Tre på hotellet

Sexiganoveller

Jag kom till hotellet tidigt på kvällen och jag såg fram emot att vi äntligen skulle få träffas. Vi hade beställt två dubbelrum med en dubbeldörr emellan. Vi hade kommit överens om att efter rundan nere i baren, när vi gått upp på rummen in till var oss, och när ni kåtat upp varandra, så skulle ni knacka på min dörr när det var dags för mig att göra entré. — Har vi det inte härligt nu? Och när jag öppnat dörren ser jag att i en fåtölj sitter Marie i ditt knä. Ni småhånglar med varandra. Marie vänder sig mot mig, ler skälmskt och vinkar mig till sig med handen.

Jag blir genast kåt när jag inser vad vi tre skulle göra där inne. Jag går in. Marie ställer sig upp och börjar sakta ta av sig sina kläder. Hon låter dem falla till golvet i en slarvig röra. Själv sitter jag bara där helt förtrollad av hennes kurviga, fasta kropp. Hon har de mest uppnosiga bröst jag nånsin sett och hennes till synes honungslena hud glänser som guld i den skumma belysningen. Du Max, nickar gillande och och blinkar menande åt mig. Jag blir stormkåt av att se dej Marie. Jag känner kåtheten strömma i min, som det känns, blomkålsstora pung och känner hur staken vill tränga ut rakt igenom byxorna. Jag kan helt enkelt inte rå för det. Jag trevar i byxfickan efter min bultande kuk och börjar sakta krama den. Jag känner också att jag vill se ännu mer.

Iförd ett helt set svarta spetsunderkläder, behå, trosor, strumpor, höfthållare och högklackade pumps står hon där bara och ler åt mig. Hon tar min hand och för upp den till sitt ena bröst och låter mig känna på spetstyget. Omtöcknad av min så uppenbarliga, uppflammande åtrå stiger jag närmare och låter mina händer smeka hennes mjuka, men samtidigt styvnande bröstvårtor. Du Marie, sjunker sakta ned i Max knä medan du lägger dina armar om mig. Och medan mitt hjärta slår i en allt vansinnigare takt känner jag en alltmer brinnande hetta i min påle. Sedan låter du glida ner dina händer över min kropp för att sluta vid blixtlåset som du långsamt öppnar. Så får du fram min vrålstyva kuk och jag börjar smeka och sedan sakta runka den medan du tittar mig djupt i ögonen.

Jag håller på att gå upp i limningen av kåthet. Så lutar du dig framåt och sluter dina hungriga läppar om mitt ollon, som nu hade svällt upp minst sagt rejält, och låter tungan spela runt den. Hon kastar en blick över axeln åt dig, Max, som sitter i fåtöljen och ser allt från parkett. Du smeker hennes bröst bakifrån och ner mot fitthåren, och hon ler sedan upp mot mig rakt i ansiktet, jag måste se ut som en brunstig tjur. Mina byxor åker snabbt ner över knäna och sedan tar jag tag i hennes huvud… I sista ögonblicket besinnar jag mig och stället vill jag inspektera lite närmare, så jag faller ner på knä och begraver huvudet mellan hennes välformade ben, som som hon lyfter upp och lägger på armstöden. Hon formligen osar väldoftande brunst och jag formligen suger i mig den… Marie och jag reser oss, du Max sitter kvar i fåtöljen, hon och jag kryper bägge upp i sängen och lägger oss tätt tryckta intill varandra och så ligger vi i flera minuter.

Det är underbart att höra och känna din, Marie, tunga brunstiga andhämtning mot min hud och jag blir kåt av att veta att Max blir enormt upptänd av att se våra giriga tungor utforska varandras kroppar. Dina bröst spänns mot mitt bröst. Jag smeker över din kropp och ner över stjärten till din mus, jag känner att den är plaskvåt. Plötsligt känner jag något stort och grovt som glider hit och dit över Maries och mitt ansikte. Det är du Max som lagt dig intill i en 69:a och vill att Marie ska leka med din bultande stake. Marie välter sig grensle över dig och börjar suga din kuk samtidigt som du med tungspetsen leker med hennes klitta och fittläppar. Nu ser du underifrån, Max, hur jag ställer mig bakom Marie och tar min nu jättestora, hårda kuk och bakifrån sakta, sakta låter den tränga sig in mellan Maries blygdläppar, men bara så att ollonet begravs, du biter henne samtidigt löst i klittan och i fittläpparna och suger begärligt i dig hennes brunstsafter som oupphörligt droppar ned i ditt ansikte.

Samtidigt kommer du nu äntligen åt att slicka av min stake, som jag nu håller helt stilla. Marie slänger huvudet bakåt och skriker ut sin kåthet, stönade och vrickade med stjärten. Då glider hela min lem in i hennes innersta med all sin längd, Marie känner hur hela hennes fitta tänjs ut till bristningsgränsen, hon känner till och med hur blod t i de grova ådrorna på min lem pulserar, och hon är så kåt nu att om hon kunde så skulle hon vilja ta emot en ångande och drypande ardennerstake i hela sin längd och bredd… Du Max tar tag i Maries skinkor och särar dem lätt för att underlätta, du ser min stora, tunga och kåta kuk och pung i arbete. Marie är så kåt nu att hon tappar besinningen, din kuk glider långt ut och in i hennes härliga mun. Hon stönar högt. Hon suger och slickar allt vad hon kan. Hon märker inte att ibland hela din stake försvinner, nästan ända till pungkulorna, ner i hennes hals. Hennes mun blir verkligen rejält knullad. Mellan Maries ben slickar du hennes klitoris som har blivit alldeles stor och hård, den är nästan som en minikuk. Hon är så kåt nu att hon inte riktigt märker att, när jag sakta rytmiskt helt drar ut och åter trycker in min grova lem, du suger av min kuk när den är ute.

