Trekant 2 kåta killar en kåt tjej Del 1

Sexiganoveller

Jag heter Tommy och är en kille på 43 år som umgås flitigt med min bäste kompis Peter och hans härliga fru Jenny,speciellt efter att min fru drog sin väg med en annan kille för fem år sedan. Vi har dessutom utvecklat ett skönt sexliv ihop och har det väldigt trevligt både i och utanför sängen. I år hade vi bestämt att vi skulle dra på en gemensam semestervecka i en liten stuga nere i Småland som vi hade hyrt tillsammans. Stugan låg ganska avsides nära en liten sjö och vi såg fram emot detta, vi hade alla haft en hektisk tid på jobbet och behövde detta. Jenny och Peter har två barn men de skulle vara hos Peters föräldrar den här veckan och min dotter skulle vara hos min före före detta fru och hennes nye gubbe så det skulle bli en barnfri vecka.

Jenny är en mullig rödblond tjej på 38 år. Hon är 164 lång och väger ca 75 kg, har stora sköna bröst och en bred kramgo rumpa som jag smekt många gånger. Hennes hår är halvlångt och lite lockigt och hon har blå underbara ögon och en massa fräknar som syns så fort hon varit lite ute i solen. Busken på musen är rödaktig och ganska tät, hon brukar ansa den vid troskanten men i övrigt är den naturell.

Dagen när vi skulle åka kom och jag hade packat mina prylar när de kom och hämtade mig på morgonen. Det var en lördag och första dagen på semestern, kände mig riktigt ledig. Vi rullade med riktning Småland och satt och pratade och skojade i bilen och naturligtvis kom samtalet in på sex och vad vi skulle göra för sköna saker under veckan. Jenny sa att hon såg fram emot att bli knullad utan kondom den här veckan eftersom hon hade haft sin ägglossning på måndagen samma vecka och därmed var det fritt fram nu, inget slår känslan av när det sprutar längst inne i fittan sa hon och skrattade. Hon har inget skydd men är väldigt regelbunden och har bra koll på när hon kan bli på smällen. Hon är intresserad av sånt och för anteckningar, och när jag sover över hos dem brukar jag ofta få nöjet att sätta termometern i rumpan på henne på morgonen när hon skall kolla ägglossningen. Hennes rumpa ser så sexig ut med termometern som sticker fram mellan de stora sköna skinkorna. Ofta brukar det blir ett litet morgonknull efteråt. Letar du efter en sexleksak www.lekosmek.se

Kuken stod hård i byxorna på mig av det här snacket i bilen och jag frågade om vi inte kunde ta en liten avstickare för en snabbis längs vägen, Peter tyckte också att det lät trevligt ”att lätta på spermatrycket” och Jenny suckade på skoj och sa att det blir jobbigt med en vecka med två kåtbockar som inte ens kan komma fram till stugan innan det skall knullas.

Peter svängde av in på en mindre väg och sedan in på en pytteliten väg som slingrade sig in i skogen innan han stannade på ett ställe som verkade bra. Det var soligt och varmt väder så vi plockade fram en filt och en handduk för att knulla i gröngräset. Jenny omfamnade Peter och de kysstes medan jag stod bakom henne och kramade hennes bröst och kysste henne i nacken. Hon doftade så gott i håret och jag märke att hon blev allt kåtare av kyssarna och alla smekningar. Jag drog upp henne ljusa sommarklänning och tog tag om trosorna som jag drog ner, ställde mig på knä och kysste och smekte hennes rumpa medan jag lät ena handen gå runt henne och tog henne på fittan. Jag drog fingrarna genom busken och smekte henne där, hon stönade lågt medan Peter kysste henne. Hon började blir rejält blöt i fittan kände jag och nu var det dags att knulla.

Jenny ställde sig på alla fyra på filten och Peter log och sa ”gästerna först” varefter jag ställde mig på knä bakom hennes rumpa och drog ner byxor och kalsonger till knäna. Kuken stod som ett spett och jag nosade med ollonet mellan hennes blöta blygdläppar innan jag tryckte på och gled in i hennes varma sköna fitthål hela min längd, det var helt underbart och jag stod still och bara njöt av att omslutas av Jennys kön. Under tiden hade Peter tagit fram kuken och lagt sig ner på filten framför Jenny så att hon kunde komma åt att suga honom. Jag såg hur hon drog ner hans förhud innan hon gapade stort och började suga honom lugnt och stilla. Jag började jucka lite sakta medan jag höll om hennes skinkor. Sommarklänningen var uppdragen runt midjan vilket såg riktigt sexigt ut. Det var en härlig syn att se min kuk åka in och ut mellan Jennys håriga blygdläppar, jag juckade på och njöt av vårt härliga skogsknull. Peter hade vridit lite på sig och jag märkte att han hade börjat massera Jennys klitoris medan jag knullade på för fullt och resultatet lät inte vänta på sig, hon stönade mer och mer med Peters kuk i munnen innan hon släppte den och kved högt medan hon fick en kraftig orgasm. Jag kände hur fittan krampade runt min juckande kuk och det plötsligt blev blött och varmt på tasken. Nu började det även närma sig för mig kände jag, det började pirra i kukroten och jag knullade på i högt tempo och sedan gick det för mig. Sperman sprutade i kaskad efter kaskad längst inne i Jennys hål och jag stönade av njutning. Det var så skönt, jag stod kvar på knä med kuken inne i henne och efterjuckade lite sakta innan jag drog ut ballen för att Peter skulle få komma till. När jag drog ut kuken rann sperman ur Jenny, det droppade ner på handduken som låg under henne och längs hennes ena lår.

Peter la ner henne på rygg och la sig mellan hennes lår och körde in kuken i missionärsställningen, själv la jag mig ner vid sidan av dem och tittade mest på. Härligt att se när det knullas. Peter reste sig på raka armar och Jenny drog upp benen medan kuken taktfast åkte ut och in och jag tänkte att jag skulle göra det lite extra skönt för henne så jag började pilla hennes klitoris under tiden. Peter knullade på men kunde inte hålla sig så länge efter sugandet förut så snart tryckte han kuken och stönade högt medan han tömde sprut efter sprut i Jenny. Han föll ihop ovanpå henne och de kysstes och smektes en stund innan han drog sig ur fittan. Vi tittade på hennes rejält nedsölade fitta där vår sperma rann ner i rumpan på henne och ner på handduken, sedan la vi oss på varsin sida om henne, pussade henne på varsin kind och sa hur underbar hon är innan Peter gick och hämtade en annan handduk och lite vatten så hon kunde torka av fittan och våra kukar.

Vi packade ihop igen och jag startade deras bil och körde vidare medan Jenny och Peter satt i baksätet och gosade med varandra. Jag körde vidare mot stugan och tänkte att det här kommer att blir en skön vecka, det hade ju börjat bra.

Sugen på sexleksaker prova lekosmek.se

(0)

Sexnoveller

Clicky