Välkommet besök efter jobbet

Sexiganoveller

Jag hade precis kommit hem från mitt extraknäck på Domus när jag såg min kusin maria sitta på trappen till vårt hus.. Jag vinkade åt henne.. Å när jag kom fram så berättade hon att hon bara ville hälsa på lite.. Jag bjöd in henne å gjorde iordning te.. När vi en stund senare satt i soffan i vårt vardags rum så märkte jag att Maria tittade mer å mer i min urringning.. jag blev lite tänd av detta å lät linnet med flit halka ner ännu en bit.. Maria var märkbart tänd och hon tittade rätt så ogenerat på mina bröst..

Jag blev mer å mer tänd av Marias Kåta blickar. Så jag tog hennes hand å satte den på mitt vänstra bröst.. Hon fattade genast galoppen å böjde sej fram å kysste mej mjukt.. Oj va jag blev tänd.. Jag pressade ner Maria i soffan lite till å kysste henne mer samtidigt som vi smekte varandra. Hon drog av mitt linne å min bh.. Å började mjukt att suga på mina bröstvårtor. Jag stönade å min hand gled automatiskt ner ´till min vid det här laget rejält våta fitta.. Maria såg på mej å började knäppa upp mina byxor.. Hon drog av dom å mina string..

Hon slickade mej på mina blygdläppar.. Jag stönade att jag ville att hon skulle in. Men hon fortsatte retsamt runt.. tillslut så körde hon in tungan i min skåra.. jag skrek till av vällust. Hon masserade min klitta sakta me hennes varma smidiga tunga.. Jag stönade.. Hon körde in hennes tunga i mitt fitthål så långt hon förmådde.. Jag tittade på henne å såg att hon var rejält kåt av allt detta.. Så jag sa åt henne att lägga sej vid mej med sin fitta mot mej å sitt ansikte mot min fitta.. Hon fattade att jag tänkte på 69 å lade sej vid mej.. Jag började slicka henne kraftigt å jag märkte att hon tappade koncentrationen över sin slickning på mej..

Jag struntade i detta å fortsatte slicka henne.. Hon kved å stönade högre å högre.. till slut så kom hennes orgasm.. jag slickade i mej hennes orgasm.. Nu var jag så kåt så att jag knappt kunde vänta mera.. Hon såg det å la sej mellan mina ben.. hon smekte först å sen tryckte hon in ett finger i fittan på mej. aaaahhhh… jag stönade…. Då tryckte hon in ett till.. Jag stönade jättehögt.. Hon körde dom sakta in å ut… Tills jag kom i en skakande orgasm.. Vi låg å va helt utmattade.. Men snart blev vi kåta igen å begav oss in på nya kåta äventyr..

(0)

Sexnoveller