Verkstaden del 1

Sexiganoveller

Jag sprang på en gammal polare en dag på stan, vi började prata och bestämde oss för att träffas igen för att prata gamla minnen. Vi bestämde att ses om en vecka hemma hos honom. Dagen kom och vi pratade om vad vi gjort under alla år och vad vi gjorde nu. Han hade en liten bilverkstad som hade en trogen kundkrets, men lönsamheten var väl inte den bästa eftersom han kände de flesta kunderna och han var generös med rabatterna eftersom alla skickade sina fruar och flickvänner när de skulle betala och han hade svårt att stå emot när de lutade sig över skrivbordet. Han kunde inte säga nej när de frågade om rabatt. Nu hade han ändå sparat och skulle åka på en fem veckors semester och behövde någon som kunde sköta kontoret under tiden, verkstaden skötte mekanikerna och han hade även en tjej som tog emot kunderna. När vi pratat ett tag till frågade han om jag kunde tänkas hjälpa honom, det var inget heltidsjobb för så kort tid, men kunde jag komma kanske någon dag per vecka och på sena eftermiddagen när de flesta kom för att hämta ut bilarna och betala så var det bra. Vi pratade vidare om vad han skulle göra för att få upp lönsamheten och konstaterade att vi skulle se över priserna och rabatterna, jag lovade att ställa upp om jag fick fria händer. Han lovade att jag fick göra vad jag kunde utan att skrämma iväg kunderna. Han skulle åka om en månad. Nästa måndag gjorde jag studiebesök hos honom och träffade de som jobbade där, jag kände endast igen någon till utseendet och allt gick bra, de tyckte det var bra att någon skulle ta hand om kontoret för det var ingen av dom som ville ha det jobbet. Hans kontor låg precis innanför kundmottagningen och det var faktiskt ganska stort och inrett som ett typiskt verkstadskontor, med ett skrivbord och en liten soffgrupp och en liten toalett med egen ingång, men det kunde väl varit lite mer välstädat. Dessutom hade kontoret några tavlor på gamla bilar och även de traditionella almanackorna med fina tjejer som finns på alla bilverkstäder. Jag kom tillbaka ytterligare en gång innan han åkte iväg för att lära mig rutinerna och plocka iordning lite, jag fick lite tid för mig själv och började planera vad jag skulle kunna hitta på för att få ett trevligt vikariat, utan att berätta för någon om mina planer. Jag hade inte berättat för Rolf att några år tidigare hade jag vunnit ganska stora pengar på Lotto och att jag tänkte utnyttja detta i upplägget.
Sedan tidigare hade jag genom jobbet haft kontakt med ett företag som sålde små exklusiva webkameror, som lätt kunde gömmas undan i tex lampor och ventiler. Det var inga billiga saker men bildkvalitén var som på vanliga stora proffskameror, jag beställde några stycken som jag installerade på kontoret under min första egna dag tillsammans med en ny dator som jag kunde styra dem ifrån. Jag provkörde och filmen blev bra trots vanligt ljus. Jag hann precis att få igång dem innan det knackade på dörren, in kommer det en tjej i fyrtioårsåldern, medellång och kurvorna på de rätta ställena, lite lätt mullig, inte tjock och inte smal, hon var klädd i en vit blus, kjol och pumps. Hon presenterade sig som Åsa och kom för att betala för bilen. Rutinerna var sådana att Eva ut i kundtjänst lämnade fakturan tillsammans med bilnycklarna och gick igenom vad som gjorts på bilen och tyckte kunderna att det var för dyrt blev de inskickade till mig. Jag bjöd in henne till stolen framför skrivbordet och jag frågade vad jag kunde hjälpa henne med. Hon blev förvånad att se mig där istället för Rolf och jag förklarade att han hade semester och att jag skötte affärerna så länge. Hon var lite avvaktande eftersom hon inte kände mig, men till slut frågade hon om kunde få rabatt på priset som hon brukade. Jag förklarade för henne att vi hade ändrat rutinerna och nu fick alla en liten rabatt som hon kunde se på fakturan detta för att det skulle bli mera rättvist, och vi kunde inte ge rabatt bara för att det var en snygg tjej som kom in på kontoret och det var ju inte jämställt mot alla killar som hade bilen inlämnad. Jag fortsatte med att berätta att skulle vi ge mer rabatt måste också vi ha något utbyte av det. Hon undrade vad det skulle vara. Jag förklarade att det var hon tvungen att komma på själv, jag kunde inte veta vad hon jobbade med och var bra på. Jag ville inte säga något och tvinga henna till något som hon inte ville göra, vi fick inte dra på oss dåligt rykte och tappa kunder.
