Anal fisting debut!

Sexiganoveller

Jag hämtade honom på stationen vid strax efter 12 vi åkte hem och jag hade redan förberett allt. Vi klädde av oss allt utan att jag tog av mig mina blå stay-ups. Han började med att smeka mig och pulla min slida. Jag hade lagt fram några leksaker pluggen med pump, giganten, vibratorn med två vibratorer,glidmedel, handskar och kondomer. Han hade riktligt med glidmedel och smorde upp både mitt anus och min slida han pullade mitt anus samtidigt som han sakta förde in den andra handen i slidan länge och längre ända tills hans hand var helt inne och fistade mig samtidigt som han pullade mitt anus.

Jag hade orgasmkramper hela tiden och kom i långa djupa orgasmer. Efter en stund drog han bort handen och smekte min klitoris och jag kom i några små fontäner. När han hållit på en stund bytte vi plats och han la sig med knullkudden underrumpan. Jag hade på rikligt med glidmedel och började sakta föra in ett finger och pullade honom för att efter en stund föra in finger efter finger vart efter tills jag hade 4 fingrar i hans anus.

Jag pullade med vridrörelser och juckade in och ut samtidigt som jag runkade hans penis. Han stönade ?oh gud? flera gånger och lyfte upp sina ben högt och särade. Jag drog ut mina fingrar och förde in pluggen i hans anus istället och satte på vibben och pumpade upp den lite i taget och runkade hans penis samtidigt som jag vickade och drog i pluggen så hans anus spändes ut men lät den sitta kvar hela tiden.

Jag frågade efter en stund om han ville prova giganten och han sa ja. Jag smorde upp lite till och förde in giganten i hans anus bit för bit tills den kommit in ca 10cm. Jag började jucka lite och han stönade ganska högt. Han frågade om jag kunde knäppa några kort och det gjorde jag samtidigt som jag höll kvar giganten och han runkade sin penis. När jag hållit på en stund sa han att han börja de bli öm i anus och jag slutade och drog ut giganten. Jag satt kvar mellan hans ben och han låg kvar en stund medans vi pratade om lite allt möjligt runkade jag honom lite försiktigt.

Efter ett tag ville han att jag skulle lägga mig på rygg och han började smeka mig för att genomföra en fist igen. Han fistade mig och jag fick många kraftiga orgasmer innan han använde en vibrator på min klitoris så jag fick ett par fontäner. Han började smörja upp mitt anus och försökte få in giganten. Det tog ett tag men vi lyckades till slut. När han började jucka med den bad jag honom sluta för jag var ganska öm i anus för det spände rätt ordentligt.

Han drog ut den och började med vibratorn på klitoris igen och smekte mitt anus samtidigt jag spände mig hela tiden i sköna kramper och njöt hur mycket som helst av hans behandling. Jag kände hur det spände till ordentligt och sedan släppte spänningen helt. Han frågade hur det kändes och jag sa att det hade spänt till ordentligt och han frågade om det gjorde ont nej sa jag inte direkt. Då kände jag att han fistade mig igen och samtidigt spände det ordentligt i anus och han drog ut sin hand ur slidan men spänningen i anus var kvar.

Då började jag misstänka att han försökte fista mitt anus och sa att jag tror inte du får in handen där. Det var då svaret kom att han hade hela handen inne i mitt anus.Jag blev jätteförvånad för det kändes nästan som giganten var där och inget annat. Han höll handen kvar en liten stund och sedan fistade han mig igen i båda hålen samtidigt som en ?jättedubbelmacka?.

Hela min kropp spändes helatiden och kramperna avlöste varann ända tills han drog ut båda händerna. Han plockade fram en kondom och satte på den. Började med missionären men jag sa att jag vänder på mig på alla fyra istället. Jag ställde mig på alla fyra och han förde in penisen i slidan och juckade ett tag. Jag föreslog att han skulle stoppa in vibratorn i anus på mig och ha penisen kvar i slidan och det gjorde han tills vibratorn åkte ut av sig själv när jag fick en orgasm.

Jag bad honom byta hål till anus och det gjorde han. När han gled in sa han öppet och uppsmort redan. Ja sa jag och han började jucka med sakta rörelser, men det dröjde inte länge innan han juckade fortare och djupare. Jag fick ett parorgasmer innan han stönade ut att han skulle komma och jag svarade bara kom,kom du spruta nu och han kom i mitt anus.

Då upptäckte vi att klockan var ca 15.30 så vi klädde på oss och jag skjutsade honom till stationen för han skulle med tåget hem till Norrköping igen.
När jag kom hem var det bara ta reda på använda leksaker och en del blött.

(0)

Sexnoveller