Min Lärare del 2

Sexiganoveller

Jag vaknade av att solen sken in genom fönstret. Dumma mig som hade glömt dra för rullgardinen igår kväll. Jag öppnade ögonen helt och såg hur Henrik låg bredvid mig och sov fortfarande. Gårdagen kom tillbaka. Jag flinade brett. Att ha sex med en lärare hade alltid varit en fantasi ifrån min sida. Dock trodde jag väl aldrig att jag skulle få uppfylla den. Men det kunde jag nu stryka ifrån min bucket-list.
Jag drog bort täcket ifrån mig och klev upp ur sängen utan att väcka honom. Jag hade ingen huvudvärk utan baksmällan gjorde sig bara påmind genom att jag var törstig. Sådär riktigt bakfylla-törstig. Jag hämtade vatten i köket och hämtade ett till Henrik också, det ställde jag på nattduksbordet och gick sedan till min garderob. Där hittade jag en leopardmönstrad bh och ett par matchande trosor. Att ha matchade underkläder hade jag nästan alltid – för min egen skull. Jag tyckte att det såg så mycket snyggare ut. Jag fick fram min hårborste och ställde mig framför spegeln i garderobsdörren. Det var inte så farligt som jag trodde men det såg absolut bättre ut när jag var klar än vad det gjort innan. Jag hämtade ännu ett glas vatten och drack i djupa klunkar.
När jag kom ut i sovrummet igen såg jag hur Henrik fått upp ögonen.
”God morgon”. Jag flinade och jag såg hur paniken spred sig i hela hans ansikte. Han ångrade sig. Han ångrade sig som fan.
Jag som hade haft det bästa sexet någonsin i hela mitt liv. Och han ångrade sig. Typiskt min tur.
”God morgon”. Mumlade han tyst.
”Det står vatten på nattduksbordet”. Han pekade på glaset och jag nickade. Han drack i djupa klunkar och när det var tomt sjönk han ner i sängen och satte händerna för ansiktet.
Jag gick fram till sängen och satte mig på sängkanten.
”Bakfylla eller ångest?” Han tittade på mig mellan fingrarna.
”Både och”. Mumlade han tyst och jag flinade. Jag grep tag i hans handleder och tittade in i hans ögon.
”Gjort är gjort, häng inte upp dig för mycket på det”. Jag log snällt emot honom och han satte sig upp.
”Det är inte ditt ansikte som kommer synas på tv och i alla tidningar om detta kommer ut”. Jag skrattade.
”Hade jag varit tio år, jo då, men nu är jag 19. Och vem säger att någon kommer att få reda på det?”
”Varför skulle du hålla det hemligt?”
”För om detta kommer ut så blir jag eleven som knullade med läraren för ett A”. Han skrattade till och stönade högt.
”Har du ingen ångest?” Jag skakade på huvudet och la mig bredvid honom. ”Varför inte det då?”
”Varför skulle jag?”
”För att du precis legat med någon som är 16 år äldre än dig…”
”Är du 35?” Jag avbröt honom och han la en hand över min mun och fortsatte.
”Som dessutom är din lärare”. Jag ryckte på axlarna.
”Jag hade gjort om det om jag hade fått göra om allt igen”. Han stönade högt. ”Som om du inte skulle göra om det? Eller jag menar, igår, om du fick göra om gårdagen!”
”Jag ehm…”
”Hade du hellre lämnat mig här och för resten av livet funderat på hur det hade varit?”
”Okej. Jag hade gjort samma sak. Men ändå”.
”Sluta, du är bara människa. Hade du varit en Gud hade det varit en sak”. Han suckade tungt åt mig och jag flinade.
”Tänk om jag är Gud då?”
”Nope, Gud skulle aldrig ligga med en elev”. Han fick tag i en kudde och drämde till den på min arm. Jag skrattade åt honom och han tittade surt på mig. Men jag såg hur han gjorde allt för att inte flina.
”Kom igen, så länge ingen av oss säger någonting om detta till någon så är det ju lugnt?” Han nickade. ”Och så får jag försöka att inte tänka på dig hur du ser du naken när du pratar om samhällsekonomi”. Han drämde till mig med kudden ännu en gång. ”Vad? Samhällsekonomi är tråkigt, det skulle verkligen liva upp lektionerna om du var naken”.
”Samhällsekonomi är inte alls tråkigt”. Jag tittade menande på honom och han skrattade. ”Jag ska tänka på ditt förslag”. Det var min tur att skratta.
”Du är ju faktiskt rolig”. Han tittade frågande på mig och jag ryckte på axlarna. ”Jag trodde inte du var sådan här bara”.
”Hur trodde du att jag var då?” Jag bet mig i läppen. Varför hade jag sagt så för?
”Du får inte bli arg?” Han himlade med ögonen och skakade på huvudet. ”En aning torr och tråkig”. Han drämde till mig med kudden igen.
”Hey! Du skulle inte bli arg”.
”Inte arg, men jag sa ingenting om att inte slå till dig”. Han flinade brett. ”Jag har hört det förut”.
”Att du är torr och tråkig?” Han drämde till mig med kudden igen. ”Men vafan!” Han skrattade. ”Du är inte torr och tråkig. Däremot är du just nu väldigt våldsbenägen”. Han putade med underläppen och jag blev förvånad över den omogna gesten.
”Jaja, bättre än torr och tråkig”.
”Men vad trodde du om mig då?”
”Innan igår eller första gången jag träffade dig?”
”Är det skillnad?” Han nickade. ”Båda då såklart”.
”Innan jag hade läst dina uppsatser så trodde jag att du är en riktig blåst bimbo typ…” Det var min tur att grabba tag i kudden och jag slog den i hans huvud.
”Blåst bimbo alltså?” Han ryckte på axlarna.
”Du har utseendet, sorry”. Jag himlade med ögonen. ”Men du är smart. Du har ju A i nästan alla ämnen om jag inte har fel.”
”Jag har A i alla ämnen.” Han himlade med ögonen.
”Besserwisser”. Jag nickade.
”Jopp, och stolt över det!”
”Men ärligt nu, vad har du inte?”
”Vad menar du?”
”Du har alltså hjärna och utseende. Många får kämpa för att ens få ett! Vad saknar du?” Jag tittade förvånat på honom.
”Det finns massor med saker. Det här utseendet är jättebra om du ska ut på krogen och ragga. Men om du kommer in till en kvinnlig arbetsgivare tror du att du får ett jobb?” Han skrattade och nickade förstående.
”Vilken tur att det finns flest manliga arbetsgivare då”.
”Jo, för det är askul att få ett jobb på grund av mitt utseende istället för mina meriter?” Han ryckte på axlarna.
”Men ärligt, det är knappast något negativt”.
”Jag…” Jag försökte verkligen komma på något negativt om mig själv. Vilket annars jag var riktigt bra på. Ännu ett ämne jag hade A i.
”…har svårt att prata med folk”. Henrik fnös. ”Med tjejer, om de inte är lesbiska.” Sa jag och han skrattade till lätt. ”Men ärligt. Jag har aldrig haft många tjejkompisar. Tjejer har alltid haft jättesvårt för mig”.
”Men du har alltid haft många killkompisar”. Jag nickade. ”Då så och du alltid omgiven utav folk i skolan!”
”Jo, mest killar. Tjejerna i klassen tycker inte om mig egentligen utan är bara där för att alla killar vill ha med mig”.
”Jo, men ändå”.
”Eh, man kan inte få allt”. Han blinkade och jag skrattade.
”Du har väl rätt i”.
Det blev tyst mellan oss och jag la mig helt på rygg och slöt ögonen för en sekund. Han la täcket över mig och drog mig närmare honom, jag tittade förvånat på honom.
”Vad?”
”Du hade ångest över vad vi gjorde igår och nu vill du mysa?” Jag tittade skeptiskt på honom.
”Gjort är gjort. Lika bra att ta vara på tillfället.” Jag skrattade åt honom och la mig tillrätta på hans axel. Han höll sin arm runt min midja och jag lät min arm vila på hans bröst. Jag gjorde små cirklar på hans bröst och han verkade njuta utav det.
Vi låg så en stund, båda två avslappnade i varandras sällskap.
”Jag måste verkligen gå på toa”. Mumlade han tyst. Precis som om det var det pinsammaste han kunde säga.
”Och om jag inte tillåter dig?” Han skrattade åt mig.
”Jag är starkare än dig lilla vän”.