Vi pratade lite fram och tillbaka och jag frågade om hon ville ha en kopp kaffe, ja tack svarade hon, jag hade en kaffebryggare på kontoret så jag fixade det. Hon började prata lite mer fritt efter kaffet och frågade sen efter toaletten, jag visade henne och gick och satte mig, när hon kom tillbaka såg jag att hon hade knäppt upp ett par knappar i blusen och hon hade tagit av sig behån. Jag tänkte det här verkar kunna bli en bra diskussion. Hon satte sig på stolen igen och frågade igen om kunde få sin vanliga rabatt på 25 procent. Jag förklarade återigen att jag inte kunde ge något så utan vidare, vi kan inte leva på luft. Hon började bli nervös och hon ville så gärna ha sin rabatt, jag försökte vara så avvaktande som möjligt och tänkte utnyttja situationen maximalt. Hon insåg att hon behövde göra mer för att det skulle bli något men tvekade, hon började fingra på knapparna i blusen och borstade som för att ta bort någon smuts, jag märkte att hon var osäker. Hon knäppte upp en knapp till och rodnade, vi fortsatte att prata. Hon knäppte upp resten av knapparna och öppnade försiktigt blusen, men höll kvar en arm över brösten. Hon ställde sig upp och kom fram till skrivbordet och lät blusen falla till golvet. Nu började kuken vakna till liv, men jag intalade mig att ta det försiktigt, låt Åsa ta initiativet. Hon skakade försiktigt på överkroppen så att brösten gungade, det var en härlig syn, hon tog tag i min hand och förde upp den till brösten och sa smek mig. Jag tackade inte nej utan lydde, det var ett par härligt mjuka kullar, lagom fasta och perfekt storlek för mina händer. Efter ett tag frågade hon vad detta var värt, jag tog det försiktigt och svarade ett par procent. Hon tyckte det skulle vara värt mera men jag gav mig inte. Hon frågade vad jag är ute efter, men jag svarade återigen att det är hon som vill köpa sig rabatt och inte jag som tvingar henne till något. Hon satte sig på stolen igen och jag såg att hon hade svårt att bestämma sig, hon ville så gärna ha rabatten. Efter fem minuters tystnad, under vilken tid jag noga studerat hennes härliga bröst och även kontrollerat att kamerorna gick bra, ställde hon sig upp och började dansa runt på golvet samtidigt som hon började ta av sig resten av kläderna, min kuk höll på att hoppa ur brallorna, det var ett tag sedan som han hade hälsat på någonstans. Hon hade en härligt vildvuxen buske som jag gärna skulle rota runt i. Hon kom runt skrivbordet och satte sig i mitt knä, en sån härlig syn och känsla, tänk om Rolf hade vetat att det var så lätt att få utdelning för att ge rabatt. Hon tog mina händer och placerade dom på brösten och uppmanade mig att göra vad jag ville. Jag tog det försiktigt och masserade brösten, det var en härlig känsla och jag började också bearbeta det ena bröstet med min tunga, jag märkte att hon njöt och ville ha mer, men jag tog det försiktigt. Hon försökte igen att pressa ut mera rabatt men jag var kallsinnig, jag var säker på att hon skulle ge med sig. Hon sa att jag inte kan göra mera, jag är ju gift och har barn, jag kontrade med att det har väl inte med detta att göra. Hon skruvade på sig och jag kände hur hon masserade kuken med rumpan, hon måste också känna det för hon blev röd i ansiktet och höll andan. Hon reste sig och gick och satte sig på stolen igen med benen i kors och en arm som skylde brösten och hon frågade igen om rabatten och vad jag begär av henne. Jag svarade åter att det var hon som bestämde själv att hon skulle ta av sig kläderna och sitta i mitt knä och att jag inte har tvingat henne till något utan att hon gjorde det för att få rabatt. Hon kan avbryta när som helst och ta det som jag erbjudit henne och vill hon ha mera rabatt kan hon komma med något annat förslag. Hon satt tyst en stund sen frågade hon om jag hade några kondomer där, jag svarade nej. Hon blev åter tyst en stund och satt och skruvade på sig, ibland tittade hon på mig och rodnade. Sedan frågade hon får jag rabatten om du får ligga med mig, jag tittade på henne en kort stund och sen svarade jag ja. Hon blev åter tyst och jag märkte att hon funderade, sen sa hon du får ligga med mig om du drar dig ur innan du sprutar, jag vill inte bli med barn. Jag svarade att jag inte kan lova det men att jag kan försöka, men jag tänkte för mig själv aldrig att jag drar mig ur det är ju det skönaste på hela knullet att få spruta djupt inne i fitta. Hon sa, kom hit och krama mig samtidigt som hon reste sig upp, jag var inte sen att lyda denna gång. Jag kramade henne hårt och smekte henne på ryggen. Vi gick bort till soffan och satte oss. Jag började suga hennes bröst och fortsatte sen ner mot den härliga busken och började bearbeta henne med min tunga, jag kände att hon tände mer och mer bröstvårtorna hårdnade och fittsafterna rann till. Hon bad mig sluta, jag reste mig och hon öppnade mina byxor och tog fram kuken jag höll på att explodera, men jag klarade mig. Jag fick snabbt av mig resten av kläderna, jag tänkte det är bäst att skynda sig innan hon ändrar sig. Hon sa, kom in i mig, jag styrde henne så att hon gränslade mig med brösten mot mig och riktade in kuken mot det allra heligaste, hon sjönk ner halvvägs, sen tvekade hon, men då tog jag och hjälpte till och tryckte till så att den gick i botten, den gled in utan problem eftersom hon var ordentligt våt. Hon började rida i ett allt hetsigare tempo, brösten hoppade framför mitt ansikte och det dröjde inte länge innan hon kom i en härlig orgasm och det gjorde så att också jag tömde mig djupt inne i henne. Jag fortsatte att smeka henne över hela kroppen med kuken fortfarande djupt inne och hon njöt. Det var ett tag sedan som jag hade haft tillfälle till ett knull så kuken började vakna igen, jag tänkte att det är bäst att utnyttja situationen innan hon protesterar, jag började jucka i samma ställning igen, först började hon protestera lite, men jag började massera brösten och hon började njuta. Jag drog mig ur och bad henne ställa sig på alla fyra i soffan och trädde in kuken bakifrån hon hade en härlig päronformad knullröv, jag pumpade på och efter ett tag kände jag att det närmade sig igen för ännu en urladdning och när hon fick sin andra orgasm släppte det för mig också med kuken så djupt instucken det bara gick och det är inte lite, med en ca tjugofem centimeters grov kuk. Jag gled sakta ur henne tog henne i handen och vi reste oss upp och gav varandra en härlig kram. Jag sa tack för ett bra erbjudande hon rodnade och sa tack själv, det var skönt för mig också, jag kommer att fortsätta lämna in bilen och begära mera rabatt. Hon gick in på toaletten och tvättade av sig och när vi hade fått på oss kläderna lämnade jag över tre tusen kronor som var rabatten. Jag fick en kram till och sedan följde jag henne ut där hon betalade fakturan till Eva utan att protestera mera.
Klockan hade nu hunnit bli nästan fem och Eva undrade om jag skulle vara kvar ett tag för Erik som hade bilen inlämnad skulle inte hinna hit innan halv sju. Jag sa till Eva att jag väntar på honom, Eva gick och jag blev ensam kvar. Jag gick in till kontoret och torkade av soffan så att det inte var några fläckar kvar och gick sedan och tittade på filmerna, jag hade lyckats fånga det mesta på film och det var bra kvalité, hur skulle jag utnyttja detta på rätt sätt?
Klockan närmade sig nu halv sju och jag ut till kundtjänst för att kunna öppna för Erik, efter ett tag stannar en bil utanför och jag ser en man i femtioårsåldern kliva ur passagerarsätet, i förarsätet sitter en ung tjej. Jag antar att det är Erik som kommer, när han gått ur bilen börjar han prata i mobilen, jag ser att böjer sig ner och säger till tjejen att gå in till mig. Tjejen kommer in och frågar om hon kan få nycklarna och räkningen för pappa har bråttom. Jag ger henne det och hon går ut och pratar med pappa, han tittar snabbt på räkningen och nickar, sedan plockar han fram en bunt pengar och ger till tjejen och säger att hon skall gå in och betala. Han sätter sig i sin bil och åker iväg. Tjejen tittar efter honom sedan kommer hon in. Tjejen är ganska lång ca 1,80 och smal med långt mörkt hår och rådjursögon, hon är klädd i en kort kjol, tights och höga stövlar, och på överkroppen har hon en liten topp som visar magen och är ganska djupt ringad, jag ser att hon har en BH under, brösten verkar var ganska stora men passar till den långa kroppen. Hon kommer in och säger att hon skulle betala räkningen, hon räcker fram pengarna och räkningen till mig, jag säger att vi får gå in på mitt kontor eftersom jag har stängt kassan här ute. När vi kommer in går vi fram till skrivbordet och jag börjar räkna pengarna, där var åtta tusen kronor, sedan tittade jag på räkningen och där stod det elva tusen femhundra. Jag frågar tjejen om hon hade mer pengar det fattas tre tusen femhundra för att betala. Varför betala mer för sin sexleksak klicka här www.lekosmek.se

Forts följer…

(0)

Sexnoveller

Clicky