Gay första gången.

Sexiganoveller

Jag började fantisera om killar redan när ja var 12 men har alltid trängt undan såna tankar och levt som hetero. Ingen av mina bekanta vet om att jag fantiserat om män och i princip runkat till gay porr och chattat med män några gånger i veckan i 6-7 år. Jag är 24 år idag.

Jag tänkte jag skulle berätta om när jag blev av med oskulden, detta är en 100% sann historia. Det var en Fredag för fyra månader sen i Göteborg, jag och en av mina bästa polare hade bestämt att vi skulle gå ut och vi sågs vid 18 tiden på Rover på Andra långgatan, där satt vi och drack öl fram till 22, innan vi gick vidare till Bryggeriet, det var en rolig kväll, vi snackade massor, drack alldeles för mycket öl och framåt 02 var vi riktigt fulla.

Min polare var sugen på att dra till Wandas, en strippklubb i stan och kolla strippor så vi gick dit, jag hade aldrig varit där innan. Vi gick in på Wandas, beställde varsinn cider och satte och oss och kollade på strippor, sen sa min polare att han ville gå iväg till ett runkbås, som han sa fanns en våning upp. Vi gick tillsammans dit upp och där var det väldigt mörkt och små korridorer och överallt var det dörrar till bås där det visades porrfilm på tv. Man hörde då och då stön från olika rum, man hörde att något par hade sex. I flera av båsen satt det män, som inte stängt dörren och som tittade ut när man tittade in, ganska snabbt gick polarn in i ett bås och jag promenerade runt i någon minut, plötsligt kom ja till ett rum där de stod en äldre man alldeles vid dörröppningen och tittade ut. Han var en man i 50 års åldern, han var flint och välklädd, han nickade mot mig och jag tittade in, då tog han tag i min arm och fick in mig i båset, väl inne i rummet så var det en gay porrfilm på tvn, han låste dörren, då förstod jag att han hade tänkt att det skulle hända något mellan oss.

På några sekunder så öppnade han knappen i mina jeans och drog ner dem till knäna, tog ner min kalsonger och satte sig snabbt på knä framför mig och tog min kuk i munnen och började suga av mig. Där stod jag med kuken i munnen på en äldre man, det var en helt surrealistisk upplevelse och min kuk blev stenhård, plötsligt kände jag hur han tog sin hand under pungen, stoppade in ett finger och började massera mig bak samtidigt som han sög, då blev jag hur kåt som helst. Det var som en fantasi som plötsligt blev verklighet, jag kunde knappt förstå att det hände i verkligheten. Samtidigt som han sög mig så tänkte jag hela tiden att jag ville suga honom tillbaks. Han hade fortfarande sin ytterrock på sig, jag var väldigt nyfiken på hans kuk. Ville verkligen ta chansen att i alla fall prova och runka honom och kanske suga lite. Kunde inte tänka på något annat.

Vi har sexleksaker för kvinnor och män www.lekosmek.se

Visste knappt var jag skulle ta vägen. Jag hade fantiserat om att suga kuk hur länge som helst men är rädd för sjukdomar så jag fick ur mig ”Har du kondom?” som en fråga att om han skulle säga ja så skulle jag äntligen få testa att suga en kuk, om så än med kondom men i alla fall. I alla fantasier hade jag givetvis sugit kuk utan kondom men vågade inte tänka tanken att göra det i verkligheten riktigt. Mannen ställde sig snabbt upp och där stod jag med byxorna nerdragna med stånd framför en okänd äldre man i ett runkbås. Han började rota i fickan och fick snabbt upp en kondom. Jag blev hur kåt som helst av tanken att suga hans kuk, skulle jag äntligen få prova att suga kuk? Samtidigt som han fick upp en kondom så tog han också upp två paket engångsglid och gav mig ett paket samtidigt som han drog ner sina byxor och kalsonger och tog fram sin kuk som var halvhård.

Allt hände på några sekunder så jag hann knappt tänka men förstod ändå någonstans i bakhuvudet vad han tänkt sig, ja sa ”oj, jag har aldrig gjort något med en man”, mannen svarade ”Ok, det gör inget”. Han kuk blev hård direkt och han såg omskuren ut, kuken va kanske 19-20 cm, den såg väldigt stor ut, grov. Han tittade på mig samtidigt som han trädde på kondomen och direkt efter så öppna han sitt engångsglid och börja smeka sin kuk med glidmedel, då förstod jag att han inte hade tänkt bli avsugen, utan snarare ville han sätta på mig. Jag tänkte varken ja eller nej, jag var kåt och full och visste inte vad jag höll på med alls egentligen. Allt gick så fort så jag hann knappt tänka, men jag tog glidmedlet jag hade fått, öppnade och tog glid i handen och tog det bak och smekte upp det i rumpan och inom loppet av sekundrar så stod han bakom mig, han tog en hand i nacken och lutade mig framåt och där stod jag med byxorna nere vid knäna med en man bakom mig med en kondomklädd kuk som uppenbart hade tänkt och knulla mig.

Jag tänkte inte tanken på att liksom säga nej, fast ja fick ur mig ”jag har liksom aldrig gjort detta förut så du vet, va försiktig”, han sa bara ”mmmm” och jag förstod att han inte tänkt sig något förspel eller uppvärmning, plötsligt kände jag ur hans kuk nosade på mitt hål, jag kände hur den gled runt hålet men gled inte in så kände jag hur han tog fingret o tryckte in och sen direkt så tog han ollonet mot hålet och så tryckte han in typ halva kuken i ett juck ”ajhhh” sa jag, sen direkt tryckte han på mer och det kändes som att jag skulle spricka, det smärtade så jag liksom stapplade framåt på benen för det gjorde så ont, han följde liksom efter och började jucka ganska aggressivt och hårt direkt. När jag väl hade öppnat för att han skulle få knulla mig så hade jag nog fortfarande tänkt mig att det skulle gå lite lugnare till men det var nästan djuriskt. Han bottnade mig på andra jucket och jag kände hur han började knulla direkt. Efter några sekunder hade han juckat in kuken kanske 3-4 gånger.

Han viskade ”Skön fitta du har”, eller typ väste, samtidigt som han knullade mig. Vid varje juck så stapla ja liksom fram på benen för samtidigt som det på något konstigt sätt var skönt, porrigt så gjorde det ont. Jag kände hans pung slå mot mig och hans ben slog mot min rumpa vid varje juck, han var verkligen hela vägen in i mig på varje juck kändes det som. Efter några minuter så stod jag nästan inne i väggen med huvudet samtidigt som han knulla mig. Jag har aldrig känt mig så kvinnlig i hela mitt liv, har aldrig varit så kåt, även om det gjorde ont. Där stod jag lutad framåt med en man bakom mig, som jag kunde tillfredsställa med min kropp. Det var en oerhört porrig känsla. Han höll mig i båda höfterna med sina starka händer och tryckte på – hårt. Det var otroligt sexigt att känna att han tyckte det var så skönt, det gjorde att jag liksom bortsåg från smärtan jag ändå kände samtidigt. Samtidigt som han knulla mig så undrade jag för mig själv hur länge han skulle knulla mig, hur länge jag skulle stå ut med att varannat juck ändå gjorde ganska ont.

När jag hade stapplat hela vägen in i väggen så började jag liksom vrida ner rumpan på varje juck så han inte riktigt kom in hela vägen, efter en liten stund så drog han sig ur och tog tag i mig lite och guidade ner mig på golvet, ja ställde mig på alla fyra med huvudet typ under tv bänken där filmen var igång och han liksom puttade mig på rumpan så huvudet hamnade hela vägen innan i väggen. Det var en surrealistisk känsla att stå där på alla fyra och liksom veta vad som skulle hända. Efter några sekunder så tittade jag bak och såg han ställa sig på knä bakom ”svanka nu” väste han och så kände jag hans kuk komma in, nu hade liksom smärtan försvunnit, det mesta av den, jag var som bortdomnad. Han började knulla mig och jag kom ihåg att jag hela tiden tänkte ”åh hoppas han kommer, hoppas han sprutar”, jag ville verkligen få honom att spruta i mig, även om så i kondomen. Jag kände hur jag satt fast mot väggen, kom ingenstans, låg på alla fyra och tog emot verkligen, han knullade med fasta tag och hårt, kunde känna hans pung slå emot och hur han nådde hela vägen in mig, stötte i botten på mig. Det gjorde lite ont men var samtidigt porrigt och skönt. Jag blev otroligt kåt av känslan att min rumpa kunde tillfredsställa en man, hela vägen. Kunde inte sluta tänka den tanken. Kände mig kvinnlig på något konstigt sätt. Kunde verkligen känna att han typ nästan av stressad över att han inte sprutade, han juckade snabbare och snabbare och plötsligt så drog han sig ur. Jag vred huvudet och såg hur han stod på knä bakom, typ vid sidan och stod och drog av sig kondomen, jag tittade på honom, han tittade på mig och så ställde han sig bakom mig igen. Jag trodde att kondomen hade gått sönder eller något och att han skulle byta, men han verkade inte vilja byta, jag vågade inte fråga, förstod att han antagligen ville avsluta oskyddat i och jag fick snabbt ur mig ”Näää inte utan…”, han suckade djupt, jag såg hur hans kuk stod som ett spett, aldrig sett en så hård kuk någonsin tror jag. Jag visste inte riktigt vad som skulle hända men jag började typ krypa ut från väggen baklänges och samtidigt så ställde han sig upp, jag tänkte att va synd att han inte sprutade, jag ville väldigt gärna det. Ville tillfredsställa honom, men var samtidigt inte redo att börja suga av honom oskyddat. Det var nästan så att jag tänkte för två sekunder att han skulle få avsluta oskyddat i.

Men han fattade jag inte ville göra något oskyddat så han stod upp och jag var på väg upp, tänkte hjälpa honom att runka i alla fall. ”Åh sitt på knä här framför och runka kuken”, så plötsligt satt jag där i mörkret i ett runkbås med en gay porrfilm i bakgrunden med en stor kuk framför ansiktet, som precis hade varit inne i mig. Jag tog tag i hans kuk och började runka den, jag tog ett hårt tag om kuken och började runka den snabbt. Han stönade och verkade njuta av min behandling. Kuken var kanse 10 cm från mitt ansikte, runkade honom i kanske ett par minuter ganska snabbt och hårt. ”Åh kan du inte slicka lite på kuken?”, ja tänkte det kan väl inte vara så farigt att typ slicka lite tungan på sidan och så. Så han tog sin hand och började runka sin kuk själv samtidigt som ja slickade lite under ollonet, det var så otroligt porrigt att jag höll på att smälla av. Trots att det var mörkt såg man försatsen komma ut samtidigt. Trodde nästan jag skulle spruta själv av detta. Jag slickade ollonet samtidigt som han runkade, snabbare, hårdare och stönade samtidigt ”snaaart”, åh jag ville att han skulle spruta, mer än något annat i hela världen. Efter någon minut så såg det ut som hans knän vek sig lite och jag slutade slicka på ollonet och böjde mig bakåt lite och han ”nuuuu, åhhhh”, han tittade på mig, jag vände huvudet lite åt sidan och det största sprutet jag sett kom flygandes med första sprutet på kinden och andra alldeles under ögat, kändes som en evighet, han kom säkert 4-5 rejäla satser på kinden o det rann ner mot mungipan. Det var så sexigt att se honom spruta och att vara delaktig i att en man kom med mig, kände mig otroligt sexig. Samtidigt var det en helt surrealistisk känsla att sita där i ett runkbås med sperma i ansiktet från en främmande äldre man.

Han runkade kuken sakta över min kind så all sperma verkligen kom ut på mig och sedan böjde han sig, tog en pappersrulle och torkade sin kuk, drog upp sin byxor, såg typ skamsen ut och låste upp och gick. Där satt jag på knä med sperma i ansiktet och tittade efter mina kläder samtidigt som jag fick panik för att min polare plötsligt skulle komma in och se vad som hade hänt, jag ställde mig upp och låste dören snabbt och tog sedan papper och torkade mig bak, var helt kletigt, sen torkade jag ansiktet och sedan hittade jag sakta men säkert kalsongerna, byxorna, tog på mig och pustade ut. Det luktade sperma i hela rummet när jag låste upp och gick ut i korridoren, nästan direkt träffade jag min polare i korridoren ”Var har du vart?” frågade han ”Jag var inne därborta och runkade, nu drar vi”. Jag tror inte att han märkte något och vi började promenera ner för trappan, jag var öm i rumpan, kände att det var helt klibbigt runt munnen och på kinden. Jag har aldrig sagt något till min polare vad som egentligen hände där inne.

Vi har sexleksaker för kvinnor och män www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky