer om varje natt gjorde mig hård. Fröken Lena frågade mig vad jag menar med att vara med nån, då blev jag generad och svarade: -Jag tror du vet fröken. Då sa hon med sin sexiga röst: -Jag vet. Jag kommer också ihåg hur det var i tonåren. Man tänkte bara på sex, sex och mera sex. Jag trodde aldrig att jag skulle få höra min lärare säga de orden till mig. Så jag svarade: -Då vet du hur jag känner mig fröken. -Javisst, fortfarande är det så att även jag tänker på sex. Sa Lena. Jag frågade med ett leende på läpparna: Hur så Lena, har du ingen man där hemma? -Jo, men han gör inte sitt jobb. Om du vet vad jag menar? -Ja, jag vet. Jag blev så väldigt förvånad att det hade gått så här långt, men fortfarande så hoppades jag inte på nåt. För jag tänkte att Lena kanske ville ha nån att prata med bara.

Allt blev hetare när Lena plötsligt frågade mig: -Har du nånsin varit med en äldre kvinna? Nej svarade jag då med en klump i halsen och en stenhård kuk. Jag såg att fröken Lena började bli lite kåt och villig och hon tittade hela tiden på mina armar. Jag hade en tight, och vit t-shirt på mig. Till slut klarade jag inte av leken mer och jag sa ivrigt: -Fröken, jag har alltid varit tänd på dig, det var allt jag ville säga. Hennes ögon liksom lyste upp och hon blev förvånad över mitt mod. Hon sa: -Jag är smickrad. Berätta mer. Då fortsatte jag glatt: -Jag drömmer om dig varje natt och jag vill gärna ha sex med dig. Jag höll andan tills jag fick höra hennes svar. -Visst ska du få ha sex med mig. Sa hon. Jag blev lite kaxig nu och frågade henne om hon gillade unga och stora killar. Hon svarade: Jag är för kåt att prata. Jag vill ha dig inne i min kåta fitta NU!! Jag ställde mig upp framför henne och sa gör vad du vill med mig. Hon drog ner blixtlåset på mina jeans och drog ner byxorna. Sen drog hon ivrigt ner mina kalsonger och upptäckte att jag faktist var stor och hård. -Jag vill suga av dig. Sa hon med ett stön och sitt kåta ansiktsuttryck. Gör vad du behagar svarade jag då. Hon tog min kuk i handen och stoppade den i hennes sexiga mun. Hon började slicka på kukhuvudet och jag beföll: -SUG NU!! -Jag ska göra dig till en man.

Svarade hon och fortsatte med att suga. Hon tog hela staken i hennes erfarna mun, och sög nonstop. Jag kände att jag inte kunde hålla mig mer så jag drog ur kuken och sa: -Jag vill kuka dig, fröken. Strippa av dig din kläder, nu. -Ok sätt dig på stolen igen. Sa hon. Jag gjorde som hon sa. Nu började hon ta av sin sin blus och jag såg hennes stora, fasta pattar. När hon tog av sig BH:n så blev jag så kåt att jag började runka. -Skynda dig. Lena tog nu av sig sina byxor och vände sig om så jag såg hennes fina stringtrosor. Hon tog fram sin röv till mitt ansikte. Jag började slicka hennes rövhål genom hennes string. Äntligen tog hon av sig sina trosor och jag såg hennes fitta. Den var nyrakad och blöt, nu var hon helt naken och jag tog hastigt av mig alla kläder också. -Fröken Lena, nu vill jag knulla din kåta fitta så hårt att du blir aldrig försöker ge mig ett IG mer. Hon satte sig på min kuk och jag penetrerade henne i en hastig rörelse. Hon stönade så högt att jag trodde nån skulle höra. -Oroa dig inte, ingen är i närheten. Samtidigt som jag knullade hennes blöta mutta, slickade vi varandra och kysstes. Nu fick hon en orgasm och hon brast ut i ett skrik. Även jag kände att hela hennes kropp rös. Jag sa: -Jag vill komma i din mun. Så fröken tog ut min kuk från hennes mutta och började suga igen. Nu orkade jag inte hålla igen det mer så den första strålen av min varma sperma träffade hennes underläpp och hon slickade på det och väntade på resten, jag kom en gång till, den här gången så kom det rakt in i hennes sugarmun. Hon svalde medvilligt allt och sen slickade hon upp det som var kvar på min kuk också. Nu var det dags att ta på sig kläderna och dra hem. Jag sa till henne att jag ska knulla henne igen, snart. Jag gick hem och jag var väldigt tillfredställd, och tänkte på när jag ska få knulla min lilla knullkompis igen.

(0)

Sexnoveller

Clicky