”Det handlar inte alltid om styrka, stora vän”. Han flinade brett och började röra sig. Jag greppade tag i hans axlar och tryckte ner honom i sängen när jag satt grensle över honom.
”Är det en brottningsmatch du vill ha?” Han tittade busigt på mig och jag skakade på huvudet. Sedan lutade jag mig fram och kysste honom. Han knuffade nästan genast bort mig.
”Så mysa är okej men inget pussande?”
”Jag vet vad du försöker göra!”
”Och vad är det?” Jag flinade snett emot honom och han himlade med ögonen.
”Du försöker få mig i säng. Igen.”
”Du ligger redan i min säng, faktiskt”. Han himlade återigen med ögonen.
”Du vet vad jag menar”.
”Vore det så illa då?”
”Ja, inget mer sex.” Jag la huvudet på sned och tittade på honom med en plutande underläpp.
”Bara lite?”
”Nej, för då kan jag inte säga att det bara hände en gång. På fyllan”.
”Du kan alltid ljuga? Och vem ska du berätta det för?”
”Ingen, men det kommer säkert komma fram”.
”Sluta var så torr och tråkig och släpp loss lite!” Jag slog lätt i hans bröst och han flinade brett.
”Nope, jag är torr och tråkig och väldigt kissenödig!” Han knuffade bort mig och jag lät mig bli bort knuffad. Jag såg efter honom när han smet in på toaletten.
När jag hörde kranen låta smet jag upp och gick in på toaletten. Han hade inte låst – vilken tur. Jag tassade in och han vände sig om där han stod i bara kallsonger vid handfatet. Han var vältränad, mycket mer vältränad än vad som syntes när han hade kläderna på sig. Hans ryggmuskler syntes tydligt i det dåliga ljuset och jag flinade brett emot honom.
”Vad gör du?” Jag drog av mig bh:n och trosorna och satte på duschen.
”Ska duscha hade jag tänkt”. Hans reaktion kom direkt. Han stirrade på min nakna kropp och verkade brottas med sig själv ännu en gång.
”Du får duscha med mig… och nej, vi behöver inte ha sex för att vi duschar ihop”. Jag la till det sista bara för att förtydliga. Dock så hoppades jag självklart att han inte skulle kunna hålla sig.
”Jag, ehm, jag…”
”Sluta nu, kom igen”. Jag hoppade in bakom duschdraperiet och lät vattnet skölja ner längs min nakna kropp. Han verkade brottas med sig själv men tog tillslut av sig kalsongerna och hoppade in bredvid mig. Jag log emot honom och tittade på hans kropp.
Jag tog lite schampo i håret och började massera in det i hårbotten men han drog bort mina händer och fortsatte det jag hade gjort. Jag njöt i fulla drag. Han flyttade sig närmare mig och jag kunde känna hans halvstånd emot mitt svank. Han vände sedan på mig och satte två stora vita luddertoppar på mina bröstvårtor.
”Snyggare så?” Han flinade brett och ryckte på axlarna. Han drog in mig i duschstrålen och schampo löddret spolades ner i avloppet. Jag drog bak håret så att jag såg genom vattnet och han verkade njuta utav vad han såg.
”Sluta var så präktig och släpp loss lite”. Han bet sig själv i läppen, verkade tveka. Men plötsligt tog han tag i mina handleder och tryckte upp mig emot det kalla kaklet och jag gav ifrån mig ett chokat ljud. Det var alldeles för kallt för att ha rumpan emot – helt klart.
”Du gör mig tokig, jag vet inte vad jag ska göra med dig”. Han sa det tyst men hårt och hans ögon lös utav lust.
Sedan pressade han sina läppar emot mina. Hårt. Hans tunga pressades in mellan mina läppar och de fäktades inne i våra munnar. Hans händer for runt på min kropp. Han undersökte varenda liten vrå. Jag gjorde det samma på hans kropp och kände hur det drog ihop sig i magtrakten. Han tryckte sin kropp så nära min som det var möjligt och vattnet rann över oss och gjorde hela situationen ännu mer stämningsfull.
Jag avslutade sakta kyssen och gled ner längs hans kropp. När jag kom ner på knä stoppade jag in honom i munnen och började lätt suga. Han var redan i full erektion och jag behövde inte suga många tag förrän han stönade högt. Hans händer flätades in i mitt hår och han styrde mig lätt. Jag tog honom så djupt jag kunde och kände hur jag var nära på att kväljas, men jag fortsatte ännu en bit. Hans stön eggade mig ännu mer och jag sög så mycket jag kunde. Om vartannat lät jag min tunga massera hans enorma mandom och nafsade lätt i den överflödiga huden.
Han fattade plötsligt tag i mina överarmar och drog mig upp på fötter. Sedan kysste han mig hungrigt. Han tryckte mig hårt emot kakelväggen och stirrade in i mina ögon. Han såg frusterad ut. Precis som om han inte visste vad han skulle ta sig till riktigt. Jag flinade åt honom och lät mina händer smeka hans nacke för att sedan glida ner längs hans sida.
Hans käkar var kraftigt ihop bitna och det mörkbruna håret låg blött och slickat längs hans huvud och ner i pannan. Han såg nästan farlig ut. Det var oerhört sexigt och jag väntade tålmodigt på vad han skulle göra.
Tillslut släppte han sitt hårda tag om mig och lät sina händer glida ner till mina bröst. Han böjde ner huvudet och började suga på en utav bröstvårtorna. Det kom så hastigt att jag stönade till i ren förvåning. Han nafsade till och nöp samtidigt i min andra bröstvårta. Smärtan var extrem men jag tände på det och stönade högt.
”Du tycker om det alltså?” Morrade han fram och nöp en aning hårdare. Jag stönade bara till svars och han flinade brett. Han stoppade in så mycket av mitt bröst som han fick in i sin mun och drog med tänderna enda ut till bröstvårtans topp. Det pirrade i hela mig, jag kved och försökte åla mig under honom. Men han tryckte mig hårdare emot väggen.
Han satte sig plötsligt på knä framför mig och lyfte upp mitt ena ben och satte det över hans axel. Han tryckte fortfarande min rumpa och rygg emot den iskalla kakelväggen. Men när hans tunga träffade min klitoris trodde jag att jag skulle explodera. Jag tryckt mig neråt emot honom men han tryckte genast tillbaka mig emot den kalla väggen utan att säga någonting. Hans tunga masserade runt min klitoris länge och väl, och min andhämtning blev tyngre och tyngre. Jag var nära klimax när han stoppade in två fingrar i mig och jag skrek ut mitt stön.
Han ställde sig upp, fortfarande med fingrarna inuti mig. Min blick var dimmig utav kåthet och när jag stirrade in i hans ögon syntes det att även han var påverkad.
Han höll mig fortfarande tryckt emot väggen och pullade mig med snabba rörelser.
”Vill du att jag ska knulla dig?” Hans tänder var hårt ihop bitna när han sa det och jag nickade snabbt. ”Stöna högre då”. Jag gjorde som han sa och han stoppade in ännu ett finger i mig och jag stönade så högt jag bara kunde. ”Stöna mitt namn”.
”Henrik,”
”Högre”.
”HENRIK”. Jag skrek han stoppade in ännu ett finger i mig. Det var droppen för mig och jag kände hur hela min blick flimrade till framför mig och hur hela kroppen krampade runt hans fingrar.
”Skrik mitt namn”.
”HE…N..RIK”. Jag skrek ut det stötvis samtidigt som orgasmen hade sitt tag runt mig. Jag kände hur han satte sina händer under min rumpa och lyfte lätt upp mig. Han tryckte min rygg emot kaklet och höll mig så samtidigt som han med en enda stöt tryckte in kuken i mig. Jag skrek utav både smärta och njutning. Jag böjde bak huvudet och kände hur han knullade mig hårt. Jag hade ännu inte hämtat mig ifrån min enorma orgasm och kunde inte riktigt koncentrera mig på vad som hände.
Sedan kände jag det. Samma känsla som innan. En, två, tre, fyra stötar och sedan gled jag krampandes in i ännu en orgasm, jag la armarna runt hans nacke för att kunna hålla mig uppe. Han fortsatte knulla mig i hård takt samtidigt som jag krampade runt honom. Jag hann inte ens landa ifrån orgasmen innan nästa tog vid. Denna var ännu värre. Det blev svart framför mina ögon och jag skrek ut mina stön och böjde bak mitt huvud emot det kalla i kaklet i kramper.
Jag hörde hur han avlägset stönade och hur hans orgasm började. Han tog tag i mig och satte ner mig på duschgolvet och jag lutade bak huvudet. Jag var för utmattad för att ens öppna mina ögon och kände sedan hur vattnet slutade rinna och hur en handduk virades runt min nakna kropp. Hans starka armar lyfte återigen upp mig och jag tvingade mig själv att öppna ögonen. Hans ansikte var neutralt när han bar mig ut ur badrummet och la mig i sängen. Han hade virat en handduk runt sin höft och la sig bredvid mig.
”Förlåt jag har en tendens att…” Började han och jag vände på huvudet. Han tittade skamset på mig. Han verkade vara generad för någonting. ”… Överdriva, vissa saker en aning.”
”Du är en aning dominant bara”. Mumlade jag men han skrattade inte.
”Förlåt?” Han tittade på mig precis som om han undrade om jag kunde förlåta honom. Jag förstod inte sammanhanget.
”Förlåt för vadå?”
”För att jag antagligen gett dig köldskador och antagligen ett blåmärke i svanken”. Jag såg hur han höll andan. Jag satte mig upp och tittade på honom med höjda ögonbryn. Han sjönk ihop och verkade vänta på en utskällning. Men jag började skratta istället och sjönk ihop i sängen igen.
”Vad är det som är så roligt?”
”Så anledingen till att du inte ville ha sex förut är för att du är dominant och du är rädd för att du ska skada mig?”
”Skada dig, nja, men ge dig några blåmärken ja”, han verkade fortfarande vänta på utskällningen.
”Varför sa du inte bara det?”
”Vad?”
”Att du är dominant?”
”För det låter alltid jättebra. Jag höll tillbaka därinne, tänk vad jag kan göra med rätt leksaker och en säng”. Han verkade ångra sig efter att han sagt det.
”Jag är på”. Han tittade förvirrat på mig.
”Va?”
”Jag är på, med leksaker och säng, för jag har faktiskt en aning ont i rumpan”. Jag satte handen på stället jag trodde blåmärket satt och kände mig en aning öm.
”Så du är inte arg på mig och tänker typ anmäla mig för misshandel?” Jag skrattade åt honom.
”Du är alltså torr och tråkig till vardags men så fort du blir en aning kåt så blir du dominant och värsta sexmaskinen?” Han verkade inte riktigt veta vad han skulle svara på det.
”Jag menar det var bra igår kväll också men detta var… wow…” Jag flinade emot honom och han verkade inte riktigt veta vad han skulle göra.
”Henrik, det var bra. Jag är nöjd och tillfredställd.” Jag blinkade och kröp upp bredvid honom.
”Så du är inte arg?” Jag suckade.
”Jag har aldrig tagit dig för en trög person innan, få mig inte att ändra mig”. Han skrattade.
”Så du är inte arg och du tyckte om det?” Jag nickade och kysste honom på kinden.
”Vet du vad det betyder?” Han tittade förvånat på mig och skakade tveksamt på huvudet.
”Att vi måste göra om det”. Han satte sig upp och satte fram handflatan emot mig.
”Nej”. Jag suckade.
”Och nu är herr torr och tråkig tillbaka”. Han grenslade mig och tryckte ner mina handleder på varsin sida av mitt huvud.
”Nej, men fortfarande. Jag är din lärare. Du är min elev. Det är fortfarande fel.”
”Du knullade precis skiten ur mig i duschen. Jag skrek precis ditt namn så högt att hela stan måste hört och du menar att vi ska avsluta detta på grund av att du ska ha mig, vad var det 5 lektionstillfällen till?” Han verkade fundera men skakade sedan på huvudet.
”Nej. Jag har mina principer”.
”Som att aldrig ligga med elever? Det har du redan brutit! Så då kan vi lika gärna fortsätta!” Han skakade återigen på huvudet.
”Det blir ett förhållande och jag är inte bra med sånt”. Jag suckade.
”Men det blir ett enbart sexförhållande, vilket betyder att du får knulla precis vem du vill också. Så länge du testar dig såklart. Kondom är inte riktigt min grej”.
”Kondom…” Han spärrade upp ögonen.
”Jag har p-stav insatt för ett år sedan och testade mig för det mesta för tre månader sedan, jag är clean. Det är du som har smittat mig i så fall”.
”Jag har inte haft sex på två år så jag antar att jag…”
”Du har inte vadå?” Jag tittade häpet på honom och han suckade.
”Jag har en tendens att göra sådär jag precis gjorde men kvinnor jag nyss träffat och de flesta blir inte speciellt glada på mig. Så jag har lagt av”.
”Så jag bröt alltså ditt celibat?” Jag flinade brett och han himlade med ögonen. ”Det är ju nästan som att ta en oskuld på nytt ju”. Jag var tvungen att späda på.
”Sånt här. Jag klarar inte sånt här”. Han ställde sig upp och jag tittade förvirrat på honom.
”Vad klarar du inte av?”
”Det här att du ska jävlas hela tiden! Jag vill bara ta tag i dig och straffknulla dig tills… tills jag vet inte vad!” Jag skrattade.
”Straffknulla mig? Har jag varit så stygg, magistern?” Jag flinade brett och blinkade sexigt med ena ögat emot honom.
”Ge dig…”
”Har jag inte lämnat in läxan i tid, magistern?”
”Ge dig…”
”Jag har varit en riktigt stygg flicka, magistern”, när jag sa det sista öppnade jag handduken och lät honom återigen få se mina bröst och min nyknullade fitta.
Han svarade inte utan svalde bara hårt.
Jag reste mig upp och gick sakta fram till honom. Försiktigt satte jag en hand runt hans nacke och stirrade in i hans ögon.
”Jag har varit en riktigt, riktigt stygg flicka, magistern”, sedan kysste jag honom och han var inte sen att besvara min kyss. Han brottade ner mig i sängen och han slängde bort sin handduk och hans praktfulla stånd syntes väl. Han hade alltså blivit kåt av det där.
”Åh, magistern knulla mig”, stönade jag tillgjort och flinade brett.
”Du ska allt få så du tiger”, morrade han och tryckte sig in i mig. Jag höll andan av förvåning och stönade högt så fort han kom in helt. Det var fortfarande enormt blött efter duschen-sexet och det var inga problem för honom att komma in.
Han satte sig rakt upp mellan mina ben och satte upp mina ben på hans axlar. Sedan med ett hårt tag runt min höft började han knulla mig. Hårt. Han sparade inga krafter till senare. Han stötte hårdare och hårdare in i mig för varje gång och jag stönade högre och högre.
”Skrik mitt namn”.
”HENRIK”.
”Högre”.
”HEEEENRIK”. Jag skrek så högt min hals tillät mig. Plötsligt vände han på mig och jag hamnade på mage framför honom. Han drog ihop mina ben och satte kuken i hålet på mig. Med några lätta tryck gled han in och jag kände hur tight det var för oss båda. Jag försökte svanka för att hjälpa honom men han tryckte bara ner min rumpa samtidigt som han gav den ett hårt slag. Jag skrek till men upphetsningen ökade. Jag ville ha mer. Jag ville ha mer utav allt.
Han satte sina händer på mina skulderblad och tryckte ner mig hårt i madrassen samtidigt som han stötte hårdare in i mig. Det var så skönt att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen.
Sedan kom känslan tillbaka, det pirrade lätt först men sedan flimrade det till för mina ögon och hela kroppen vreds i spasmer. Jag skrek ut min orgasm och kände hur han tömde sig i mig samtidigt.
Han sjönk ihop, andfådd bredvid mig och jag kunde inte annat än att flina emot honom.
”Du är så jävla underbar att knulla, jag får inte nog…” mumlade han.
”Men för att jag ska kunna gå imorgon, så kan vi kanske säga att det räcker för idag?” Jag flinade brett och försökte kontrollera min andning. Han skrattade till och nickade.
”Men då får du vara snäll”.
”Du får inte ge mig någon orsak till att jävlas”. Han himlade med ögonen åt mig och jag flinade. ”Sedan måste du gå med på att träffas såhär igen. Kanske hos dig nästa gång. Jag är väldigt nyfiken på dina leksaker ärligt talat”. Han skrattade till och suckade.
”Jag verkar inte ha något val”.
”Stackars dig som blir tvingad till att knulla med mig”. Jag lade huvudet på sned och han skrattade till igen.
”Okej då, det är väl inte så synd om mig”.

(0)

Sexnoveller