Tight kort kjol, string och en sexig topp

Sexiganoveller

Vi är hemma hos mig. Du är klädd i en tight kort kjol, stringtrosor, en sexig topp magen bar och högklackade skor. Du står framför mig, jag reser mig upp. Jag tycker att du är otroligt sexig, blir kåt bara jag ser på dig. Jag kramar om dig, kysser dig, kysser dig på halsen.

Våra tungor leker med varandra, du hör att jag andas tungt, jag viskar hest att jag vill ta dig. Jag smeker din rygg, ner mot din bak, smeker utanpå din tighta kjol. Du känner min styva kuk mot din fitta. Du vänder dig om, min kuk smeker din höft, din tighta bak snuddar vid min kuk, jag är naken. Jag smeker din nakna mage ner mot låren, drar upp kjolen, mmmmmm….. vad sexig du är med kjolen uppe vid höfterna och stringtrosor. Du gör mig kåt stönar jag, samtidigt som jag biter i din högra örsnibb. Du tar din hand bakåt och känner min styva kuk.

Min kuk gnids mot dina skinkor och du särar lite på benen. du känner min styva kuk mot dina nakna skinkor, du trycker sakta mot mig. Jag smeker insidan av dina lår vid troskanten. Jag lägger ner dig på golvet. Smeker av dig dina kläder, allt utom stringtrosorna. Jag kysser dig på halsen, smeker vid sidan av troskanten på insidan av ditt lår, försiktigt drar jag handen över till andra låret utan att röra fittan. Du särar lite på benen. Låter min tunga vandra ner snuddar vid dina bröst, kysser din mage, när jag kommer ner till din fitta slickar jag en gång utanpå trosan.

Fortsätter att kyssa/slicka insidan av dina lår ner till knäna. Drar av dig dina trosor, du lyfter på barjar att stöna stoppar jag in ett finger i din fitta, men bara några centimeter, låter fingret cirkla mellan dina blygdläppar. Samtidigt slickar jag snabbt och hårt din klitoris. Stoppar in mitt finger lite längre, du rör på hela underlivet och har svårt att ligga still.

Du tar tag i mitt hår och trycker mitt ansikte mot din fitta. Jag växlar mellan att slicka och suga på din klitoris samtidigt som jag stoppar in två fingrar. När du får orgasm så fortsätter jag att slicka på din klitoris, jag slickar under hela din orgasm, jag fortsätter lite till, tills du drar bort mitt huvud. Du blundar och låter orgasmen ebba ut. Kom säger du, nu vill jag knulla. Du tar tag i min stenhårda kuk, drar in den mot din blöta fitta.

(0)

Sexnoveller

Clicky