Tre kåta brudar

Sexiganoveller

Jag gick på bio häromkvällen och upplevde mitt livs hetaste knull efteråt med tre kåta tjejer. Det började med att en ursexig brud bjöd upp mig till en tryckare som vi dansade så tätt att min kuk reste sig och trycktes mot hennes tajta, korta kjol. Hon hade helt otroliga former, hennes bröst var stora och fasta med bröstvårtor som syntes tydligt markerade genom den halvt genomskinliga blusen. Jag tryckte mig hårt mot henne och lät händerna glida ner över de fasta stjärthalvorna, då sköt hon in sitt sköte mot min hårda kuk som höll på att spränga byxorna på mig.

-Är det på grund av mig som din kuk blir så stor? viskade hon i mitt öra och lät sin ena hand smyga ner och känna utmed kuken utanpå byxorna. Hur lång är den egentligen, den känns så härligt tjock och lång? – Just nu är den 23centimeter lång eftersom du är så härligt sexig med dina sköna tuttar och allt du har under de där kläderna, viskade jag tillbaka och lade min ena hand över hennes vänstra bröst och smekte den styva bröstvårtan. -Ojojoj, en så stor har jag aldrig knullat, min pojkvän har bara 19 centimeter, men hans är nästan lika tjock som din härliga klubba, stammade hon tillbaka till mig och höll kvar sin hand över kukens utbuktning. Dansen började urarta allt mer och för att inte bli utkastade drog jag ned tjejen in i ett hörn där vi satte oss ner i soffan med ett bord framför oss.

Nu doldes min ståkuk för alla andra, men tjejen som presenterade sig som Tina ville inte nöja sig med den lek vi hade lekt på dansgolvet. Hon tog min ena hand och förde den ner mellan sina ben där jag kunde känna att hon inte hade några trosor på sig, hennes håriga fitta var alldeles dyblöt och jag stack in ett finger som jag förde fram och tillbaka tills hon började gny och ruska på sig allt vildare i soffan. Jag drog upp handen och sa: -Nu får vi ta det lite lugnt ett tag! men Tina hade inte lugnat sig. Hon hade sin väska på golvet och låtsades böja sig ner för att leta efter något i den, men sökte sig genast till mina byxor och kukens form där den stretade längs mitt vänsra lår. Hon smekte med båda händerna utmed och kände efter var ollonet började, lade handen runt pungen och verkade ta mått på hela härligheten utanpå byxorna. Strax innan discot skulle stänga drog jag med Tina ut därifrån och hon växlade några ord med en väninna vid garderoben innan vi skyndsamt staplade ut på gatan.

Efter några heta kyssar kom vi överens om att gå hem till mig för att hon skulle få testa min stora kuk. Vi gick på den våta trottoaren ett kvarter ned från discot då hon plötsligt stannade mig utanför en portgång. -Jag kan inte vänta längre, följ med in här! hon slog upp porten och vi tog ett par steg in i trappuppgången. Där föll hon ner på knä och drog loss min livrem, knäppte upp gylfen, stack in en hand och drog ut min halvhårda kuk. -Åååh… är den är så härlig! Jag blir så kåt, blir den verkligen 23 centimeter lång? Hon runkade energiskt kuken som alltmer stod av sig själv, lång och tjock. -Jovisst, min förra tjej mätte den till det, hon var helt fixerad av stora kukar! svarade jag medan jag knäppte upp knapparna i hennes blus för att se de underbara tuttarna som jag bara hade känt tidigare. Tina böjde nu ned huvudet och slickade runt ollonet med en flitig tunga, hon gapade stort och lyckades få in hela ollonet i munnen och sög upp och ned på kuken nu.

Jag hade lyckats få upp blusen och smekte ett par fantastiskt sköna tuttar som eggade min kåthet och fick kuken att spännas ytterligare i Tinas mun. Då plötsligt öppnades porten två meter ifrån oss på de första trappstegen och Tinas två väninnor steg in med stora ögon och fnittrande skratt. -Oj, vad stor den är, jaa du har rätt den är härlig! sa den ena, en blondin med häftiga kurvor, små bröst och en härligt trutande mun. Hon sträckte fram en hand och smekte längs kukstången. Jag visste själv inte riktigt vad jag skulle göra, dels kände jag mig lite blyg i situationen, men samtidigt var det uppkåtande eftersom det var tydligt att de tre tjejerna var ute efter att knulla med mig allihopp. -Det måste vara en härlig knullkuk! skrattade den andra nykomligen, en brunett med enorma tuttar och getingsmal midja i ett par tajta, sexiga jeans. Hennes ögon lyste av kåthet och hon knäppte upp jeansen så fort hon känt på min kuk. Hon drog ned byxorna och visade fram en rakad fitta med härligt stora blygdläppar som glänste av kåthet.

