Väninnan var varm, våt och villig

Sexiganoveller

Min mammas väninna har alltid levt ensam, åtminstone så länge jag känt henne. Det vill säga över 20 år. Hon var visst gift ett år som mycket ung, men efter skilsmässan blev det aldrig något ny fast bekantskap. Naturligtvis har hon under åren haft tillfälliga och diskreta historier, men ingen som lett till något stadigvarande. För tio år sedan köpte hon ett gammalt hus på landet för pengar hon ärvt och där har hon bott sen dess. Hon odlar bland annat grönsaker hon säljer och så har hon lite ränteinkomster. De senaste tio åren har jag brukat hälsa på henne tre-fyra gånger per år, eftersom vi alltid trivts tillsammans. Och jag vill berätta om vad som hände när jag var 18 år. Jag skulle tillbringa en del av lovet hos henne och för första gången blev jag medveten om att hon var kvinna. Hon var inte direkt sexig, men slank och ibland fick jag en skymt av hennes stora, tunga bröst.

En lördags morgon steg vi upp ungefär samtidigt och min mammas väninna hade bara på sig en gammal nattrock. Varje gång hon böjde sig fram så gled den isär och hennes tunga bröst hängde nakna och gav mig fri insyn. När jag onanerade hade jag ofta fantiserat o hur det skulle vara att smeka dem och nu befann de sig mitt framför mina ögon. Kuken reste sig i mina kalsonger och jag satt andlös vid bordet för att inte avslöja mitt tillstånd.

– Vill du ge mig smöret på hyllan? sa Anna som hon hette. Och jag måste resa mig upp och avslöja min kuk som stod stor och hård mot kalsongerna. Anna fick naturligtvis syn på den och jag rodnade och försökte titta bort, log hon mot mig.

– Inte behöver du skämmas över en ståkuk hemma hos mig, sa hon. Det är inget att skämmas över, speciellt inte om den är så stor som din. Jag kände mig lättas över hennes naturliga syn på saken, tog mod till mig och sa :

– Du har ett par fantastiskt fina bröst och det gör ju sitt till…

– Jaha du gillar stora bröst, log hon. Och jag förstår att de påverkar dig i så fall.

Sedan började hon intresserat fråga ut mig om mitt sexliv. Hur ofta jag onanerade och vad jag tänkte på när jag gjorde det. Om jag hade knullat någon gång eller om någon tjej hade lekt med min kuk. Men jag måste erkänna att jag dittills bara hjälpt mig själv.

– Så du har inte ens fått leka med ett par bröst? frågade hon. Jag erkände skamset och då sa hon.

– Titta på mina bröst. Vill du smeka dem?

Hon öppnade nattrocken och visade mig de härliga tuttarna i all sin prakt. Mina ögon höll på att trilla ut när hon lyfte upp dem i sina händer och sköt fram dem mot mig.

– Kom hit! sa hon och jag ställde mig bakom hennes stol och förde ner händerna under brösten som var tunga och pulserande av liv. Jag befann mig i sjunde himlen och smekte darrande de mjuka kloten medan jag stönade av upphetsning. Anna log mot mig med dimmiga ögon och sa:

– Håller det på att gå för dig?

Jag nickade och hon vände på stolen, tog tag i mina kalsonger och drog ned dem så min hårda, stående kuk pekade rakt mot hennes ansikte. Hon började smeka mig under kuken och på låren och frågade om jag vill kulla med henne. Hon reste sig upp när jag nickade och lät morgonrocken falla till golvet så att vi stod helt nakna framför varande. Hon förde min handen ner mot fittan och makade upp sig så att hon satt på bordskanten med särade lår. Försiktigt lotsade hon min hand mot fittan och visande hur jag skulle smeka henne. Efter några mjuka tag började hon stöna. Hon gned fittan allt häftigare mot min hand och de varma, lena safterna droppade ner på mina fingrar. Min hand gled in med tre fingrar uppe i hennes mjuka fitthål. Anna särade på benen allt mer och hennes venusberg höjdes mot mig så att fitthålet blev större och girigare när mina fingrar gled ut och in i långa tag. Hela hennes underliv började en långsam dans runt min hand och mina fingrar medan det flödade allt mer safter nerför hennes lår och bak. Plötsligt grep hon tag i mitt hår och pressade sig hårt mot sidan av handen medan hon genomfors av kraftiga rysningar. Jag behövde bara trycka mig in mellan hennes lår så att kuken kom i kontakt med de mjuka, blöta blygdläpparna för att min sats skulle spruta över hennes lår och mage med våldsam kraft. Jag var stolt som en tupp när hon förde sin hand ner till min kuk och med långa mjuka tag runkade de sista dropparna ur den.

– Nu ska du snart få köra in din kuk i min fitta, sa hon. När du har fått utlösning en gång kan du hålla på mycket längre när vi ska knulla på riktigt.

Hon satte sig ned på stolen igen och jag ställde mig beredvilligt framför henne. Så höll hon min kuk 5-10 centermeter från sin mun och med ett fast grepp började hon mjölka den. Jag höll inte ut mer en några sekunder förrän jag sprutade. Hon öppnade munnen och sög ut allt och sade:

– Nu suger jag av den ren och sedan ska du knulla mig! Hon lade sig på köksbordet och tog två stolar till stöd för fötterna. Och med sina ivrig fingrar greppade hon efter min kuk och styrde in den i hennes varma, våta och villiga hål. Det var en obeskrivlig känsla. Först mjukt och långsamt, sedan hårdare och fortare.

– Åhhh Gud, du knullar din mammas väninna din olydiga lilla pojke! Din stora, styva pojkkuk gör mig galen! Hon skrek när hennes kropp skakade av orgasmen. Därefter lade jag mig över henne och tog ett bröst i vardera hand och sprutade rakt upp i hennes fitta!

Efteråt badade vi ihop och Anna tvättade hela min kropp. Och jag tvättade hennes bröst. Jag fick självklart ståfräs igen och då runkade hon av mig i badkaret. Ännu en skön utlösning. Då jag tre dagar senare reste hem igen hade jag prövat det mesta. I alla fall när det gäller sex. Redan på tåget hem började jag planera för nästa besök…..

(0)

Sexnoveller

Clicky