Sommaren hos tant Solveig

Sexiganoveller

Jag klev upp ur tunnelbanan vid Tekniska högskolan och sommarvärmen slog emot mig som en vägg. Solen brände i nacken när jag korsade torget på väg mot Norrtäljebussens hållplats, huden blev genast klibbig under ryggsäcken, liksom min nyrakade pung i kalsongerna. Men jag var lätt till sinnes. Välbehövlig semester och äntligen vila.

Buss 640 var bara halvfull denna tisdag förmiddag i början av juni 1999. Jag visade mitt månadskort för chauffören och satte mig nästan längst bak, lade ryggsäcken bredvid mig, lutade nacken bakåt och andades ut med en suck. Jag kastade en uppskattande blick mot en ung tjej som slog sig ner ett par säten längre fram. Hennes blonda hår var uppsatt i en knut och hon hade rena, fina ansiktsdrag. Osminkad. Som jag gillar det. Jag kunde tydligt se bröstvårtornas kontur under den åtsmitande, vita tröja hon bar. Flickpattarna var små och fasta, hennes lilla rumpa förpackad i ett par lila tights. Hur gammal kunde hon vara? Möjligen hade hon precis gått ut nian. Jag blundade och tänkte mig hur det skulle vara att placera mitt hårda ollon mot hennes lilla fittspringa och trycka till. Mmmm. Jag älskar unga tjejer. Och gamla tanter, förresten. Jämnåriga skönheter är inte dumma de heller. Helst skulle jag ta för mig av alla kvinnor jag kom åt…

Luftkonditioneringen brusade, temperaturen sjönk snabbt till en behaglig kyla och när bussen hunnit förbi Frescati och ut på E18 kände jag hur min kropp slappnade av och stressen liksom rann av mig. Jag tog fram en dricka ur ryggsäcken och släckte törsten med djupa klunkar. Beth Orton sjöng med sträv, sexig röst i mina hörlurar. Jag övervägde att ta fram min nyinköpta pocket, men lät den ligga. Istället började jag ofrivilligt summera min hektiska vår på arbetet.

Jag hade sånär gått in i väggen. 24 år. Kul, omväxlande förstajobb på ett av Stockholms större skivbolag. Mycket fester, mycket resor. Jag hade tagit på mig så mycket jag bara kunde, trots chefens protester. Kanske var det för att förhållandet till min sambo Marie börjat knaka i fogarna. Eller, egentligen var ju inget fel. Men vardagens slentrian – i umgänge, samtal och sexliv – hade antagligen fått mig att vilja vara borta så mycket som möjligt. När semestern börjat förra veckan var jag totalt utarbetad, hade svårt att koncentrera mig, svårt att äta och till och med svårt att sova. De första dagarna hade jag i stort sett tillbringat med att ligga på sängen och stirra i taket.

Men så hade min mor kommit med den briljanta idén: ”Peter, varför åker du inte upp till tant Solveig i Norrtälje? Hon skulle bli överlycklig om du kom.” Solveig var en gammal bekant till familjen, som gått i pension för ett par år sedan, sålt lägenheten på Östermalm och köpt ett stort vackert hus med sjötomt utanför Norrtälje. Hon var änka, hennes man hade gått bort för mer än tio år sedan och efterlämnat en hel del pengar. Han hade drivit ett framgångsrikt företag i trävarubranschen och i stort sett arbetat ihjäl sig. Ändå tror jag att de var mycket lyckliga till slutet. Solveig hade naturligtvis sörjt, men inte försvunnit in i en djupare depression. Hon var en till naturen glad person, social, frispråkig, intelligent och företagsam. Nu hade hon inrett huset med vävstol, krukmakeri i ladan och målarateljé på övervåningen. Jag hade hälsat på som hastigast i fjol och druckit kaffe på altanen.

Solveig hade alltid haft ett gott öga till mig. Kanske för att hon aldrig kunnat få egna barn. Hon satt gärna med mig i knät när jag var liten, var barnvakt då och då och hade alltid med sig presenter när hon kom. Men hon behandlade mig aldrig som ett barn. Lyssnade lyhört när jag berättade saker, anförtrodde sig själv åt mig och jag hade alltid stor respekt för henne.

När det kraschade med min allra första flickvän var det faktiskt henne jag ringde, slog det mig nu och jag log vid minnet. Hon hade lyssnat och tröstat. Sen hade hon berättat om sitt första egna förhållande, inklusive en mängd intima detaljer, och om dess komplikationer och upplösning. Det hade slutat med att vi skrattade gott tillsammans och jag blev bättre till mods. De senaste åren hade våra kontakter blivit färre, men jag skickade alltid vykort från semestrar och hon ringde alltid och tackade, och vi talade en stund precis som förr.

Och visst hade hon blivit överlycklig när jag ringde och förklarade vad som hänt och hur jag mådde. ”Kom så fort du kan!” hade hon sagt. Hon hade mat i förrådet, vin och öl i jordkällaren, hon skulle pyssla om mig och jag skulle få bo för mig själv i lillstugan. ”Och det är nog bra att komma bort från Marie ett tag, så att ni inte sliter ut varandra.”

När bussen nu svängde in på bussterminalen i Norrtälje såg jag Solveig direkt. Hon stod redan och väntade, lutad mot sin lilla röda Fiat med en cigarett i handen. De härliga, stora brösten (som jag tänkt på många gånger när jag runkat) hängde i ett rött linne som var nerstoppat i ett par vita jeansshorts, som smet åt ordentligt kring hennes breda rumpa. Hon hade satt upp sitt långa röda hår i knut bakom nacken. Hon var 66 år och såg ut som 66 också. Kroppen hade blivit ganska slapp, hon hade en begynnande dubbelhaka och fina rynkor över hela ansiktet. Men hon hade utstrålning som räckte mycket långt.

”Peter!” utropade Solveig glatt och gav mig en jättekram med armarna runt min hals. Jag kramade tillbaka ordentligt kring hennes stora, mulliga kropp och kände en svag, behaglig doft av svett och rök. Hennes pattar tryckte mot min mage och vi stod kvar länge utan att säga något. Mitt hjärta började bulta snabbare och strupen snördes ihop. När jag kastat in min ryggsäck i bakluckan och vi satt oss i den sommarheta bilen möttes våra blickar under flera sekunder, innan hon vred om startnyckeln och körde iväg. Min kuk var stenhård i khakishortsen, jag vände blicken ut mot grönskan som flög förbi utanför fönstret och kände hur mycket jag tyckte om Solveig. Och hur skönt det skulle vara att få knulla henne.

Klockan var närmare 21, men altanen fortfarande varm, när vi öppnade den andra flaskan vitt vin. Laxen med färskpotatis hade varit förträfflig, och nu satt vi och tittade ut över den spegelblanka fjärden.

Innan maten hade jag installerat mig i lillstugan, och sedan slappat ett par timmar i solen nere på bryggan. Jag hade slumrat in vid ett tillfälle, drömt om att få slicka Solveigs stora, mogna fitta – och vaknat till vågskvalpet med ett riktigt praktstånd. Jag hade snabbt kilat in i båthuset, dragit ner shortsen, tagit fram kuken och runkat hårt och snabbt. När orgasmen närmade sig hade jag blött vänster långfinger i munnen, tryckt in det i anus – och exploderat. Sperman hade sprutat i kaskader och lagt sig i stora vita strängar över en gammal orange flytväst.

– Så det är mest det att det blivit trist vardag av det hela, då? sa Solveig och fyllde på mitt glas. Mellan dig och Marie, alltså?

– Ja, det kan man väl säga…

Mättnaden och vinet hade fyllt min kropp med ro och välbehag. Den sista kvällssolen hängde över trädtopparna på andra sidan viken färgade himlen rosa. Jag hörde på rösten att även Solveig började bli småberusad. Vi hade talat om allt, om arbetet, om min släkt, vem som var trött på livet och vem som möjligen var otrogen. Nu hade jag utvecklat mina tankar om mitt stagnerade förhållande, som jag ändå trodde på i längden.

– Jag har funderat allvarligt på att skaffa mig en älskarinna, sa jag.

– Vore jag yngre skulle jag anmäla mig direkt, svarade Solveig och blinkade åt mig tvärs över bordet. Men som gammal kärring får man nöja sig med att minnas gamla tider, och kanske smyga handen under täcket då och då.

Solveig hade bytt om till klänning och jag hade sett konturerna av hennes fullmogna kropp redan när vi dukat bordet tidigare. Den urringade halsen gjorde att jag hade full insyn i den rynkiga, djupa klyftan mellan hennes tunga bröst. Vårtorna avtecknade sig tydligt mot tyget. Bh hade hon aldrig haft. När jag skulle plocka fram besticken i köket tidigare, och Solveig pysslade vid skärbrädan, hade jag råkat snudda med min halvstyva kuk vid hennes breda bak. Hon hade bara kastat en gillande blick över axeln och fortsatt hacka sallad. Vilket hade gjort mig sanslöst kåt – och tanken på att få knulla henne på riktigt föreföll plötsligt vara mer än en önskedröm.

– Har du redan en speciell älskarinna i åtanke? fortsatte hon.

Jag såg på henne ett tag utan att säga något. Kuken började blodfyllas och jag insåg att jag måste ta min chans nu. Tänk att få ta de där härliga, stora kärringpattarna i munnen, nypa i dem, sätta kuken mellan dem.

– Ja… dröjde jag. Jag vill att hon ska vara mycket äldre, så att det inte blir några konflikter med känslor. Hon ska vilja experimentera. Hon ska vara erfaren, men nästan ha glömt hur det är när en ung man gör allt för att tillfredsställa henne.

– Berätta mer.

Jag kände mig, till min stora överraskning, inte ett dugg nervös. Spänd, ja. Kåt, ja. Men inspirerad och målmedveten. Jag började förstå att jag kanske inte skulle behöva sova själv i lillstugan den här helgen. Tanken på att knulla en drygt 40 år äldre kvinna gjorde mig snudd på galen nu. Jag spände ögonen i Solveig, tog ett djup klunk av vinet och pekade mot henne.

– Jag tror att hon är en stark kvinna som trivs i sitt eget sällskap och inte saknar ett förhållande. Men jag tror hon saknar sex så att det värker i henne ibland.

Solveig såg på mig och försökte säga något, men orden stockade sig i hennes hals. Hon svalde. Hon var kåt.

– Säger du vad jag tror att du säger?

– Ja.

– Du har rätt i allt.

– Vi är ju på samma våglängd, eller hur?

Hon nickade och log.

– Res på dig, då.

Hon gjorde som jag sa, och gick sakta runt bordet med de härliga pattarna gungande under den blommiga sommarklänningen. Hon tittade ner på mig där jag satt och jag svalde hårt av kåthet. Jävlar, vad jag skulle knulla henne.

– Jag vill se dina trosor.

Hon drog upp klänningen till naveln och särade något på benen. Jag kunde se att de stora, vita bomullstrosorna hade en mörk fläck vid fittan. Hon var duktigt våt. Tjockt, svart hår stack fram runt kanterna. Jag smekte sakta hennes ena ben från smalbenet och upp mot trosan. Runt de bastanta låren löpte synliga små åderbråck, och groparna var många men små. Jag närmade mig grenen och hon särade benen ytterligare. Jag gjorde samma sak med andra benet och hon sänkte underlivet mot mig när jag närmade mig. Hon ville inget hellre än att jag skulle sätta handen över hennes savande sköte.

– Ta av dig klänningen.

Hon drog den över huvudet och blottade sin överkropp. Hon var brunbränd och vacker. Magen hängde lite över trosorna och jag kunde se att den var linjerad av fina vita sprickor. Brösten var magnifika. Tunga, hängande. De mörka, nästan svarta, vårtgårdarna var så stora att de täckte en stor del av brösten, knopparna var långa och stod styva rakt ut.

– Får jag slicka din fitta?

– Ja.

Hon gick före mig genom huset och in till sitt sovrum. Det var sparsamt inrett, en stor säng, några garderober och ett antikt skrivbord. Väggarna pryddes av landskapsmotiv som jag visste hon hade målat själv. Jag tog en klunk direkt ur vinflaskan jag tagit med mig.

– Ta av dig trosorna och lägg dig på sängen, beordrade jag mjukt.

Hon lade sig på rygg, drog hastigt av dem och blottade sin svarta, tättbevuxna fitta. Brösten vällde ut efter hennes sidor. Hennes mogna kropp var fantastiskt sexig. Helst hade jag kastat av mig kläderna, särat våldsamt på hennes ben och kört kuken av all kraft direkt in i hennes sköte. Jag fick lägga band på mig, och klädde istället långsamt av mig till kalsongerna. Mitt stenhårda ollon gneds mot resåren och jag trodde nästan jag skulle spruta direkt. Jag kröp upp till henne och tog en hård bröstvårta mellan tummen och pekfingret och klämde hårt. Solveig stönade.

– Gör vad du vill!

Hon tittade mig i ögonen, tog tag bakom min nacke och drog mitt huvud till sig. Hennes mogna läppar omslöt min mun. Tungan letade sig djupt in och jag kände samtidigt hennes hand greppa om min pung.

– Gör vad du vill! upprepade hon och det lät som hennes röst kom någonstans djupt nerifrån halsen.

Jag slet mig loss, särade hennes ben och satte mig på knä mellan dem. Hon blundade nu och andades stötvis. Med de kraftiga benen maximalt åtskilda hade jag perfekt insyn i hennes stora buske, som kröp långt upp på magen och utmed ljumskarna. De yttre blygdläpparna var långa och mörka och längs dem låg det blöta fitthåret utsmetat. Jag drog retsamt i blygläpparna och hon flämtade. Solveig savade så att det rann ur henne ner mot anus. Jag smiskade henne lätt och retsamt över fittan med min handflata. Sedan tog jag min vänstra hand och öppnade de inre läpparna så att hela den rosa, köttiga grottan låg blottad.

– Slicka mig, väste hon.

Jag stack istället prövande in mitt högra pekfinger i henne och hon vred sig under mig. Den här fittan var helt annorlunda mot Maries, som kändes liten, skör och späd – som om den skulle brista om den fick för mycket kuk. Solveigs knullhål var stort, moget och grovt. Jag körde lätt in två fingrar till. Solveig lyfte sitt håriga venusberg mot mig och stötte emot hårt. Jag gjorde henne till viljes och knullade så hårt jag kunde med fingrarna och de slog i livmodertappen långt uppe i henne. Det slaskande ljudet, hennes kvidanden och synen av de stora slängande pattarna gjorde mig kåtare än jag varit i hela mitt liv.

Utan att dra ner på takten sänkte jag munnen mot hennes klitoris och sög in den i munnen. Smaken av hennes mogna tantfitta var fantastisk: syrlig, salt och lite frän. Jag sög in så mycket jag kunde i munnen samtidigt och jag fick med mycket: hennes härliga fittsås i mängder, hennes mjuka, slappa blygdläppar och tjocka fitthår. Jag kunde inte låta bli att sticka in andra handen i mina kalsonger och växelvis runka min hårda kuk i långa drag och växelvis klämma lätt runt ollonet, som var glatt av all försats.

Jag kunde känna att Solveig var väldigt nära en jättelik orgasm. Hon kved och hennes fittmuskler spände om mina fingrar.

– Nuuuu! gurglade hon uppifrån sänggärden och tog tag med båda händerna runt min nacke och tryckte mitt huvud hårt mot sitt underliv.

Solveig fick en orgasm som varade längre än vad jag någonsin upplevt. Från att ha stönat, flämtat och kvidit blev hon plötsligt tyst. Den stora kroppen skakade ljudlöst i ett tiotal sekunder, under det att mina fingrar hårt bearbetade hennes djupa, savande inre och min tunga fladdrade över hennes styva klitoris.

Så blev hon stilla. Jag lyfte mitt huvud. Hon måste dragit hårt i sina bröstvårtor – de mörka, nästan svarta spenarna var flera centimeter långa. Hon andades tungt med munnen halvöppen. Fittan låg fortfarande vidöppen och plaskvåt framför mig.

Jag slet av mig kalsongerna och kröp upp så att jag kunde lägga min nu bultande kuk i hennes mogna fittspringa. Jag var kåt som ett djur, ville knulla denna 66-åriga kärring hela natten. I munnen, fittan och anus. Med tummen och pekfingret runt roten daskade jag Solveig ordentligt över fittan. Hon var fortfarande bortdomnad efter sin gigantiska orgasm. Det kunde kvitta för mig nu, jag ville bara spruta en stor sats sperma över henne. Jag gned flänsen mot det håriga venusberget och runkade hårt. En pirrande känsla började långt bak i mitt bäcken och fortplantade sig runt anus, över pungen och upp i kuken. Den stod som ett spett. Över hela sängen vilade en tung doft av sex.

– Knulla mig, då!

Solveig hade vaknat till liv och låg och tittade på mig med sitt stora röda hår trassligt över huvudkudden.

– Stoppa in den! Nu har du din mogna älskarinna framför dig, ta för dig!

Hon tog tag om sina knän, lyfte upp låren i luften och hennes vackra, köttiga och våta sköte låg knullklart under mig. Den mulliga, brunbrända magen veckade sig och glänste av svett. Jag såg som i trans hur mitt blålila ollon pressades in i den varma fittan, försvann centimeter för centimeter i ett virrvarr av kolsvart könshår och mörkrosa fittkött.

– Ååååaaaahhhhhhh!

Jag brölade okontrollerat när kuken trängde ner i Solveigs varma sköte. Hela jag var omsluten. Hon tog mina händer och förde dem till sina jättelika kärringpattar.

– Nu knullar jag dig, Solveig! Knullar dig i fittan!

Med lemmen hårt hamrande i hennes väl tilltagna fittgrotta började jag dra och nypa i vårtorna. Kramade med mina alldeles för små händer över de underbart fläskiga brösten. Pungen smackade ljudligt mot hennes anus.

– Ja, Peter! Fortsätt! Gör vad du vill med mig!

Kåtheten var enorm och någonstans inne i mig låg en stor sats varm sperma klar. Jag visste knappt var jag var. Bara att jag låg och knullade en stor svettglänsande kropp och en mogen röst någonstans väste ”Såja, såja”. Hennes gamla tantfitta var fantastisk. Stor, men den mjölkade min unga kuk i långa, sugande drag. Och ändå visste jag att jag måste dra mig ur och tränga i hennes stjärt. Jag hade sett hennes inbjudande, trånga kryss när hon dragit upp benen – och jag skulle bara in där. Marie ville sällan ha min kuk i anus. Nu skulle tant Solveig få den istället, och tanken på att knulla denna fantastiska 66-åring i analen gjorde mig snudd på vansinnig.

– Håll upp benen igen!

Solveig lydde direkt. Jag drog ur min glänsande, bultande lem ur hennes håriga fitta med ett slaskande ljud. Jag satt stilla en stund med kuken i handen och njöt av synen. Solveigs breda bak låg inbjudande framför mig. Konstrasten var stor mellan hennes bruna kropp och hennes vita rumpa, som måste varit täckt av en stor bikinitrosa när hon solat. Blygdläpparna var stora, mörkröda och svullna. Fittsåsen hade redan smort in hennes stjärtöppning tillräckligt och hon stönande lätt när jag lät mitt ollon trycka mot det. Jag höll kvar så ett tag medan jag runkade kuken och mötte Solveigs blick. Vi kände varandra så väl, och hon förstod hur jag ville leka:

– Du vill stoppa in snoppen där bak på tant Solveig? Ja, kom då Peter! Stoppa in den i mig!

Jag tryckte hårdare och hårdare och till sist gled ollonet igenom hennes ringmuskel. Det trånga kramandet skickade ilningar upp längs min ryggrad. Hon höll fortfarande upp sina ben och det gjorde mig bara ännu kåtare. Jag tog ett hårt tag med mina händer i varje stjärthalva, särade så mycket jag kunde och pressade långsamt in kuken till roten. Det var magnifikt att känna hur hennes trånga kanal fördelade ett jämnt hårt tryck runt min bultande kuk.

– Åhhh… stönade hon. Försiktigt!

Det var otroligt trångt. Min blick var fast riktad på lemmen och hur den mödosamt trängde ut och in i Solveigs stjärt. Fantastiskt!

– Jag gör vad jag vill med dig, Solveig! Känner du hur jag knullar dig i stjärten!?

– Mmmm… Det är bra, Peter. Du har alltid varit min lille pojke. Nu ligger du och knullar tant Solveig där bak!

– Känner du hur min unga kuk fyller upp dig!?

– Ja!

– Säg att du tycker om det!

– Jag tycker om det, Peter! Knulla tant Solveig! Knulla henne, spruta i henne!

Hennes ord gjorde mig galen. Jag stötte hårdare, och kuken gick som en kolv i hennes anus.

– Peter, försiktigt! skrek Solveig med hes röst.

Jag var för kåt för att lyda. Istället ökade jag takten och pumpade hårdare och djupare ner i hennes stjärt. Jag drog ur kuken så långt jag kunde i varje drag, och njöt av att se hur mitt sprängande ollon dök upp ur hennes analmynning, och sedan åter pressade sig ner i det trånga, varma.

Nervtrådarna i min mellankropp exploderade plötsligt. Kuken började rycka och det första spermasprutet sköts upp i Solveigs anus. Jag drog mig ur med ett plopp, kastade mig upp mot hennes ansikte och slet tag i håret bakom hennes nacke. Med sperman flygande pressade jag ollonet mot hennes mun och ett förvånat uttryck flög över hennes ansikte innan hon förstod och öppnade läpparna för mig. Lemmen glänste av safter och jag sänkte den nu så djupt jag kunde ner i hennes svalg. Solveig tog villigt emot min spermapumpande kuk. Hennes ansikte – med de fina rynkorna runt ögonen och de svagt mörka fjunen på överläpp och haka – uttryckte djup tillfredsställelse. På hennes kind hade en tjock sträng vit sats landat. Hon såg mig stint i ögonen. Min njutning var total. Kuken försvann ut och in i Solveigs varma mun, ollonet trycktes mot hennes gom och hennes sträva tunga rev härligt mot min fläns. Jag sprutade sats efter sats ner i hennes hals, medan hennes hand hårt masserade min känsliga, hårlösa pung.

– Stjärten! ropade jag någonstans från orgasmens slutskede.

Ett dovt ”Mmmmm!” hördes som tecken på att Solveig förstått. Jag kände hur hon letade sig bakåt och beslutsamt pressade ett finger mot min analöppning. Hon trängde igenom ringmuskeln och pullade försiktigt. Tant Solveigs finger fyllde upp mig och känslan var oerhörd! Stönande gav jag ifrån mig de sista, underbara spruten i hennes mun.

Orgasmen ebbade ut oändligt sakta och jag drog den fortfarande styva lemmen ur hennes mun. Hon log.

– Du är fantastisk, min unge Peter. Har alltid varit.

Jag förmådde inte svara, bara le tillbaka. Den otroliga utlösningen hade försatt min kropp och min hjärna i ett tillstånd av komplett harmoni och lugn. Bättre bot för en stressad storstadsbo kunde knappast finnas.

Solveig drog ut fingret ur mitt anus och började åter smeka pungen. Mjukt och kärleksfullt. Jag förde min kladdiga kuk över hennes mogna ansikte och lämnade glansiga spår över läppar, kinder och hals. Den var totalt tillfredsställd, men fortfarande halvstyv. Jag ville att den skulle slakna inne i hennes såsiga tantfitta och flyttade mig åter ner mellan hennes lår. Den gled in utan problem.

– Skönt, sa hon och smekte mig över bröstet.

– Räck mig vinflaskan som står på nattduksbordet, svarade jag och makade mig djupare in i hennes vidöppna sköte.

Solveig var varm och plaskvåt och hennes svarta fitthår smetade sig runt min slaknande kuk. Hon sträckte sig efter flaskan och räckte den till mig. Jag tog några djupa klunkar och skickade en snabb tanke hem till Marie. Tant Solveig skulle tåla rätt grova saker – och tycka om det. Planerna inför veckan började ta form.

– Vad skönt vi ska ha det, Solveig.

(0)

Sexnoveller

Clicky