Trekant med kassörskan.

Sexiganoveller

Jag blev inte klok på Lovisa, min fru alltså. Hon hade i flera veckor gått och sett finurlig ut men hävdade att det inte var någonting. Vi har varit gifta i snart tio år och jag vet när hon har något på gång. Det var något i blicken och små retfulla leenden som gjorde att jag anade ugglor i mossen, men efter förnekande efter förnekande, så blev jag nästan lite arg på henne.
Varför berättade hon inte?

Nåja! Nu var det julafton och det hände så mycket att jag nästan glömt det hela. Hon fick väl berätta när det passade henne då.
Julaftonen fortskred som vanligt. Mat, Kalle Anka och paket till barnen. Släktingarna åkte hem och jag stod där med två sopsäckar med omslagspapper. Då kom Lovisa och gav mig ett litet paket till. Nu log hon sådär igen! Vad var det med henne?

Jag satte mig ner i soffan och slappnade av för första gången på hela dagen, kändes det som. Paketet var platt, men förhållandevis tungt. När jag öppnade ställde sig Lovisa i dörröppningen och tittade. Ett vikt kartongark som var hoptejpat. Jag fick upp tejpen och en kromad triangel uppenbarade sig.

-Jaha! Ser jag ut som Gudrun? sa jag. Ni vet, hon som Kurt Olsson var så betuttad i, som spelade triangel i hans damorkester.
-Nej, gubben! Du ser mer ut som en fågelholk! sa hon och verkade mysa av retfullhet.
-Vad ska jag göra med den? Ringa i den när maten är klar?
-Vad är det för något?
-En triangel? Vadå?
-Hur många hörnor?
-Tre!
-Hur många kanter?
-Tre, sa jag ju!
-Och då är det alltså en……………?

Jag tittade oförstående på henne. Hon hade de mest märkliga grejer för sig ibland.
-En……En triangel?
-Nej, pucko! Försök igen, ditt nöt!

Jag tittade förgäves på den böjda metallpinnen, men fattade ingenting.
-Men, åhhh! Du sade ju det nästan nyss!
-Tre hörnor? Tre kanter?
-Jaaa?…….Och?
-Trekant?
-Jaaa!
-Jaa, vadå? Jag fattar inte! Vadå trekant?

Så slog det mig som ett städ som föll från trettionde våningen och såg jag inte ut som en fågelholk innan, så gjorde jag det nog nu.
-En…En trekant? fick jag ur mig.
-Säg att du har världens bästa fru! sa Lovisa och hoppade nästan jämfota.
-Men, älskling? Jag……Jag……!
-Jag vet att du skojat om det, men jag har också sett att det funnits en äkta önskan om det, även om du aldrig på allvar föreslagit det! Vad säger du?
-Fan, jag vet inte! Är du verkligen säker på det här? Jag är inte säker på att det är en så bra idé! Fantasier är väl en sak, men jag vill inte äventyra vårt förhållande!
-Sötnos! Vi har varit ihop länge nog för att jag ska veta var jag har dig! Har du tänkt på att jag också kanske har fantasier?

Då slog mig en tanke. Hon hade ju faktiskt inte sagt om det var en kille eller tjej hon hade tänkt sig.
-Och nej, älskling! Jag tänkte mig inte en kille! sa hon och bevisade återigen att hon kände mig bättre än vad jag trodde.
-Åh, skönt! andades jag ut.
-Vill du veta vem?
-Du har redan ordnat det? sa jag förvånat.
-Du vet väl att jag gillar att planera! Det har inte varit lätt att hålla tyst om det, kan du tro!
-Vill jag veta vem det är?

Hon skrattade och gick och satte sig hos mig.
-Du vet vem hon är, men det är ingen nära bekant! Du såg henne i lördags!
-Vaa? Vem fan kan det vara?
Febrilt försökte jag tänka efter vilka kvinnor jag träffat i lördags, men kunde inte komma på någon som skulle kunna verka aktuella för den stundande uppgiften, som man ändå måste säga var av rätt känslig natur.

-Neej! Jag kan inte komma på det! Berätta!
-Näpp! Du kan gott suga på den karamellen så länge, så suger jag på den här karamellen under tiden! sa hon och satte handen mellan mina ben. Kuken reagerade direkt och började resa sig i mina byxor. Lovisa knäppte upp mitt bälte och sedan drog hon ner gylfen. Jag lyfte på baken så att hon kunde dra ner de båda plaggen och sedan drog jag upp min skjorta så att hon kunde komma åt ordentligt och så att jag kunde se henne göra det skönt för mig.

Hon klädde inte av sig eller något, utan tog helt enkelt bara tag om min kuk med ena handen och tittade upp mot mig och log sitt vackra, lite sneda leende.
-Du är otvivelaktigt och utan konkurrens den bästa fru man kan tänka sig, älskling! sa jag varmt.
-Jag vet! sa hon och fortfarande med ögonen riktade mot mina, drog hon långsamt tillbaka förhuden på min kuk, som nu var så hård den kunde bli. Sedan vände hon sig mot den och jag tittade förnöjt på när hennes mun gapade och hon tog mig i munnen och började suga av mig.

Bara det var ju enormt upphetsande, men jag kunde ändå inte låta bli att tänka på hur det skulle bli med en trekant. Hade hon verkligen ordnat det åt mig? Vem kunde det vara? Var det någon jag tände på? Vad skulle hända om jag inte gick igång på det hela? Nej, förresten! Det fanns inte på kartan!
Lovisas huvud guppade upp och ner, saliven rann längs skaftet och ner till mina ljumskar. Hennes mun var varm och mjuk och hon visste verkligen hur jag ville ha det. Då och då slickade hon ollonet som en slickepinne, fortsatte nedåt och slickade och sög på min pung, innan hon återtog sitt sugande.
Hon fortsatte tills det inte längre fanns någon återvändo för mig. Jag gjorde inga försök att stoppa henne, eller dra ut på det, utan lät henne suga sperman ur mig. Jag ryckte spastiskt i hela kroppen och stönade högt när satsen lämnade mig och fyllde hennes mun till bristningsgränsen.
När munnen var full och jag lugnat mig, gapade hon utan att lyfta på huvudet. Med ollonet fortfarande inuti munnen, rann nu all min sperma ner längs kuken och det såg lite ut som ett stearinljus.
Åsynen fick mig att komma igen och jag ryckte återigen i kroppen och ytterligare några droppar trycktes ur mig.

Lovisa svalde tappert resterna av min sats och klappade ömt min lem, som nu låg på min mage, alldeles kladdig.
-Nå? Vill du veta?
-Ja! Vem är det? Berätta!
-Du träffade henne i lördags när du handlade!
-Va? Jag stötte inte på någon jag kände då?
-Nej! Inte någon du kände, nej! Men du kanske betalade för varorna du köpte!

Nu fick jag ett städ i huvudet igen.
-Vaa! Hon? utbrast jag förvånat.
-Ja! Hon! bekräftade Lovisa.
-Men…..Men…..?

Lovisa klappade mig på kinden.
-Tror du inte att jag lagt märke till hur du rätat på ryggen, lagt dig till med ett leende och haft svårt att slita ögonen från hennes urringning?
-Förlåt! fick jag skamset ur mig.
Tjejen i kassan var verkligen en snygg kvinna. Hon var förmodligen nästan åtta år yngre än mig och Lovisa och alltid vänlig och trevlig. Sen att hon var het som en bakad potatis gjorde ju inte saken sämre. Jag trodde dock nog att jag lyckats låta bli att visa att jag fann henne attraktiv dock!
-Det är lugnt! Så vad säger du? Ser du fram emot det?
-Blir du arg om jag säger ja?
-Nej! Det är ju jag som ordnat det! Jag förväntar mig att du ska gilla det!
-Men hur har du lyckats fixa det här? Gick du bara fram och frågade? Ursäkta, vart finns bakplåtspapper och vill du knulla min make?

