Tagen av en tjej i röven!

Sexiganoveller

Jag en kille straxt över tjugo var en sommar ledare på ett kollo straxt utanför stan. Jag och de två tjejer något äldre än mig som också var ledare bodde i varsitt rum nära själva kollot. Ulrika hade axellångt ljusbrunt hår och en liten men uppseendeväckande kropp. Nina var blond och var lite kraftigare men inte på något sätt tjock, bara vältränad och dessutom formerna på de rätta ställena.

Jag försökte flörta först med Ulrika utan resultat och Nina ignorerade helt mina försök till kontakt. Men vi jobbade bra ihop och jag tror att dom uppskattade mig som arbetskompis. Jag brukade åka hem över helgerna men tjejerna hade för lång väg hem och var kvar på stället. Jag undrade vad de hade för sig och nyfiken som jag var så kunde jag inte låta bli att ”missa” fredagsbussen hem. Så tyst jag kunde kom jag tillbaka till längan där ledarnas rum var. Redan utifrån kunde jag höra att det var feststämning med musik och flickorna skrattade ihop. Jag smög mig in och undvek de golvplankor som knirrade. Efter en stunds vakande hörde jag till min förvåning stön och upphetsade röster i Ulrikas rum och jag kunde inte förstå att det redan uppenbarligen hade hunnit dit en älskare. Hade dom gruppsex? Jag var bara tvungen att titta en genom nyckelhålet men det var omöjligt att uppfatta något annat än skymten av nakna kroppar. Jag kom åt handtaget med huvet när jag reste mig för att dra mig tillbaka, hjärtat nästan stannade i kroppen.

Ninas arga röst befallde den usla tjuvrunkaren att komma fram. Jag insåg att jag var avslöjad och Nina som nu också öppnade dörren blängde övveraskat på mig. Tjejerna var nakna men jag såg ingen kille, först nu insåg jag att dom var lesbiska och hade sex med varandra. Ulrika kikade fram också och jag höll på att få slag då jag såg att hon hade en seldildo påspänd på underlivet. Den glänste fortfarande av Ninas fittsafter.Tjejerna var med all rätt förbannade på mig och hur jag än stammade fram ursäkter så avkrävde dom mig tystnadslöfte och pratade sinsemellan hur dom kunde bestraffa tjuvkikarn. Dom befallde av mig kläderna och jag fann det lika bra att göra som dom sa. Inför deras ögon reste sig min kuk upp och ställde sig i givakt. Det glittrade i deras ögon när dom befallde mig att göra det som dom trodde att jag höll på med utanför deras rum, dvs runka. Jag hade aldrig runkat offenligt men dom var två mot en och hade ertappat mig som tjuvrunkare så jag gjorde som dom sa och började försiktigt dra i kuken. Dom fnittrade och bad mig runka på fortare. Min hand gick allt fortare över kukskaftet och jag kände hur jag var nära att komma. Satsen kom som ett sprut och landande på golvet men även en del av satsen kom på Ulrikas mage, lår och på dildon. Det där får du städa upp sa tjejerna och jag kröp ned och torkade upp från golvet men när jag kom fram till Ulrika så bad hon mig slicka henne ren.

Jag slickade hennas lår ren från den rinnande sperman och när jag kom upp mot dildon så ville hon att jag skulle slicka den ren också. Den salta sperman blandade sig i munnen med Ninas fittsafter som var kvar på dildon. Ulrika höll kvar mitt huvud och knullade mig långsamt i munnen. Nina sa att jag verkade gilla det där och undrade om jag inte ville prova att bli knullad också. Jag insåg att det var min röv hon menade och jag ville inte uppleva den smärtan utan försökte ta mig loss och komma undan. Nina var både stark och bestämd och med hjälp av Ulrika så brottade dom snabbt ner mig på golvet. Dom bad mig erkänna mig besegrad och låta dom bestämma över mig och jag övveraskade mig själv när jag sa att det skulle jag göra. Sagt och gjort så befalldes jag upp i knästående läge och Nina började smörja in min stjärt och anus med glidmedel. Hon stack prövande in ett ett finger och pullade mig i stjärten. Det sved men det pirrade även i kroppen av upphetsning. Nina drog ut fingret och Ulrika kom i position bakom mig. Hon tog tag om min höfter och Nina hjälpte henne att föra dildon rakt mot mitt anus. Jag knep emot men Ulrika småjuckade med ollonet och tryckte långsamt men säkert på. Jag kände hur ollonet gled in och mitt motstånd försvann, jag tom svankade mer och tryckte mig nästan mot henne för att göra det hela lättare. Ulrika var försiktig men det gjorde trots allt ont i början. Nu juckade hon på allt fortare, hon njöt tydligt av att knulla mig i stjärten. Nina fnittrade upphetsat och sa att jag verkade vara ett bra knull. Hon la sig framför mig och bad mig slicka hennes fitta. Det hade jag drömt om att få göra men trodde inte jag skulle få uppleva det på det här sättet med Ulrika knullandes min stjärt. Efter en stund kom Nina i en stark orgasm och Ulrika drog ut dildon ur mitt rövhål så jag kunde fittslicka henne också. Jag var ordentligt trött i tungan när hon efter en stund också kom i en lång orgasm. När jag senare på kvällen gick mot den senare bussen hem så tänkte jag att jag trots allt ivarjefall hade fått ha sex med två väldigt sexiga tjejer, men jag kände också hur stjärten sved av den ovana behandlingen.

(0)

Sexnoveller

Clicky