Hennes kropp spänns och ett skrik kommer från hennes ”precum”-fyllda mun, samtidigt som hennes kropp darrar i en våldsam, liten första orgasm. Hon tar spjärn mot sänggaveln medan jag trycker på med kuken. Hon stönar nästan hysteriskt någonting. ”Jag vill känna båda era stakar i mig”, gnyr hon som ett djur. ”Tror du att det går?”, frågar vi. ”Snälla! Jag vill försöka”, bönar Marie med kåtheten brinnande i ögonen. Du Max, lägger dig på rygg, din stake är vid det här laget väloljad, så den glider lätt in i Maries fitta, när hon sätter sig grensle på den. Hon lutar sig bakåt så att hon nästan ligger på rygg på dig, du smeker henne bakifrån på brösten, nafsar i hennes öron och nacke och du kan se hur jag kör in min av fittsaft blöta och sprängkå a stake i hennes mun samtidigt som jag håller i hennes händer så att vi samtidigt runkar min kuk.

Åsynen gör dig galen, det börjar rycka i din stake, det börjar droppa om den, så jag säger till Marie att röra sig försiktigt. Sedan är det min tur att slicka Maries fitta och din stake så att Marie blir ännu blötare och villigare och kan ta emot en andra stake. Jag ser då också hur ådrorna på din lem pulserar när den sakta glider ut och in. När jag trycker in min tunga i fittan intill klitoris, känner du hur den slickar ditt ollon varje gång din stake rör sig utåt. Jag lägger nu mitt kukollon mellan Maries blygdläppar, strax ovanför din kuk, och pressar försiktigt på. Det är väldigt trångt, jag är tvungen att styra med handen, jag känner att av trycket mot klitoris håller Marie på att få ännu en orgasm, hon sätter i halsen av kåthet och får en hostattack, jag får vänta lite. Jag känner hur fittan spänns vid varje hostning. Min kuk svalnar lite, men jag fortsätter pressen och när Marie så äntligen slappnar av, känner jag plötsligt mitt ollon glida in, förbi den trånga ingångspassagen.

Vi ligger en stund och känner alla det fantastiska att vara förenade alla tre. Det är så varmt och skönt därinne, och vi känner tydligt varandras kuk- och fittryckningar. Min kuk och din, Max, sväller enormt av att Maries fitta är så trång längst ut vid entrén, den fungerar som en pubisring och det blir inte bättre av att Marie ofrivilligt kniper rytmisk inför ännu en orgasm. Jag trycker försiktigt in hela min lem, det går mycket lättare nu och när så mitt ollon glider fram och tillbaka över ditt, Max, känner jag tydligt hur det börjar rycka i din kuk och att nåt varmt börjar pulsera runt i långa stötar. Sperma och kuksaft sprutar hej vilt därinne och Marie svimmar nästan av vällust och tanken, hon får för första gången i sitt liv orgasm både i klitoris och en punkt någonstans halvvägs in i fittan där mitt ollon trycker på förbi, och hon känner hur din, Max, kuksaft sprutar hårt mot hennes livmoder. Nu ställer jag mig på knä och låter min kuk sakta och försiktigt knulla din hungriga fitta, Marie.

Du har verkligen dina knipövningar i ryggmärgen, ingen chans att Max kuk halkar ut och den börjar dessutom bli lite hård igen. Jag börjar knulla lite bestämdare och vi stönar högre och högre. Jag känner tydligt hur mitt kukollon åker fram och tillbaka över den väloljade livmodertappen och ditt, Max, ollon, och du Marie skriker ut din värsta orgasm nånsin och jag dras med av den. Vi slickar och kysser varandras ansikten och munnar alla tre, huller om buller, Marie verkar inte ta notis om våra små böjelser längre. Min sats studsar svalkande mot din brännheta tapp, Marie, överfyller helt din redan fyllda fitta, och min pulserande lem gör att det smågår för dig hela tiden, det känns i hela din kropp, det sticker t.o.m. i dina fotknölar.

Du Max, får med din kuk känna både min och Maries orgasmer och det går en gång till för dig Max, inte så mycket denna gång, men du drar ut kuken och satsen sprutar rakt på Maries krev och skinkor. Vi pustar ut en kort stund och känner färdigt. När så du Marie, lägger dig på rygg för att jag säger att du vill suga rent våra kukar, en i taget från härlig, jordgubbsdoftande med fittsaft blandad, sperma, känner du hur den enorma, samfälliga från Max och mig, spermasatsen börjar sippra ut. Du ber oss att slicka rent hela ditt kön, bröst och ansikte från den svalkande spermalotionen. Utmattade faller vi i dvala… När vi sedan skiljs för denna första gång kommer vi överens om att också nästa gång via ”Nätet” fantisera om vad vi vill göra nästa träff… Med andra ord: Det skulle inte vara så dumt att träffas i verkligheten…

(0)

Sexnoveller

Clicky