Vanessa tog min oskuld del 2

Sexiganoveller

Vi kom fram till Vanessas hus, som mer liknade ett slott än en typisk svensk villa, och vi går i raskt takt skrattandes in i huset. ” Kom” sa hon och tog tag i min hand ” Du ska få en rundvisning innan vi hoppas i poolen” sade hon med ett glatt leende och turen gick direkt till sovrummet. I hennes sovrum stod där en gigantisk säng med höga pålar vid varje sänggaveln och runtom sängen hängde tunna, genomskinliga gardinliknade draperier. ” Prova att ligga i den, den är jätteskön!” sa hon och jag hoppade upp och lade mig rejält utsträckt över sängen och den var så skön att jag kände direkt inte för att gå upp ur den. Vansessa tog då tillfället i akt att hoppa upp i sängen hon med och sätta sig gränsle över min midja och höll fast mina armar utsträckt över mitt huvud i ett fast och hårt grepp ner mot madrassen och hon tittade ner på mig med det mest förföriska smilet jag nånsin sett och hennes hår hängde ner över mitt ansikte. Jag såg även nu att där hängde en gigantiskt spegel ovanför sängen som verkligen visade hennes intagna position över mig. ” Ser du på varje sängpåle vad jag knutit fast?” frågade hon mig och jag tittade mig omkring och såg långa sidenband var fastknutna vid varje sängpåle” Du vet” sade hon ” jag brukar binda min man när vi har sex och han fullkomligt älskar det! ” ” Har du blivit bunden nån gång?” frågade hon mig. ”Nä, aldrig, men det verkar vara ytterst spännande att lägga sig själv i andra händer och befinna i fullkomlig vanmakt” ” Mmmm” sade hon. ” Du kan inte ana vilken kick det är!” sade hon och hon hoppade av mig.

” Ska vi hoppa i poolen nu? ” frågade hon. ” Ja, gärna, ett nattdopp hade inte suttit fel” svarade jag. ” Jag ska bara fixa lite grejer här först, byt du om här eller inne på toaletten så länge så kommer jag snart ut till poolen ombytt och klar” sade hon och försvann någonstans i det gigantiska huset. Jag bytte om fort och gick ut till poolen och tog ett rejält dyk i den varma poolen. Jag såg även att intill poolen låg en bubbelpool och tänkte att här kunde det minsann gå hett till och hoppades att jag skulle skulle få det hett med inatt där. Efter en stund kom vanessa ut, iklädd i den snyggaste bikinin jag någonsin sett. Bikinin var vit och överdelen var av den minsta möjliga storleken hon kunde få plats med sina bröst i och underdelen var string, och hon såg ut att höra hemma på copacabana beach än i Texas. Vi simmade ikapp varandra och omfamnade varandra som om vi hade gjort detta tusentals gången innan. Hon kastade sina armar över min hals och greppade tag om min midja med sina lår och jag fattade ett ordentligt grepp om hennes bägge skinkor och vi gick runt såhär i denna ställningen runt i poolen och bra stund och tokhånglade med varandra. Hennes blöta kropp mot min gjorde att mitt stånd var stenhårt och då och då nuddade jag vid hennes underliv med mitt stånd och hon suckade till varje gång och viskade i mitt öra ” Sluta inte, vad du än gör, sluta inte.” Jag märkte nu att hon var alldeles skakig utav upphetsning. ” Det börjar bli lite kallt här i poolen, ska vi gå i bubbelpoolen och fortsätta där?” frågade jag henne och hon nickade ja åt mig med en kärlekskrank och kåt blick.

Vi hoppade i bubbelpoolen och fortsatte vårt hånglade och kramandes där som blev alltmer intensivt. Nu gjorde även min trött och och min jetlag sig påmind och jag tittade nu yrt och längtansfullt ner mot hennes bröst som bröt vattenytan och var blanka av vattnet och hon märkte att jag ville gräva ner mitt ansikte där. Hon tog tag om mitt huvud och tryckte ner mitt ansikte mot sina bröst och jag började kyssa frenetiskt och som om jag vore besatt. Jag kunde inte sluta kyssa dom och hon bara hyschade mig moderligt och viskade i mitt öra med låg röst ” Håll inte tillbaka, detta är vår stund nu. Bara kyss dom om och om igen. Dom är dina nu inatt, jag vet att du vill bara ha mer och mer och mer ska du få” Hon började nu dra sina naglar nätt över min rygg och det gjorde mig bara än mer galen av kåthet. Det var ganska så uppenbart att detta skulle leda till sex. Hon, en kvinna i sina bästa dagar vars make aldrig var hemma och hon längtade efter närhet och jag, en kille i 20 års åldern i början av mitt sexliv ville bli så erfaren jag bara kunde bli plus att även jag längtade efter närhet. Just i denna stund var vi som gjorda för varandra. Vi kom ur vårt rus vi befann oss i och tittade nu varandra i ögonen djupt och länge. ” Ska vi gå upp och krypa till sängs” frågade hon tittandes djupt i mina ögon och jag nickade bestämt. Vi gick upp ur poolen och gick hand i hand in i huset, upp på ovanvåningen där den stora sängen låg och jag tänkte ” Imorgon kommer jag att vakna som en annan man”

Fortsättning följer…

(0)

Sexnoveller

Clicky