Hon satte sig i ett trappsteg ovanför mig och särade på benen så att jag såg rakt in i hennes våta grotta. Där satt hon och smekte sin kittlare medan Tina hade flyttat sig runt och lyft upp kjolen på ryggen, så att jag nu hade hennes vackra fittöppning framför mig med kuken styv för anfall. Tina flyttade lite bakåt så att ollonet nuddade fittan. Det var allt jag behövde känna för att övergå till handling i denna förvirrande situation. Jag drev in kuken i fittöppningen och kände hur jag bottnade med två centimeter till godo, fittan var trång och härligt kramande runt kukstången, så jag gled skönt fram och tillbaka ett tag. Den blonda tjejen hade under tiden blottat sitt blyga sköte för mig och försökte manövrera sig fram till mig för att få ta del av leken. Jag greppade runt hennes midja och förde fram så att jag kom åt att undersöka hennes fitta med ena handen medan jag samtidigt knullade på i Tinas sköna grotta. Blondinen hade en liten, söt fitta med tunt, ljust hår som nödtorftigt skylde ett par små, fina blygdläppar och en kraftig klitoris.

-Stöt in den hårt! Ååh… ja, så där! stammade Tina fram mellan mina juck, och det märktes att hon närmade sig orgasmen eftersom hon skakade alltmer och till slut skrek ut. -Åååh… jaaa, det går för mig! hon nästan hoppade på trappsteget när jag drev in kuken ännu hårdare en sista gång. Sedan vände jag mig till blondinen med kuken fortfarande stenhårt styv. -Ååh… ta Marie först… jag tror du är för stor för mig nu! Hon verkade inte obeslutsam och Marie, brunetten var inte ovillig. Hon lade sig ned på rygg i trappan och jag förde in kuken i hennes stora, rakade fitta. Här var det gott om plats och jag kunde pressa in kuken hela vägen och njuta av att drunkna i Maries härliga sköte. Det tog inte lång tid innan jag kände att jag skulle spruta och när Marie märkte detta bad hon mig få komma i munnen på henne. Själv hade hon redan fått orgasm när hon såg mig knulla Tina och hennes fingrar hade då gjort resten. Jag reste mig upp och styrde min hårda kuk mot hennes mun just som jag kände den första strålen skulle komma.

Den lilla blondinen tittade nyfiket på när min kuk sprutade sats efter sats i munnen på Marie, som svalde med belåten min. Strax därefter ville blondinen ta plats ovanpå min kuk, men denna hade slaknat efter orgasmen, så jag bad henne suga upp den om hon ville få ut något av situationen. Carina som hon hette, hade inget emot att ge mig en avsugning, hon smekte beundrande kuken innan hon sträckte fram tungan och slickade runt ollonet för att få smaka det sista av sperman från min förra omgång. Därefter förde hon in kuken i munnen och sög mig så underbart härligt att kuken snart var minst lika hård som tidigare. Under tiden hade jag börjat smeka hennes redan blöta fitta. Jag kunde konstatera med fingrarna att hennes slida var trång och härlig, så jag såg fram emot ett skönt knull. Kuken stod nu styv och Carina vände på sig så att hon putade med sin härliga sexiga stjärt mot mig. Mellan skinkorna såg jag den vackraste fitta jag någonsin sett, de utsökta blygdläpparna skildes lätt åt och mellan dem syntes en rosa rand av slidan.

Längre fram pekade den styva kittlaren ut och jag ställde mig med kuken mot fittan och hon tog om den med en hand för att föra in den, medan hon viskade åt mig att knulla henne försiktigt eftersom hon hade en liten slida och inte kunde ta emot hela min kuk. Jag gled in försiktigt och kände att hennes slida smet åt ordentligt runt kukens sidor. Vi rörde oss i en lugn rytm, men det var så skönt att jag snart skulle fått orgasm om vi inte med jämna mellanrum, stannat upp och vilat kåtheten lite. Hon fick en stark orgasm när jag förde ut kuken och gled in igen mellan de hala blygdläpparna. Då jag märkte hur hennes slida kramade kuken hårt i orgasmen, började också min stång att spruta ut sperma i hennes sköna fitta. Efter att ha hämtat andan och klätt på oss följdes vi åt hem till mig där vi lekte vidare ett tag innan vi somnade av trötthet. Jag har träffat Tina och Carina senare för sköna knull, och Marie är numera min flickvän.

(0)

Sexnoveller

Clicky