Gay första gången i bastun

Sexiganoveller

” … ÅTTA… NIO… TIO!” tänker jag halvhögt samtidigt som jag pressar upp och tillbaka skivstången och låter den vila i sin ställning. Blodet pumpar i benen.

Klockan har precis passerat midnatt. Det bränner i musklerna efter träningspasset. Jag hänger tillbaka viktskivorna och börjar stretcha benen lite halvhjärtat samtidigt som jag tittar bort mot Aron för att se om han börjar bli klar med sitt. Jag föredrar att träna på natten de veckor jag jobbar eftermiddagsskift. Att fabriken jag arbetar på har ett eget företagsgym gör det lätt att träna direkt efter jobbet samtidigt som man har hela dagen fram till kl 14, då jobbet börjar, att syssla med annat. Gymmet är aldrig speciellt fullproppat men på natten är det i princip aldrig någon här. Fram tills för lite mer än en månad sedan har jag haft gymmet helt för mig själv om nätterna men har efter lite tjat på en jobbarkompis, Aron, börjat få lite sällskap åtminstone ett par nätter i veckan.

Aron ja. Vart ska jag börja? Han är några år yngre än mig, precis fyllda 22, men har ändå en mer välutvecklad fysik än vad jag har. Som före detta hockeyspelare är han riktigt grov och även om min kropp svarar bra på tiden jag lägger på gymmet kan jag bara önska att jag själv uppnår hans storlek en vacker dag. Hans ljusbruna, lockiga hår, hans breda käkparti, täckt av några dagars skäggstubb, och hans kaxiga leende gör hans personlighet rättvisa. Lätt att ha att göra med, populär bland alla på jobbet och det är inte utan att jag kände mig lite stolt, lite utvald, när han nappade på förslaget att komma med mig och träna på företagsgymmet istället för att lyfta skrot på hans, annars fullproppade, gym inne i stan. Att jag är bög har han heller aldrig haft några problem med utan bara sagt att han tycker det är tufft av mig att vara öppen i en mindre stad. Jag vet att han gillar tjejer och med hans utseende och charm vet jag att han, när han var yngre, brukade kunna få med sig valfri tjej hem från krogen om helgerna. Sedan några månader tillbaka har han dock lugnat ned sig med utelivet och satsat mer på träningen och sin nya flickvän. Jag tror dock att det går dåligt på grund av deras olika intressen och ambitioner vilket gör att Aron nu för tiden mest verkar irriterad på henne. Jag har träffat henne lite snabbt en gång, hon ser bra ut men verkar vara riktigt jävla tråkig. Fattar inte vad han ser hos henne. Aja, kul att dom hittat varandra.

Jag sneglar bort mot Aron genom speglarna i den långsmala gymsalen och ser att han tagit av sig linnet och kör de sista seten bänkpress enbart iklädd sina träningshorts. Han pressar upp skivstången och rumpan lyfter nästan från bänken. Det shortsklädda skrevet höjer sig upp i luften och jag ser konturerna av hans kuk innanför pösiga kortbyxorna. Han sätter sig upp och svetten glittrar över de uppumpade bröstmusklerna och rinner sakta nerför hans välformade torso. Det gyllene lagret av tunt, nästan genomskinligt, hår som täcker hans överkropp blir mörkare och grövre i virvlarna runt de små styva bröstvårtorna samt i spåret på nedre delen av magen som leder från naveln ned, in under shortsens linning, till det som putar ut innanför de små shortsen.

Vi har jobbat tillsammans ett halvår ungefär och som de enda två yngre killarna i arbetslaget hittade vi varandra fort. Vi har dock inte umgåtts speciellt mycket utanför jobbet vilket gör att jag tycker det är kul och spännande att han börjat komma med mig till gymmet. Jag gör inte så mycket på fritiden, förutom gymmet, och kan nog uppfattas som en ensamvarg, även om jag har en stor bekantskapskrets. Jag halvkänner några av Arons kompisar, så vi har gått ut tillsammans någon gång men utöver det är gymmet vår samlingsplats. Vår gemensamma nämnare. Vi lämnar livet utanför bakom oss, fokuserar på nuet. Svettas tillsammans. Når våra mål tillsammans. Här känner vi varandra så jävla väl, men på ett annat plan känner vi knappt varandra alls.

”Börjar du bli klar?” halvskriker jag bort till hans del av lokalen. Jag har gått ner på golvet och står med ena knäet i backen och andra benet utsträckt framför mig för att stretcha benets baksidas övre del.
”Ja, nu pallar jag fan inte mer”, pustar Aron fram. Han reser sig från bänken och kommer fram till mig, med linnet slängt över axeln. Han ställer sig nära mig där jag sitter och stretchar och jag blir genast medveten om hans kropp och fysik. Han tornar upp sig bredvid mig och jag får anstränga mig för att inte stirra på hans skrev som nu hamnat i ögonhöjd. Jag har nog aldrig sett hans kropp bar på såhär nära håll innan. Grov fast med fina drag. Det starka lysrörsskenet gör att musklerna blänker av svett då jag tittar upp på hans överkropp. Inte överdrivet deffad men ändå tydliga muskler. Oväntat nog blir jag lite darrig och försöker att inte tappa fattningen av hans närvaro. När jag reser mig upp boxar han kamratligt till mig på överarmen och en stöt går genom kroppen. Av kåthet eller av någonting annat. Aron duschar vanligtvis aldrig vare sej efter jobbet eller på gymmet, vilket gör att jag blir lite förvånad när han säger: ”Kom igen nu, skit i det där! Nu går vi och duschar.” Och vi fortsätter i en lekfull boxningsmatch då vi går ut till omklädningsrummet.

”Jag trodde inte att du brukade duscha på gymmet?” säger jag när dörren slår igen bakom oss in till det tomma omklädningsrummet. ”Nä, jag brukar ju inte det. Men tycker det är skönt nu när man gymmar på natten, så kan man bara kasta sig i sängen när man kommer hem sen.” svarar Aron, och börjar rota i sin träningsväska som han hämtat i ett av skåpen och ställt upp på en av bänkarna. Det är tyst sånär som på tickandet från timern till bastun men jag sätter på musik på mobilen som jag lägger på bänken bredvid mina träningsgrejer. Det är så jag brukar göra när jag har gymmet för mig själv. Musiken fyller det ödsliga rummet. Aron tar upp en shake med pulver i, fyller på med vatten från sin vattenflaska, skakar runt ett tag och börjar sippa på drycken samtidigt som han kliver ur gymshortsen. I de svarta, korta boxershortsen ser bulan ännu större ut än innan och man ser hur den hänger tungt mot det tunna tyget. Han stäcker ned handen som glider in under kalsongernas resårer och kliar sig i ljumsken. Jag har också börjat klä av mig. Med bar överkropp och shortsen på väg ner längs benen känner jag mig med ens väldigt naken inför Aron. Hans stora grova kropp får mig att känna mig liten, pojkaktig, även om jag vet att det är långt ifrån sanningen. Aron har till och med berömt mina armar, och senast ikväll gav han mig komplimanger för benen då jag körde knäböj. Han är naken nu. Han har druckit ur shakern, vänt sig om och står nu med ryggen mot mig och rotar i väskan. De smala höfterna och ländryggen övergår till en bred ryggtavla där man kan se nästintill varje muskel spela under huden. Rumpan är fast och välformad, som två runda klot och gyllene fjunen återfinns även där. Både den muskulösa stjärten och de grova låren skvallrar om hans tidigare hockeykarriär och jag måste med all min styrka slita blicken från hans kropp för att inte glo. Vi är ju kompisar. Polare. Jag måste fan skärpa mig. Jag drar av mig kallingarna och anstränger rösten för att låta normal när jag frågar:
”Vad letar du efter? Har du glömt handduk?”
”Ja…” svarar han och sneglar på mig över axeln, fortfarande böjd över väskan. ”Jag kanske kan låna din när du torkat dig klart?” säger han och tittar med en bedjande min på mig där jag står helt naken sånär som på handduken jag håller hängandes framför skrevet.
”Haha, nädu, du kan väl lufttorka?” säger jag retsamt med ett leende på läpparna och blinkar till mot honom.
”Tack!” säger han och flinar samtidigt han sliter handduken från mig i förbifarten på väg till duschrummet. ”Kom igen nu, jag satte på bastun när vi kom så den borde vara varm nu.” Jag hinner snabbt skymta hans kuk och tungt hängande pung. Paketet vajar från sida till sida och daskar till mot hans välformade lår när han går. Det slår mig att vi inte sett varandra nakna tidigare, vilket av någon dum anledning gör mig nervös. Aron försvinner in i duschrummet och lämnar mig ensam och naken kvar, utan något att skyla mig med. Kuken håller på att bli halvhård men jag försöker med hela min kropp att lugna ner mig, kåtheten och kuken. Att få stånd i duschen med Aron skulle ju definitivt vara slutet för vår, ändå relativt nya, vänskap. Jag tar ett djupt andetag och följer efter Aron in i duschrummet.

