Trekanten med min fru

Sexiganoveller

Min fru och jag har ett underbart liv tillsammans. Vi lever hälsosamt och tränar regelbundet både för att se bra ut, men även för att faktiskt må bra. Sedan några år tillbaka har vår dotter flyttat hemifrån och börjat studera på universitet.

Vårt sexliv är utmärkt och har alltid varit det. Jag vet att innan jag och min fru blev tillsammans så experimenterade hon ganska mycket kring sin sexualitet när hon själv pluggade på universitet. Själv har jag inte testat så mycket men är ändå har varit ganska nöjd med det jag fått uppleva. Men sedan vår dotter flyttade hemifrån och vi har fått allt mer tid tillsammans har min fru börjat prata mer om sex och om att få lite spänning i tillvaron.

En gång på en fest blev vi ganska berusade och vi och värdparet lekte ”jag har aldrig”. Jag fick under leken veta en hel del om min frus tidigare erfarenheter av tjejsex. Tanken på att se min fru tillsammans med en annan kvinna känns när jag tänker efter riktigt upphetsande.
Jag fick även under spelet reda på att hon var missnöjd med sina bröst som hon tycker blivit alltför trötta sedan hon fick barn och blivit äldre. Att hon var så missnöjd visste jag inte, men jag fick definitivt en bra idé till julklapp åt henne.

Tiden rullar på och jag har ordnat allting åt min fru i julklapp. På julaftonsmorgonen får hon av mig ett brev där jag skriver hur mycket jag älskar henne och hur perfekt jag tycker att hon är. Men jag vill att även hon ska känna sig perfekt. I brevet finns också en bokningsreservation till en plastikklinik.

Jag berättar att hon bara ska göra det om hon verkligen vill. Till svar får jag en öm kyss och jag ser hur hennes ögon tåras. Hon är fast besluten att genomföra en bröstoperation och inom ett år så har hon fått sina nya bröst. Hon blev mycket nöjd med resultatet. Turligt nog hon förstorade hon inte sina bröst utan hon gjorde de bara mer fasta och mindre hängiga och resultatet blev helt underbart.

Efter operationen har min fru varit på ett underbart humör och vi har sex flera gånger i veckan till bådas förtjusning. Vi fick helt enkelt en underbar vitamininjektion till vårt redan härliga förhållande. Min fru som alltid älskat att spela tennis fick nu för sig att hon skulle börja med det igen.

– Nu har jag ju inga hängbröst som hindrar mig från att springa säger hon nöjt när hon bokat in en tid på den lokala tennisklubben.
– Vad kul att du ska börja spela igen, vem ska du spela med då?
– Det har tydligen börjat en ny instruktör som är jätteduktig och som började för bara ett par dagar sedan.
– Ok ha så kul säger jag till henne.

När hon kom hem efter första passet var min fru Liselott helt lyrisk. Hon berättar ivrigt om Jenny som instruktören hette och hur otroligt duktig och pedagogisk hon var. Men framförallt var min fru ivrig över att berätta hur söt hon var. Hon fortsätter berätta att Jenny nyss flyttat hit till Stockholm från en mindre ort i Värmland. Jag ser hur min fru är uppspelt över sin nya tränare och hon bokar in flera pass i veckan med Jenny.

Jag misstänker att min fru är sexuellt intresserad av Jenny med tanke på att hon tidigare har haft sex med andra kvinnor i sin ungdom. Vem vet kanske har hon fått ett sug över att få pröva det igen. Vi har diskuterat att prova en trekant och jag kan tänka mig att min fru är sugen på att testa detta med sin unga tennistränare. Jag har aldrig sett flickan som heter Jenny, men som min fru beskriver henne: ung, söt, med små fasta bröst och en söt liten vältränad stjärt så blir man ju automatiskt intresserad.

En dag efter ett träningspass berättar hon att hon bjudit in Jenny på lördagsmiddag nu till helgen. Hon är strålande glad över att Jenny tackat ja.

Lördagen kommer och Jenny plingar på. Jag öppnar dörren och möts av en liten nätt tjej som inte kan vara äldre än 20 år. Hon är blond och har håret uppsats i en tofs baktill. Hon har en liten piercing i näsan i form av en liten pärla. En rosa t-shirt och ett par vita tighta jeans. Hon ger ett artigt intryck men lite blygt.

– Hej jag heter Jenny säger hon och tar i hand.
– Välkommen svarar jag artigt. Jag heter Tomas. Liselott är nog i duschen fortfarande fortsätter jag, men kom in.

Hon kliver in och jag granskar hennes unga vältränade kropp. Jag kan förstå att min fru är förtjust i henne.

– Du kommer själv svarar jag, ingen pojkvän?
– Nä tyvärr svarar hon med ett leende. Har inte hunnit fixa någon ännu här i Stockholm. Jag flyttade nyss hit och känner ingen än så länge, förutom din fru då som var så snäll och bjöd in mig på middag. Det känns kul.

Innan jag hinner svara kommer min fru gående i enbart trosor och BH.

– Hej Jenny. Ursäkta, jag är lite av en tidsoptimist. Men vad säger ni om att gå ut på baksidan och ta ett litet bad innan maten i jacuzzin?
– Ja, det skulle vara trevligt svarar jag snabbt.
– Gärna säger Jenny, men jag har inga badkläder med mig.
– Det behövs inte svarar min fru oblygt. Vi har aldrig några badkläder när vi badar i jacuzzin. Du kan låna ett stort badlakan om du vill.
– Följ mig säger jag och går igenom huset ut till altanen bak där utomhusjacuzzin står.

Jag tar fram en handduk till henne och mig och jag klär oblygt av mig och jag ser hur Jenny sneglar mot min kuk. Jag hoppar ner i badet samtidigt som min fru kommer gåendes med bara en handduk runt kroppen. Min fru hämtar en vinflaska och tre glas och ställer på kanten till badet och tar sedan oblygt av sig handduken och hoppar i.

Jenny klar snabbt av sig med ryggen vänd mot oss samtidigt som hon skyler sig med handduken så gott det går och kliver i. Jag granskar noggrant hennes unga kropp medan hon kliver ner i badet via trappstegen. Hennes bröst är små och fasta och hennes fitta är välrakad, endast en liten tunn sträng har hon sparat till skillnad mot min fru som är helrakad.

Vi skålar i vinet och min fru undrar vad vi pratat om.

– Inte så mycket, har bara fått veta att hon inte har någon pojkvän säger jag och ler.
– Va, varför inte då säger min fru förvånat?
– Jag flyttade hit på grund av en kille säger hon lite försiktigt, killar är bara problem.
– De kan de vara, men de kan vara snälla också. Skål för en trevlig kväll Jenny och vad kul att du ville komma.
– Skål svara jag och Jenny och vi klirrar i våra glas.

Vi skålar ofta och pratar om allt möjligt och har det verkligen trevligt. Min fru serverar mer och mer vin till oss alla. När första flaskan är slut hämtar min fru snabbt en till. Vi fortsätter ha det trevligt och jag inser att vi nu är inne på fjärde flaskan med vin.
Min fru börjar komma mer och mer in på Jennys tidigare förhållanden.

– Du sa att killar bara är problem, men då måste jag fråga Jenny, har du varit med någon tjej då säger min fru oblygt och nyfiket och lite lätt sluddrande.
– Nä, svarar Jenny och skrattar till. Har du?
– Ja svarar min fru, när jag var i din ålder prövade jag allt möjligt, hur gammal är du?
– 19 svarar Jenny.
– Åhh den som kunde få vara 19 igen, jag är 38 nu och jag har fortfarande saker kvar som jag vill få uppleva.

Jag ser hur Jenny nyfiket lyssnar på min fru med lite lätt alkoholrusiga ögon.

– Vad är det du vill uppleva då frågar jag min fru som du tydligen inte fått uppleva under vår tid tillsammans?

Jenny tittar nyfiket på mig och sedan på min fru som ler mot henne.

– Lyssna inte på honom. Har du någon gång funderat på hur det skulle kännas att vara med en annan kvinna frågar hon Jenny lite försiktigt med ett leende?
– Kanske, eller jag vet inte svarar Jenny lite svävande.
– Skulle du vilja prova säger min fru och närmar sig Jenny försiktigt?

Jenny ser både nyfiken och nervös ut. Min fru fortsätter med lugn röst berätta.

– Jag och Tomas har varit gifta i 17år nu
– Oj, 17år det är en lång tid.
– Ja det är det, och vi är väldigt trygga med varandra och väldigt snälla med andra människor. Så skulle du vilja prova något nytt som du kanske kommer tycka är helt underbart är du på helt rätt ställe just nu. Vet du vad hemligheten bakom ett så långt och lyckligt äktenskap är?

Jenny skakar på huvudet försiktigt.

– Att man litar på varandra, låter varandra utvecklas och uppleva saker men viktigast av allt, bra sex. Tomas är grym i sängen.

Jenny skrattar till. Min fru sitter nu tätt intill henne.

Jag ser hur Jennys hjärna går på högvarv. Min fru reser sig upp ur vattnet och blottar sina vackra fasta bröst. Hon tar Jennys hand och lägger den över sitt bröst.

– Känn, är de sköna?

Jenny tar bort sin hand försiktigt och min fru lyfter upp den igen.

– Känn, smek mig, känn på dom ordentligt, du behöver inte vara blyg?

Jenny tittar på mig och jag nickar uppmanande. Hon smeker min frus högra bröst försiktigt. Min fru blundar och stönar mjukt när Jenny smeker och kramar bröstet lite hårdare.

– Kom här säger min fru och reser upp Jenny så att även hon står upp i vattnet.

Jennys bröst är underbara. Hennes bröstvårtor är uppenbart styva i mitten av en liten ljus vårtgård. De båda har nu gått in i sin egen värld och de verkar inte ha en tanke på att jag existerar.

– Vill du prova att kyssa mig och känna hur det känns?

Jenny tvekar.

– Om du provar nu så vet du iallafall hur det känns och du kommer aldrig i framtiden behöva fundera över om du gick miste om något.
– Ok, en liten kyss säger hon försiktigt.
– En liten kyss med lite tunga annars blir det inge riktigt kyss fortsätter min fru.
– Ok svarar Jenny försiktigt.

Försiktigt möts de in mjuk kyss. Min fru öppnar sin mun lite grand och låter sin tunga mjukt letas sig in i Jennys lätt öppnade mun. Jenny blundar omedelbart när deras tungor möts. Min fru släpper taget om den korta kyssen och för sina läppar återigen mot Jennys läppar. Jenny öppnar upp sin mun ännu mer och besvarar den andra kyssen intensivt.
Min fru avbryter den andra kyssen och de ler båda två mot varandra.

– Det känns som du gillade det trots allt lite grand.

Jenny blir blyg och tittar bort, men jag ser hur hennes bröstkorg har blivit röd av upphetsning.

– Vinet är slut och vi behöver mer säger min fru och viftar med den tomma flaskan.
– Kom så går vi in i vardagsrummet. Hämtar du mer vin älskling ber hon mig.

De båda tar på sig var sin handduk och går till vardagsrummet. Jag hämtar mer vin och sätter mig i fåtöljen bredvid den stora soffan där min fru och Jennifer nu sitter i tätt intill varandra.

Varken min fru eller Jenny tittar mot mig, istället möts de igen i en underbar kyss. De kysser och hånglar länge med varandra och Jenny gnyr lite lätt. Deras handdukar glider av deras kroppar och de sitter nakna på knä i soffan och hånglar. Synen är underbar och jag ser hur Jenny njuter. Att min fru är upphetsad går det inte att miste på. Hennes bröstvårtor är styva som små djupfrysta hallon.

– Jag vill kyssa dig mer säger min fru och lägger ner Jenny på rygg i soffan.

Jenny drar till sig en stor kudde bakom sitt huvud och min fru lägger sig ovanpå henne. De kysser varandra en stund och min fru kysser sig ner över Jennys hals ner till hennes små bröst.

Jenny flämtar till när min fru suger in hennes ena bröstvårta i munnen. Men snabbt fortsätter hon kyssa sig ner över hennes platta mage. Jenny tittar mot mig och jag ler uppskattande mot henne. Hon blundar lätt och särar sina ben. Min fru kysser henne över venusberget och en rysning går igenom Jennys kropp.

Min fru sätter nu sin tunga mot Jennys klitta och ett stön lämnar hennes läppar. Liselott slickar lite intensivare över hennes klitta och Jenny flämtar nöjt.

– Jag tror hon gillar det Tomas säger min fru nöjt till mig, eller vad tror du?

Jag sätter mig bredvid de båda på soffan och svarar:

– Det ser verkligen ut som det.

Jenny ler mot mig och säger:

– Det känns så skönt.
– Det är bara att slappna av gumman för ikväll ska du få njuta som aldrig förr.

Jenny blundar och njuter av min frus tunga. Jag lägger mig nära bredvid henne, helt naken även jag och jag lägger nu min hand över hennes ena bröst. Mjukt smeker jag det lilla bröstet och jag låter hennes styva lilla bröstvårta rulla mellan tummen och pekfingret.

Jenny tittar mot mig och våra ögon möts. Hon lägger sin hand över min kuk och runkar den mjukt med ett leende på läpparna. Ett smaskande ljud hörs ifrån min frus tunga som slickar och suger Jennys våta fitta.

– Gud så gott du smakar helt underbart får min fru fram stönande.
– Du är otroligt vacker Jenny säger jag, dina bröst är helt underbara.

Jenny suger i sig av allt beröm och jag ser hur hon slappnar av allt mer och bara njuter av allt som händer. Hon stönar mjukt av min frus tunga som smeker hennes klitta.

– Händer detta verkligen stönar Jenny mjukt fram samtidigt som min frus tunga utforskar hennes våta fitta.

Efter en stund sätter jag mig på knä framför Jenny och riktar in min nu hårda kuk mot henne. Hon tar tag om kuken och reser sig lite halvt upp. Villigt tar hon in kuken i munnen och börjar suga av mig. Hon suger mitt ollon underbart men har lite svårt att koncentrera sig då min fru nu börjar lätt smeka hennes klitta med ett finger.

Jenny ler mot min fru som frågar:

– Gillar du att suga kuk?

Jenny nickar och de båda sätter sig upp framför mig och tillsammans suger de min kuk. Min fru börjar suga mig hårt och intensivt samtidigt som Jenny mjukt smeker min pung. Liselott släpper taget och låter Jenny återigen ta in min kuk i munnen. Liselott låter Jenny suga mig samtidigt som hon lägger sig där Jenny nyss låg.

– Är du redo att prova slicka en annan kvinna säger min fru och särar sina ben och blottar sin renrakade fitta?

Jenny tittar nyfiket på min frus kropp och säger:

– Mm, men jag är lite nervös.
– Det kommer att gå utmärkt sötnos säger min fru med uppspelt leende när hon puffar till kudden.

Jag förstår att min fru längtat efter att få bli slickad av en annan kvinna länge, hela hennes ansikte lyser av lycka och upphetsning. Hon särar lätt på sina blygdläppar och tittar ner mot Jenny som långsamt närmar sig hennes våta fitta. Jenny kryper fram på alla fyra och försiktigt sätter hon för första gången i sitt liv sin tunga mot en annan kvinnas underliv. Försiktigt låter hon tungan nudda Liselotts klitta.

– Gör jag rätt frågar hon lite osäkert.
– Mmm stönar min fru. Underbart.

Jennys självförtroende stiger och hon börjar nu slicka min fru allt mer intensivt. Jenny stönar nu själv av upphetsning samtidigt som hon lapar i sig av min frus underbara safter. Hennes små bröst hänger lätt nedåt och bröstvårtorna är fortfarande styva. Jenny svankar där hon står på alla fyra för att komma åt att slicka min frus våta fitta. Jennys stjärt putar sexigt och jag känner hur gärna jag vill knulla henne.
Jag väntar en liten stund och märker nu hur min fru stönar högt av Jennys sköna tunga.

– Mmm, du smakar underbart stönar Jenny som nu slickar min fru i långa drag med tungan över underlivet.

Jag ser hur hon låter tungspetsen borra sig in mellan blygdläpparna och sedan upp över klittan. Jag rullar på mig en kondom och ställer mig bakom Jenny som knappt märker något. Jag smeker hennes lilla tonårsstjärt och riktar in kuken mot hennes fittöppning. När ollonet sakta letar sig in mellan hennes svullna blygdläppar tittar hon bak mot mig med ett leende. Mjukt glider jag in i hennes trånga fitta och hon stönar nöjt samtidigt som hon fortsätter slicka min fru.

Liselott slappar av fullständigt och ligger bara och blundar och njuter av att känna Jennys tunga och fingrar som stimulerar henne. Långsamt börjar jag knulla Jenny bakifrån. Mjuka stön lämnar allas läppar när vi gör det skönt för varandra.
Liselott tittar upp mot mig där jag står och knullar Jenny bakifrån och hon säger skrattandes:

– Jag tror hon ljuger för oss, jag tror visst att hon har slickat fitta förut.

Hon tar tag under Jennys haka och drar henne upp till sig och de möts i en passionerad kyss. Efter kyssen tittar min fru på mig och säger:

-Hon har ett stort lyckligt leende över hela ansiktet. Jag tror hon gillar det här älskling.

Min fru lägger sig ner igen och Jenny fortsätter slicka och pulla hennes fitta. Jag tittar ner på min kuk som åker in och ur Jennys trånga underbara fitta och jag kan konstatera att hon är ordentligt kåt. Min kuk glänser av hennes fittsafter och hennes unga kropp kramar min kuk underbart.

Min fru reser sig upp och ställer sig bredvid mig och tittar på när jag knullar Jenny bakifrån. Hon smeker Jennys skinkor och sätter sig sedan framför henne på knä.

– Visst är det skönt att bli knullad av Tomas.
– Mmm svarar Jenny.

Min fru börjar återigen kyssa Jenny samtidigt som jag fortsätter knulla henne.

– Jag tycker att du borde prova att rida Tomas också fortsätter hon.

Jag lägger mig genast på rygg i soffan och snabbt är Jenny ovanpå mig. Hon sätter sig grensle över mig. Mjukt sjunker hon ner över min kuk och hon börjar rida mig allt intensivare. Samtidigt frågar min fru mig:

– Är det skönt Tomas, du ser ut att tycka att det är skönt
– Det är helt underbart skönt älskling, Jenny är helt underbar.
– Jag förstod att även du skulle älska henne säger hon och börjar kyssa mig intensivt.

Hon sätter sig sedan grensle över mitt ansikte och sänker ner sitt våta underliv mot mig. Med glädje slickar jag och suger jag hennes svullna klitta. Hon stönar nöjt precis som jag och Jenny. Jenny börjar nu rida mig lite långsammare och jag hör hur de båda börjar kyssa varandra samtidigt som jag slickar min fru och knullar Jenny.
– Det är så sexigt att se dig rida honom Jenny.
– Tycker du frågar hon nöjt?
– Mycket.

Jenny blir ännu kåtare och börjar nu rida mig allt intensivare. Hennes stön blir högre och högre.

– Gillar du det här Jenny frågar min fru?
– Ja, det är så skönt svarar hon ansträngt.
– Jag ser att du gör det sötnos. Börjar du bli uppvärmd?
– Ja, ja, det är så skönt stönar hon fram till svar.

Jenny stönar högre och högre och till slut säger min fru:

– Du får inte komma än älskling. Jag vill också ha lite kuk.

Jenny glider mjukt av min kuk och Liselott sätter sig istället för Jenny snabbt över min kuk med stjärten vänd mot mig. Jenny sitter bredvid och studerar hur min fru knullar mig intensivt samtidigt som hon smeker sig över klittan.

– Gillar du det du ser Jenny.
– Mmm svarar hon nöjt.

Min fru lutar sig bakåt och säger:

– Slicka min klitta.

Jenny börjar nu slicka Liselotts klitta samtidigt som hon rider min kuk. Min frus stön blir höga och intensiva och jag hör hur hon njuter av min kuk och Jennys tunga. Efter en stund sitter hon bara tungt på min kuk och jag hör hur Jenny slickar henne till hennes förtjusning. Jag känner hur jag glider ur min fru och plötsligt känner jag hur Jennys tunga börjar slicka min kladdiga kuk. Liselott kliver av mig och snabbt är Jenny där och suger in min kuk i munnen. Hon slickar och suger kuken ren ifrån min frus fittsafter.

-Lägg dig på rygg Jenny, jag vill smaka mer av dig och jag vill få dig att komma underbart i mitt ansikte.

Jenny lägger sig tillrätta i soffan och min fru ställer sig på alla fyra framför henne och svankar djup för att sedan börjar slicka Jennys våta fitta igen. Hon tittar snabbt bak mot mig och säger:

– Knulla mig Tomas.

Snabbt är jag bakom in fru och låter min kuk glida in snabbt i hennes våta fitta. Hon stönar till högt när jag trycker in kuken hårt i henne. Hon stönar högt för varje stöt jag landar inne i henne. Jenny smeker och pullar sig själv och för sina våta fingrar till min frus mun. Med nöd och näppe lyckas Liselott slicka och suga fingrarna rena ifrån sina egna safter. Jag börjar knulla henne mer försiktigt och snart börjar hon återigen slicka Jennys söta våta fitta. Efter stund börjar min fru skrika högt och okontrollerat och hon kommer i en underbar orgasm. Hon krampar och skriker högt för att slutligen falla ihop över Jenny. De börjar genast kyssas och min fru frågar Jenny:

– Vill du också komma?
– Mmm svarar Jenny försiktigt.
– Kommer vi att få höra dig skrika högt av njutning?
– Kanske svarar Jenny och kysser Liselott.

Min fru kryper ner mellan Jennys ben och kysser hennes fitta.

– Jag har en fitta som väntar på dig älskling säger hon och ler mot mig.

Jenny ler mot mig och sedan säger min fru:

– Hur vill du ha henne?

Jag drar Jenny till mig och lägger ner hon på rygg och lägger mig i missionären med henne. Hon stönar nöjt när min kuk återigen penetrerar hennes unga kropp. Samtidigt som jag knullar henne börjar min fru smeka hennes klitta intensivt med två fingrar och Jenny skriker sin njutning rakt ut. Min fru slutar smeka klittan och smeker istället hennes små styva bröstvårtor och Jenny kan inte kontrollera sin kropp längre. Hennes underliv sviktar upp från soffan och hon stönar högt. Min fru håller fast hennes kropp och till slut skriker Jenny okontrollerat ut sin orgasm. Hennes häftiga andning blir krampaktigt och osammanhängande. Till slut klingar orgasmen av och hon öppnar sina ögon. Hennes andning är ansträngd men ett stort leende lämnar hennes läppar.

Min fru sätter sig bredvid henne och ger henne en kyss som hon ömt besvarar.Jag ställer mig upp bredvid soffan och drar av mig kondomen och runkar försiktigt min kuk. Min fru sätter sig genast på knä framför mig och börjar suga på min kuk och det dröjer inte länge förrän även Jenny sätter sig bredvid mig och börjar suga av mig också.
Tjejerna turas om och jag känner hur jag snart kommer. Min fru ser detta och ställer sig upp och börjar kyssa mig istället.

– Visst är hon duktig vår lilla Jenny.
– Helt underbar stönar jag högt när jag känner hur det går för mig.

Min fru stryker Jenny över håret samtidigt som min sats skjuts in i Jennys mun. Jag stönar högt och nöjt och Jenny öppnar villigt sin mun och låter ytterligare en stråle skjutas in i hennes mun. Hon håller kvar min sats i munnen och tittar upp mot mig och min fru.

Min fru tar ett finger och fångar upp lite sperma från hennes tunga och slickar sedan sitt finger rent.

– Har du haft det skönt gumman frågar min fru Jenny?

Jenny sväljer sperman och nickar nöjt men lite blygt.

– Älskling jag tror vi får ta och bjuda in Jenny på fler middagar för jag har haft jättetrevligt, har du också haft trevligt älskling?

-Jag har haft underbart trevligt svarar jag. Du är alltid välkommen söta du säger jag till Jenny.

Jenny ger mig ett leende samtidigt som hon torkar bort lite sperma runt munnen med baksidan av handen.

– Skulle du vilja komma förbi på middag nästa helg också söta lilla du frågar min fru?

Jenny säger inget utan fortsätter bara nicka lite generat på ett gulligt vis.

– Fint då bestämmer vi det säger jag nöjt. Men nu kanske vi faktiskt ska ta och äta lite också, eller vill ni bara ligga och mysa hela kvällen frågar jag?

– Jag vill nog helst bara ligga och mysa med Jenny säger Liselott och smeker med sin hand längs insidan av hennes lår. Får jag det frågar hon Jenny.

– Gärna om det är ok för Thomas svarar Jenny.

– Ni får mysa så mycket ni vill med varandra svarar jag nöjt och smeker Jenny över kinden.

-Kom Jenny så går vi och duschar tillsammans så får Tomas passa på att äta lite om han är hungrig. Jag är inte färdig med dig ännu säger min fru och tar hennes hand. Jag har en massa leksaker jag vill visa dig sedan.

Tillsammans hand i hand går de båda nakna till badrummet och jag går nöjt till köket och fixar lite käk åt mig själv. Kanske jag kollar till de båda lite senare under kvällen.

————————————-
Kommentera gärna vad ni tyckte om novellen.

Sugen på en sexleksak ?

(0)

Sexnoveller