Tillfälliga grannar, del 2 (analt)

Sexiganoveller

För att få bakrund till den här novellen bör du först ha läst första delen Tillfälliga grannar.

Stina klättrade upp i sängen till oss och vi kröp ner under täcket med mig på hedersplats i mitten. Jag och Erica var ganska slut efter den korta men intensiva sexakten vi nyss avslutat så vi dåsade till en stund. Stina däremot verkade inte kunna sova utan låg och skruvade på sig mest hela tiden. Inte så konstigt kanske eftersom hon uppenbarligen sett i alla fall slutet på vårt knull.

När jag tänkte på hur hon stod i dörröppningen med handen innanför trosan funderade jag på om inte även hon var villig att förgylla min natt, och som på beställning började min lem resa sig igen. Sakta förde jag en hand mot Stinas mage och upp mot hennes bröst. Hon stelnade till med försökte inte hindra mig. Jag hävde mig upp över henne och kysste hennes mjuka läppar. Stina besvarade min kyss med särade läppar så att våra tungor möttes. Jag lät mina händer utforska hennes kropp och drog sakta av henne T-shirten så att hon låg i bara trosor under mig. Hon rörde sig inte så det verkade som om det skulle bli jag som fick göra det mesta jobbet.

Stina var lite fylligare än Erica, som låg bredvid oss och halvsov. Jag lät tungan cirkla runt hennes ena bröstvårta innan jag sög in den i munnen och kände den styvna till mellan mina läppar. Hennes andhämtning upphörde en stund innan jag kände en hand söka sig längs min mage ner mot mitt pockande stånd. Om Erica nu varit den dominerande så var Stina onekligen den osäkra och undergivna. – Ta i den då! runka mig! Viskade jag med en väsning i hennes öra.

Stina stannade till men grep sedan om kuken med handen och började sakta smeka den med lite ovana rörelser. – Hårdare! Beordrade jag. greppet hårdnade om min lem och jag njöt. – Snabbare! Hårdare! Väste jag på nytt i hennes öra, och hon gjorde lydigt som jag sade. Jag greppade henne om huvudet och satte läpparna mot hennes öra – Av med trosorna och sära på benen snygging! Nu ska jag smaka på din fitta. Jag satte mig på knä mellan hennes ben. Stina tittade mig inte i ögonen när hon lydde min befallning, jag hade henne där jag ville!

Stina särade sina ben och blottade en nästan helt rakad mus! Jag blev överraskad för det hade jag inte väntat mig på denna blyga tjej. Jag smekte insidan av låren ner mot hennes heligaste och lät ett finger fjäderlätt följa hennes skåra från fittöppningen till klittan. Inte ett ljud kom från henne men hon darrade i hela kroppen. Jag sänkte mig ner och kysste hennes kulle precis där skåran slutar ovanför klittan, spände tungan och lät den löpa neråt. När den träffade klittan kom en tyst flämntning över hennes läppar. Den var redan svullen och jag sög in den i munnen, vispade med tungan, sög och slickade om vart annat. Lät ett finger leta sig upp i hennes fitta och började stilla fingerknulla henne samtidigt som tungan bearbetade klittan.

Hennes händer låg på mitt huvud och började snart trycka mig ner i hennes blöta skrev när lusten tog över hennes kropp. Jag tog en chansning och fuktade andra handens fingrar med hennes safter och började massera mig ner mot hennes anus. När jag nådde fram snyftade och stönade hon fram – Nej….. nej…. inte….. , Jag fortsatte och hon tog ner en hand och försökte viljelöst få bort mina fingrar innan hon istället började följa mina rörelser över hennes stärthål. Jag hade vunnit över henne.

Efter en stund spände Stina kroppen och började skaka, hon var på väg. Hennes händer grep krampaktigt täcket. Stina stönade och nästan grät av lust. Jag tryckte in ett finger en bit in i hennes röv och sög hårt på klittan och hon exploderade med ett skrik, och lyfte sina höfter mot mitt ansikte innan hon vred sig från mig och lade sig på mage.

Nu ville jag ha mitt och tänkte inte låta henne vila. Jag tog mig upp mot hennes aniskte och passade samtidigt på att kyssa Erica som hade vaknat till. Ställde mig på knä framför Stinas ansikte, lyfte upp henne – Sug mig! Sa jag och tryckte min bultande kuk mot hennes läppar. Stina öppnade upp för mig och slöt läpparna om ollonet. Stina stod nu på alla fyra med min kuk i munnen men var fortfarande lite omskakad efter sin orgasm, jag lade en hand på hennes huvud och började knulla henne i munnen med korta juck. Erica hade satt sig upp och tog min andra hand i sin samtidigt som hon smekte sig själv med den andra. Hon tittade på mig med kåt glasartad blick och log, jag lutade mig ner och kysste henne djupt. – Knulla henne nu! Bad hon mig.

Jag drog ut kuken ur Stinas mun – Vänd dig om så jag kan knulla dig! Stina vände sig lydigt och putade med rumpan mot mig, tog tillbaka en hand och öppnade sig för mig. Med en hand på hennes rygg styrde jag in i hennes öppning. Hon var ordentligt blöt och tog emot mig utan problem så jag kunde sjunka ända in till roten. Med ett fast grepp om hennes höfter började jag stöta mitt spett i henne gång på gång och hon svarade på varje stöt. Erica reste sig upp och kysste mig….. Jag var i himlen!

Efter inte allt för lång stund kände pungen dra sig samman och min kropp spändes, kuken svällde ännu mer och jag tryckte mig så djupt in jag. Min orgasm ville aldrig ta slut, när jag började spruta min heta säd i henne skakade jag i hela kroppen och Erica kysste igen samtidigt som hon smekte mig över skinkorna och in mot pungen. Till slut svartnade det för mina ögen och jag föll ihop över Stina som kollapsade under mig.

Erica knuffade av mig från Stina – Slicka honom ren och styv igen! beordrade hon och knuffade Stina mot mig……. – Nu är det min tur igen.Inskriven av: *Gåsapågen*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky