Vanessa tog min oskuld del 1

Sexiganoveller

Denna novell är en blandning av age play, första gången och teasing/bondage

Efter att ha suttit på flyget i över 12 timmar så var jag äntligen framme i USA. Närmare bestämt i Dallas, Texas. Där skulle jag besöka min bror, som nyligen utvandrat till USA för att bo tillsammans med sin fru. Det var första gången jag var där och hade sett fram emot denna resa. Efter att ha hämtat upp mig på flygplatsen så körde vi hem till dom och jag fick se deras lägenhet för första gången på riktigt efter att ha fått massvis med bilder på huset skickade via mejl. ” Gick resan bra?” frågade min svägerska mig. ”Jodå, det gick bra men att flyga är drygt, framförallt när man reser så långt” sa jag och kom tänka på att hon och min bror hade det såhär i några år innan brorsan flyttade över, dvs flyg tvärs över atlanten minst 2-3 gånger per år. Aldrig att jag skulle ha något distansförhållande på det viset. Det hade inte funkat för mig.

Vi bestämde oss för att åka och äta något, för matlagning var inte brorsans eller hans frus bästa egenskaper, så vi åkte till något ställe där man kunde äta så mycket man ville för 10 dollar. Det var då vi träffade på min svägerskas kollega Vanessa. Min haka åkte i golvet när jag såg henne. En kopia på Eva Longoria, bruna ögon, lååångt mörkbrunt hår och det där stora amerikanska smilet med kritvita tänder. Hon var inte så värsta lång, runt 155 lång med en rumpa man mycket gärna ville ta sig en kläm på. ” Heeeej! Sade Vanessa och kramade om min svägerska, som presenterade mig för Vanessa. ” Detta är min svåger Richard” sa min svägerska” Han är ifrån Sverige och ska vara här i en månad. Det är första gången han är i USA.” Vanessa tog en lång granskning på mig och sträckte sen fram sin hand och vi hälsade på varandra. ”Så, europeiska killar är SÅHÄR snygga?? Man kanske ska sätta klorna i dig innan du åker hem igen” sade Vanessa och gav mig en flörtig blinkning med ena ögat åt mig och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Jag höll på att bli röd av rodnad som en tomat. Min svägerska skrattade och sa ” Du, han är bara 20 år, men väldigt singel” och gav mig en knuff på armen. Vanessa undrade om hon kunde äta med oss då hon var på restaurangen själv, vilket hon fick. Vi satte oss ner och hon satte sig mitt emot mig och jag kunde nu känna hennes ljuva parfym komma mot mig och jag blundade för att andas in och känna den extra mycket. Vi fick in vår mat och satte igång att äta och jag upptäckte att Vanessa kollade in mig då och då och gav mig lite flörtiga blickar varje gång våra ögon möttes. Jag vek undan med min blick varje gång och tittade jag tillbaks så såg jag att hon inte vikt sin blick undan alls utan fortsatte med sitt intensiva flörtande. När min brorsa gick undan för att tala i mobilen och min svägerska gick på toaletten så tog jag mod till mig och började prata med Vanessa.

” Är du född här i Dallas??” frågade jag
”Jajamensan” sade hon” Jag bor i ett villaområde inte så långt ifrån där din bror och svägerska bor tillsammans med min man, som för tillfället är på tjänsteresa i två veckor utomlands”.
”Wow” Svarade jag ” Då kanske man får se hur du bor” sade jag med en liten hint och Vanessa höll på att sätta sin dricka i halsen” Hörru du du, inga småpojkar hos mig nä!” sade Vanessa med skrattet i halsen ” Nä, men ett litet besök hade inte skadat” sade hon medans hon tittade mig djupt i ögonen och jag kände hur det växte i byxorna på mig.
” Får jag fråga hur gammal du är?” frågade jag och kände mig lite skamsen av att frågan ens kom upp.
” Jag är 37 år” sade hon obesvärat. ” Du kanske gillar äldre tjejer, många yngre killar gör det” och hon gav mig åter igen ett flörtigt blink med ena ögat. Samtalet får en neutralare ton om jobb och framtidsdrömmar då brorsan och svägerskan arupt kom tillbaka. ” Du Richard ” sade brorsan med besvärad röst. ” Som du såg innan så är vi lite trångbodda i vår lägenhet just nu, men vi har ordnat ett billigt motellrum till dig ett stenkast ifrån oss där du kan sova. Vi betalar det och vi hämtar och lämnar dig där varje morgon och kväll, det är okej va??” ” Ja…” sade jag lite förvånat” ”Det går väl bra antar jag”

Måltiden var över och vi skiljdes åt från Vanessa. ” Har du inget för dig ikväll så kan du ju komma över och umgås lite nu när du är ensam hemma” sade min svägerska och Vanessa sken upp ” Ja! Det gör jag gärna!! Jag har liksom inte hunnit prata klart med Richard än” sade hon och gav mig en flirtig blick igen. ”Men vi ses om någon timme då. Jag ska först fixa lite grejer där hemma” Hon gav min svägerska och min bror en adjö-kram och hon gick sedan mot mig och gav mig en jättekram och viskade i mitt öra ” Snart är du fast, du kommer inte undan” Jag höll på att tappa andan av det hon sa. Hon ville verkligen ha mig!!!

