Jakke fick två straighta killar att knulla mig

Sexiganoveller

Jag och Jakke skulle till en liten grillfest med några killar. Ett kompisgäng bara, alla andra hade tjej så det var inte nån tanke alls på annat än mat och lite dricka till bara. Vi kom till Jens och då hade bara Emil kommit, så vi satte oss ner och pratade med varsin öl. Efter en öl blev det en till och i bakgrunden var radion på, det var hörde vi efter ett tag nåt program om sex, bondage och sexslavar. Vi började lyssna mer aktivt och det var lite häftiga inslag och vi kom igång att prata lite om det själva också.
Det blev flera kommentarer främst från Emil och Jens att dom gärna skulle haft en sexslav eftersom deras tjejer är, som de sa, lite tråkiga, med vanlig sex och väldigt sällan.
Då tittar jag på Jakke och plötsligt hör jag honom säga: ni kan ju prova knulla min sexslav, Peter här. Oj vad tyst det blev en kort stund, kommentaren kan Jakke snart skoja bort men han väntar lite och så lite trevande men ändå klart intresserade på nåt sätt frågar dom båda av mig, är det så Peter, är du Jakkes knullslav och den han bestämmer får knulla på dig?
Jag hoppar direkt på Jakkes linje och svarar bara, det får ni fråga Jakke, han är min Master, jag gör som jag blir tillsagd. Reaktionen från att skoja bort allt till det som blev trodde jag aldrig. Både Jens och Emil säger att de gärna provar knulla en kille om de bara behöver sätta på.

Jakke tar direkt kommandot, innan de hinner ändra sig, tar min hand och leder mig till ett litet uthus på gården. Där finns ett bord i perfekt höjd säger han samtidigt som vi går. Väl där ber han mig klä av mig naken och lägga mig på bordet på rygg. Jakke och killarna tar bara av sig byxor och kalsonger.

Så drar han mig mot kanten av bordet och lägger mina ben på hans axlar.
Jakke trycker mig mig nu bakåt i knävecken så röven kommer uppåt och blottas ordentligt, så ber han killarna att samla fram så mycket saliv de kan, han släpper sin saliv på mitt rövhål och ber dom andra göra samma sak. Det blir rätt mycket och Jakke smörjer nu in mig och öppnar samtidigt upp min röv, så släpper han mig ner på bordet och helt enkelt tränger in sin ståkuk.
Han stannar längst inne ett tag och så samtidigt som han börjar knulla mig i riktigt sakta drag berättar han lite om hur härligt det är att sätta på en kille i röven.

Så drar han sig ur mig och ber Emil som redan har ordentlig ståkuk att knulla mig, Emil kommer snabbt fram till mig och med lite tvekan bestämmer han sig ändå för att tränga in i min röv, han är helt enkelt för kåt för att sluta nu. När Emil fått in hela sin kuk är det som att han spasmar till och superkåt börjar han direkt tokknulla mig och stönar fram, det är så sköönt, så härligt, wooow.
Det är riktigt häftigt nu, jag ligger naken o utlämnad på ett bord, blir ordentligt knullad av en straight kille, Jakke håller ut ena armen på mig och Jens, en till straight kille håller ut den andra armen, så jag är fast och öppnad. Samtidigt runkar dom sakta sina hårda kukar. Så ganska fort och rätt plötsligt hör jag Emil som knullar mig börja stöna och stånka ännu mer, sperman är på väg.
Jakke ser det och beordrar Emil att spruta in i röven på mig. Dåå blir han ännu mer kåt och så känner jag hur sperman fullkomligt flödar in i mig och Emil nästan vrålar ut sin tillfredsställelse och så rasar över mig på bordet.

Rätt fort tar Jakke tag i det igen och ber nu Jens komma och knulla mig, något som han direkt lyder. Nu behövs inte mer glidmedel i röven, säger Jakke leende, knulla på min slav ordentligt nu. Jens trycker snabbt in sin ordentligt böjda ståkuk i mig och börjar knulla mig direkt, han är superkåt ser jag. Det är så enormt härligt att bli knullad känner jag och blir bara kåtare och kåtare.
Nu tar Jakke tag i mina kinder uppifrån och trycker ihop dom så munnen öppnar sig, då släpper han saliv in i munnen på mig, för att visa killarna att jag verkligen är hans knullslav. Båda blir ännu mer kåta av det, nåt som jag inte trodde var möjligt.

Ganska snart kommer jag på mig själv att alldeles snart spruta, jag har inte ens hunnit med själv, allt har gått så fort och vi alla är så extremt kåta att det bara är knulla i huvudet. Jakke ser på mig, erfaren och härlig knullare som han är att min sperma är på väg, fort ber han Jens att runka av mig. Jakke kupar sina händer under min kuk och när jag sprutar en enorm sats tar han allt som i en skål.
Jakke vet att jag älskar sperma överallt och släpper sperma över mitt ansikte, börjar i pannan och fortsätter neråt, jag sväljer lite sperma och resten får jag på hals och bröst.
Det blir för mycket för Emil som stått och runkat på min vänstra sida och nu kommer han att spruta igen. Jakke beordrar Emil att spruta in första spolningen i min mun och resten över ansiktet och halsen. Återigen kommer Emil med en enorm spermakanon, det är så härligt.

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

Nu börjar Jens som sett allt med sin kåta kuk i min röv att vara nära och börjar åter knulla mig som en galning. Jakke och Emil håller åter mina armar åt sidan så jag är helt fast, naken och utlämnad och ordentligt påknullad.
Jens growlar nåt som ingen förstår men jag ser och känner att hans sperma snart kommer att flöda. Jakke beordrar även Jens att han ska spola allt i mig. Såå känner jag Jens kuk börja pumpa och sperman som sprutar i mig.

Nu är det även för mycket för min erfarna härliga Jakke som stått och runkat samtidigt som han styrt hela knullet och han tar tag i mitt huvud och trycker in sin sköna kuk i munnen på mig och även han fullkomligt spolar en enorm spermasats, första pumpet in i munnen på mig och sedan resten på mitt ansikte, hals och bröst.
Jens kuk har lite efterpumpningar och det är så skönt att känna det samtidigt som hans kuk är kvar i mig.
Jakke fortsätter att smeta in den enorma mängd sperma jag har i ansiktet med sin härliga slaknande sköna kuk. Det är så underbart att känna när han gör det, då vet jag att han fått det han ville från mig i sex. Det är som den ultimata belöningen och jag retas och suger lite på ollonet.

Nu har jag såna massor sperma på mig och i mig, både i röven och munnen men fullt på mig och jag vet att jag inte får torka av nån sperma för Jakke som gillar att se mig på det sättet.
Alla tre killarna drar på sig sina byxor och går tillbaka ifall det börjar komma mer folk till grillningen. men lämnar mig kvar på bordet, naken utlämnad och full med sperma. Det känns häftigt, två killar som inte ens tänkt på att knulla en kille blir helt kåtgalna och fullkomligt sprutar ner mig med sperma och både jag och Jakke var nog lika kåta, för såna spermamängder har jag sällan sett

Letar du sexleksaker snabba leveranser www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky