Två killar en tjej

Sexiganoveller

Kära dagbok i kväll hände det!!!!
Eftersom jag inte kan avla ett barn och jag och min fru ändå vill ha barn var det länge efterlängtat.

Jag fick kontakt med en sambo kille från Jönköping, på Heta linjen som ville testa avsugning för första gången.

Han kom med bil till ett ställe vi bestämt kl. 24.00. Han såg mkt bra ut så till min egen förvåning så frågade jag helt oplanerat och spontant om han gillade trekant.

Mmm.. sa han och såg salig ut. Jag satt nervöst bredvid honom i bilen när vi åkte hem till oss.

Min fru var uppe och såg rätt förvånad och sur ut när vi kom inklampande mitt i natten. Min fru är en vacker kvinna på 32 år. Gyllenbrunt långt hår och gröna ögon som kan ge otroliga inviter. Hon är 170/59 med smal midja och fast välformad stjärt och fasta fina bröst. Hon har klassiska ansiktsdrag med fylliga läppar. Efter presentation av en sk. gammal jobbarkompis sa jag att vi sprungit på varann på stan och nu skulle kolla på en film tillsammans och att hon var varmt välkommen att titta med oss.

Jag ”bestämde” att vi nog skulle ta en semesterdag i morgon för att detta skulle nog bli sent. Efter lite snack och ca. tre glas vin per person kände jag att nervositeten hade släppt och bytte då filmen till en porrfilm med en trekant med två killar och en tjej. Min fru hade blivit rätt fnissig av vinet och kastade nyfikna kåta blickar på vår gäst allt medan vi kommenterade det som hände på filmen.
Efter en stunds tittande började jag i smyg smeka insidan av hennes lår. Jag fick en lång frågande blick från min fru som sade vill du verkligen göra detta? Jag log och böjde mig fram och kysste hennes djupt. Hon gjorde inga försök att avstyra mig när jag smekte hennes fasta bröst under blusen. Jag kände hur hennes bröstvårtor styvnade och blev hårda vid min beröring.
Jag drog upp blusen och började cirkla med tungan runt hennes vårtgårdar samtidigt som min hand smekte hennes sköte utanpå den fuktiga trosgrenen. Jag gled ner från soffan och lät min tunga vandra uppför insidorna på låren och drog av henne trosorna och började slicka hennes fitta. Hon var plaskvåt i fittskåran. Under tiden hade Johan (killen) tagit fram sin kuk och runkade medan han tittade på oss.

Min fru flämtade generat och tittade blygt på vår gäst. Jag trodde jag skulle spruta av upphetsning när jag bad honom smaka på min frus sköte. Och han kom och knäböjde inför min frus vidöppna skrev. Medan han vällustig åt och slickade min frus plaskvåta fitta så knäppte jag upp hennes blus och knådade hennes styva bröstvårtor. Snart var dom båda helt spritt nakna.
När han märkte på hennes stön att hon var på väg och komma, slutade han slicka henne och satte henne upp i soffan och reste sig upp så att hans kraftiga stånd stod och svajade framför hennes ansikte. Min fru tog tag om roten på hans stånd och slöt sina fylliga läppar om hans glansiga ollon medan hon lät honom sakta jucka sin ådriga stång ut och in i hennes varma fuktiga mun – jag trodde jag skulle spruta av kåthet. Mig brukade hon aldrig vilja suga, hur mycket jag än bad och bönade. Sen hände det som jag fantiserat om så länge. Han lade henne på rygg i soffan och satte händerna försiktigt i hennes knäveck och öppnade upp hennes lårfamn inför sig. Och jag fick se hur en annan mans grova kuk sakta tryckte sitt glansiga, rödsvullna, ollon mot hennes kladdiga fuktglittrande fittskåra. Han tänjde ut hennes blygdläppar för att sedan långsamt, som en varm kniv glider i smör, sjunka djupt in i min frus fitta – ända in i botten.

Min frus kåtstön som ljöd ur hennes halvöppna mun, när han sakta gled in och helt fyllde upp henne, blandat med hans njutningsrop samt extasen i deras ansiktsuttryck var en syn som för alltid kommer att finnas på min näthinna. Min fru snyftade i extas medan han sakta knullade henne med sin fulla kuklängd ut och in. Kukskaftet blev alldeles glansigt av hennes safter. Jag var alldeles hänförd av anblicken på att min egen fru nu knullade hämningslöst med en annan man. Det var sååååå upphetsande att jag inte kan beskriva det.

Dom knullade nu som besatta. Fasta hårda stötar medan min frus bara fötter gungade i luften för varje juck. Det klatschade varje gång han bottnade i henne medan hans välfyllda pung daskade mot hennes anushål. Runt hennes rödsvullna uttänjda fitthål med den glidande kuken i sipprade det knullsafter ner i hennes stjärtskåra.. Dom tungkysstes djupt emellan medan hans kuk gled som en väloljad pistong ut och in i hennes buskprydda venusberg. Min fru vred sig gnyende och snyftande och kom i multipla orgasmer under hans oförtröttlig knullande och hon rullade med höfterna för att möta upp med honom vid varje stöt. Det bildades ett vitt sekret runt roten på hans kuk och i hennes fittbuske. Jag hörde på hans andning och stön att han också var på väg att komma, och till slut så kom han i henne med ett högt Åhhhhhhhhhhhh samtidig som han svankade med ryggen och bottnade djupt i min frus sugande fitta. Konvulsioner gick genom honom samtidigt som han juckade djupare och djupare i min frus fitta vid vare sprutande spermakaskad. Jag såg hur det flödade vit sperma runt roten på hans djupt inkörda kuk och rann ner i hennes stjärtskåra. Min frus ansiktsuttryck var oförglömligt – hon såg chockad ut – FÖR NU VAR HON MED BARN!!!! Det fanns ingen återvändo.

Jag vet inte när jag sprutade men jag hade sprutat när dom var klara. Dom bara låg och flämtade efteråt, svettiga och röda i ansiktet och log ömt mot varandra, kelade, och kysstes djupt. Då fick jag äntligen slicka en annan mans sperma ur min frus kladdiga skrev. Jag slickade och svalde all deras könsvätska – även den pölen som runnit ned på skinnsoffans dyna under hennes stjärtskåra. Jag kände hur sperman pirrade och brände i halsen och kväljde mig när jag svalde deras könsslem. Smaken av deras kärleksakt berusade mig och fick mitt stånd att på nytt resa sig styvt.

Johan (som killen hette) har stannat över natten och ligger nu med min fru i våran säng. Dom hade knappt lagt sig förrän jag hörde att dom var igång igen. Jag smygkikade i dörrspringan och såg att han tog henne bakifrån, liggandes på sidan. Kuken gled ut och in i henne och hennes ansikte var alldeles förvridet av njutning när hon med halvöppen mun och slutna ögon bara snyftade och stönade Åhhhh… Johan…Jaaaaaa…..
Nej, nu måste jag gå och sova i soffan så jag inte missar deras morgonknull.

24 juni

Hej igen kära dagbok – tänk att erotik kan vara så härligt.
Min fru och Johan knullade till och från hela natten. Ljuden från deras samlag fick mig gång på gång att smyga mig upp och fram till dörrspringan och där, tjuvkikande, runka av mig sprut efter sprut. Till slut fram på morgonkvisten somnade dom, i varandras armar, av bara utmattning. Jag gled ner i sängen på min plats. Lakanet var kladdigt och blött av all könsvätska som dom hade spillt.

Efter några timmars sömn vaknade jag på förmiddagen av att en varm mun diade min kuk. När jag tittade så såg jag Johans huvud guppa upp och ned över min redan styva kuk. Jag låg bara still och njöt av hans glidande/sugande/masserande tunga och läppar medan smackande och slurpande hördes i det övrigt tysta sovrummet. Min fru vakande också. Ooops, tänkte jag, hon vet ju inget om mig som bs (även om hon misstänkte det, sa hon sen) Döm om min förvåning när hon log åt oss och stoppade ned handen mellan benen och började smeka sig själv med långfingret samtidigt som hon tittade på oss. Först då kunde jag slappna av och ge mig hän åt den underbara avsugningen jag fick.
Det blev mycket Åhhh……Jaaaaaaaaa……Johan…..mer……

Efter en stund bad jag min fru sätta sig grensle över mitt ansikte – hennes fitta var alldeles kladdig och mörkrosa i glipan nu. Så medan Johan sög mig så underbart så slickade och drack jag fittsafterna ur min frus flödande fitta. Fittan luktade och smakade mustigt, gott, och lite salt. Annorlunda! Jag förstod att bakteriefloran från Johans kuk och sperma, kvällen innan, hade för alltid förändrat min frus könslukt – det luktade verkligen kättja och könsbrunst om hennes fitta nu.

Jag bara åt hennes underbara fitta och mycket snart kunde jag inte hålla tillbaka längre utan tömde min säd, sprut efter sprut, i Johans diande mun som fortsatte suga och svälja till sista droppen. ”Det var dagens proteintillskott” sa han leende med sperma i mungipan. Min fru fnissade och frågade om det var gott. Mmm… mycket! sa han. Får jag smaka sa min fru och gled över till honom så att dom förenades i en lång djup tungkyss.
Sen var det Johans tur att få kuken avsugen. Min fru (som ju normalt inte brukar gilla att suga) sög honom hungrigt – tog hela hans 18 cm ända in till roten i sitt svalg. Johan flämtade och stönade av njutning och till slut kunde jag inte bärga mig längre – jag kröp upp bredvid min vackra fru och började hjälpa henne med avsugningen. Vilken underbar upplevelse att få hjälpa sin fru att suga av hennes älskare. Till slut när vi förstod att han var på väg att spruta, avbröt min fru mig, och satte sig grensle över honom.

Vilken känsla att se den glansiga sprutfärdiga kuken stå styv med sprängsvullet ollon riktad mot den kladdiga glipan i min frus venusberg. Jag slöt min hand kring hans hårda stång och styrde den rätt så att ollonet ”kysste” min frus inre blygdläppar. Med ett högt njutningsstön ”Åhhhhhhh…” sjönk hon ned över kuken – ända ned till roten så att hans välfyllda pung och könshår trycktes mot hennes yttre blygdläppar.

Hennes ansikte var som förvridet av njutning. Munnen öppen -flämtande, ansiktet blossande och ögonen slutna. Jag såg att hon var aspackad – på brunst! Hon tittade upp och jag märkt att dom såg varandra djupt i ögonen med en outsäglig kärleksglöd. Hon började glida upp och ned på den glansiga ådriga stången.
Hon utnyttjade hela kukens längd när hon sakta och njutningsfullt rörde sig upp och ned över hans kuk. Slidan kramade och mjölkade hans kuk i ett glidande mjukt grepp om den halkiga pålen. Jag såg återigen hur det bildades ett vitt sekret från hennes könshål på hans glansiga ådriga stång. Hon tog honom ända in i botten på sin vagina vid varje stöt. Och han juckade emot när hon rytmiskt spetsade sig på hans potenta ådriga kuk.
Jag låg och runkade och kände att jag inte kunde hålla det längre – och jag kom rätt ut över lakanet- våg efter våg av konvulsioner genomfor mig.

Min fru var totalt borta nu- i sjunde himlen! Hon mumlade osammanhängande med ett spänt ansiktsuttryck och slutna ögon medan hennes underliv arbetade sig rytmiskt i ett fast tempo upp och ned över hans grova spett och hennes välformade händer hölls krampaktigt tryckta mot hans muskulösa bröstkorg. Hon flämtade i korta andetag vare gång hans ollon bottnade mot hennes livmodersmun. Hans händer vilade på hennes höfter och fasta skinkor och varje gång hon bottnade tryckte han henne nedåt samtidigt som han juckade uppåt.

MIN FRU var i extas med en annan mans sprutfärdiga kuk i sin oskyddade fitta – det var så uppkåtande att det inte finns ord för vad jag kände. Till slut gick det för henne, medan hon krampaktig pressade sig nedåt på hans kuk så rullade hon med höfterna och pressade hans ollon djupt in i livmodermunnens öppning och kramade med fittmusklerna runt hans mandom. Under normala omständigheter skulle nog detta gjort ont på henne men under brunstens rus fanns nog ingen gräns för hur djupt hon ville ha sin Johan i sig:

Detta blev för mycket för Johan som kom med ett högt rop och sprutade sin säd i kaskad efter kaskad djupt in i botten på min frus fitta. Jag tror det gick för honom i 20 sek. När hon kände de kraftiga sperma spruten som pressades genom den smala livmodersmunnen in i livmodern brast det för henne fullständigt. Hon skrek; Jaaaaaaa. Johan…….Spruta…… fyll mig ……..Gör mig gravid……Och hon sveptes iväg av en ny våg av orgasmer runt hans sprutande kuk.

Efteråt låg dom som medvetslösa. Varma, svettiga och andfådda Min fru låg på rygg med låren isär och fittan rödsvullet på vid gavel. Jag hade förväntat mig att en flod av sperma skulle rinna ur henne, men det kom bara en liten rännil (som jag njutningsfullt slickade i mig). Vad jag förstod på Johan så hade han aldrig sprutat så mycket i hela sitt liv sade han efteråt. Jag förstod att hans långa grova kuk lyckats tryckspruta sin sperma genom min frus livmodersmun rätt in i livmodern.

Så just nu, kära dagbok, har min fru en 1/2 dl högpotent sperma simmande inne i sin livmoder. Så var hon inte gravid innan så…:-) Nyss sa hon att hon redan kände att nåt hade hänt inne i henne – hon kände det som ett klick en stund efter knullet. Jag har talat med Johan och han tycker det helt ok att bli pappa efter som jag tar på mig faderskapet.

Min fru och Johan har gått omkring halvnakna hela dan och bara kramats och kyssts. Efter lunch var det dags igen – Dom knullade på mattan så det stod härliga till. Han tog henne i bästa doggystyle. Johan e mycket potentare än jag och har alltid ordentliga spermasprut att leverera. Fast det var skönt när frugan kom till mig och viskade i mitt öra – Jag älskar dig ! Och tack för den fina presenten du tog med dig hem.

Johan skall tillbaka till Jönköping igen – skall hämta sin tjej på flygplatsen – sen skall dom på semester till kanarieholmarna. Han har lovat att komma på nya besök;-) , (hans tjej får dock inget veta – e tydligen jättesotis).
Ja det var denna dan, kära dagbok.

Sugen på ngt roligt www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky