Tjejkompisen som blev knullkompis

Sexiganoveller

Jag vet inte så mycket om vad jag ska tro om såna här sexnoveller, har svårt att tro att speciellt många är sann. Det jag nu ska berätta är i alla fall sant. Jag skulle flytta från Malmö till Västerås och hade därför bestämt mej för att ha en liten avskedsfest. Till festen så kom det en underbar tjej som jag träffade för första gången någonsin, hon var perfekt, fin rumpa och lagom stora tuttar. Jag brukar inte vara den som sätter den största vikten på kroppen men hennes kropp kunde man helt enkelt inte undgå.

Festen var lyckad men det hände inget mellan oss då, hon var ledsen för att hennes kille gjort slut med henne, och jag såg väl min chans, men tyckte inte det var någon större ide att lägga in någon stöt när jag skulle flytta veckan därpå. Dagen efter så ringde jag till henne och vi småpratade lite om allt möjligt. Måndagen kom och jag for iväg, inte med någon större glädje precis, jag visste ju vad som fanns kvar där hemma. Jag trivdes inget vidare i Västerås, inga fler jobb där än hemma, och dessutom så hade jag svårt att träffa nya kompisar, en ljuspunkt var dock att HON hade lyckats få tag på mitt telefonnummer. Hon ringde mej nästan varje dag, och jag b rjade åka hem på helgerna så fort tillfälle gavs. Jag blev inte långvarig i Västerås, utan jag flyttade ganska snart hem igen.

Till min besvikelse så hade HON skaffat sig en pojkvän under tiden jag var borta, men vi umgicks ändå som kompisar. Åren gick och det hände inget speciellt, vi var kompisar och umgicks som kompisar. Jag tyckte förstås om henne mer än som kompis, men jag ville inte riskera våran vänskap genom att göra något dumt. Hon brukade åka mycket med mej till skolan då vi ändå skulle åt samma håll. Så en kväll sa hon till mej att hon kunde väl sova hos mej istället för att jag skulle åka och hämta henne på morgonen, på så sätt så fick jag ju sova lite längre sa hon. Helt OK tänkte jag, då slipper jag åka och hämta henne.

På kvällen när vi skulle lägga oss så trodde jag att hon tänkte sova på soffan, men icke, hon klädde av sig allt utom BH och trosor och kröp ner i min säng, ångrade mej lite att jag precis köpt dubbelsäng men det var ju bättre att hon sov med mej i sängen än på soffan. När hon krupit ner under täcket så tog hon av sig BH:n, och jag kunde skymta de mest perfekta bröst jag någonsin sett. Jag har haft tjejer med jättebröst och minibröst och kommit fram till att lagom är bäst, och dessa bröst var lagom.

Aldrig hade jag sett några så underbara bröst. Kunde inte låta bli att fantisera lite när vi låg där i sängen, vi hade pratat ganska mycket om sex med varandra, och vi hade även retats lite med varann förr. Hon hade smekt mej utanpå byxorna tills jag nästan blivit galen av kåthet, och då var ju jag inte sämre än att jag gav tillbaks, en gång knäppte hon också upp mina byxor och började smeka mej direkt på kuken, då höll jag nästan på att våldta henne, så kåt blev jag. När vi låg där i sängen och pratade så kliade jag mej på pungen samtidigt som jag rättade till kuken som blivit hård av mina fantasier, då hon plötsligt sa:

– Ligger du och runkar? Hon brukade vara fräck i munnen.

– Nää, sa jag, det kliar lite bara. Svarade jag tillbaks.

– Ja ja, sa hon.

– Och det vill du jag ska tro på. Hon förde in handen under mitt täcke och började smeka mej på kuken.

– Ojdå, här var det visst något hårt. Sa hon. Lite generad av att vad som hände så tog jag bort hennes hand från min nu stenhårda kuk, men lite senare så var hon där igen och tafsade. Jag kunde nu inte hejda mej utan började ge igen med samma mynt, smekte henne mellan benen, hon skrattade och gjorde lite motstånd. Sen började hon bli ännu mer elak, hon förde in handen innanför mina kalsonger och började sakta runka min kuk, jag var nu så kåt att jag kunde spruta när som helst. Jag sa åt henne att hon skulle sluta, för att jag tyckte att hon var stygg.

– Varför då? Varför är jag stygg? Sa hon.

– Varför tror du? Svarade jag.

– Jag har ju inte haft sex på flera månader.

Hon tog bort handen men jag tänkte minsann ge igen, jag lirkade in handen innanför hennes trosor, hon gjorde motsånd men jag var starkare. Sakta började jag föra långfingret fram och tillbaks i hennes fittskåra, masserade sakta klitoris. Hon började stöna lite lågt, hon vred sej lite, då körde jag plötsligt in långfingret i fittan och hon skrek till. Hon var alldeles plaskvåt i fittan, och hon stönade att jag skulle sluta.

– Varför då? Sa jag fånigt till henne.

– Jag blir så kåt, jag blir ju alldeles sjöblöt. Sa hon.

– Och. Tyckte jag.

– Tror du jag bryr mej? Jag körde med fingret fort i hennes våta fitta, då hon var som vildast slutade jag upp ett tag för att vara stygg. Men när hon återhämtat sej och slutat flåsa så ökade jag tempot igen. Hon kastade sej fram och tillbaks, spände kroppen i en båge, stönade, flåsade och småskrek hela tiden. Jag frågade om jag skulle sluta.

