Trekant 2 kåta killar en kåt tjej Del 2

Sexiganoveller

Börja gärna med att läsa Trekant 2 kåta killar en kåt tjej Del 1  för att få inledningen.

Efter vår trekant i skogen körde vi vidare mot den lilla stuga som vi hade hyrt en vecka nere i Småland och resten av färden var utan händelser. Jag körde efter GPS:en och vi närmade oss stället allt mer. Till sist svängde jag in på en liten väg som i stort sett bara var två hjulspår och jag stannade och sa till Peter att det var bättre att han körde eftersom det var deras bil. Vi bytte förare och körde vidare en liten bit tills vi kom fram till en liten röd stuga som låg i en glänta alldeles nere vid en pytteliten sjö. Det såg jättemysigt ut och vid stugan stod en bil. En man i femtioårsåldern kom gående mot oss när vi parkerade. Han presenterade sig som Leif och det var han som hyrde ut.

Efter att ha skakat hand och presenterat oss så visade han oss runt, det var en liten stuga med ett litet kök, en storstuga och en sängkammare med dubbelsäng. Ett litet ytterligare rum med våningssäng fanns och men det skulle nog mest användas till prylar tänkte jag och log för mig själv. Enligt Leif så var det här den enda stugan inne vid sjön så det var väldigt lugnt och ostört vilket passade oss perfekt.Allt verkade fint och när formaliteterna var klara åkte Leif sin väg.

Vi packade ur bilen och installerade oss och eftersom det var ganska varmt så föreslog Jenny ett bad i sjön. Naket? frågade jag med ett leende och möttes av ett skratt. Vi klädde av oss och gick ner mot sjön, jag gick bakom Jenny och beundrade hennes gungande breda rumpa, kände hur kuken reste sig. Hon är så fin. Peter var först i, det var ett helt OK ställe att bada på även om det inte precis var någon strand och vi vandrade ut i vattnet tillsammans. Det kändes ljuvligt att bada efter resan och uppackandet och Jenny omfamnade Peter och kysste honom i vattnet, såg hans händer på hennes rumpa. De hånglade lite i vattnet innan hon vände sig mot mig och nu var det min tur att bli kysst och kramad. Jag kysste henne hett och kände hennes nakna stora bröst mot mig, smekte henne och märkte att hon var tänd. Extra sexigt var att Peter tittade på oss gillande. Vi badade färdigt och vandrade blöta och nakna upp mot stugan, nu skulle vi inviga sängen sa vi och torkade av oss ute på verandan.

Peter konstaterade att det var perfekt att Jenny hade haft sin ägglossning i början av veckan och var i säkra perioden så att vi kunde älska oskyddat hela den här veckan. Jag höll med, och Jenny påpekade på skoj att vi slipper stora kondomkostnader. Även om det är härligt att knulla Jenny med gummi så är det trots allt allra skönast när man får släppa satsen i henne utan skydd.

Vi gick raka vägen in till sängen som vi hade bäddat förut och la oss ovanpå, Jenny i mitten och vi killar på varsin sida. Vi turades om att kyssa henne och suga på hennes bröst medan vi smekte henne, jag smekte mig ner över magen till busken där Peter redan höll på att ta henne på hennes allt blötare fitta. Han gick över till att köra in ett finger i fittan för att stimulera hennes G-punkt medan jag började pilla henne på klitoris och resultatet lät inte vänta på sig. Jenny stönade mer och mer och gav till ett riktigt tjut när det gick för henne i en kraftig orgasm. ”Herregud va skönt ni gör det för mig” sa hon när hon hämtat sig lite. ”Allt för dig prinsessan” sa Peter och vi kysste henne igen. ”Vad vill du göra nu?”  Sugen på sexleksaker www.lekosmek.se

Jenny sa att hon ville älska lugnt och fint med en i sänder och först med Peter så jag la mig lite vid sidan för att njuta av synen. Peter la sig på rygg och Jenny satte sig ovanpå honom och hjälpte till med handen så att kuken hittade rätt, såg hur hon vickade lite på rumpan och sjönk ner på honom hela vägen. Hon började rida honom sakta medan de kysstes och tittade ömt på varandra och de älskade utan brådska, det var en härlig syn att titta bakifrån på hennes vackra mulliga kropp med den päronformade rumpan som rörde sig rytmiskt. Under rumpan såg jag Peters kuk som åkte ut och in mellan henneshåriga blygdläppar. Herregud så kåt jag var!

Tempot i ritten ökade något efter en stund och sängen började gunga lite mer i takt med juckandet och jag hörde på Jenny att hon inte hade långt kvar till nästa orgasm. Hennes rumpa red allt snabbare och plötsligt sjönk hon ihop ovanpå Peter med ett kvidande. Nu tog han över knullandet oh med ett stadigt tag om hennes skinkor låg han under och knullade vidare medan Jenny låg rätt passiv ovanpå. Jag såg hur kuken åkte ut och in som en pistong allt snabbare tills Peter utstötte ett ”Aaaaaaaahhhhhh!” och sprutade i henne medan han slutjuckade intensivt, sedan slappnade han av med en suck Kuken halkade ur Jenny och sperman började rinna ur henne ner på hans kuk och task.

Jag var nu minst sagt kåt och gav dem varsin handuk så att de kunde torka av sig innan jag rullade över Jenny på rygg och stoppade in hennes handuk under rumpan. Fittan var svullen, vidöppen och redo så jag la mig mellan hennes ben och stack in kuken utan finesser. Den bara gled rätt in i hettan och det sörplade till och rann något varmt ner över min pung. ”Peters sats” tänkte jag. Det är en speciell lite kinky men väldigt upphetsande känsla att knulla en tjej som nyss blivit fullsprutad och jag var för kåt för att ta det sakta utan blåste över Jenny för fullt.

Kuken pumpade ut och in i högt tempo och jag kände att jag inte skulle kunna hålla tillbaka sprutet speciellt länge. Jenny låg med uppdragna ben och jag kände hennes hälar mot mina skinkor medan vi knullade hårt i missionären. Hennes hala fittväggar masserade ollonet underbart varje gång jag åkte ut och in i henne och efter ett par minuter började pirradet i kukroten som förebådar orgasmen. Flämtande talade jag om detta för Jenny som sa att hon ville ha min sperma. ”Nu kommer jag” stönade jag och så gick det för mig i en jätteutlösning, det kändes helt enormt skönt medan kuken pumpade sprut efter sprut långt inne i Jenny.

Jag föll ihop ovanpå Jenny helt förbi av njutning och Peter sa att det var härligt att se oss. Ni knullade som om det var sista gången sa han och flinade. Någon som såg mer nyknullad ut än Jenny just då var svårt att tänka sig, rufsig, rödblommig, svettig och med en enormt spermakladdig fitta. Hon torkade fittan med handduken igen och sa att vi var underbara, bara vi inte knullade ihjäl henne den här veckan.

Peter föreslog ett bad igen och det behövdes, hand i hand gick vi ner till sjön och tog ett skönt dopp igen. När vi kom upp igen konstarade vi att det bara var tidig eftermiddag och att vi behövde åka och handla lite så vi gjorde snabbt en inköpslista, låste stugan och körde in till närmaste stad för att handla.

 

Snabba leveranser av sexleksaker www.lekosmek.se

(0)

Sexnoveller