Våta minnen från gymnasiet

Sexiganoveller

Klockan var 11:30 och vår klass var på väg mot matsalen. En snygg tjej i min klass men som inte var speciellt duktig stannade upp mig. Hon drog in mig på en toalett och låste dörren. Jag hade gått sist från lektionen så det var ingen som såg något.

– ”Jag är kåt!” väste hon samtidigt som hon smekte sina knappt mogna bröst intensivt innanför tröjan. ”Snälla, vill du tillfredsställa mig?” fortsatte hon. Jag var helt spak, men kände hur det började rycka i min stora och fullt kåta lem.

– ”Visst!” sa jag med en kvävd röst. Hon var inte sen att dra av sig alla kläder utom bh:n och trosorna. ”Stoppa in den nu då…” viskade hon otåligt som om någon kunde höra oss utifrån. Hon var tydligen lite nervös och stressad, nästa lektion började ju redan vid tolv igen så att… här fick det gå undan med andra ord.

Hon drog med handen undan trosan så att jag skulle komma åt lättare… vilka fina kvinnliga händer hon hade. Med blodröd nagellack och allt. Hennes stjärt stod nu och väntade putande mot min lem som nu växt i sin fulla storlek och var beredd att stöta in i hennes varma sköte som en murbräcka.

Jag tog tag i mitt mansdon och förde den till hennes fitta där jag lät min kuk ”nosa” lite runt hennes kön. Detta gjorde henne fullkomligt vild och utan att jag var beredd på det förde hon sin härligt runda stjärt mot min kuk till roten att jag bara drog ett djupt andetag.

Sen var jag inte sen med att jucka emot… ”Aaaaah… du är sååå skön, Lars… jag vill att du ska komma på mina bröst!” ”Uhm…”, stönade jag fram som ett fånigt svar på hennes härliga uppmaning. Vi bytte ställning och jag fick sätta mig på toaletten medan hon satt gränsle över mig. Hon red mig som en galning och jag fick nu stora svårigheter att hålla tillbaka min varma säd. Jag ville uppföra mig och vara som en man – en riktig karlakarl trots min låga ålder, 16 år. Jag hade trots min späda ålder hunnit se många porrfilmer och visste hur brudarna ville ha det… trodde jag i alla fall…. Här gällde regel nummer ett för mig; att hålla ut till tjejen kommer först.

Men nu var det nästan kris hennes härligt blonda hår viftade omkring i mitt ansikte medan hela hennes kropp dansade på min kuk. Jag kände hur min pung svängde upp och ner och hur hon då och då tog tag i den och ryckte i den som en växelspak. Jag kunde känna hur hennes små outvecklade men ändå stora bröst gungade i takt med juckandet. Jag var svettig, hon var svettig och det gjorde oss båda bara ännu kåtare.

Jag försökte i all min förtvivlan att hålla emot sperman, tänka på något annat, något hemskt som skulle få min kuk att vekna lite men det var svårt och efter bara några sekunder var jag tvungen att meddela min ryttarinna att jag var tvungen att komma på henne… ”Bara lite till…” kved hon.. ”Jag har tagit p-piller så du kan komma i mig istället” sa hon med tung röst. Detta lättade mitt sinne och jag började jucka med igen. Ritten blev allt häftigare och efter bara någon minut kände jag de välbekanta ryckningarna, det gjorde hon också och började gnida sitt kvinnliga kön allt mer frenetiskt mot min kuk.

Jag kom – och svimmade… trodde jag skulle dö av utmattning.
Jag vet inte hur länge jag hade legat där, men plötsligt flög dörren upp och en tjej (plugghäst) skrek ut sin fasa över hela korridoren. Folk kom springande och där satt jag med en del sperma över magen och nerdragna byxor.
Jag trodde jag skulle sjunka genom jorden och det tog tid att hitta på förklaringar, men jag ångrar aldrig mitt första knull med denna 16-åriga kåta tjej!

(0)

Sexnoveller

Clicky