första gången med en man del 2

Sexiganoveller

” Nu är det ju min tur att prova dig” Den 60-årige mannen står naken framför mig och hans kuk glänser av min saliv.

”Ja, jag är sprickfärdig” Svarar jag darrande. Jag har precis sugit av en man för första gången och smaken av hans sperma fyller min mun. Smaken och känslan av att ha tillfredsställt honom gör mig vansinnigt kåt.

Han puttar omkull mig på sängen och lägger sin kropp över min. Kysser mig och gnider sig mot mitt underliv. Händerna trevar över min platta mage och jag njuter av att känna hur han via läppar och händer verkligen visar att han vill ha mig.

Jag känner hur hans hand börjar leta sig nedåt, ned mot min kalsonglinning där innanför bultar min kuk vilt. Han låter handen smeka utanpå en kort stund innan han låter fingrarna ta ett fast grepp genom tyget. ” Denna är verkligen redo för att släppas ut” säger han och skrattar belåtet medan han trycker lätt om min kuk. ”mmm, den är din” svarar jag och känner hur jag längtar efter att han ska göra det skönt för mig.

Han kysser mina bröstvårtor och nafsar lätt på bägge två, slickar i min navel och det pirrar till i hela mig. Han reser sig upp på knä och tar tag i min kalsong, jag lyfter på rumpan så att han kan dra av den.

”Wow, det är en läcker pjäs du har där, och nästan helt rakat också, det gillar jag verkligen” Ögonen stirra på min stenhårda kuk som pulserar framför oss båda.

”Innan jag tar tag i den där så vill jag göra en annan sak först” säger mannen och tar tag om mina smalben. Innan jag vet ordet av det så lyfter han upp mina ben och trycker dem bakåt och över mig så min bak hamnar uppåt. ”Härlig, hoppades att du skulle ha en renrakad röv” säger han och böjer sig framåt med ett frustande läte. Jag får en perfekt vinkel för att se hur hans tunga börjar slicka mitt renrakade rövhål och känslan av att ha en fuktig tung där är underbar. Jag stönar högt och trycker hans ansikte mot mig, så tungan pressas mot mitt hål. Han särar mer på mina ben så han kommer åt ordentligt.

Min kuk bultar av behandlingen och jag känner hur upphetsad jag blir av att han slickar mig, försatsen droppar ned på min mage och bröstkorg och jag kan inte låta bli att smaka på det.

Efter att ha slickat min röv ordentligt tar han och släpper ned mig igen, Jag ser att mannens kuk har vuxit på nytt och jag känner ett sug efter att få smaka honom igen. Som om han förstod vad jag ville så sätter han sig över min bröstkorg, kuken bara nån centimeter från min mun. Jag lyfter huvudet och suger in ollonet mellan mina läppar. ”mm, du är en så härlig kuksugare, älskar när unga grabbar som du vill ha kuk” Han börjar jucka mot mitt ansikte och kuken trycks längre och längre in i min mun. Jag bara gapar och låter honom knulla min mun, hårt och härligt.

Han spottar i sin näve och sträcker sig bakåt, tar tag kring min kuk och börjar runka mig. Känslan av att bli munknullad och runkad samtidigt får mig nästan att komma på en gång så jag drar bort hans hand. Han ler mot mig och säger ” Jaså, du kan inte hålla dig”. Med en snabb rörelse så vänder han på sig, backar lätt så jag får hans pung mot mitt ansikte. ”Jag kan knulla din kåta hals samtidigt som jag suger dig” Säger han och för med handens hjälp in kuken i min mun, jag bara gör som jag blir tillsagd. Men lugna rörelser börjar han knulla min mun och när han hittat ett bra tempo så böjer han sig ned över min kuk och slickar lätt på den innan han gapar och börjar suga mig.

Det är det kåtaste jag varit med om i hela mitt liv. EN sexig äldre man som i en 69:a knullar mig djupt i halsen medan han suger mig otroligt skönt. Jag känner att jag inte kan stå emot speciellt länge och börjar möta hans huvud med juck. Mannen märker vad som är på gång och för ned sin hand mellan mina skinkor. Fortfarande fuktigt av efter att han slickat mig så glider finger nummer ett in utan problem, det andra ömmar mer men känns ändå bra. Nu suger han mig djupt samtidigt som han hårt pullar min tighta rakade rumpa och jag kan inte hålla mig utan sprutar i flera stötar min sats i munnen på honom. Hör hur han sväljer och smackar belåtet.

Han reser på sig, ställer sig på knä bredvid mitt ansikte och börjar runka. ” Gapa och räck ut tungan, jag vill spruta dig i ansiktet, vill måla ditt ansikte med min sats.” Jag gör som han säger och räcker ut tungan så långt det går. Inom några sekunder så känner jag hur ansiktet träffas av varma strålar och jag blundar för att inte få i ögonen, hela hans kropp spänns och skakar. ”Ahh, min duktiga lilla grabb” säger han och tittar på mitt spermakladdiga ansikte, det där får vi städa upp. Han drar med handen i mitt ansikte och samlar ihop såsen, för handen mot min mun och jag slurpar i mig det utan att han behöver säga något.

Han lägger sig ned bredvid mig och stryker mig över bröstet, tittar på mig och säger efter en stund ” Ska vi duscha av oss innan vi fortsätter?”.

(0)

Sexnoveller

Clicky