Anna – en tjej på nätet

Sexiganoveller

Det jag tänkte berätta nu är mest för att ha något att kåta upp mej med när jag väntar på att hon ska komma tillbaka…
Jag är 20 år gammal och tillsammans med en tjej som bara blir tråkigare och tråkigare.

För en tid sedan träffade jag en tjej på nätet som bodde i samma stad. Hon hette Anna och var 18 år och vi bytte bilder…hon är blond har snygg kropp (50 kg) och 170 cm lång, brunbränd och ett sött ansikte. På ICQ:n frågade jag bara mest på skämt…men även en liten gnutta allvar om hon hade lust att träffas och ha sex.

Jag blev rätt förvånad när jag fick ett ”ja” som svar…

Vi fortsatte snacka om det här, när och hur, eftersom hon bodde hemma hos sina föräldrar och jag hade ju flickvän. Visserligen låg det i banorna att jag ville bryta upp men man är fortfarande osäker efter nästan 1 år tillsammans.

Hursomhelst så träffade vi varandra på en krog och självklart kom ju flickvännen med.

Vi lyckades i alla fall smita ut och började småhångla lite vid en lekpark.

Dock var det rätt kallt ute så vi gick in igen.

Efter ett par dar så hade vi cybersex på datorn…och även om jag inte visste ifall hon smekte sig när hon snackade med mig så blev jag ruskigt kåt när hon beskrev vad hon ville göra med mig…

Vi kom överens om att vi skulle träffas på fredag några timmar innan hon skulle åka till Göteborg.

På torsdagen så snackade vi med varandra och kom på att hon hade tid att komma till mig redan nu.

Man blev lite nervös och jag gick för att hämta henne efter hennes pappa hade lämnat henne.

Där stod hon nu i vit jacka, svarta byxor och platåskor under ett tak…hon var riktigt snygg.

Vi gick hem till mig i regnet och småpratade lite…båda visste väl vad som skulle ske och det gjorde nog en bara kåtare. Vi kom hem och gick upp på mitt rum, ”Driver” stod och visades på datorn, jag stängde av spelet och gick fram till henne. Vi kysstes och fördes mot sängen. Där lyfte jag upp henne och satte henne på knät…vi fortsatte vårt kyssande som nu hade övergått till hångel. Jag fick av henne tröjan och smekte på hennes bröst…jag kände att bröstvårtorna var hårda och nöp lite lätt i dem.

Jag knäppte upp BH:n och hennes bröst var alldeles underbara, lagom stora men framför allt fasta.

Jag la henne på sängen och sög och slickade på hennes mage och bröst, kysste henne på halsen och våra tungor möttes då och då i kyssar.

Min tunga gick neråt mot hennes byxor och jag knäppte upp dem, drog av dem och under hade hon vita stringtrosor på sig. Jag slickade lite i ljumsken och lite över trosorna för att reta henne.

Sedan drog jag av trosorna och där fanns den vackraste fitta jag någonsin sett…den var mjuk och len, hennes könshår var en rand som var vältrimmad och hon var våt…det kände jag.

Jag slickade på blygdläpparna och gick sedan in i skåran. Anna gnydde till lite och hon smakade underbart. Hon tog i mitt hår och strök det samtidigt som jag sög in hennes klitoris i munnen. Jag körde in ett finger och pullade henne snabbt men mjukt. Efter ett tag kände jag hur jag med ville ha det lite skönt, så jag tassade fram till henne och hon knäppte upp mina byxor, min tröja var av för längesen och hon fick fram min kuk som var rejält hård vid det här laget. Hon runkade lite i den och sjönk sedan över den med munnen. Aldrig har jag kännt någon som sugit så bra som hon gjorde…hon fick in nästan hela kuken i munnen, sög och slickade…jag kände hur den här behandlingen skulle få sitt slut så jag försökte koncentrera mig. Det gick till en början men när hon sedan började runka och suga samtidigt släppte jag på allt och sprutade på hennes bröst, armar och min egen överarm. Nu ville jag ju att hon skulle njuta lite med, så jag sa att det är inte slut än och hon la sig på rygg med mig över. Jag tog tag i kuken som inte var riktigt lika hård längre och körde in i hennes sköna fitta. Hon stönade till lite och vi knullade varandra lagom snabbt och hårt…nu kände jag hur den började bli hårdare och vi rullade runt och hon satte sig över mig. Hon satt sig över kuken och började rida. Mina händer var överallt på hennes kropp, brösten, stjärten, låren…Hon red mig så skönt och jag tittade på hennes ansikte och hon såg ut som hon tyckte det var skönt.Anna satte sedan fötterna på sängen med en hand på mitt bröst och andra handen på mitt lår och började stöta underlivet mot min nu rätt styva kuk…det var en härlig syn att se rakt in när hennes fitta lämnade blanka spår på min kuk.

Nu var jag riktigt kåt igen och lyckades få fram att jag ville ta henne bakifrån. Vi bytte ställning och hon svankade inbjudande mot mig. Jag prickade in med kuken och vi började i ett långsamt tempo som sedan övergick till hårdare och hårdare. Jag kom runt med ena handen och smekte hennes klitoris samtidigt som vi knullade stenhårt. Hon började skaka lite i benen och jag uppfattade som att hon fick en orgasm, jag var heller inte långt ifrån och till slut så tömde jag mig i henne…jag sjönk ihop utmattad och stötte smått med kuken i henne.

Vi gick ner i källaren för att ta en dusch. Vi höll om varandra och småpratade lite. Hon höll undan sitt huvud från vattenstrålen så hennes smink inte skulle bli förstört.

När vi kramades kände jag hur kuken blev hårdare och hårdare. Det märkte hon också och började runka den. Jag smekte henne och hukade mig till slut och nafsade i hennes våta läppar samtidigt som jag hade ett finger inne. Till slut stängde jag av vattnet och vi gick ut till rummet där det typ bara finns ett bord och en soffgrupp i skinn. Hon la sina händer på soffan och putade med stjärten. Jag tog nu min hårda kuk och förde in den i hennes sköna varma fitta. Nu var det hon som knullade mig! Hon stötte hårt sin fitta mot mig och jag stönade av lust. Jag var så jävla kåt och hon gjorde det inte sämre.

Efter ett tag drog jag mig ur och hon böjde sig genast ner och tog hela kuken i munnen. Det smackade om när hon sög och en salivsträng hängde från hennes mun till min kuk när hon reste sig upp. Jag satte henne i skinnfåtöljen och föste hennes våta sköte till min mun. Hon var våt och skön när jag slickade henne. Med min fria hand som jag inte hade till hennes fitta använde jag för att runka mig själv lite lätt.

Jag reste mig lite upp och var på knä framför henne. Nu stoppade jag in kuken och även det var en skön syn när vi knullade. Hon smekte sig själv och jag körde in och ut i ett normalt tempo. Vi ökade takten och jag fick tag på ett bröst som jag började suga på.

Vi höll på så ett bra tag och till slut kände jag hur det började rycka i kuken. Jag drog mig ur och sprutade satsen rakt på hennes fitta. Hon tog kuken med handen och strök över ollonent samtidigt som hon använde det för att gnida runt sperman runt fittan.

Jag låg och skakade över henne…detta var det bästa sex jag någonsin haft. Efter duschade vi och nu är hon i Göteborg…men hon kommer imorgon och vi har bestämt att vi ska ses på måndag…

…Jag ser fram emot det.

(0)

Sexnoveller

Clicky