Våta lekar i London

Sexiganoveller

Ljudet från bilarna på gatan nedanför hotellet väckte mig till ännu en dag i London. Solen lyste in mellan gardinerna och man kunde känna att detta skulle bli en mycket varm dag. Jag låg kvar en stund i sängen och kände på min nakna kropp. Stora mjuka bröst med ständigt hårda bröstvårtor, smal midja och rund höfter som övergår till völformade lår och en rakad mjuk fitta som ständigt är våt mellan de svullna blygdlöpparna.

Antagligen hade jag haft sexdrömmar för min klitta var hård och stor. Jag förde långsamt in ett finger i springan och började sakta rotera med höfterna och krama med fittmusklerna. Med den andra handen började jag massera brösten och nypa i bröstvårtorna. Nu var jag jättekåt, så jag stoppade in ytterligare ett finger i musen och juckade häftigt med handen och grävde runt med fingrarna i fittan. Snart kände jag att det inte var långt kvar till orgasmen så jag övergick till att massera min styva klitta med fingertopparna samtidigt som jag med andra handen höll isär och masserade blygdläpparna. Hela min kropp vibrerade. Jag spände ihop skinkorna och kände hur orgasmen sköljde genom hela kroppen. Det började dunka i hela min kåta fitta, hjärtat dunkade och min andhömtning var höftig.

Snart ebbade de sköna dunkningarna ut och jag steg upp ur sängen på skakiga ben och betraktade mig i den stora spegeln på väggen. Jag såg verkligen nyknullad ut, fittan var alldeles svullen och röd, bröst- vårtorna röda av allt nypande. Det kändes skönt att tvätta av sig i den lilla vasken och svalka min heta kropp. Snabbt fick jag sedan på kläderna och begav mig ut i den stora staden på jakt efter nya öventyr. Men efter en timme förstod jag att det var alldeles för varmt att för att vandra runt på dammiga trottoarer så jag gick in på första bästa biograf, vilket visade sig vara en porrbiograf som visade tömligen hårda porrfilmer. Jag beslöt mig för att stanna eftersom det var svalt och skönt i salongen och för att filmen som just skulle börja handlade om lesbisk sex, något som jag alltid drömt och fantiserat om, men aldrig provat. Jag var ensam i salongen så när som på en man som var tydligt störd av min närvaro och därför satte sig så långt ifrån mig som han kunde.

Nör filmen hade rullat en stund hörde jag hur mannen knäppte upp byxorna och började runka. Just då kändes det bara generande men när de lesbiska scenerna med otroligt snygga tjejer spelades upp kände jag hur kåt jag själv höll på att bli. Mina ögon var som klistrade på filmduken där två tjejer tillfreds- ställde varandra med tungor, fingrar och löskukar. Alldeles för snart tyckte jag, tog filmen slut och jag satt kvar med bultande fitta. Den runkande mannen hade tydligen fått vad han kommit för, för han hade smygit sig iväg. När jag senare på eftermiddagen återvände till hotellet hade jag fortfarande inte släppt porrfilmen ur tankarna. Ett bad skulle säkert kyla ner mig tänkte jag då jag ringde efter städerskan som skulle öppna badrummet åt mig. Hotellet var stort och städerskorna många, så jag fick vänta ett tag.

Jag klädde av mig mina vid det här laget svettiga kläder och gled in i min tunna vita neglige. Så äntligen knackade det på dörren och utanför stod en mycket söt mulatt tjej med det långa mörka håret upp- satt i fläta. Ni ringde, sa hon med svag brytning. Samtidigt log hon och visade sina vita jämna tänder. Jag skulle vilja ta ett bad, sa jag och rodnade. Hon skulle bara veta vilka känslor hon satte igång i mig. Jag gick efter henne till badrummet som låg längst bort i korridoren och under den långa vandringen fick jag chansen att ta en ordentlig titt på henne. Den fula städrocken kunde inte dölja hennes välformade ganska bred bak som vickade sexigt där hon gick i ett par, alldeles för höga skor. De bruna vaderna spändes för varje steg och det kändes precis som om hon visste, och tyckte om att jag tittade på henne. När vi var framme vid badrummet hade jag bestämt mig för att om möjligt förföra henne. Det fick bära eller brista. Nör hon hade låst upp dörren frågade jag om hon kunde tänka sig stanna och skrubba mig på ryggen. Det kunde hon. Jag tog av mig negligen för att hon skulle få titta ordentlig på mig. Medan jag tappade i badvattnet pratade vi om allt möjligt. Jag fick veta att hon hette Rebecka och att hennes far var från Nigeria och hennes mor från Frankrike. Därav hennes vackra utseende. Hon verkade inte ett dugg blyg för hon tittade helt öppet på min kropp. Jag kröp ner i det ljumma vattnet och Rebecka började massera min rygg med båda händerna.

