Vad jag dolde för mig själv och andra

Sexiganoveller

Äntligen försvann de sista iväg från huset, de ända som var kvar var jag, Jenny, hennes pojkvän samt Jennys storasyster Maria. Klockan var runt halv åtta på morgonen och vi hade festat hela natten. När de sista åkte hem hade Jenny och Peter snabbt gått och lagt sig för att sova, sa de i alla fall. Jag vet inte varför men jag var inte trött längre så jag började istället tackla den röran som vi ställt till med dagen innan, det var tonvis med disk och ölburkar överallt. Jennys hus var helt perfekt att ha fester i och vi hade haft fester där sedan tre år tillbaka då jag och Jenny var 16.

Numera behövde vi inte oroa oss så mycket om vad föräldrar tyckte, problemet var istället att städa upp efter oss. Visst var det ändå värt att ha festen, men det kunde bli lite väl mycket ibland. Jag började i alla fall med disken och började då prata med Maria som satt och drack kaffe i köket, hon hade inte varit med på festen själv. Den egentliga anledningen till att Maria var där var för att hon skulle ta med några sista saker till hennes nya lägenhet hon var lite äldre än oss, 23 år, och hade precis flyttat hemifrån. Maria satt och läste tidningen till sitt kaffe och eftersom jag var ganska blyg av mig så blev det ganska tyst i köket medan jag stod och diskade. Efter en liten stund blev det väldigt tråkigt att endast diska, men jag kunde inte komma på något att prata om.

När jag fyllt diskstället så tog jag en kasse och började fylla den med ölburkar och annat skräp. Maria som var klar med kaffet sa att hon kunde hjälpa till en liten stund.

”Jaha Sara, var det kul igår då?” frågade Maria. Vi talade vidare om gårdagens fest medan vi plockade undan. När vi fyllt några påsar så sa Maria att hon var tvungen att åka men kunde hjälpa mig att kasta skräpet. Maria gick ut först mot soptunnan, jag tittade på henne bakifrån och undrade. Det var något jag hade hört om Maria dagen innan och jag ville veta hur det låg till. Mest av nyfikenhet, men jag visste inte om jag vågade fråga eller hur jag skulle göra. Det var det enda jag tänkt på sedan jag såg henne i köket. Hon hade precis kommit fram till soptunnan och skulle kasta de kassar hon höll i, jag var tvungen att veta så jag tog ett djupt andetag och…

”Är du lesbisk?” Maria stannade till en sekund innan hon kastade det hon höll i. Jag var tvungen att ta ett till andetag, vad höll jag på med egentligen. Bara hon inte blir förbannad nu, det kunde ju inte vara mitt fel att jag var så jävla nyfiken ibland kan jag inte ro för det men jag bara måste ha reda på allt skvaller. Maria hade vänt sig om och tittade nu på mig, jag ville inte tränga mig förbi henne för att kasta mina kassar utan stod bara där. Efter några få sekunder började jag känna mig väldigt dum och var tvungen att titta ner i marken, vad fan hade jag med att göra att Maria var lesbisk eller det visste jag inte ens det var bara en idiotisk grej jag hört något säga kvällen innan. Det hade tagit så lång tid utan att någon sagt något så jag började få svårt att hålla masken, jag tvingade mig att lyfta min blick ifrån marken och tittade på henne. Precis då jag skulle be om ursäkt så tog hon två steg framåt, la sina armarna kring min hals och kysste mig. Eftersom mina händer var upptagna med påsarna kunde jag inte göra något. Hennes tunga slickade på mina läppar, direkt så började mitt hjärta att slå snabbare jag kände mig verkligen som Bambi på isen. Maria drog sig tillbaka från kyssen med ett knappt leende på läpparna. Innan hon vände sig om för att gå till bilen så sa hon.

”Nu vet du hur det är att kyssa en tjej.” Jag var helt utan ord, helt tomt var det i skallen. Maria satte sig i bilen och vinkade.

”Hejdå!” Själv kunde jag bara mumla tyst för mig själv. ”hejdå…”

Inne i köket igen så började jag brygga kaffe åt mig själv, det hade jag väntat på halva natten och hela morgonen fast nu kändes det ganska oväsentligt. Nu visste jag i alla fall, Maria var lesbisk och hon hade väldigt mjuka läppar. Dessutom så var hon väldigt bra på att kyssas, fast vad spelade det egentligen för roll? Det ända jag ville var ju att få reda på om det var sant eller inte. Kaffet smakade inget, jag kände mig helt konstig men kunde inte sätta fingret på vad det var. Tyckte Maria att jag var bra på att kyssas? Men jag hade ju inte gjort något,? Jag försökte tänka på något annat, det fungerade inte längre än en halv minut vad jag än tänkte på så slutade det med att Maria stod ute vid soptunnan och kysste mig. Hur jag än försökte kunde jag inte tänka på något annat, jag hade ju haft en massa killar så varför skulle jag haka upp mig på en sån här sak. På köksbordet fanns ett foto på familjen, en lång stund så satt jag bara och tittade på Maria. Jag slöt ögonen och då var vi ute på trädgården och kysstes, solen sken på oss där vi låg i gräset.

Plötsligt hoppade jag till, det var Jenny som väckte mig. Både Jenny och Peter skrattade när de såg hur jag såg ut, klockan var 15:30. Jag hade sovit i flera timmar.

”Det där kan inte alls vara skönt” skrattade Jenny när jag tittade upp mot henne. Hon var väldigt lik sin syster, fast Maria hade lite mörkare hår mer brunt än Jennys. Varför det var det första jag tänkte på vet jag inte, Jennys bröst kanske var lite större. Ännu en gång försökte jag tänka på något annat men jag var inte lika säker nu, egentligen så kanske de inte var så lika varandra. Jenny var ju min kompis och Maria var…

”Har Maria åkt eller?” skulle Peter av någon anledning ha reda på.

”Vadårå?” jag hoppades på att jag inte svarat för snabbt. De hade väl inte sett någonting, förhoppningsvis låg de och sov eller knullade då jag och Maria… städade.

”Bara undrade,” Det verkade inte som Peter visste något, men jag kunde inte vara säker? ”nu tror jag att jag skall börja röra mig.”

”Ska du lämna all städning till mig och Sara menar du?” Jenny lät inte alls glad.

”Nä, jag hinner tyvärr inte, jag måste iväg.”

Som vanligt så blev det jag och Jenny som fick ta hand om allting.

”Ibland är killar bara för mycket” sa Jenny då Peter hade gått.

”Kanske det,” var allt jag kunde säga. Just ämnet killar och tjejer var inte något jag ville prata om då. En sak som var kul med städningen var att vi alltid brukade snacka en massa skit Måste dock medge att min aptit för skvaller hade minskat en hel del, man vet aldrig vad man kan få reda på…

”Hittade du någon kille igår då?” Jenny frågade alltid samma fråga efter fester och oftast så var mitt svar detsamma.

”Inte den här gången.”

”Äh, bry dig inte om det. Jag säger ju det killar är inget att ha,” lätt för Jenny att säga som redan hade en kille. Visst vore det inte fel att vara i samma sits men då tänkte jag på något helt annat som jag definitivt inte tänkte tala med Jenny om. ”var det någon som var intressant då?”

”Nä, Viktor den charmören höll på och jaga mig hela kvällen.” Jenny skrattade till.

”Stackars lilla gumman,” hon la handen på min axel, i en form av förstående gest. ”vi ska nog hitta någon åt dig.” Det var allt som krävdes för att jag skulle börja tänka på Maria igen.

”Jo, någon blir det väl alltid.” sa jag i en låg ton. Städningen tog ett antal timmar till och vid nio tiden var vi äntligen klara.

När jag kom hem så var jag väldigt sliten, trött och seg. Men när jag krupit ner i sängen så kunde jag inte somna. Givetvis var det Maria jag tänkte på, jag hade aldrig tänkt på en tjej på det viset men hon såg faktiskt väldigt bra ut. Hela dagen hade jag haft en konstig känsla, fast det kännes bra. Jag var inte lesbisk, men jag började själv tveka på om jag var bisexuell eller inte. Efter en halvtimme utan att kunna somna, började jag röra handen nedför kroppen. Jag minns inte när jag gjorde det sist men det var väldigt länge sen. Sakta började jag fingra mig själv, tidigare när jag onanerade så hade jag alltid tänkt på någon kille. Det var annorlunda, men skönt det dröjde inte länge innan jag kom.

De kommande veckorna var jag väldigt mycket hos Jenny. Men eftersom Maria skaffat en egen lägenhet så var hon aldrig där. Under tiden hade jag fått ett dåligt samvete, det kändes som om att jag utnyttjade Jenny som var en av mina bästa vänner. Jag började känna mig rätt dålig när Jenny flera gånger påpekade att jag verkade så nere. Det skulle bara bli fel ifall jag bad om Marias nummer, men även ifall jag hade det så visste jag inte om jag skulle kunna ringa henne. Istället blev det så att jag onanerade väldigt mycket, men efteråt kändes det alltid bara dumt det jag ville ha var något helt annat.

Tre månader senare satt jag och jobbade i kassan på ICA, något som jag tycker är ungefär lika kul som att diska. Men vad gör man inte för att få ihop lite extra pengar, jag kan inte påstå att jag var duktig på kassa jobbet heller, det var ofta som jag drömde mig bort och började tänka på allt annat än det jag höll på med. Inte alls särskilt bra när man arbetar med kunder och pengar, det var under en av mina dagdröms sessioner som jag hörde hennes röst igen.

”Nämen hej! Det var länge sen,” jag hoppade till och tittade upp på Maria, ”hur är det mig dig.” Hon log mot mig och jag kände hur det lyfte hela mig. Marias leende blev större när hon såg hur mycket jag sken upp. Jag glömde nästan bort att svara men det gick efter en stund.

”Det är bara bra, hur är det själv då? Blev lägenheten bra förresten?”

”Allt är utmärkt med mig, lägenheten är jättefin. Du måste titta förbi där någon gång.” Maria skulle bara handla ett packet mjölk och några ägg så vi hann inte prata mycket mer än så. Hon berättade i alla fall var hennes lägenhet låg, väldigt nära ICA affären. Jag ångrade genast att jag arbetat så lite den senaste tiden, men hur skulle jag veta? Egentligen borde jag inte ha jobbat mer den dagen för jag kunde inte koncentrera mig ett dugg.

Hela vägen hem var jag helt borta från verkligheten, alla sinnen var som helt bortkopplade och det var bara på grund av inarbetad vana som jag lyckades ta mig hem. Jag brukade alltid vara hungrig när jag kom hem, men den här gången tog jag en dusch istället för att äta. Först i det varma vattnet började jag fungera igen, jag hade börjat tänka mindre och mindre på Maria de senaste två veckorna. Men nu var jag där igen. I över en timme satt jag bara på mitt rum och tänkte och drömde. Det pirrade i kroppen, Maria hade berättad var hon bodde någonstans jag kände mig tvungen att gå det idag annars skulle det bara dra ut på tiden och jag kanske skulle bli osäker. Nu handlade det mer om att hitta något bra att ha på sig, att välja något tog längre tid än jag tänkt mig men efter mycket om och men så kom jag äntligen iväg.

Klockan var 22:10 när jag kom fram till Marias port, på vägen dit hade jag tänkt flera gånger på vad jag skulle säga men nu kom ett annat problem istället. Porten var låst! Genast började jag känna mig dum, det är klart att porten skulle vara låst vid den här tiden. Men jag kunde ju inte åka hem nu, det ända jag kunde göra var att vänta, och vänta och hoppas på det bästa. Vid halv elva började jag tänka på att åka hem igen. Tjugo i elva hade det börjat kännas hopplöst då det äntligen kom någon som skulle in.

I hissen blev jag nervös på nytt, vad tyckte egentligen Maria om mig. Jag stod utanför hennes port och försökte ta mod till att ringa på. Precis efter att jag tryckt på ringklockan såg jag skylten där det stod ”Maria och Petra”. En klump började formas i halsen, vem var Petra? Dörren öppnades efter en kort stund. Marias leende fångade upp mig, jag kunde inte se henne i ögonen.

”Hejsan,” sa jag och höjde blicken till henne, jag kände mig så liten.

”Vill du komma in?” undrade hon men rörde sig inte ur fläcken utan tittade bara på mig. Jag fick arbeta för att mitt ansikte inte skulle ändra färg.

”Jo om jag får det.” sa jag och var tvungen att titta ner i golvet igen. Maria steg åt sidan och lät mig kliva in. När jag hängt av mig kappan kom en annan kvinna in i rummet, man såg verkligen att det var en kvinna och inte en tjej. Petra fäste sin granskande blick i mig, det påminde om en lärare som tittade ner på en elev. Maria pressenterade oss.

”Det här är Sara och det är här Petra.”

Petra tog ett stadigt grepp om min hand när vi hälsade, det kändes som om att hon stirrade ner i min själ. Maria och Petra visade mig runt i lägenheten, det var en väldigt stor fyra. Hur de hade fått pengar till att köpa den hade jag ingen aning om. Det var skönt att få gå runt medan de beskrev vad de hade gjort med lägenheten, under tiden lugnade jag ner mig. Tiden gick och klockan var snart kvart över elva, då var jag glad att inga pinsamma situationer hade dykt upp. Visst var jag besviken men jag kände ändå att det kanske var dags att åka hem. Men så blev det inte.

”Varför kom du hit egentligen,” frågade Maria plötsligt, både hon och Petra tittade rakt in i mig. Mitt hjärta började slå fortare jag blev helt torr i munnen och kunde inte få fram ett ljud. Efter en pinsam tystnad kände jag hur mina kinder började brännas, ansiktet kokade och var helt illrött. Maria bara fortsatte att le mot mig, Petra var också väldigt snygg men hon stod och flinade och fick mig att känna mig så fånig. Det var fortfarande tyst, jag höll på och dö.

”Ville du bara titta på lägenheten eller var det någon annat?” begärde Petra att få svar på. Trots att jag egentligen bara ville springa därifrån visste jag att jag aldrig skulle kunna leva med det i efterhand så jag gick fram till Maria och kysste henne precis så som hon kysste mig månaderna innan. Just den kyssen var det jag hade väntat på så länge, men det varade knappt tre sekunder.

”Vad tror du egentligen att du gör med min partner?” frågade Petra ilsket hon stod precis bredvid oss. Jag försökte titta trotsande på henne, men hon var så stark så det blev helt tvärt om. Det här kunde inte vara sant tänkte jag och blev ännu mer chockad när Petra kysste mig, det var en hård kyss och hennes tunga lekte vilt med min. En rysning gick genom min kropp, när chocken gick över var jag i full gång med att kyssa tillbaka. Det kändes som något lyftes från mina axlar, jag kände snart Marias händer på min kropp. Petra och jag var däremot fullt för upptagna för att jag skulle lägga märke till vad hon gjorde. Jag var så upphetsad att det var först när hon började knäppa upp min BH som jag insåg att de flesta av mina kläder låg på golvet. Vi stod precis vid ett fönster, jag kände mig utsatt när jag stod där med Petra i halsen och nästan utan kläder men min lust hade tagit över. Känslan blev starkare när Petra la handen över min fitta, hon lekte sen med fingrarna över min mage och jag kände hur magen blev kladdig. Jag måste ha varit plaskvåt därnere. Samtidigt som Petra kysste mig intensivt började Maria kyssa mig i nacken och ta på min kropp. En hand på brösten och en på mitt kön, Maria visste precis vad hon skulle göra. Aldrig trodde jag att något kunde vara så där skönt! Det hade börjat bli svårt att kyssa Petra och jag kom närmare och närmare snart skulle jag skrika ut mina njutningar. Istället blev det en suckning när båda abrupt slutade smeka mig.

”Nu ska du få visa vad du kan,” viskade Petra i mitt öra. ”nu är det vår tur.” Det kändes så frustrerande hela min kropp skakade av lust, jag kunde knappt stå upp eftersom jag var så svag i knäna.

”Lägg dig inne på sängen så kommer vi.” sa Maria.

Jag låg naken på sängen och väntade, jag ville smeka mig själv men visste att det inte skulle uppskattas. Minuterna tycktes sträcka sig hur långt som helst, vad höll de på med egentligen? Utan förvarning släcktes lampan i taket, med rullgardinerna nere blev det kolsvart i rummet. Min oro för vad som skulle hända ökade, likaså min lust. Bilder började formas i min fantasi, mitt kön pulserade och ville ha uppmärksamhet. Ofrivilligt rörde jag min hand mot min fitta och skulle precis börja smeka när en hand rörde vid mitt ben. Som ett skott for min hand tillbaka till min sida. Om det var Maria eller Petra visste jag inte men hennes fingrar gled som svävande upp längst mitt ben. Sängen gungade till när någon till klev upp på den. Handen lekte runt vid insidan av mitt lår och fingrarna cirklade runt sitt mål. En till hand höll nu i ett av mina bröst, jag låg helt stilla och insåg att jag bet på min underläpp. Ännu en hand förde sig genom mitt hår, en till hand kom från andra sidan av mitt huvud. Äntligen, det var den enda tanke som for genom mitt huvud innan jag kände att någon satt sig ner på mig framför mitt bröst, personen var naken och hon lyfte mitt huvud mot sig.

”Slicka!” begärde hon, jag hörde inte vem det inte för att det hade spelat någon roll, jag slickade. Hennes ben slingrade sig runt min nacke och hon började jucka mot mig, som gjorde mitt bästa för att följa med i hennes tempo. Båda mina bröst blev masserade, liksom mina ben och mitt kön.

”Fortsätt slicka” sa en röst när jag låtit mina njutningar ta över och fortsatte det jag börjat på i en intensivare takt. Hennes ben pressades mot mitt huvud, hennes safter hade börjat rinna över mitt ansikte. Jag började suga på hennes klitoris och kände hur hennes benmuskler spände sig.

”Mer” skrek hon, jag sög hårdare. Eftersom jag var så inne i det jag höll på med så hade jag inte märkt hur nära min egna orgasm jag hade kommit. Jag kände läppar om båda mina bröstvårtor och då kunde jag inte ta mer, utan skakade till orgasmen som följde.

”Sluta inte!” rösten lät desperat, jag kunde annat än att fortsätta och hon kom sekunderna efter mig. Då båda orgasmerna var över så var jag helt utmattad.

”Är det Petras tur nu eller?” hörde jag en röst långt borta.

”Nej, det är ju ändå Marias förtjänst det här. Det borde vara hennes tur.” svarade en annan. Jag visste inte vad jag skulle tro men hann heller inte tro så mycket så snart tjejen jag slickat klev bort från mig ersattes hon med en annan, Maria? Jag behövde ingen förmaning utan började slicka direkt. Maria stönade högt när jag slickade henne, jag gjorde mitt bästa. Hon kom och ersattes av en annan. De andra höll mig hela tiden nära gränsen för att få en till orgasm. Jag var som i trans när jag slickade flera av kvinnorna i rummet.

Hur länge senare det var vet jag inte, men jag såg ett ljus där dörren skulle ha varit. Ljuset var nyon blått självlysande. En dildo, en stor dildo med ljusen kunde jag se flera gestalter i rummet. Jag räknade till minst sju stycken då ljuset täcktes upp av en kropp som satte sig på mig.

”Gör det skönt för mig” det var Petra, jag slickade. Petra uppmuntrade mig hela tiden då jag sög upp safterna i hennes fitta. De andra placerade dildon över mitt kön, höll isär mina blygläppar och började föra in den. Jag trodde aldrig att den skulle vara så stor, den var helt enorm när den pressade sig in i mig. Petra drog hela tiden i mitt hår för att påminna mig då jag slutade slicka, till slut fick jag in dildon. Sen var den på väg ut igen för att sedan tryckas in och dras ut.

”Du ska få ha en fjäder i hatten för det här Maria.” sa Petra mellan andningarna, det sporrade mig att slicka mera. Jag blev helt ifrån mig när de slog på vibratorläget på dildon, min orgasm spred sig från min slida genom hela rummet. Istället för att jag stönade så var den Petra som skrek, som även skrek för min del. Det blev en lång natt…

När jag vaknade upp visste jag inte var jag var någonstans. Verkligheten kom snabbt tillbaka, ensamma i sängen under täcket låg jag och Maria. Jag hade legat och sovit på hennes bröst, Marias armar var fortfarande om mig. Jag lyfte mig för att kyssa henne på kinden och sänkte mig igen ner med huvudet på hennes bröst och bara njöt av hennes närhet.

Jag frågade aldrig varken Maria eller Petra hur många det var i deras rum den natten eller vilka de andra var. Men jag tyckte att det var oroligt många kvinnor som helt plötsligt kände mig eller visste vad jag hette när jag jobbade i kassan på ICA.

(0)

Sexnoveller