– Jag vet inte. Sa hon.

Jag hade ju ingen vidare lust att sluta, men jag visste inte hur långt jag vågade gå. Jag fortsatte min behandling, pullade henne som besatt. När jag fingerpullat henne ett bra tag, så kunde jag inte låta bli. Jag tog fram kuken, förde den sakta till hennes fitta och började dra kuken fram och tillbaks i den nu såphala fittskåran. Frågade henne om det var OK, fick till svar att hon inte visste. Jag låg bakom henne när jag chansade och körde in kuken i hennes underbara fitta med all kraft.

Hon skrek till när jag körde in kuken till botten, och hon stönade och skrek hela tiden. Aldrig förr hade jag varit med om en tjej som var så högljud i sängen, hade tyckt att mina tidigare flickvänner varit för tyst, men här var det fart. Jag knullade henne så ett bra tag innan hon sa att hon ville byta ställning. Hon ställde sig på alla fyra och putade med baken mot mej. Jag var snabbt på plast och körde in kuken i henne igen. Hon stånkade och stönade högt hela tiden. Hon tog mina händer och förde dom till sina höfter, jag tog ett stadigt tag i henne och sen började jag köra för allt vad jag var värd. Jag visste nämligen sen tidigare att hon tyckte om att bli tagen hårt och snabbt, det hade hon sagt under våra samtal om sex. Knullade henne som en tok, hennes underbara fitta mjölkade min kuk så skönt att jag inte kunde köra på i samma tempo speciellt länge. Jag drog ut kuken och sa åt henne att jag var tvungen at lugna ner mej lite.

– Varför då? Stönade hon fram där hon låg alldeles flåsig och svettig. Hon låg nu på rygg och jag kröp över henne och körde in kuken i henne igen, knullade henne sakta för att retas med henne, men också för att det inte skulle gå för mej. Hon bönade och bad att jag skulle knulla henne hårdare, men jag ville inte att det skulle ta slut än. När jag knullat henne sakta ett bra tag så satte jag i gång att knulla henne i ett djävulskt tempo, jag juckade för allt vad jag var värd, fort och hårt vill hon ha det tänkte jag för mej själv, då djävlar så ska hon få det också.

Hon kastade sig fram och tillbaks med överkroppen, och tog tag i mina händer och förde dom till sina bröst, jag började försiktigt smeka brösten, men hon ville minsann inte ha massage, hon skulle ha brösten ordentligt knådade.

– Ta i mer, ta i hårdare!!! Skrek hon. Jag tog i och knådade hårdare, hon skrek ut sin kåthet hela tiden, ibland så gömde hon huvudet i kudden och skrek för allt vad hon var värd. Kände att jag var på väg att komma, så jag drog åter ut kuken. Hon var nu nästan sur på mej för att jag slutade, men det brydde jag mej inte om. Började fingerpulla henne igen som plåster på såren medan jag lugnade ner mej lite. Kände efter ett tag att nu ville jag knulla, jag ville spruta henne full med sperma. Hon lade sig på rygg och jag började knulla henne igen, hon sa åt mej att ställa mej på knä, jag gjorde som hon sa, hon låg kvar lika, jag körde in kuken i henne, tyckte att den ställningen inte var så särskilt bekväm, ända tills hon tog mina händer och förde dom till sina ljumskar. Jag tog tag i henne och se där, det gick genast mycket bättre.

Knullade henne som en tok, och detta var hennes favoritställning fick jag veta senare. Knullad henne som besatt, hårt och skoningslöst, kände hur hennes fitta kramade min kuk, faaaaan vad skönt det var. Visste att jag inte skulle kunna hålla tillbaka länge till, men jag ville inte sluta, jag ville knulla henne hela natten, men hon var alldeles för trång och skön, jag försökte tänka på annat, men det gick inte.

Stånkande som en tok sprutade jag min säd rätt upp i hennes kåta fitta, när hon kände att jag kom i henne blev det för mycket för henne också, hennes fitta började krampa runt min kuk så att jag trodde att hon skulle nypa av den, hon mjölkade min kuk till den sista droppen. Aldrig förr hade jag varit med om en sådan orgasm, och kommer nog heller inte att få vara med om det igen. Vi sjönk helt utmattade ihop bredvid varandra och låg och flåsade och stånkade.

Vi gick på toaletten och tvättade av oss, lade oss nakna i sängen jag kröp upp bakom henne och lade min arm om henne och tryckte min nu slaka kuk i hennes bak, sedan somnade vi så. Hon har sedan dess sovit här flera gånger och vi har haft flera sköna knull tillsammans efteråt, men jag vill mer än ha sex med henne, hoppas att vi blir tillsammans så att jag dels kan få knulla henne så ofta jag vill, och del veta att hon är min. Hon pratade lite med mej och frågade mej om jag inte gillar oralsex.

De tjejer som jag varit med förr har tyckt att det varit lite äckligt med att slicka fitta och att suga kuk, så jag hade faktiskt aldrig provat ordentligt. Hon sa att hon inte visste något skönare än att få fittan slickad, och att suga kuk var riktigt upphetsande sa hon. Började fantisera om hur det skulle vara att slicka hennes kåta fitta samtidig som hon suger min kuk och tänkte att det ska vi prova nästa gång hon sover här, men så plötsligt så har det blivit lite knepigt mellan oss, hoppas att det inte är något allvarligt, för då kan jag ju inte skriva och berätta om det för er.

(0)

Sexnoveller

Clicky