Jag slöt ögonen och njöt av behandlingen. Plötsligt kände jag hur en hand kom smygande fram till mitt bröst och försiktigt smekte bröstvårtan. Jag öppnade ögonen och tittade på henne en stund och frågade om hon ville göra mig sällskap i badet. Utan ett ord började hon klä av sig och blottade sina bröst, ganska små, med små bröstvårtor men dom var fasta och styva. Hon drog av sig trosorna och jag kunde se hennes täta fitthår. Hon gled ner i badet och jag började känna försiktigt på hennes fasta unga kropp. Jag var vid det här laget så kåt, så jag var säker på att om jag rörde vid hennes fitta så skulle jag få orgasm omedelbart. Vi tvålade in varandra och passade samtidigt på att klämma och känna överallt utom just fittorna. Vi satt och fingrade på varandra ett bra tag innan vi duchade av oss och smög tillbaka till mitt rum. Medan jag låste dörren och drog för gardinerna lade Rebecka sig på alla fyra i sängen. Jag gick fram till henne, tittade på hennes bulliga, håriga fitta och särade lite på blygdlöpparna så att man såg hennes rosa inre. Jag förde in ett finger i den redan våta springan. Hon gnydde lite och bad mig slicka henne. Jag böjde mig ner och hittade hennes hårda klitta. Rebecka vönde sig om på rygg och sade åt mig att lägga mig med min kåta fitta över hennes ansikte.

Hennes tunga började fladdra över min klitta och två fingrar letade sig in i mig och började knulla mig hårt. Det mörktes att hon gjort detta förut för hon nafsade vant på min klitta och sög in den i munnen. Jag fick syn på en bananklase som låg på bordet, fick tag i en banan och körde in den i hennes kåta mus. Nu stönade hon häftigt och juckade mot bananen och min tunga som var på hennes klitta. Jag tittade upp och fick syn på oss i spegeln på väggen. Det såg verkligen läckert ut med en rakad blondin och en mulatt med mycket hår på fittan som låg och tillfredställde varandra hämningslöst. Jag såg den gula bananen i hennes mörka fitta jucka in och ut och hennes mörka fingrar som knullade mitt rosa fitthål. Hon hade inte juckat länge innan hon kom i en lång pulserande orgasm som fick hela sängen att skaka. Hon kramade mina skinkor och körde fingrarna ut och in i mig. Jag lade mig på rygg och talade om för henne att jag ville att hon skulle titta på medan jag onanerade.

Hon satte sig på skrivbordskanten och tittade samtidigt som hon viskade kåta ord till mig under tiden som jag slickade mina egna bröstvårtor. Jag tog bananen och förde in den i min kåta, våta fitta. Rebecka började bli kåt igen och satt och pillade på sin fitta och sina små bröst. Jag drog bananen ut och in i fittan och upp mot klittan. Rebecka stönade vilt och kom fram till sängen igen. Nu ställde hon sig bakåtlutande med med fittan mot säng- stolpen och började gnida upp och ner samtidigt som hon nöp sig i brösten och slickade sig om munnen. Det blev för mycket för mig och jag kom i en hörlig orgasm. Rebecka kastade sig över mig och tog hela min fitta i sin mun och körde tungan ut och in och runt klittan. Hon var fortfarande kåt och ville komma en gång till. Hon tog en av mina mindre schampoflaskor och förde in den helt i sin fitta, sedan satte hon sig på en stol och började gnida och jucka. Jag gick fram till henne och sög på hennes små, kåta bröst och smekte henne på klittan. Det dröjde inte lång stund innan hon kom. Hon böjde sig fram mot mig och stack in tungan i min mun och vispade runt med den som om min mun varit en fitta, sedan kramade hon mina nu ömma bröst i takt med sin egen orgasm. Efter våra lekar var hon tvungen att fortsätta jobba, med det var inte den sista gången som jag hade Rebecka på besök.

(0)

Sexnoveller

Clicky