Vår första date! (Killens Version)

Sexiganoveller

Jag står utanför dörren med min väska och 10 rosor, äntligen ska jag få träffa dig för första gången. Har suttit i bilen och trummat med fingrarna och med en knut i magen. När du öppnar dörren räcker jag fram rosorna och låter blicken följa din kropp. Suckar inom mig. Du har redan dukat upp middagen och vi sätter oss för att äta. Du har tänt ljus och hällt upp vin. Det pirrar i kroppen och jag åtrår dig men vågar inte riktigt ta steget ut. Vi sitter kvar en stund och pratar vid bordet. Jag tycker vi ska flytta in i vardags rummet och vi börjar duka av. Plötsligt rör våra händer vid varandra när båda sträcker sig efter vinflaskan. Det går en stöt från fingrarna ner genom hjärtat till magen och jag håller kvar din hand. Jag vill ha dig…. Sträcker mig efter dig, lägger händerna om ditt ansikte och kysser dig, det får bära eller brista. När jag känner ditt gensvar blir jag genast genomkåt och känner hur det hettar till i skrevet.

Vi pressar oss mot varandra och du gnider dig mot min redan hårda lem. När all kåthet som länge varit ostillad far genom min kropp kanns det som om jag ska tömma mig i byxorna med en gång. Du är så skön… så villig. Jag lyfter upp dig på köksbordet och letar mig in till dina bröst och känner en hand som fumlar med min gylf. Ditt fumlande får mig att stöna och när du lirkar ut min styva kuk och börjar smeka den glömmer jag allt utom dig och mig. Jag lutar mig fram och kysser ditt öra samtidigt som jag rullar dina bröstvårtor mellan fingrarna. Du kvider tyst, nästan som en snyftning, och särar på benen. Nu vill jag smaka din mus, så jag drar upp din kjol och ser ett par tunna trosor som redan är fuktiga. När jag lägger min hand över känner jag att jag blir blöt om handen. ”Åh, vad våt du är….” andas jag fram. Du säger inget utan särar bara ytterligare på benen och ger mig full tillgång till den blötaste fitta jag någonsin smekt. Du låter ett finger fånga upp dropparna som trängt ut och glänser på mitt ollon. Du för upp fingrarna till munnen och slickar i dig min smak. När jag ser dig njuta av min smak ryser jag till av kåthet och sänker mig ner samtidigt som jag snabbt drar av dig de nu genomblöta trosorna. Låter tungan glida från ditt savande hål och upp till din klitta och jag känner hur du rycker till. Jag låter tungan virvla över klittan, sakta och fort om vart annat. ”Jjag kkomer närsomhelst om du iinte slutar.. ” Jag tittar snabbt upp och möter din av kåthet glansiga blick. Jag vill att du ska komma i ansiktet på mig, vill slicka i mig dina safter och fortsätter låta tungan dansa över din blöta fitta. När jag når klittan igen kommer du med en skakning och du stönar och vrider dig. Du drar upp mig och ber mig komma in i dig. Jag är inte sen att göra dig till viljes och trycker sakta in min nu stenhårda kuk i din savande fitta.

Jag stönar när jag känner hur din fitta omsluter mig och du mjölkar min kuk. Vi finner varandra i ett härligt, rytmiskt knulltempo. Du följer mina stötar när jag skiftar tempo och jag njuter fylld av åtrå och kåthet. ”Jag kklarar inte mmer nu…. Ett juck till och jjag spprutar dig full.” Jag drar mig ur och du får ner mig på en stol. Du ställer dig på knä framförmig och fångar upp min lem mellan dina mjuka läppar. När din tunga leker med mitt ollon krävs det all min vilja för att inte låta satsen rusa ut. När din hand sluts om min rakade pung och ett finger börjar massera mitt anus samtidigt som du suger in mig i munnen klarar jag inte mer. Det svartnar för ögonen och världen exploderar sedan i färgkaskader när min säd pumpar in i din varma mun. Du suger och suger, sväljer till min förvåning hela min sats och slickar mig sedan ren med ett belåtet leende på läpparna. Du leder mig sedan på ostadiga ben in till sängen och vi kryper in i famnen på varandra.

”Vilken efterrätt du bjöd på”…. ”Du ser på mig med lust i ögonen” Det är ett patenterat recept vännen min.” Din blick och närheten av din varma nyknullade kropp får min att reagera och min lem börjar sakta resa sig igen när du lägger benet om mig och drar mig närmare.

Du rullar över på rygg och jag följer efter. Jag har redan fullt stånd och jag tränger in i dig med en ända stöt ända in till roten. När jag återigen känner din värme omsluta mig suckar jag tungt och kysser dig mjukt och länge.

Osäkerheten från innan finns inte längre och jag knullar dig sakta och mjukt. Du saxar dina ben runt mig och låter mig komma ännu djupare in i dig. Långsamt och rytmiskt stöter jag hela vägen in i dig och du stönar varje gång jag går i botten. Jag kysser dig igen och älskar dig med hela mitt väsen. Vi utforskar varandras kroppar, åtrår varandra och njuter. Jag kysser ditt ansikte, din panna, näsa, haka sakta ner mot halsen och brösten. När jag når ditt bröst och låter tungan löpa över vårtan ställer den sig rakt ut och pockar på att bli slickad och sugen. När jag tar den i munnen stönar du tyst.

Jag låter tungan virvla över den innan jag fortsätter ner över din mage och tussen ovanför din mjuka rakade mus. Jag undviker den och kysser och slickar runt och ner på dina lår. Du höjer ditt sköte mot mitt ansikte för att få mig att slicka din underbara våta fitta, men inte än. Jag vill få dig att be mig. Du gnyr och snyftar, letar efter min tunga med höfterna men jag fortsätter vant att undvika din glänsande skåra innan jag till slut låter tungspetsen träffa klittan. När jag låter tungan spela över den skriker du ut din lust och åtrå. Jag ökar takten, snabbare hårdare. Du spänner kroppen och manar på mig ”Jag är så nära… ” Du är vild och kastar dig fram och tillbaka så jag måste hålla ett stadigt grepp om dina skinkor för att inte miss din sköna blöta vackra rakade fitta. Du griper krampaktigt i täcker och spänner kroppen i en båge när det går för dig och din kropp skakas i långa konvulsioner. Du vänder dig snabbt om och putar och gungar inbjudande med rumpan mot mig, särar på blygdläpparna med ena handen och ber mig tränga in…… fylla dig med min hårda kuk.

Jag är snabbt på plats med mitt bultande stånd. Vill retas lite och låter endast ollonet omslutas av din värme. Men du vill ha mig i dig och du vill ha det NU!! Så du stöter mot mig och jag går i botten. Du kramar min styva kuk med dina muskler och jag stönar högt av vällust. Du är sååå underbar. Du vill ha mig hårt och djupt och jag gör dig mer än gärna till viljes. Med ett stadigt tag om dina breda kvinnliga höfter knullar jag dig hårdare och snabbare och du möter varje juck. Du är så våt och härlig att det plaskar varje gång jag går i botten och min pung slår mot dig. ”Så skönt…. ” får jag fram ”Du är så varm…. så blöt….” Plötsligt går det för dig igen och när dina muskler drar sig samman om mig och jag ser hur skönt du har det, klarar jag inte mer. Jag drar ut min blodfyllda kuk och klämmer den mellan dina skinkor, drar den fram och tillbaka tills jag sprutar min sats ut över din rygg. Vi sjunker utmattade ihop och kysser varandra passionerat. Jag är uppfylld av glädje och lycka i vetskapen om att detta in slutar här utan bara är början..

Av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky