Strandknull att minnas

Sexiganoveller

Det var en varm vår dag och jag (Per) bestämde mig för att fara på stranden, för att se om det var dags att börja planera för ett Strandparty. Jag satte mig i bilen och for iväg, det är ca: 5 km dit så det gick fort att komma dit och det såg ut att vara helt folktomt. Jag började se mig om efter ett lämpligt ställe för festen, då jag fick syn på något som rörde sig en bit bort bakom en liten dunge. Jag vart lite nyficken på vad eller vem det var som var här på stranden med mig. Jag började gå sakta mot dungen för att ta reda på vad det var,när jag kommit inom 5 meter av dungen så tappade jag hakan där låg en tjej, säkert inte mer än 14-15 år gammal och solade helt naken och smekte sig över hela kroppen.

Jag kunde inte ta ögonen från henne jag var helt förlamad och hade ett så stort stånd att det värkte i kuken. Det som hände näst hade jag aldrig kunnat tänka mig om tjejen hon tog fram sin väska och ur den tog hon fram en mugg och en jättedildo formad som en hand, sedan satte hon sig på huk och förde muggen till fittan och började pissa i muggen, muggen blev snabbt full och det övriga pisset for ut i sanden. Det som hände sedan fick mig att ta fram kuken och börja runka som aldrig för, hon ställde muggen åt sidan och la sig på rygg tog tag i dildon och började gnida den mot fitta som var helt rakad och blänkte av piss.

Jag fortsatte att titta och runka kuken, hon blev mer och mer intensiv med gnidandet och så med en stöt trycke hon in nästan hela den handformade dildon in i sin fitta och hon skrek till av smärta eller njutning. Jag ryckte till av skriket och tappade balansen, jag föll ihop i en buske och tjejen vände sig om och såg mig ligga där med kuken i hande i en buske. Jag skämdes något så fruktansvärt och försökte dölja kuken men utan framgång, hon tittade på mig men sa ingenting sedan på kuken och mig igen sedan log hon och sa:

”Jag är tydligen inte den enda kåta personen på stranden.”

Jag böjde ner huvudet och sa:

”Nej det verkar så.”

Hon presenterade sig som Maria och bad mig komma fram ur busken och sätta mig breve henne, jag resta mig upp och gick fram till henne och satte mig då först såg jag att hon satt och höll muggen med piss vid munnen och börjde dricke det. Efter en stor klunk så tog hon mer muggen från munnen och sa:

”Det var gott. Vill du smaka?”

Jag tittade på henne och sa:

”Det är ju piss.”

Hon skrattade till och sa:

”Det vet jag väl jag fyllde ju muggen själv alldeles nyss.”

Sedan tog hon en klunk till och frågade igen om jag ville ha lite. Jag tittade på henne igen och frågade om det var gott hon sa det är det bästa som finns och gav mig muggen. Jag tittade ner i muggen på det gula pisset och tvekade men sedan tänkte jag va fan jag har alltid velat ha WETSEX så varför inte jag tog en stor klunk av pisset och svalde det, Maria frågade om det var gott och jag var tvungen att säga som det var det var det BÄSTA jag någonsin smakat jag förde muggen till munnen och svepte det sista.När jag tittade på Maria igen så såg jag att hon satt och pullade sig själ med 3 st fingrar och stirrade på min kuk som jag hade lämnat framme, hon höjde blicken och sa vad stor och fin min kuk var,sedan böjde hon sig mot min kuk och tog den i handen, hon började sakta runka det med en van hand och jag blundadeoch njöt av behandlingen. Hon runkade så skönt och jag kände mig i sjunde himlen, hon slutade plötsligt och nu började hon suga på kuken istället. Det var inte mig emot hon sög som en gudinna och smekte min pung, detta blev nästan för mycket för mig men så slutade hon suga. Hon reste sig upp och sa lägg dig ner och ta av dig byxsorna, jag gjorde som hon sa under tiden höll hon på att rota i sin väska efter något. Jag låg och väntade på henne och undrade vad hon höll på med, jag behövde inte vänta länge så kände jag hennes läppar om min kuk igen jag blundade och njöt av avsugningen. Det var så skönt att känna när tänderna rispade lite på ollonet varje gång hon sög upp

Det som hände sedan var en liten chock för mig jag kände något mot mitt rövhål som trycke jag skulle just fråga vad det var när något tjockt och långt slank in i röven på mig. Jag ryckte till och skrek av smärta men det övergick snabbt till njutnig det var en helt underbar tjänsla att bli avsugen och rövknullad jag kom som ett skott och det svartnade framför ögonen och jag var helt väck. Jag vaknade till efter ett par minuter och tittade upp på Maria , hon log stort och sperma sipprade ut i en mungipan.Hon frågade var det skönt och jag sa att det var den mest intensiva orgasm jag någonsin haft, vad bra sa hon och frågade om jag var törstig för hon var pissnödig igen.

”Ja det var jag” sa jag till henne och sträckte mig efter muggen.

”Nej, nej du ska få det á naturel sa hon. Och reste sig upp och hukade sig över mitt ansikte med sin rakade fitta rakt över mitt ansikte.

”Gapa stort så du inte spiller en droppe” och så kom det en kraftig stråle av varmt härligt härligt urin rakt i munnen på mig , jag svalde så fort jag kunde men förgäves det började rinna utanför på mitt ansikte och hals.

När hon var färdig så böjde hon sig ner och började slicka bort kisset från ditt ansikte och hals, när hon var klar sa hon med en mild stämma.

”Min tur”

Och lade sig på rygg och sa åt mig att slick och pulla henne hårt och brutalt. Jag böjde mig ner mot hennes fitta som praktiskt taget flödade av fittsaft och urin, jag började slicka utefter blygläpparna och fortsatte ner mot hennes anus hon lyfte på rumpan så att jag kom åt att slicka rövhålet ordentligt. Jag slutade att slicka anus och började på fittan hon började gny när jag nuddade klittan, hårdare sa hon stoppa in fingrar också jag stoppade in 2 st och började fingerknulla henna i rask takt (mer mer ) sa hon och gnydde kraftigare. Jag stoppade in 3 st och förtsatte fingerknulla henne hårt ,efter ett tag så stoppade jag in det 4 fingret och tänkte för mig själv snart går hon sönder men ack så fel jag hade hon bara gnydde efter mer.

Jag tänkte detta är inte sant tjejen vill bli fistfuckad så jag började lirka in tummen försiktigt, med ett litet tryck så var hela handen inne i hennes lilla fitta och jag började handknulla den, Maria hade börjat andas tungt och och märkte att det skulle gå snart för henne så jag ökade takten och det gillade hon för andningen blev kraftigare och hon började jucka mot min hand.

”Åh det är så skönt att bli handknullad” sa hon och det började krampa i hennes fitta.

Jag tog i lite till och det var det som behövdes Maria skrek ut sin orgasm och fittan hennes kramade hårt om min hand i intervaller, fittsaften rent ut sagt forsade från fittan och ut på filten som hon låg på. När orgasmen var över så tog jag sakta ut handen från fittan och vilken syn det var, fitthålet var så uttöjt att jag tänkte för mig själv ”Där kommer aldrig en kuk att tjäna bra någonsin.” Det var helt brutalt.

Efter ett tags tystnad sa Maria det var det bästa sex hon hade haft någonsin och att hon ville ha mer så hon tog tag i min kuk som hade rest sig igen och började runka den med fast hand. Hon runkade min kuk i ett par minuter och sedan ställde hon sig på knä och sa:

”Knulla mig i rumpa, snälla”

Jag var inte sen till att lyda och ställde mig bakom henne och började slicka hennes anus så det skulle bli ordentligt blöt så min kuk kunde komma in i rumpan. När jag slickat färdigt så tog jag tag i kuken och förde den mot det tånga rövhålet och började sakta föra in kuken under tiden så masserade Maria sin fitta och klitta frenetiskt, när ollonet passerade slutmuskeln så gnydde hon till och sa åt mig att knulla henne hårt så jag tog i och med en enda stöt var jag i botten av hennes röv och jag började knulla henne. Det var så trångt att jag trodde att jag skulle spruta röven full på en gång men jag höll mig i ett par minuter och sedan kom den pinglande tjänslan i kuken som bara betyder en sak, jag tog ut kuken och sa åt henne att suga och till min förvåning så tog hon min kuk i munnen och sög som en gudinna. Jag trodde aldrig att hon skulle suga med tanke på vart min kuk hade varit alldeles nyss. Jag började spruta som en fontän och det kom sperma över hela hennes ansikte och hår.

När det var över så sa Maria att hon skulle sola här på stranden på lördag igen och log stort till mig. Jag log tillbaka och tittade när hon klädde på sig och packade sina prylar och gick. Jag satt kvar en stund och funderade vad jag skulle göra fram till lördag som var 3 dagar bort.

(0)

Sexnoveller

Clicky