Duscharnas strålar strilar mot våra kroppar och vattnet rinner vidare ned på golvet. Aron har börjat snacka om sitt förhållande till flickvännen. Något om att hon aldrig ställer upp, att allt är på hennes villkor. Jag lyssnar bara på ena örat och försöker flika in med någon medhållande kommentar ibland. Jag tvålar noggrant in hela kroppen och masserar ena knät lite extra eftersom jag haft problem med det ett tag. Med slutna ögon låter jag det varma vattnet skölja över min kropp och de förbjudna tankarna på Aron är som bortblåsta då jag är helt uppe i mig själv. Duschrummet är ganska litet och inhyser bara tre dusch-bås längs ena långsidans vägg. På motsatt sida finns ett par handfat med speglar över som gör att man ändå kan se varandra när man duschar. Aron tystnar och jag känner mig plötsligt iakttagen. När jag tittar upp ser jag Aron titta rakt på mig genom speglarna. Han viker inte undan med blicken direkt men efter ett ögonblick som känns som en evighet skrattar han till och övergår till att tvåla in kroppen. Nu är det jag som inte kan släppa honom med blicken. Hans händer smeker över kroppen och när han lyfter på armarna för att tvåla in armhålorna kan jag skymta hår. Han vänder ryggen till och händerna söker sig ned mot rumpan. Han tar mer tvål i händerna och börjar massera in den välformade stjärten. Jag vet inte om jag inbillar mig men när han tvålar in skåran särar han på skinkorna och jag tycker precis att det ser ut som om hans långfinger söker sig in i hålet först en gång och sedan en gång till. Ögonblicket är över på några sekunder och jag måste andas genom näsan för att inte flämta till. Han vänder på sig. Och där är den. Kuken. I all sin prakt. Både kuken och den rakade pungen hänger slappt men är ännu större än jag tyckte mig skymta innan. Det gyllene, nästan rödlätta könshåret är välansat. Händerna smeker det uppumpade bröstet, fingrarna tar ett par extra varv runt bröstvårtorna, glider ned över torson, den vältränade magen, följer håret från naveln ned till skrevet och tvålar in det grundligt. Flera gånger drar han löst med handen från roten på penisen och vidare ut till toppen. Han börjar tvåla in skrevet med båda händerna nu, han drar tillbaka förhuden för att göra rent och jag kan inte fatta att han inte har stånd än av allt smekande. Att jag inte har stånd än. I mitt huvud blixtrar hundra tankar. Jag vill inte förstöra vänskapen mellan oss genom att lägga in en stöt men hans blickar under dagen… bastun, den glömda handduken? Han brukar ju aldrig vara kvar. Vad vill han? Han är ju straight? Eller?
”Ska vi basta då?” säger han plötsligt och tittar upp. Förtrollningen är bruten. Han kliver ur sin dusch och tar de få stegen fram till mitt duschbås. Återigen ställer han sig nära, han blockerar nästan hela båset. Den här gången naken. Hans kuk är 30 cm från min och jag är så jävla medveten om det. Skulle jag sträcka ut min an hand bara lite skulle jag kunna ta på den. Jag vänder upp blicken mot honom. Han flinar och tittar på mig med en frågande min.
”Ja, visst.” Säger jag lamt men står kvar i duschen. Aron går in bastun, vars glasdörr finns på duschrummets ena kortsida, hämtar ett spann och fyller med vatten från ett av handfaten. Väl inne i bastun igen hör jag spraket av vattnet som kastas på de varma stenarna. Jag avslutar med att duscha kallt, ta ett djupt andetag, sno med mig handduken från kroken där Aron hängt den och gå in i bastun.

