Vår första date! Tjejversionen

Sexiganoveller

Det är första gången du skall komma hem till mig. Hela dagen har jag varit nervös och känt hur det pirrat i kroppen. Jag förbereder middagen och dukar och smuttar på ett glas vitt vin. När det ringer på dörren har jag precis tänt ljusen på bordet. Jag öppnar och där står du. Du räcker fram en blombukett och jag blir jätte-glad. Du vet att jag älskar röda rosor och det är givetvis det du köpt. I hallen kramas vi försiktigt, lite flyktigt och jag går före in i köket för att sätta blommorna i vatten. Vi sätter oss till bords och vi äter och pratar och dricker lite vin. Hela tiden känner jag ett pirr i mellangärdet och neråt. När våra blickar möts ser jag att du också känner som jag, men jag är fortfarande för blyg för att våga ta första steget. Vi sitter kvar en stund efter att vi ätit färdigt men snart föreslår du att vi ska sätta oss i vardagsrummet i stället. Jag börjar duka av och du hjälper mig. Din hand råkar nudda min när vi båda sträcker oss efter vinflaskan på bordet. Du låter den ligga över min en sekund och vänder dig sedan mot mig och tar mitt ansikte mellan dina händer. Du kysser mig ömt och jag besvarar din tungas rörelser och flämtar. Flera dagars kåthet spritter i min kropp, och jag kysser dig hårdare. Mina fingrar drar igenom ditt hår och jag trycker mig mot dig.

Jag känner din kuk mot min väntande mus och jag gnider mig mot dig. Flämtande kysser du mig ivrigt tillbaka. Du ser till att jag kommer upp på köksbordet och dina händer glider snabbt under min skjorta och finner mina längtande bröst. Dina fingrar rullar vårtorna och jag kvider. Jag fumlar med din gylf men får snart fram din hårda lem. Med två fingrar smeker jag upp och ner på vardera sida och du stönar och kysser min hals och min örsnibb. När du andas i mitt öra går det ilningar av kåthet genom hela min kropp och jag särar benen för dig för att visa att jag vill. Snabbt drar du upp min snäva kjol så att den lägger sig runt min mage. Din hand läggs över min fitta och du känner att det är en blöt sträng längs trosans mitt. -Åh, vad våt du är, viskar du. Jag svarar med att sära ytterligare på benen och jag börjar dra din förhud upp och ner. Jag tittar ner och ser hur det trängt fram några droppar sädesvätska på det blanka ollonet. Mitt finger fångar upp en droppe och jag smakar på dig. Mmmm….så skönt, viskar jag. Du drar mina trosor åt sidan och är snabbt på plats med din härliga tunga. Jag biter mig i läppen för att inte skrika rakt ut när du träffar rätt på klittan. Jag ligger på bordet med knäna uppdragna och din tunga spelar över min nu plaskvåta fitta. Tiden nästan stannar och jag känner att det kommer att gå för mig genast om du inte slutar. När jag stönar fram att jag är nära och att du måste sluta nu annars kommer jag tittar du bara upp på mig ett ögonblick för att sedan begrava ditt ansikte i min väntande, längtande fitta igen. Snabbt vispar du över klittan och jag spänner hela min kropp. -Åh gud, så skönt…jag kommer, det går för mig, stönar jag och hela min kropp skakar när orgasmen sköljer över mig. Jag drar dig upp över mig och ber dig tränga in i mitt väntande hål. -Kom, ta mig, låt mig få känna dig i mig, viskar jag. Du ler och dina ögon blänker av kåthet när du tränger in i mig.

Mina muskler kramar om din lem och du stönar. Rytmiskt knullar du mig och jag möter varje stöt. Ibland saktar du ner på tempot för att sedan öka igen. Vi kysser varandra och njuter. Efter en stund säger du att du är så nära att ett enda juck till och din säd kommer att spruta mig full. Försiktigt drar du dig ur och jag ber dig sätta dig på en stol. På knä framför dig fångar jag din lem mellan mina läppar. Först slickar jag ollonet och när mina läppar sluter sig om dig och jag tar dig djupt håller du om mitt huvud och jag hinner knappt suga förrän du stönar högre och när min hand sluter sig om din pung och mitt långfinger sakta smeker ditt anus känner jag din heta säd spruta i min mun. Jag slickar dig ren från satsen och utmattade går vi in i sovrummet och lägger oss på sängen.

Vi håller hårt om varandra och pussas och kramas och ler lyckligt. -Vilken efterrätt du bjöd på, säger du leende. Jag svarar att jag har patent på receptet. Vi skrattar och jag känner nåt hårt mot min mage än en gång. En snabb titt på klockan talar om att kvällen är ung och jag lägger mitt ben över din höft och drar mig närmare dig.

När jag känner din hårdhet mot min mage får jag det välbekanta pirret i mellangärdet. Jag rullar över på rygg och du lägger dig över mig och tränger in med en enda stöt. Vi suckar båda av välbehag och du kysser mig ömt.

Nervositeten är som bortblåst och du rör dig sakta inuti mig. Jag lägger mina ben om dig och låter dit tränga ännu djupare in. Sakta sakta knullar du mig och jag stönar varje gång du slår i botten. Vi är ett och när din tunga finner min är det fulländat. Vi ligger så och älskar varandra ömt och försiktigt och utforskar varandras kroppar. Du kysser mig i pannan, på nästippen och på hakan. Jag blundar och njuter när du placerar en kyss på min hals för att vandra neråt med din tunga. När du når mitt ena bröst ställer sig vårtan rakt ut och jag stönar lågt.

Din tunga virvlar över den och du fortsätter sakta neråt över min mage och du når strax den lilla tussen av hår som jag sparat ovanför klittan. Retsamt slickar du runt den och ner på insidan av mina lår. Jag höjer mitt sköte mot dig och vrider mig för att du ska slicka klittan. Du ler och fortsätter att reta mig. Snart är jag nästan galen av åtrå och jag ber dig att slicka mig. Jag kvider och gnyr, nästan snyftar och jag roterar med min våta fitta framför ditt ansikte. Äntligen ger du vika för mina begär och du låter tungan snabbt virvla över klittan. Jag skriker ut min åtrå och kåthet och du börjar slicka mig allt snabbare och hårdare. Mina händer griper tag i täcket och jag skälver under dig. – Jag är så nära, stönar jag…När din tunga än en gång virvlar över klittan spänner jag kroppen i en båge och du tar tag om mina skinkor för att kunna fortsätta slicka när kroppen skakar i långa konvulsioner. Snabbt vänder jag mig om på alla fyra och putar med rumpan mot dig med särade ben. Du ser mitt hål framför dig och jag håller isär läpparna med ena handen. -Ta mig, viskar jag. Låt din kuk fylla mig. Jag gungar lite och du är snabbt på plats med kuken.

Till att börja med låter du bara ollonet tränga in men jag är så kåt och våt att jag trycker mig mot dig så att hela din härligt, hårda lem stöter in. Ett stön kommer över dina läppar när du känner hur jag kramar dig med mina slidmuskler. -Hårt, stönar jag. Hårt och djupt. Du börjar stöta hårdare och snabbare och jag möter dina juck. Din hand finner mina våta läppar och när du smeker mig blir jag vild under dig. Jag låter min hand ligga över din och ibland smeker jag din pung. Ljuden av pungen som slår emot mig gör mig hetare än nånsin och det är så vått att det plaskar när du stöter in. -Så skönt, viskar du. Jag får inte fram ett ljud och plötsligt kommer jag igen. Jag böjer mig fram och synen av hur jag njuter när det går för mig blir för mycket för dig. Du drar ut din blodfyllda kuk och drar den fram och tillbaka mellan mina skinkor innan du sprutar hela din heta sats över min rygg. Utmattad lägger du dig över mig och vi kysser varandra. Flämtande ligger vi så en stund. Lyckligt leende och vi vet båda två att det här är början på något nytt.

Av: *Värmlandstösen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky