Trekant på hotellet

Sexiganoveller

På kvällen efter att jag, Anna och Sabina haft vår jättehärliga trekant på hotellrummet skulle vi gå ner till hotellrestaurangen och äta. Sabina hade stämt träff med en annan man från chatten och ville gärna att jag och Anna skulle vara med när hon mötte honom, för säkerhets skull. När vi kom till restaurangen satt han där i baren med en öl och väntade på Sabina. Vi satte oss alla fyra vid ett bord och åt en god middag. Vi hade trevligt och kom bra överens hela gänget.

Efter maten föreslog Sabina att vi skulle gå upp på hotellrummet och ta en drink. Snart satt vi alla fyra runt det lilla bordet i hotellrummet och drack whisky. Ganska snart började killen som Sabina stämt träff med att nojsa och småhångla med henne. Jag och Anna, som satt i soffan mitt emot, började snart vi också. Jag stack in handen innanför Annas tröja och kände på hennes härliga bröst igen. Sabina och hennes kille fortsatte också att smeka varandra och satt snart där helnakna. Jag och Anna ville inte vara sämre utan drog också av oss kläderna. Snart satt vi där två tje j er med fina mjuka bröst och två killar med hårda upprättstående kukar. Jag lade armarna om Anna och kysste henne ömt.

Jag lät min hand smeka henne på insidan av låren. Snart låg Anna på rygg i soffan med mig ovanpå. Vi kastade ett öga på Sabina och hennes kille och såg att de också intagit samma position. Min kuk gled snabbt in i Annas väntande blöta fitta och hon stönade tungt när jag började jucka sakta samtidigt som jag nafsade i hennes hårda bröstvårtor. Efter ett tag ställde sig Anna på alla fyra och jag tog henne bakifrån. Kuken var större och hårdare än någonsin och jag fick anstränga mig för att inte komma med en gång.

Sabina på andra sidan soffan red på sin killes stora kuk och såg ut att njuta som aldrig förut. Ganska snart fick hon en häftig orgasm och strax därefter suckade Anna til l och kom även hon. Det var bara vi killar som inte hade kommit ännu. Anna tog raskt kommandot över mig och började runka min kuk. Hon skrattade och sade att hon var mycket bättre på sådant än Sabina och att hon säkert skulle kunna få det att gå för mig innan Sabina lyckades få sin kille att komma. Sabina såg lurig ut och antog utmaningen genom att suga in killens jättestora kuk i sin mun.

Hon sög och sög tills han precis skulle komma, då hon ryckte ut kuken och lät den spruta över henne själv och hela inredningen i hotellrummet. Exakt samtidigt hade Annas runka n de av min kuk fått effekt och det gick även för mig, häftigare än någonsin. Sedan vilade vi ut, och funderade på om vi skulle våga oss på att byta partners med varandra.

(0)

Sexnoveller

Clicky