Bastun är liten men Aron får plats att ligga raklång med händerna under huvudet på den övre laven. Han blundar. Han har inget att skyla sig med och jag blir ståendes stirrandes på honom med handduken framför mig.
”Stäng dörren! Det blir kallt!” säger han utan att öppna ögonen.
”Ingen risk” säger jag. ”Det är ju ändå lite över 80°C här inne” säger jag efter en snabb blick på termometern. Jag förblir stående och kan inte slita blicken från Aron. Kroppen, ansiktet, hela hans energi vill jag insupa. Det ena benet korsat över det andra. Den slappa kuken som vilar på pungen mellan låren. Den halvmörka belysningen här inne och strålarna genom glasdörren från duschrummet gör kroppen vackrare än någonsin. Kroppsbehåringen ligger slickad mot huden av vatten och svett. Hår täcker de uppvända armhålorna.
”Sluta glo och lägg dig ned” säger han plötsligt, öppnar ena ögat och tittar på mig med ett litet leende på läpparna. ”Det här är väl inget som inte du sett förut.” Jag rodnar, mumlar något ohörbart till svars och lägger mig ned på den undre laven. Först tänker jag lägga handduken över skrevet för att skyla mig men lägger den efter en snabb överläggning under huvudet. Det skulle ju bli löjligt om jag låg här med handduk när Aron ligger ovanför mig utan en tråd på kroppen. Efter ett tag känner jag att jag måste komma med någon slags ursäkt för att jag stirrat.
”Sorry. Måste bara säga att du har så jäkla fin kropp. Jag skulle själv vilja bli lite större men har inte diciplin med maten. Du får fan hjälpa mig att sätta ihop ett kostschema någon gång.” säger jag. Jag försöker styra över samtalet till något vanligt. Småprat. Och det är ju sant, jag vill bli större.
”Hah, tack. Visst kan jag hjälpa dig med det, säg bara till.”
Tystnad. Tunga andetag från oss båda.
”Skulle du kunna vara med en kille som mig?” kommer det plötsligt ovanifrån mig.
”Va?” Jag undrar om jag hört rätt. Vad menar han med ”vara med”? Umgås med? Det gör jag ju redan. ”Hur menar du?” frågar jag.
”Ja.. alltså. Du är ju bög. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med en kille som mig?”
En ärlig fråga. Han lär väl inte vara den första straighta som funderar över sin attraktionskraft. Kräver ett ärligt svar.
”Ja, det är klart. Du är ju schysst och har en jävligt fin kropp. Sådana som du växer inte på träd.”
Tystnad igen. Aron sätter sig upp så att hans fötter hamnar vid mina ben. Han busar lite med sina fötter och försöker nypa mig med tårna vilket gör att jag tvingas sätta mig upp. Jag flyttar upp och sätter mig bredvid honom på övre laven. Träväggen bränner till i ryggen när jag först lutar mig mot den och jag känner hur det är varmare här uppe i bastun. Våra lår nuddar varandra. Vi sitter nära varandra nu. När jag tittar ner ser jag Arons slappa kuk och pung vila mot bänkens träplankor där han sitter bredbent. Jag märker att han kollar in min balle. Slak. Rakad pung. Den börjar svälla. ”Fan, fan, fan!” Tänker jag. Aron vänder sitt ansikte mot mig och jag vänder mitt mot honom. Vi flinar till båda två.