Lovisa skrattade högt.
-Nej! Vi går till samma frisör och jag bara sade att jag kände igen henne från affären och då sa hon att hon kände igen både mig och min man, som för övrigt såg rätt läcker ut! Hon gratulerade mig och jag blev verkligen smickrad! Hon är inte så värst blyg av sig! Nästa gång vi råkades av en slump hos frissan, så var det kanske jag som inte var så värst blyg av mig! Hon blev förstås förvånad, men tackade ja till mitt lilla erbjudande, under vissa premisser!
-Vilka premisser?
-Det ska du inte bry din lilla hjärna med! Du ska bara se till att ha det bra, när din fru ordnar trevliga saker till dig! För du backar väl inte?
-Nej! Nej! Absolut inte! sa jag och försökte föreställa mig kassörskan utan kläder. Hon hade rejäla bröst, smal midja, snygg rumpa och ben och så klart ett vackert ansikte, men sedan visste jag inte mer. Tänk att jag skulle få vara med henne! Men samtidigt fick jag dåligt samvete, trots Lovisas ord.

Den tjugonionde skulle hon komma! Klockan nio på kvällen! Vi hade så klart sett till att vi skulle vara ensamma då och jag började bli allt mer nervös, ju närmre vi kom. Den dagen var jag knappt människa och Lovisa fick säga till på skarpen vid några tillfällen, eftersom jag inte riktigt klarade av att hålla huvudet kallt och hela tiden fråga henne om det verkligen var ok.
-Nu tar du och lugnar dig! Hon kommer hit, vi pratar lite och sedan så tar jag initiativet! Du behöver bara få upp kuken! Klarar du det?
-Ärligt talat? Inte den blekaste aning! Tänk om jag inte klarar det?
-Jag tror nog att du kommer klara det, sötnos! Det ska jag se till!

Fem i nio ringde det så på dörren och jag stod som ett fån i vardagsrummet och visste inte vart jag skulle ta vägen. Fötterna ville inte vara stilla och jag bet på naglarna. Jag hade aldrig varit med en kvinna förutom Lovisa under tiden vi varit ihop.
Lovisa öppnade dörren och hälsade kassörskan välkommen. Pinsamt nog insåg jag att jag inte visste vad hon hette. Namnbrickan hade väl suttit för nära pattarna! De småtisslade och jag visste att Lovisa berättade att jag var nervös, vilket inte kändes speciellt roligt. Så tystnade de och nu visste jag att de var på väg. Svett rann ner längs ryggen på mig och mina kinder var pinsamt röda.

-Älskling! Det här är Paula! Paula! Det här är min lyckliga man! sa Lovisa och Paula gick fram till mig och log roat över min situation.
-Hej! sa hon med en mjuk stämma och jag kände hur varm och nätt hennes hand var.
-Heej! svarade jag och gjorde en ansats att buga, vilket tycktes roa Lovisa enormt. Hon höll handen för munnen för att inte visa hur hon log skadeglatt, men ögonen som tårades avslöjade henne.

-Du vill väl ha ett glas vin, Paula? sa Lovisa och drog iväg henne mot det stora bordet. Vi hade en dämpad belysning och lite härlig dämpad jazz i bakgrunden. Jag följde med och såg till att jag också fick ett glas. Det behövde jag fanimej!
Paula såg enormt vacker ut. En stilig svart klänning med bara armar, som gav ännu mer ledtrådar till hur vacker kropp hon hade. Lovisa var verkligen vacker hon med, men henne var man liksom van vid, på gott och ont. Den man som inte skulle vilja vara med två kvinnor samtidigt existerar i min mening inte, förutsatt att det är en man vi talar om då, om ni förstår!

Paula höll glaset och sippade på vinet. Hon tittade spjuveraktigt på mig då och då och nu förstod jag verkligen inte vad hon såg i mig. Hon var över min klass ansåg jag.
-Mmm! Det var gott vin! sa hon och vände sig lite mot mig.
-Tack! sa jag. Det var inte jag som köpt det, men jag tänkte inte gå in på det just nu. Jag hade nämligen fullt upp med att försöka titta henne i ögonen, då klänningen avslöjade betydligt mer än hennes arbetskläder. Brösten var mycket riktigt stora och huden såg så mjuk ut.

