I Tylösand med Annika

Sexiganoveller

Jag och min flickvän Annika var på Semester i Halmstad vi hade hyrt en campingstuga på en camping plats som inte låg långt från Tylösands sandstrand. Eftersom vi varit ute och festat till klockan 3 kvällen innan och dessutom ängat den första timmen i sängen när vi kom hem till trevligare saker än att sova, var det ganska sent på dagen när vi begav oss ner till stranden. Eftersom det var en strålande sommar dag var stranden packad med folk, men vi hade tur för en familj som troligen varit på plats tidigt på morgonen lämnade just en perfekt plats i en nersänkning i sanddynerna alldeles ovanför själva stranden.

Där låg man lite avskillt från resten av den överbefolkade stranden. Eftersom vi båda blivit ganska varma av prommenaden ner till stranden byte i snabbt om till badkläder och sprang ner till vattnet för att bada. Trots att det var över 20 grader i vattnet känndes det till och börja med ganska kallt, Annika gick först och jag gick alldeles bakom henne jag, vilket var perfekt för då kunde jag studera hennes underbara bakdel som hennes svarta baddräckt inte dolde konturerna på. Jag kännde hur det började rycka under badbyxorna men eftersom stranden är ganska lång grund och det var fullt av lekande barn runt oss, bestämde jag mig för att tittade åt ett annat håll för att hindra kuken från att resa sig. När vi kommit så långt ut att vattnet gick ungefär gick till axlarna gick jag fram till Annika och omfamnade och kysste henne. Jag smekte henne på ryggen och lätt händerna sakta gå ner mot hennes stjärt, jag lätt händerna glida in under baddräcktstyget och jag tog två fasta tag om hennes skinkor vilket hon gillade, det känndes på intesiteten av hennes kyssar. – Du fick inte nog i går känner jag sa Annika med ena handen på min kuk som nu växt sig stor i skydd av det djupa vattnet. – Jag får aldrig nog av dig svarade jag – Vi får väl se hur mycket du orkar i kväll sa Annika med en lurig blick innan vi fortsatte att kyssas.

Vi blev hastigt påminda av att vi inte var ensamma på stranden av en boll som landade alldeles brevid oss. Jag släppte taget om Annika och kastade tillbaka bollen dit den kom ifrån. -Vi för nog lugna oss lite för annars kommer du aldrig att kunna komma ur vattnet med den där och tog ett snabbt tag i min kuk. Jag höll med och vi simmade runt ett tag innan vi gick upp ur vattnet. Vi hade tagit med oss lite fika som vi intog innan vi lade oss att sola. Annika som bytt till bikini och skippat över delen solade topless och orsakade återigen att det böjade resa sig mellan benen. Jag ville fram och smeka hennes gulliga små bröst men hon brukar inte gilla att jag skymmer henne när hon solar så jag slöt ögonen och la mig tillbaka för att sola själv. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge tänkte jag och det gjorde jag inte för när vi legat där ett tag kände jag hur Annika drog ner mina badbyxor och började smeka min ädlaste kroppsdel. Jag tittade mig oroligt om ifall det fanns något folk i närheten. Lugn sa Annika det är nästan tomt på stranden de flesta har gått hem. Jag lätt mig lugnas av detta och återgick till att njuta av behandlingen som kuken fick.

När den rest stoppade Annika den i munnen och några underbara minuter av njutningen följde, hon hade blivit riktigt duktig på oralsex. När jag kännde att jag var på väg att komma bad jag henne att sluta och lägga sig på rygg. Jag reste mig upp och särade hennes ben jag la mig på knä mellan hennes ben och böjde mig fram och började med att kyssa hennes panna fortsatte neråt till munnen där jag stannade ett tag. Sedan gick jag vidare med min resa ner för hennes kropp nästa stopp var vid brösten där jag stannade ett bra tag och sög på ena bröstvårtan medans jag smekte den andra med ena handen efter ett tag bytte jag.

När båda bröstvårterna var sten hårda fortsate jag neråt över magen tills jag kom till hennes bikinibyxor som jag snabbt drog ner för att kunna komma åt hennes fitta. Jag smekte den först lite lätt och kände hur blöt hon blivit innan jag böjde mig ner och sög i mig hennes ljuva safter, jag lätt tungan åka in och ut i hennes fitthål ända tills hon kom i kraftig orgasm. Nu var det dags för lite gemensam njutning så jag grävde snabbt fram en kondom som jag trädde på innan jag trängde in i henne. Vi knullade länge och intensivit, det var ett underbart samlag precis vad vi båda längtat efter hela dagen. Det avslutades med att vi båda kom samtidig efteråt låg vi en bra stund och höll om varandra. Detta var en underbar dag som ingen av oss skulle glömma.

(0)

Sexnoveller

Clicky