Utan att jag vet ordet av så möts våra läppar. En hand på insidan av mitt lår som rör sig upp mot min penis. Passion. En stöt av kåthet går genom kroppen. Vi flämtar båda till av sexuell upphetsning och värmen från bastun, när vi hämtar andan. Jag öppnar ögonen och ser in i Arons. Han ler och lägger sina grova armar om min kropp och utan att jag vet ordet av så grenslar jag honom där han sitter. Vi fortsätter kyssas, jag smeker hans kropp varsamt. Armarna, bröstmusklerna, runt på ryggen, ner, runt över magen. Helt lätt vidrör jag. Kuken. Smeker pungen, upp längs skaftet, toppen. Drar tillbaka förhuden en bit och märker att det dryper av försats. Aron skrattar till. Jag gnider tummen lätt över ollonets öppning och för den sedan, utan att tänka, till munnen. Smaken gör mig vild av kåthet och när Aron märker det blir han mer beslutsam i sina rörelser. Om han är oerfaren vad gäller killsex så är han duktig på att dölja det. Hans händer spelar över min kropp. Hans fingrar är nere och cirklar lätt runt mitt anus, som först drar ihop sig men sedan putar ut lite lätt. Han pickar på det med ena fingret, utan att tränga in, och jag stönar till. Han smeker upp längs ljumskarna och drar några tag i min styva kuk. Jag känner hans grova händer leda mig och helt plötsligt finner jag mig själv sittandes på knä på laven nedanför, med huvudet mellan hans grova lår. Aron sitter på den övre laven med ryggen mot väggen. Han särar på benen och tvingar mitt huvud närmare hans skrev. Kuken är grov och bultande. Det mörkrosa ollonet tittar fram då förhuden har dragit sig tillbaka lite. Kuken är säkert närmare 20 cm. Aldrig att jag kan ta hela den i min mun. Försatsen rinner ner från ollonet längs skaftet. Jag slickar honom runt pungen. Han stönar. Tungan går sakta upp längs kukens skaft och cirklar lätt runt på ollonet. Jag tar så mycket av den som jag kan i min mun och när jag inte tror jag kan ta mer utan att få kväljningar känner jag Arons grepp om mitt huvud. Ett mjukt men bestämt grepp som trots sin styrka gör mig lugn. Jag känner hur han börjar jucka med höfterna, nästan omärkbart samtidigt som han rytmiskt trycker ned min mun över sitt organ. Jag gurglar till. Hans huvud är kastat bakåt, flämtningar och stön. ”Du är så jävla skön” kvider han. Jag känner hur en rysning av välbehag går genom hans kropp och rytmen ökar. Det går förvånansvärt bra när han munknullar mig, snabbare och snabbare. Mina ögon vattnas men jag lyckas tvinga undan kväljningsreflexen. Emellanåt lyckas jag få luft. Så jävla härligt. Att få känna hans styrka. Inte bara fysiskt men även sexuellt. Det fasta greppet runt mitt huvud. Makten han har över mig. Makten jag har över honom. Plötsligt känner jag hans grepp hårdna och han trycker ner mig över sin kuk så jag tror att halsen ska sprängas. En varm explosion längst bak i min hals samtidigt som han skriker till. Den välbekanta smaken av sperma. Hans tag lossnar och när jag drar upp huvudet för att få luft rinner den vitglimrande vätskan blandad med saliv ned för kukskaftet. När jag drar åt mig huvudet hänger en lång sträng av sperma mellan mina läppar och Arons kuk. Jag slickar snabbt upp den och fortsätter att suga kuken renfrån varenda droppe av den varma säden. Aron har kasat ned från att sitta med rak rygg och sitter nu med rumpan långt ut på kanten av bänken. Jag särar sakta på hans ben och böjer upp dom så att jag kan se hans rosa hål. Jag kan se hur det drar ihop sig några gånger. Längtandes efter beröring. Alldeles närmast finns ingen behåring men annars täcker de gyllene fjunen de muskulösa skåran och rumpan. Aron verkar helt borta i ett sexuellt rus och har halvöppna ögon. Kuken ligger slappt mot magen men fortfarande stor. Jag böjer mig fram och börjar bearbeta hålet med min tunga. Han ligger med benen i vädret. Jag cirklar runt, runt med tungan samtidigt som jag försöker få honom att slappna av genom att mycket långsamt runka hans slaka kuk. Flera minuter ligger vi så. Aron stönar högre och högre i takt med att hans anus ger med sig mer och mer. Den tidigare slappa kuken växer och har snart övergått i ett riktigt praktstånd. Jag kommer på mig själv med att tänka att jag tycker att han är duktig för att göra detta för första gången. Modig. Jag lutar mig tillbaka och tittar upp, spottar i näven och börjar gnida in hans hungriga hål med saliv. Försiktigt för jag in mitt långfinger och jag känner hur Aron skälver till i hela kroppen. Jag håller fingret inne i honom i vad som känns som en evighet samtidigt som vi håller ögonkontakt. Hans ansiktsuttryck speglar en blandning av kåthet och lekfullhet. Han ler. Jag känner ringmuskelns grepp om mitt finger släppa och jag börjar sakta föra fingret in och ut. Jag drar ut fingret nästan till toppen. Stannar till lite innan jag tar sats och sakta kör in det hela sin längd igen. Jag fortsätter så. Till slut, när hålet känns lite uttänjt, vågar jag mig även på ett andra finger och när jag tvingar in det hör jag ett flämtande, kvidande ”Åh!” från Aron. Hans kuk är återigen stenhård och jag tar den i min mun samtidigt som jag fortsätter att fingerknulla honom. Arons kåtslag verkar ha gjort honom helt borta, han börjar darra i kroppen. Lägger benen om min hals och mina axlar och drar mig emot sig. När jag känner anusets bekanta hopdragningar och hur prostatan hårdnar för att spruta för han plötsligt försiktigt undan mitt huvud från hans penis samtidigt som han viskar ”Nej, vänta.”

Med ens är det ombytta roller. Jag sitter på laven och Arons mun närmar sig min kuk. Ena handens fingrar leker fascinerat med mina styva bröstvårtor. Hans tunga cirkulerar längs med förhudens kant på ollonet. Hungrigt slickar han upp och ned längs snoppen tills den är täckt i saliv. Han tar först ena pungkulan i sin mun, sedan suger han in även den andra. Han leker runt med tungan. Efter ett tag låter han sin fria hand massera mina pungkulor. Först känns det hårdhänt, jag känner återigen hans styrka, men när jag slappnar av börjar jag njuta. Vi har återigen ögonkontakt när fingertopparna letar sig upp längs kuken. Han börjar göra små, lätta cirkelrörelser med fingret på det salivindränkta ollonets topp och jag tror jag att jag snart ska komma. Att en så stor man, en riktig karlakarl, har en sån fingertoppskänsla när det gäller bögsex. Jag är så kåt. Salivet är blandat med försats. Mitt ollon glänser och Aron drar åt sig fingrarna, slickar njutningsfullt på dom och fortsätter sedan. Jag kvider att han ska låta mig komma. Runka mig. Låt mig spruta. Men just då slutar han. ”Vafan?”

Aron lägger sig ned på den nedre bänken i den ångande bastun och jag känner hans händer runt min midja. Dom lyfter upp mig och sätter mig återigen grensle över hans lår. Våra kukar möts samtidigt som våra läppar då jag böjer mig fram för att kyssa honom. Jag känner hans stenhårda kuk mot min ljumske. Han sträcker sig ned och tar båda våra penisar i ett grepp och börjar runka långsamt medans hans läppar och tunga nafsar på min hals. Jag flämtar rakt ut. Försatsen flödar från båda våra ollon och jag förbereder mig mentalt för vad som komma skall. Han ska knulla mig. Jag känner det. Jag känner av det i hela hans kropp. I hela min kropp. Jag vill känna Aron i mig. Stora Aron. Grova Aron. Han släpper sitt grepp om våra kön och jag hasar fram lite. Nu känner jag Arons kukskaft upp längs med min stjärtskåra, mellan mina skinkor. Han tar ett grepp om sin kuk, daskar till några gånger i ryggslutet och jag känner hur det blir kladdigt av försats. Han spottar i sin andra hand och med ens känner jag ett finger slinka in i mitt hål. Jag spänner reflexmässigt rumpan och Aron fingerpullar mig sakta någon minut. Fingret drar sig ut och jag känner genast hans grova ollon mot min ringmuskel. Hur han tar spjärn. Och så med en snabb liten stöt är han inne i mig. Den första smärtan är olidlig. Jag kniper igen ögonen, böjer ansiktet upp mot taket och biter mig i läppen för att inte skrika högt. Jag känner Arons hand om min hals och han för ned mitt ansikte mot sitt eget för att mötas i en kyss. Jag känner hur hans läppar darrar av upphetsning och han andas stötigt. Hans söta andedräkt. Efter vad som känns som en oändlighet börjar han jucka lätt med höfterna och jag följer med. Det börjar kännas skönt. Obeskrivligt skönt. Han fyller upp mig. Jag älskar det. Det rytmiska dunkandet ökar både i takt och kraft. Aron ligger med bakböjt huvud och slutna ögon. När jag låter mina händer leka med hans bröstvårtor stönar han högre. Nu drar han ut kuken helt från min röv, varefter han tvingar in den i mitt tajta hål igen. Han upprepar manövern några gånger vilket får mig att skrika av njutning: ”Knulla mig