-Du tyckte att min man såg läcker ut, eller hur, Paula?
-Haha! Jo, jag har nog sett hur han gått och plockat på sig varor och sedan dragit in magen vid kassan! skrattade hon. Nä, förlåt! Du har ingen mage! sa hon sedan.
Vi skrattade alla tre och allt eftersom vinet slank ner och vi pratade på, desto tryggare kändes det och jag kunde släppa lite på min nervositet.
-Hur känner du, Paula? frågade jag.
-Jo, jag tycker det ska bli spännande! Det blir nytt för mig med! Speciellt…
-Jaha! Någon som ska ha mer vin! avbröt Lovisa.
-Va? Har du inte berättat? frågade Paula Lovisa skrattandes.
-Nej! Han får ta det som det kommer! sa hon och jag förstod nu ingenting igen.

-Kom! sa Lovisa och tog Paula och mig i händerna. Hon förde oss till sovrummet, där vi tänt ljus och hade gjort det allmänt mysigt. Vårt sovrum var stort och va hade förutom säng, även en stor soffa och TV därinne. Stilen var ren och färgerna dämpade och mörka med lite ljusa inslag av mässing i lampor och soffbordsbeslag.
-Vad fint ni har det! sa Paula uppriktigt och gick in och tittade. Hennes ben var riktigt eleganta och kom till sin rätt i ett par högklackade skor. Nu närmade det sig! Snart skulle jag få se henne naken! Ivern gnagde i mig, vilket nog började synas.

-Hur vill du börja, älskling? frågade Lovisa vänligt. Jag tittade på henne och sedan på Paula, som lutade sig mot en garderob och hade händerna bakom ryggen, vilket fick hennes byst att framträda på ett synnerligen imponerande vis.
-Jag……Jag vet inte riktigt! sa jag ärligt. Men detta var lika nytt för oss alla, så jag bestämde mig för att inte lägga över ansvaret på någon annan.
-Lovisa! Skulle du vilja hjälpa Paula av med klänningen?
Nervositeten gjorde sig påmind.
-Visst! sa hon bara och gick bort till Paula. Paula tog ett steg ut på golvet, så att Lovisa kunde komma åt blixtlåset på ryggen. Hon såg på mig med ett sug i ögonen, när jag hörde hur blixtlåset drog ned. Lovisa klappade Paula på kinden och förde sedan ner axelbanden över axlarna och ner en bit. Klänningen stannade på hennes tuttar, men jag kunde i alla fall se en rosa bh titta fram över det svarta tyget.

Jag svalde och stirrade på henne. Lovisa tittade också hänfört på hur klänningen rörde sig och strax föll ner till Paulas höfter, där den återigen stannade. Men våra blickar fastnade på Paulas byst som syntes rakt igenom tyget. Tuttarna var stora och runda, med härliga ovala bröstvårtor som låg pressade mot tyget.
Paula satte tummarna innanför klänningen på höfterna och drog den med visst besvär över hennes kurviga höfter. Den gled nu ner till golvet och hon klev elegant ur den med sina högklackade skor. Trosorna var lika genomskinliga som bh´n och en liten tuss syntes ovanför Y:et mellan hennes ben.

-Shiiiiiiiiit! stönade jag fram. Paula log och vickade lite på höfterna så att även hennes tuttar gungade tungt i bh´n. Det här var verkligen något att bita i!
-You like? sa hon förföriskt och vände sig på sidan och sköt ut rumpan i en pinup-pose.
Både Lovisa och jag stod nog där och gapade över den sexbomb vi hade hos oss, men sedan tog Paula över.

-Kom, sötnos! Din tur nu! sa hon och gick och tryckte sig mot Lovisa så att tuttarna plattades ut mot min fru.
-Åhh! stönade hon bara.
-När ska han få veta? frågade Paula, men Lovisa svarade inte, utan blundade bara när Paula började knäppa upp hennes röda blus. Hennes kinder var nästan lika röda som blusen såg jag! Var hon upphetsad, den rackarns kvinnan?

