Två tjejer emellan

Sexiganoveller

Det jag nu skall berätta om hände för ett antal år sedan och är något jag sparat som ett av mina allra käraste minnen.
Jag var 19 år och innerligt trött på allt vad killar och sex hette. Alla som jag hade legat med hade behandlat mig illa; betraktat mig som ett hål som man sätter sig på och sedan bara lägger sig och sover.

Jag var hemma hos min bästa kompis, vi kan kalla henne Eva. Vi satt och åt en god middag hemma hos henne och delande på en god flaska vin. Till saken hör att jag länge tittade på lite extra på hennes kropp som hon verkligen inte behövde skämmas för. Ett fint ansikte, långa välformade ben, smal midja och ett par stora fina bröst, som gungade väldigt trevligt när hon gick. Vi bestämde att jag skulle sova över hos henne för klockan var mycket och jag hade lång väg hem. Mina förhoppningar växte om en skön natt ihop med henne. När vi skulle gå och lägga oss tog hon på sig ett litet tunt nattlinne och gick till fönstret för att dra för gardinerna och blev stående en stund och tittade ut på gatan och i gatlyktans sken såg jag hennes läckra kropp avteckna sig under nattlinnet och hon var skön som en tavla.

Jag var åtskilligt blöt mellan benen när hon lade sig bredvid mig. Hon vände sig mot mig och jag såg en egendomlig glimt i hennes ögon. jag stod inte ut längre, där låg jag men en ursnygg tjej med en underbar kropp bredvid mig under samma täcke och bara väntade på att bli smekt och älskad. Försiktigt smekte jag henne över kinden och ner över den smäckra halsen och hamnade vid hennes stora bröst, jag kände hur hon drog efter andan.

Hon var tydligen lika kåt som jag, vilken skön känsla att ligga och smeka en annans tjejs bröst, så mjukt och varmt. Hennes bröstvårtor styvnade snabbt av mina smekningar och mina händer fortsatte sin vandring ner över magen och mot hennes minimala trosor, och handen slank in innanför det lilla tyg stycket. Det kändes med en gång att hon tyckt om min behandling hitills.

Jag masserade försiktigt hennes klitoris och hon vred sig som en mask. Samtidigt hade hennes händer lirkat av mina trosor och jag hade nu två fingrar långt in i min fitta. Jag var så kåt så jag kunde gjort vad som helst för att hon skulle slicka mig, tydligen förstod hon vad jag tänkte för hon lade sig mellan mina ben och bearbetade min fitta på ett sätt som jag inte trodde vara möjligt. Men jag ville gärna smaka på Evas varma grotta, så jag vände på henne och en frisk doft slog emot mig. Jag masserade hela hennes buske med liv och lust och jag hade gärna legat där hela natten.
Innan det gick för oss klev hon av mig och tog fram en enorm löskuk ur en byrålåda och sade:

– Detta är min nya älskare vill du låna honom? Jag var inte sen att sära på benen och hon stoppade in den i mig; bit för bit kände jag hur den fyllde hela mig. Jag juckade emot först långsamt sedan snabbare samtidigt som Eva masserade min clitta. Jag kände hur musklerna ihop sig och jag exploderade i en tidernas orgasm.

När jag hade kommit ner på jorden igen såg jag Eva ligga och knulla den där enorma kuken som en besatt. Jag tog snabbt över denna angenäma syssla samtidigt som jag slickade henne. Eva kastade sig av och an i sängen och gnydde av välbehag. Det dröjde inte länge innan hennes kropp spändes och slappnade av som i spasmer.

Vi låg och smektes och kysstes och kelade. Vi var som gelé efter den omgången och gick och duschade men att se vattnet rinna över hennes utsökta kropp tände mig igen och jag kunde inte hålla händerna borta från henne så snart var vi igång igen.

Denna gång använde vi kuken från början. Hon ställde sig på alla fyra och jag körde in kuken i hennes fitta. Hon nästan knäade av vällust, jag körde in den hårdare och hårdare, jag var nästan galen av kåthet och ville smaka på den härliga staken.

– Nu är den min tur att rida den, håll den åt mig, sa jag. Hon var genast med på noterna och jag satte mig på den, känslan var underbar.

Vi avslutade med en härlig 69:a och somnade utmattade i varandras armar.
Det blev många nätter som denna men den första glömmer jag aldrig.

 

(0)

Sexnoveller

Clicky