hårdare!” Han flämtar rytmiskt tillbaka: ”Du är så jävla skön, din röv är bättre än någon fitta jag någonsin knullat. Du gör mig så jävla kåt.” Jag tar spjärn med underkroppen, håller emot och försöker få Aron att stöta upp i mig ännu djupare. Jag stönar till. Hans kuk pressar upp i mig. Igen och igen. Jag känner hans pung slå upp mellan mina skinkor. Min egen pung daskar upp och ned på Arons mage, men min kuk står rakt upp. Rör jag den nu så kommer jag att komma omedelbart. Nu skriker jag högt. Utan att ens vidröra kuken sprutar den en lång stråle som träffar Aron rakt i ansiktet och ner mot halsen. En andra sats lägger sig från hans hals ner över det lätt håriga bröstet. Aron, som ännu inte sprutat fortsätter att kraftigt pumpa min kropp och jag får hålla mig i hans överarmar för att inte ramla av. Med ett sista hårt juck känner jag hur han kommer. Hur han fyller mig. Han skriker till och hans ögon tåras. Han juckar till några gånger innan han stannar helt. Vi blir liggandes så. Jag kysser honom och känner min fortfarande varma sperma kleta mellan våra håriga bröstkorgar. Han slickar sig om munnen och när jag kysser honom känner jag spermasmak. Jag samlar ihop lite av min sperma från hans håriga bröst och för sedan fingrarna till hans mun. Han tar hungrig emot och ser ut att njuta av smaken. Vi förenas i en kyss. Vi ligger där. Våra andetag har synkroniserats och våra kroppar höjs och sänks i ett där jag ligger uppepå honom med hans halvslaka kuk fortfarande inuti mig.

När jag kommer på fötter igen känner jag hur en del av Arons sperma rinner ur mitt uttänjda hål och ner för låret. Jag ska precis gå ut från bastun och duscha av mig när jag känner Arons hand runt min midja och han drar mig till sig bakifrån där han halvligger kvar på bänken. Jag känner hur hans tunga letar sig upp längs mina lår för att inte gå miste av säden. Jag böjer mig lätt framåt. Han särar på mina skinkor och hans skäggstubb kittlas när han pullar mitt rövhål med sin tunga för att sörpla i sig det sista. Fortfarande med armen om min midja. Jag ler och tittar ned på honom och möter hans blick som tittar uppskattande på mig. Vi skrattar till och jag drar upp honom på fötter igen. Han kramar om mig och jag ger honom en puss på kinden.
”Jo men visst skulle jag kunna tänka mig att ha sex med en kille som dig.” säger jag när vi går ut till duschrummet. ”Skulle du kunna tänka dig att vara med någon som jag då?”
”Hah, ja faktiskt” svarar Aron.

Den natten släpper jag inte av Aron hemma hos honom och hans tjej som jag brukar. Han följer med mig. När hans flickvän kommer på tal pratar han bort det. Han vet vad han vill och han sover hos mig. Vi tränger nakna ihop oss i min 1,20-säng men vi ligger inte med varandra mer den natten. Jag får vara lilla skeden och är nöjd med det. Jag känner Arons nakna kropp mot min. Hans slaka kuk mot min putande stjärt. Hans armar om min kropp. Armhålans hår som kittlar min kropp. De tunga andetagen i nacken som plötsligt upphör innan jag får en lätt godnattpuss bakifrån. Brösthåret mot min ryggtavla. Våra kroppar synkroniseras åter igen. Andningen. Våra bröstkorgar höjer sig upp och ned som en. Hjärtslagen. Våra hjärtan dunkar som ett.

(0)

Sexnoveller