Blusen föll snabbt till golvet och Lovisa stod i sin lågt skurna, vita bh och tittade Paula rakt in i ögonen. Paula drog en aning i bh´n och Lovisas ena bröstvårta gled fram till hälften. Jag tyckte detta var enormt upphetsande och märkte att jag nu flämtade upphetsat.
-Ska vi ta och fixa honom också! sa Paula och nickade åt sidan med huvudet åt mitt håll.
-Ja, det gör vi! sa frun och de gick bort till mig och medan min fru gick ner på knä och knäppte upp och drog ner mina byxor och kalsonger, slet Paula upp knapparna i min skjorta så de flög, innan hon tryckte sig mot mig. Bh´ns sträva spetsar skrapade min känsliga hud men jag kände tydligt hettan från hennes behag.
Jag satte min ena hand mot hennes bröst och drog ner bh´n så att hennes ena bröst föll ut. Hon flämtade till och bet sig i underläppen.
-Ohh! Bad boy! Tror du att du kan hantera det här? sa hon och drog ner den andra kupan också och nu hängde hennes härliga bröst och gungade framför mig med styva bröstvårtor som hade alldeles knottriga vårtgårdar.

-Jag tänker fanimej prova! sa jag och sträckte mig efter hennes bröst, men hon vände sig om och skrattade skadeglatt till Lovisa.
-Ta din frus trosor! sa hon och jag gick omedelbart bort till Lovisa och tog av henne hennes kjol och drog snabbt ner trosorna till golvet. Lovisa stönade bara och jag visste att hon var våt. När jag satte handen mellan hennes ben, kände jag mycket riktigt att hennes trosor var alldeles dyblöta.
-Lägg dig ner, älskling! sa hon och knuffade mig milt bort till sängen. Alldeles naken och med kuken ståendes som ett spett, föll jag ner och såg samtidigt hur Paula knäppte av sig den rosa bh´n och sedan drog av sig sina trosor, fortfarande i sina högklackade skor. Satan vad kåt jag blev av att se henne så.
Aldrig hade jag kunnat föreställa mig henne lika sexig ens i mina vildaste fantasier!

Hon kröp upp i sängen på alla fyra och placerade sig över mig så att tuttarna hängde tungt ner mot mitt ansikte.
-Vill du kyssa dem? Ta dem i din mun och smaka på mina hårda nipplar?
Jag slösade inte bort tid på att prata, utan tog tuttarna i mina händer och förde dem till min mun. Jag sög, slickade och nafsade i de härliga bröstvårtorna, medan jag kände en hand om min kuk. Det var Lovisas hand, kände jag och jag visste att hon ville vara med på ett hörn.
-Är du redo? frågade Paula min fru och sedan ställde hon sig upp på knä i sängen. Lovisa lade sig ner på rygg och hade redan handen innanför sina trosor och smekte sig med våta ljud.

Till min förvåning grenslade Paula min frus ansikte och jag såg hur de mjuka, puffiga fittläpparna mosades mot Lovisas mun. Lovisa började genast suga och slicka henne med alldeles röda kinder. Synen gjorde mig helt paff. Jag hade inte riktigt väntat mig att Lovisa skulle ha sex med Paula, men jag protesterade verkligen inte!
-Jag hade ett litet krav för det här, förstår du! Du har en läcker fru! sa Paula stönande till mig, innan hon böjde sig fram och slickade min mun.
-Slicka henne medan hon slickar mig! Drick henne! sa Paula åt mig. Jag var inte sen att skifta position och vilt dra ner Lovisas trosor och se hennes fingrar glida längs hennes våta fittläppar och över hennes styva klitta. Jag dök ner och började vilt att slicka henne så att jag snart var alldeles våt i hela ansiktet. Hon smakade underbart och hon roterade med hela underlivet, medan hon själv slickade den yngre kvinnans fitta som var pressad mot hennes mun.

Snart knuffade Paula över mig på rygg och satte sig grensle över min mun. Jag kände hur härligt våt och hal hon var. Det kom heta safter från hennes fitthål och jag lät mig väl smaka.
-Får se vem av er som slickar bäst! stönade hon. Lovisa klev över mina höfter och jag kände hur hennes kropp tog emot min kuk, som gled upp i hennes heta inre utan något som helst problem. Hon började rida mig, samtidigt som jag försökte slicka Paulas fitta så gott jag kunde. Jag famlade efter hennes tuttar och fann dem snart, men kom inte åt ordentligt.

Paula stönade snart och fick en skön orgasm om hon nu inte bara var bra på att fejka. Därefter klev hon av mitt ansikte och lade sig skrevandes på rygg.
-Stoppa kuken i min nu! Jag vill ha den hårt i mig! Knulla mig, för faan! skrek hon. Jag stirrade förvånat på Lovisa som log och jag slängde mig över Paula och missade först en gång, men på det andra försöket gled jag in mellan hennes härliga fittläppar och stötte mig sedan i henne så hårt jag kunde. Lovisa hjälpte mig genom att hålla om min rumpa när jag stötte gång på gång.
-Aaaaaaaaahhhhhh! Ooooooooaaaaaaahhhhhhh! lät det från Paula och pattarna flög runt i cirklar på hennes bröstkorg. Jag tog tag i den ena och klämde den hårt. Hon morrade till och slog benen om mig för att jag skulle komma ännu hårdare in i henne.

Nu kände jag Lovisas händer smeka mig över skinkorna och min rygg. Det fick mig att känna mig bättre till mods och jag hade inga som helst betänkligheter över att knulla Paula i vår säng.

-Ligg på rygg! Jag vill rida dig! sa hon och klev av mig så att jag kunde se rakt in i hennes fitta. Jag lade mig snabbt på rygg och hon hoppade vigt på mig och Lovisa höll min kuk så att den trängde in i Paula utan problem. Paula började direkt rida mig.
-Smek hennes tuttar! sa jag till Lovisa, som sträckte sig runt henne bakifrån och lät sina små händer fyllas av de mjuka brösten och lekte med dem. När jag tittade nedåt såg jag hur min kuk glänste av fittsafter och vi stönade nog alla tre lika högt nu. Hon knullade mig ett bra tag och jag förundrades över att jag kunde hålla ut så länge, men till slut började jag stöna allt högre.

-Lovisa! Han är din nu! sa Paula och hoppade av mig och tryckte ner Lovisa över mig i en sextionia. Hon tog mig i munnen och jag började slicka hennes fitta, när så Paula satt ihop tre fingrar och körde in dem i Lovisas våta fitta. Hon fingerknullade henne hårt, medan jag slickade den hårda klittan.
Lovisas mun gjorde ett bra jobb och jag kom! Ja, jävlar vad jag kom! Jag kunde höra hur Lovisa höll på att sätta i halsen och klökas av all sperman jag pumpade in i hennes mun.
Paula skrattade men fortsatte att låta fingrarna tränga in i min frus våta hål. Tillsammans fick vi även henne att komma och det gjorde hon. Med ett gurglande stönande lät hon sperman forsa ut ur munnen och ner över min kuk igen. Hela kroppen darrade och hon stönade och gnydde om vartannat.

Paula drog sakta ut fingrarna så att fitthålet förblev öppet i några sekunder innan det sakta drog ihop sig framför mina ögon. Lovisa välte sedan över på rygg och låg med särade ben bredvid mig. Paula reste sig och satte händerna på sina breda höfter.
-Mår ni bra? skrattade hon. Vi svarade inte, utan drog istället ner henne i den stökiga sängen. Jag drog upp hennes ben till axlarna och höll fast hennes armar samtidigt så att hennes sköte blottades fullständigt. Hon skrek förnöjt till och kämpade bara emot symboliskt.
-Kyss hennes fitta, Lovisa! sa jag och såg hur min fru ålade sig ner till hennes underliv och började kyssa henne överallt runt fittan. Paula stönade och jag med när jag såg hur min frus mun trycktes mot våta blygdläppar. Hur hennes tunga stacks ut och försiktigt slickade det heta hålet och runt den lilla styva klittan.

Paula stönade med öppen mun och jag var inte sen att utnyttja det och siktade in mig med kuken. Hon tog emot mig med ett dämpat stön och lät mig stöta mig i hennes mun, trots att min kuk var alldeles nedkladdad med min sperma. Lovisa slickade på och jag såg att hon snabbt smekte sin klitta med snabba små rörelser. Paula stönade och vred sig i mitt grepp och jag stötte mig i den varma munnen. Vi var alla lika kåta och gav verkligen allt nu. Lovisa hade nu fört upp sin hand och jag såg hur Paulas ögon spärrades upp när hon samtidigt fick två fingrar i fittan och ett finger i det förbjudna hålet, men hon stönade ändå allt mer!

-Knulla hennes mun! Spruta i den, älskling! stönade Lovisa. Paula stöna i protest, men jag låtsades inte om det, utan knullade hennes huvud allt snabbare. Paula började vrida sig nu och nu stod det klart att hon fick en orgasm av Lovisas stimulans. Hon skälvde och samtidigt kom jag.
Hon gurglade högljutt och det var svårt att hålla henne stilla. Jag hade ganska snart sprutat klart och drog då ut min kuk från hennes vackra mun. Hon såg inte arg ut, men däremot sexigt hämndlysten. Så fort hon kom loss, brottade hon ner mig och när jag skrattade till, böjde hon sig fram och kysste mig på munnen och lät då min sperma rinna in i min egen mun.

Lovisa stönade upphetsat av åsynen och smekte sig själv under tiden vi delade på den slemmiga kyssen. Så drog Paula sig flämtande bakåt och satt med hävande bröst och flämtade av ansträngningen. Hon log med hela ansiktet och vände sig mot Lovisa som höll på att komma. Hon hade lyft upp baken och fingertopparna gled snabbt över klittan, medan Paula böjde sig fram och passade på att slicka Lovisas hårda, rosa bröstvårtor under tiden.
-Nnnngghhhhhhhhhh! Mmmmmfffff! Ååååhhhh! lät det när hon kom.

Nu var vi helt slut allihop och vi låg nakna och utfläkta i sängen. Ingen sade någonting på ett tag.
-Nå? Hur var din julklapp, älskling? sa Lovisa efter ett tag.
-Vad ska jag säga? Himmelskt! Fantastiskt! Underbart! Ni är så vackra båda två! Tack så hemskt mycket!
-Åh, det är kanske jag som ska tacka! Ni är underbara båda två! Du är lyckligt lottad som har en sådan fru! Glöm inte det!
-Jag tror inte jag kommer glömma något av detta på ett bra tag! skrattade jag.
-Nå vad tyckte du om att vara med en annan kvinna, Lovisa? Det var inte så dumt, va?
-Nej! Det var helt fantastiskt! Tack för det, Paula!

Jag lade mig på sidan och tittade på de båda kvinnorna. Lovisa med sina fantastiska bröst som ammat mina barn och som verkligen hade givit mig en julklapp att minnas. Ock så Paula som med sin underbart kurviga kropp och vackra ansikte, hade låtit oss dela henne mellan oss.
Lyckan värmde min kropp och jag kunde nog inte må så mycket bättre. Av någon anledning konstaterade jag att Paula fortfarande hade sina skor på sig. Märkligt! De borde ju ha åkt av så vilt som det hade gått till!

-Förresten! En sak bara! sa Paula och tittade allvarligt på oss. Vi tittade väntande på henne.
-Nästa vecka har vi extraerbjudande! Ta tre, betala för två! Låter det lockande?
-Bara jag får lite tid på mig att vila upp mig! sa jag.
-Jag är rädd att du inte slipper oss! Jag har fått blodat tand, måste jag erkänna! sa Lovisa och kramade mig hårt, men sträckte sin lediga hand mot Paulas stora bröst som flutit ut över hennes bröstkorg och lade handen över det.

Vi blev förvånade när klockan visade nästan tolv. Vi hade hållit på i nästan tre timmar. Inte konstigt att vi var trötta! Vi tvättade oss, tog på oss och bjöd in Paula till den tredje januari. Hon log och kramade oss bägge.
-Vi ses då! Om inte förr i butiken! Och du! sa hon till mig. Det gör ingenting om du kollar in melonerna!

(0)

Sexnoveller

Clicky