Tågresan mot Stockholm..

Sexiganoveller

Jag skulle åka till Stockholm och arbeta några dagar. Bokade en kupé på tåget eftersom resan skulle ta hela natten. Allting var som vanligt. Men allting kan vända sig när man minst anar det. Jag satt i min kupé och arbetade på min dator när det knackade på dörren. Det var konduktören. Hon vill se min biljett. Jag studerar henne snabbt medans hon klipper biljetten. En mörkhårig, stabil kvinna med något strängt i anletsdragen. När hon ger mig biljetten tillbaka säger hon att jag är ensam i hela vagnen. Jag frågar henne om hon inte ha lust att titta in senare mot natten och ta en drink. -Gärna, säger hon och ger mig en blick som gör att jag känner en rysning efter ryggraden. Jag arbetar vidare. Framåt halv ett knackar det återigen på dörren. Hon stiger in och ursäktar sig för uniformen och säger att hon är ju fortfarande i tjänst även om inga fler uppehåll görs under natten. Jag skrattar och säger att uniform är snyggt på rätt person. Hon ger mig blicken igen. Någon sorts samförstånd, kanske… Jag serverar henne drinken.

Vi sitter så ett kort tag. Jag börjar känna mig smått svettig i skinnbyxorna. Utan att ett ord mer yttrats går jag fram till henne och tar tag i hennes hår och trycker upp henne mot väggen. Hennes undergivna blick. Drar henne i håret och kysser henne bestämt. Hon trycker sig mot mig. Jag sliter upp knapparna på hennes uniform och blottar en svart sofistikerad behå. Jag drar bort den och biter snabbt i hennes styvnande bröstvårtor. Ett litet skrik undflyr hennes läppar. Jag trycker ner henne mot golvet och hon knäpper upp min gylf och tar fram kuken. Jag pressar in den i hennes mun. Munknullar henne hårt. Hon ser upp på mig med sin undergivna blick. Jag tror det är dags för lite mer seriösa övningar. Tar tag i håret igen, drar upp henne och pressar henne mot fönstret. Drar upp hennes mörkblå uniformskjol. Blottar en fast, vältränad stjärt. Svarta stringtrosor och strumpor med strumphållare. Mycket chic. Jag drar fram en fickkniv och skär av trosorna. De är fuktiga. Hon flämtar när jag smeker henne över stjärten och ner mot springan. Jag trycker upp henne mot kupé fönstret, natten rusar förbi utanför, och skjuter in min lem.

Det är vått och varmt. Jag håller hårt om hennes armar och knullar henne taktfast. Hon stönar under min lagom omilda behandling. Jag möter hennes blick i fönstret, det är nära både för henne och mig. Så jag drar mig ur och trycker brutalt upp den i analen. Hon skriker till och jag lägger min hand över hennes mun. Jag knullar henne i stjärten. Jag knullar den kvinnliga konduktören i stjärten på tåget till Stockholm.Och jag sprutar i henne. Hon vacklar upp från sin obekväma ställning och rättar till sina kläder. Hon skall tillbaka till sin yrkesutövning. Och jag skall försöka få några timmars sömn innan tåget når Stockholm. Innan jag somnar funderar jag på hur det går med hennes yrkesutövning med sperma rinnande längs låren. Inte mycket blev sagt mellan oss och jag antog att det var ett engångsäventyr som inte skulle upprepas. Synd, ty jag skulle gärna vilja uppleva henne som den dominerande parten vilket jag tror hon har potential för. Till min förvåning korsade våra vägar några dagar senare. Jag arbetade hårt följande dagar och fick inte mycket till fritid. Dock, sista dagen fick jag tid över att gå på stan.

Jag hade inte planerat det men på en bakgata hittade jag en liten butik som sålde fetishkläder och lite annat smått och gott. Det fanns mycket snygga saker där. När jag stod och bläddrade i en bondagetidning tyckte jag mig känna att någon tittade på mig. Jag vände mig om – och där stod hon. Klädd i glänsande gummikjol, svart skinnjacka med matchande lackpumps. Jag drog ett djupt andetag och gick fram till henne. -Tack för senast, säger jag och ger henne ett litet leende. Hon håller upp en svart gummibehå med små hål för bröstvårtorna och frågar mig om jag tror att den kommer att passa henne. Jag säger att den kommer att sitta perfekt. —————— Hon köper den. Vi går där ifrån och sätter oss på ett kafé. Jag bjuder på en kopp kaffe och vi pratar lite om allt möjligt. Jag berättar att jag egentligen bor ett antal mil uppåt och måste hem ikväll. Och det vore synd om jag skulle åka utan att få se om den svarta behån hon köpte passar. Hon ser på mig och ler. Nickar. Kanske på kaféets toalett…? Det börjar bli kväll och det är inte många andra besökare där. Dock smyger vi lite för att öka spänningen.

Vi tränger oss in på den lilla kundtoaletten. Hon tar av sig på överkroppen och jag hjälper henne att kränga behån på sig. Hennes bröstvårtor styvnar snabbt och tränger ut genom hålen. Jag nyper lite i dem. Hennes kåta, undergivna blick ser på mig. Och det är klart att jag ställer upp. Hon vänder sig och lutar sig över handfatet och jag drar upp hennes kjol. Inga trosor den här gången. Och inte ett hårstrå ivägen. Hon är helt rakad. Så jag pressar in min hårda lem. Jag ser henne i ögonen i spegeln och nyper hennes bröstvårtor. Hon stönar. Jag säger att hon måste vara tyst eller någon hör henne utanför. Och jag blir tvungen att straffa henne. Hon viskar till svar: -Ja, gör det, härskare. Så jag straffar henne genom att dra ut lemmen och för andra gången pressa upp den i hennes stjärt. Hon är trång. Precis så trång som konduktörer skall vara. Så det dröjer inte länge förrens jag sprutar henne full. Vi torkar av oss. Hon sköljer sig i ansiktet. Hennes blick är något dimmig. Jag ler. Vi lämnar kaféet och promenerar mot järnvägsstationen. Det är ännu någon timma tills det att tåget går. Vi byter adresser med varandra. Jag vet ju att jag kommer till Stockholm fler gånger. Och jag hoppas på att hon kan komma upp och hälsa på i min källare, hemma. Blicken igen. Och sedan en innerlig, men bestämd kyss och adjö.

(0)

Sexnoveller

Clicky