Vi var tre i sommarvärmen

Sexiganoveller

Det var en varm dag i mitten av juni. Jag var på väg ner till stranden för att bada och gick genom tallskogen som ligger mellan min sommarstuga och Vänern. Jag gick och visslade för mig själv när jag plötsligt hörde ett välbekant ljud. Det var en tjej som stönade av njutning! Jag stannade till och smög mig in i buskaget där ljudet kom ifrån.

Där på bakom några små enbuskar låg en ljushårig tjej med stora, fylliga bröst och stönade. Hon blundade och mellan hennes särade ben såg jag huvudet på en kille som smaskade på hennes våta fitta samtidigt som han lät ett par fingrar glida ut och in i fittan. Tjejen var nog inte mer än 16-17 år men oj vilka former hon hade! Hon var vackert brunbränd med vita, något mindre solbrända, trekanter på de stora svettiga brösten. Hennes långa ljusa hår låg som en matta under hennes huvud men när hon kastade huvudet fram och tillbaka i njutning, kom håret att lägga sig över hennes ansikte. Jag hade hunnit att se att hon var mycket vacker, även om hon säkert var 15 år yngre än jag. – Du är en snuskgubbe Jonas, sa jag tyst för mig själv.

Jag önskade att jag hade legat där mellan hennes ben istället för hennes kille. Okej, tänkte jag, man kan inte få allt. Jag försökte komma lite närmare för kunna se hela akten från första parkett. Nu var jag inte mer än 5 meter från de kåta ynglingarna. Killen hade nu börjat smaska på de stora brösten som han klämde ihop med sina händer. Bröstvårtorna stod ut som två fingertoppar och med den plaskvåta fittan och de styva bröstvårtorna var det ingen tvekan om att hon var vrålkåt! Det var jag med förresten. Killen ställde sig på knä framför henne och drog av sig sina byxor. – Sug mig, sa han. Hon såg lite besviken ut men satte sig upp och började suga samtidigt som hon lät kuken glida ut och in i hennes mun. Hon sög in kuken ända till roten och han stönade.

När hon knullsög kuken, guppade hennes fylliga mjuka bröst fram och tillbaka och jag höll på explodera av kåthet. Jag tänkte att om det var min bamsekuk skulle hon inte kunna få in mer än halva i munnen. Jag tog fram min hårda stora kuk och började runka i långa sköna drag. Rätt som det var kikade tjejen lite åt sidan och slutade suga. Oooops, hon hade sett mig. Där stod jag med kuken i högsta hugg och byxorna nere på knäna. Först såg hon förbannad ut men när hon lät blicken vandra ner och hon fick syn på mitt hammarskaft till kuk blev hon plötsligt kåt i blicken igen.

– Hej på dej du, sa hon.

– Va faan, började hennes kille.

– Håll käft, väste hon snabbt och killen tystnade med en förvånad min.

– Kom hit, sa hon sen och jag klev fram direkt.

Jag ställde mig på knä bredvid henne och började smeka hennes bröst. Äntligen, tänkte jag, det var precis vad jag längtat efter när jag stått bakom busken och kikat. – Fortsätt att suga, sa jag och hon lydde mig genast. Killen började småknulla henne i munnen och jag gled ner på rygg och ålade in mellan hennes ben. Hon särade villigt på dem och jag satte igång att slicka hennes fitta. Hon började genast stöna och jag njöt av att spela med tungan över hennes våtkåta blygdläppar och klitoris. Efter ett par minuter hörde jag hur killen började stöna och stonka och jag förstod att han skulle komma när som helst. – Nu är det min tur, sa jag och avbröt hennes sugande. – Gärna, viskade hon och vände sig mot mig. Jag log mot killen och pekade på hennes fasta rumpa. – Ta för dig för fan, kommenderade jag honom. Han såg lite förvånad ut men fattade vinken och grabbade tag i hennes skinkor och tryckte upp kuken så hårt i våtfittan att hon höll på att ramla framlänges.

– Ååhhh knulla mig, knulla mig, väste hon.

Han dunkade kuken ut och in i fittan för allt vad han var värd och hon stönade högre och högre. Jag tryckte in kuken i hennes halvöppna mun och hon började suga mig direkt. Jag njöt av att helt plötsligt vara mitt i en trekant med en kåt, knullsugen brud med en bultande kuk i sin fitta och en i munnen. Hennes kille skulle inte orka hålla tillbaks länge till, det förstod jag på hans allt häftigare knullande och ljudliga stönande. Hon stönade högre och högre så gott det nu gick när hon hade med min stora, hårda bamsekuk i munnen. Helt plötsligt släppte hon taget om min kuk och vände sig om. – Spruta mig i munnen. Jag vill smaka sperma, sa hon uppfordrande till sin kille. Jag smög upp bakom hennes mjuka underbara rumpa. Nu ska du få smaka en riktigt stor kuk i din fitta, tänkte jag.

Killen runkade sin kuk och skulle precis till att sptuta satsen i hennes mun. – Så här ska en kåtfitta knullas, sa jag och i en rörelse särade jag på hennes skinkor och tryckte till med min stenhårda kuk. Hon var ganska trång men ändå såpass plaskvåt att jag utan problem kunde dunka in kuken ända till roten. Jag kände hur kukhuvudet var ända framme vid hennes främre fittvägg och fittan kramade kuken så jag trodde jag skulle bli tokig. Jag höll henne hårt om höfterna och lät kuken sitta kvar där i hennes varma bultande fitta ett tag. När jag tryckte in kuken tystnade hon helt och lutade andas. Ett långt, grötigt stön började komma över hennes läppar och stegrades snart till ett skrik. Killen sprutade hennes mun full med sperma. Jag började knulla henne bakfrån med hårda fasta stötar. Samtidigt som hon stönade vilt försökte hon att svälja så mycket av hans sats som hon bara kunde. – Gud vilken kuk du har, mumlade hon, den är nästan för stor! – Den är precis lagom för din lilla fitta, fräste jag och knullade henne hårdare och hårdare samtidigt som jag smörjde in hennes anal med fittsaft. Hennes kille hade satt sig och tittade på medan han sakta runkade sin kuk. Jag tog tag i hennes hår och jag kunde se att hennes bröst gungade häftigt fram och tillbaka av mitt hårda knullande. Killen såg ut att njuta av se hans tjej bli knullad av en rejäl kuk bakifrån. Jag tryckte försiktigt in ett par fingrar i hennes anal och hon vände på huvudet och tittade förvånat på mig.

– Vad gör du, viskade hon.

– Nu ska du få smaka på dubbelmacka din lilla hynda, sa jag och drog ut min kuk.

Jag såg att killen hade fått upp kuken i knullabart skick igen. Med ett kraftigt grepp om hennes höfter vände jag på henne och satte ned henne på killens hårda kuk. Han förstod vad som var på gång och förde kuken snabbt mot hennes anushål. – Oohh försiktigt, stönade hon när kuken sakta trycktes in i analen. Nu var jag så kåt att jag inte kunde hejda mig längre. Jag tryckte ned båda två i gräset och särade på hennes ben. Jag tog kuken i handen och smekte hennes fitta tills hon bad mig att knulla henne. Med ett hårt juck tryckte jag upp kuken i fittan ända till roten. Jag började knulla henne våldsamt med långa hårda stötar och hennes kille knullade henne i röven så gott han kunde. Hon började kvida och hennes simmiga blick sa mig att hon inte var långt ifrån en rungande orgasm.

Hon grep tag i mina höfter och ryckte till varje gång jag tryckte in kuken så långt det bara gick. Hennes bröst var så otroligt läckra där de guppade upp och ner framför mina ögon. Med ett utdraget skrik kom hon i en orgasm som fick hela hennes kropp att skaka. Jag var dyblöt av svett och dunkade kuken allt hårdare ut och in i henne. Nu var det inte långt kvar kände jag, samtidigt som jag killen ropade att han skulle komma igen. Samtidigt sprutade vi hennes båda hål fulla med sperma och hon låg där mellan oss och skakade i sina sista orgasmryckningar.

– Herre gud, gnydde hon, vilket knull! – Ja, sa jag, det var ta mig fan det bästa jag varit med om på länge. Vi gick ner till sjön och badade efteråt och senare på kvällen bjöd jag på lite grillat och några öl. Knullandet fortsatte sedan långt in på natten, ända tills hon inte kunde ta mer. Vi hade fått alldeles tillräckligt alla tre och var ganska nöjda när vi somnade fram på småtimmarna!

(0)

Sexnoveller

Clicky