Väl hemma hos brorsan så gjorde vi i ordning för filmkväll med godis, läsk och diverse tilltugg. Efter en timme dök Vanessa upp, klädd i mjukisbyxor och tajt, urringat linne ”Hej ”sade hon ” Nu är jag här, var är du gullige svåger nånstans? ”frågade hon min svägerska glatt. ”Han sitter i soffan i vardagsrummet och kollar igenom vilka filmer vi ska kolla på ikväll. Vi har lite av varje genre så vi får bestämma vilka vi vill titta på ” ”Bra” sade Vanessa och jag hörde hur hon kom med skuttande steg. ”Hej, Richard!” sade Vanessa med glad ton och satte sig i mitt knä. ”Hej!” sade jag tillbaka och blev väldigt glad och förvånad att hon tog sig friheten att bara sätta sig i mitt knä sådär bara. Vi kollade igenom filmerna tillsammans och hon lade sin ena arm om mina axlar. Då och då tyckte hon sina bröst mot min ena kind och rotade med sina fingrar genom mitt hår och jag spann som en katt och hon märkte att jag gillade det. Lite för mycket till och med då jag kände att jag började få stånd som tryckte mot hennes rumpa. Hon märkte detta och började retas ännu mer med att trycka mot mitt stånd med sin rumpa ” Var inte blyg, det gör inget” viskade hon i mitt öra och snafsade till mig i öronsnibben och jag höll på att smälla av. Brorsan och min svägerska kom in till vardagsrummet och satte igång en av filmerna och släckte ner ljuset i lägenheten. ”Ska vi flytta över oss till den stora 1 ½ sits-fåtöljen så du bror och hans fru kan mysa själva i soffan?” frågade Vanessa mig vi flyttade över till fåtöljen och Vanessa kurade ihop sig i min famn med en stor filt runt om sig och lade sitt huvud mot mitt bröst. Denna gången tänkte jag passa på att tafsa och retas tillbaka. Ingen ser ju något ändå vad som händer under filten och det är helt mörkt i lägenheten förutom ljuset från tvn. Mina händer letade sig innanför hennes mjukisbyxor och ville känna extra på hennes lår och höfter. Hon sade inte ett ljud och gjorde inget motstånd utan tittade upp mot mig då och då leendes utan att säga något. Jag tog ut mina händer från byxorna och letade nu efter hennes bröst och jag kände hur hon hjälpte med till att hitta dom och jag fick ett bra grepp om dom och började nu klämma mjuk och försiktigt på dom. Vanessa slöt nu sina ögon och bara andades och njöt. Jag kollade då och då om min bror och svägerska såg något med dom var full upptagna med filmen på tvn och av att mysa med varandra så dom tycktes inte märka något.

Filmkväll var nu slut och brorsan körde nu mig till mitt motell för jag var fullkomligt slut, jetlaggad och trött och ville bara gå och sova. Vanessa hade kört hem lite tidigare, då hon skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Jag sade hejdå till brorsan och att vi skulle ses här igen imorgon vid 9-10 på morgonen. Väl på motellrummet var jag, förutom trött och jetlaggad, fullkomligt sexuellt frustrerad och ville inget annat än att få ha sex med Vanessa. Hon hade varit en perfekt ”första gången”. Just det, jag är oskuld och Vanessa hade tryckt på dom rätta knapparna för att vilja bli av med den extra mycket.

Jag gjorde mig iordning för att gå och lägga mig och jag ville inget annat än att ta en runk, då det knackade på dörren. ”Vem fan kan det vara, har brorsan glömt något här eller?”. Jag öppnade dörren och där stod Vanessa.

”Hej” sade Vanessa. ”Har du gått och lagt dig? Jag förstår att du är trött som rest så långt” ” Jo”
sade jag genant och försökte dölja mitt stånd. ” Får man se hur du bor här” frågade Vanessa och gick in ” Fint här är” sade hon och började pilla på allt som fanns därinne. Jag följde hennes rörelser med min blick som knappt kunde slita sig från henne guppande rumpa och hur hennes utsläppta hår som hängde långt ner över ryggen. Hon vänder sig mot mig och går med små steg mot mig och sluter sina armar mot mig och tittar med förförisk blick upp mot mig och frågar ” Du känner inte för ett litet nattdopp tillsammans med mig i min pool? Du kan ju sova över och så kan jag lämna dig här imorgon innan din bror hämtar upp dig?” Jag vet knappt vart jag ska ta vägen och hon tindrar mer och mer med sina ögon och tittade frågade på mig. ” Javisst, det hade varit kul ju. ” svarade jag. Hon skiner upp och uppmanar mig till att packa en väska med badshorts och lite annat ombyte. Vi satte oss i hennes bil och åkte hem till henne.

Fortsättning följer…. Köp något busigt www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky