Mogen sex är bäst

Sexiganoveller

I samband med de affärsresor jag gör regelbundet runt om i Skandinavien händer det att jag har turen att få njuta av små härliga sexäventyr. Oftast är det mogna kvinnor mellan 40 och 60 år som söker kvälls- och nattsällskap och de tar ofta intiativet till inviterna.

Nu tänker jag berätta vad som hände när jag kom till Malmö där jag tog in på ett hotell mitt i centrum. Kände mig nöjd efter några bra kundmöten under dagen och bestämde mig för att ta ett bastubad. Tog med mig en öl och gick för att leta reda på bastun. Jag var ganska tidig så bastun var tom när jag kom. Jag öppnade ölen och njöt av kontrasten mellan kall öl och varm bastu. Kände att jag blev lite kåt och kuken växte mellan benen. Som tur var kom det inte någon mer in i bastun så jag kunde duscha i lugn och ro och sakta runka kuken innan jag gick tillbaka till mitt rum.

Tog på mig kläder och gick ut på den närliggande puben där det visade sig att de hade happy hour vilket gjorde att det var rätt mycket folk där redan vid sextiden. Jag beställer in en Guiness och står vid bardisken och läser en tidning. Efter en stund står det en kvinna i femtio-års-åldern bredvid mig med en öl. Jag läser en artikel om att mogna kvinnor är de bästa älskarinnorna när hon lutar sig fram och frågar om det står något intressant i tidningen. Väl medveten om att hon sett vad jag läst rodnar jag något och svarar att det jag just läst verkligen var intressant. Hon bad mig berätta och jag försökte att återberätta artikeln för henne. Hon hade satt sig på stolen bredvid mig och jag kände hur hon tryckte sig mot mig. Kappan var uppknäppt och kjolen hade glidit högt upp över låren så jag kunde inte låta bli att titta där då och då. Hon såg min blickar och placerade min hand på sina lår samtidigt som hon försiktigt la den andra handen över bulan på mina byxor. Hon såg mig djupt in i ögonen och slickade sig sakta och utmanande runt munnen och jag lät min hand glida högre upp mellan hennes lår. Jag kände var stay-upsen slutade och strök nu med handen över hennes mjuka lår och döm om min förvåning när långfingret stötte mot hennes redan fuktiga könshår. Hon log och tryckte sin hand hårdare mot mina byxor där kuken nu stod i sin fulla prakt. Jag kände hennes svullna våta och hala blygdläppar och lirkade försiktigt in ett finger i henne och lät det glida fram och tillbaka inne i henne. Hon tog en stor klunk öl och andades djupt. Efter några minuter tog hon min hand och stack in mina fingrar i sin mun och sög snabbt på dem. Nu går vi sa hon, och vi tömde snabbt tömde våra öl.

Det visade sig att hon bodde centralt så vi gick sakta hem till henne. I hissen upp till lägenheten kysstes vi intensivt och jag kramade hennes fylliga bröst under tröjan. När vi kommit in tar hon mig med in i sitt kombinerade vardags- och sovrum och sätter mig i soffan. Sakta tar hon av sig sina kläder i en slags slow motion-striptease. Hon hade en härligt fyllig kropp med stora runda bröst och en härligt kvinnlig stjärt. Hon hade utmanande stringtrosor på sig och vickade sakta med baken innan hon vänder sig om och sätter sig gränsle över mig. Jag börjar att smeka och suga hennes vänstra bröst som är alldeles framför mitt ansikte. Jag låter bröstvårtan komma in mellan mina läppar, slickar och suger sakta på den, hon kastar bak huvudet och ger mig det andra bröstet som får samma behandling. Jag tar tag i hennes stringtrosa och smeker sakta längs ”stringen” och låter fingret glida ovanpå och under längs den underbara stjärten. Jag ber henne ställa sig på knä i soffan och jag står på knä på golvet och börjar leka med henne bakifrån. Jag låter mina fingrar vandra under stringtrosan och beröra stjärtskåran och blygdläpparna men aldrig tränga in. Jag låter fingret sakta tryckas mot fittöppningen men stannar upp, hon försöker trycka sig mot mig för men jag drar bort fingret.

Sakta befriar jag henne från trosorna så att jag ser hennes våta fitta som är halvöppen och glänser av fukt. Jag börjar att slicka henne bakifrån, min tunga börjar uppe vid ryggslutet och leker sig ner via stjärtskåran ner till blygdläpparna. Så håller jag på några gånger och hon stönar av vällust. Jag låter tungan leta sig in mellan hennes våta blygdläppar och slickar omsorgsfullt fittan. Fortsätter uppåt mot hennes känsliga lilla knopp, slickar och suger på den samtidigt som jag för upp två fingrar djupt in i henne. Hon börjar att jucka mot mina fingrar och jag fortsätter att slicka och pulla henne. Efter en stund känner jag hur fittan drar ihop sig och hon får sin första orgasm. Jag slutar att slicka klitoris och fortsätter att slicka så djupt in jag kan för att få njuta av hennes safter. Försiktigt låter jag tungan fortsätta till stjärthålet som jag också slickar runt så att det blir blött. Jag trycker försiktigt tungan in i stjärthålet samtidigt som jag låter mina fingrar glida in i den härligt våta fittan igen. Slicka nu växelvis stjärten och fittan tills jag ställer mig upp och låter min hårda kuk nosa mot hennes stjärt. Jag drar kuken längs stjärtskåran sakta ned mot hennes vidöppna fitta, stannar med mitt stora kukhuvud framför öppningen och trycker sakta in det. Står alldeles still med kukhuvudet inne i henne, hon trycker sig mot mig och jag stöter till så att hela kuken begravs inne i henne, drar snabbt ut och kuken lämnar henne med ett hörbart plopp. Trycker den mot öppningen igen, glider in någon centimeter och står sedan alldeles still. Hon skriker att jag måste fylla henne och efter några sekunders väntan fyller jag henne igen.

Nu börjar jag knulla henne med långa härlig drag, jag låter kuken gå så långt ut att den nästan lämnar hennes grotta. Smeker stjärten samtidigt som jag knullar, låter ett finger trycka försiktigt mot anus, låter den andra handen smeka klitoris. Hon ropar att jag gör henne galen och jag böjer mig fram och nafsar och slickar henne i örat. Hon stöter vilt med stjärten mot mig och snart kommer hon igen. Hon kastar med huvudet och skriker rakt ut, jag hoppas att hennes grannar inte är hemma.

Hon tar mig i handen och leder mig in i hennes sovrum. Hon säger till mig att lägga mig på rygg och hon ställer sig på knä mellan mina ben och börjar att sakta runka min kuk samtidigt som hon slickar mitt ollon. Efter en stund börjar hon suga mig med långa härliga tag och jag känner hur satsen närmar sig. Jag ber henne ställa sig så att jag kan slicka henne samtidigt. Hon ställer sig så att vi hamnar i en 69:a vilket gjorde att jag kunde samla mig lite. Vi fortsatte med att slicka och suga varandra, det finns inget underbarare än att känna en kvinnas mun runt kuken samtidigt som man kan se och slicka hennes fitta, och Annica (som hon hette) hade en underbart härlig fitta som luktade fantastiskt gott. Jag slickar hennes blygdläppar, leker med ett finger inne i henne, njuter av att se fingret glida in och ut, slickar längs fittan upp mot stjärten och tillbaka igen. Jag trycker ansiktet hårt mot hennes fitta och stjärt så att jag kommer åt att slicka henne så djupt in som möjligt.

Hon glider av mig och lägger sig på rygg och drar mig över sig. Med en van hand greppar hon min kuk och trycker in den i sig. Hennes ben slingrar sig snabbt om min rygg och nu är det hon som bestämmer tempot. Hon trycker fötterna mot min stjärt och vi älskar intensivt. Min tunga är djupt inne i hennes mun och vi känner doften av kön när vi kysser varandra. Utan att jag glider ur henne vänder hon så att hon hamnar över mig och nu har hon tagit över kommandot. Hon sätter sig upp och börjar att rida mig, först sakta och sedan allt mer intensivt. Jag känner hur min kåthet ökar (som om det vore möjligt), hon börjar att smeka sig själv samtidigt som hon rider mig. Jag kramar om hennes stjärt, trycker in ett finger i det våta stjärthålet, hon smeker sig och snart kommer hennes tredje orgasm. Den blir våldsam, jag känner hur det nästan sprutar ur henne, min kuk blir alldeles kladdig och hon böjer sig fram över mig, låter mig suga på hennes våta fingrar. Sedan flyttar hon sakta ned huvudet till min kuk, börjar återigen att suga med långa härliga sug. Smeker pungen och kukroten samtidigt och det dröjer inte innan jag nästan går upp i brygga och fyller hennes mun med sperma. Hon drar ut kuken och drar några tag med handen och fångar upp nästa spermastråle med munnen. Hon vänder sig mot mig och ger mig en lång härlig spermakyss.Vi sjunker utmattade ner i sängen och lägger oss tätt sammanslingrade i sängen och jag trycker min kuk mot hennes stjärt. Vi somnar snart men när jag vaknar efter någon timme glider jag ner mellan hennes ben och låter min tunga komma in i henne än en gång……

Jag ser fram mot nästa affärsresa och undrar vad den kan ha i sitt sköte……

(0)

Sexnoveller

Clicky