Sommar – 14 år och kåt.

Sexiganoveller

Äntligen ensam hemma. Min några år äldre syrra är hos en kompis, våra föräldrar är borta hela helgen. Jag rusar ner i källaren för att hämta några porrtidningar som jag vet att farsan gömt undan. Jag greppar ett par stycken och skall just vända om till mitt rum, då jag slås av iden att ta med ett par av syrrans använda trosor, som ligger i tvättstugan. Jag är så jävla kåt och får mycket riktigt tag i ett par av hennes väl använda trosor.

Nu har jag både trosor, att lukta och fantisera om, samt porrtidningar och rusar upp till mitt rum. Min kuk står hård mellan mina ben och när jag drar av mig shortsen slår den upp mot min mage. Fan vad skönt det skall bli att få runka av den. Jag lägger mig på min säng, med särade ben, trycker näsan mot syrrans trosor och drar in den härliga doften, sticker ut tungan och slickar lite i trosgrenen. MMMM, smakar salt, men gud så gott. Jag greppar min kuk, börjar sakta att runka den, och fantiserar om att jag ligger mellan syrrans ben och slickar hennes blöta fitta. Hur hon lägger sig på rygg med brett särade ben och vill att jag skall knulla henne.

Jag runkar, stönar fram hennes namn, och slickar nu som besatt i mig av hennes efterlämnade fittsafter. Jag är så uppe i det att jag inte hör hur dörren till mitt rum öppnas och syrran kommer in. – Vad i helevete gör du, hör jag henne skrika, medan hon rusar fram och sliter trosorna från mitt ansikte. – Din kåta perversa lilla jävel, fortsätter hon att skrika till mig. Ligga där och slicka mina använda trosor, och länge med tydligen med tanke på hur blöta dom är. – Förbannade unge, du skulle ha stryk din jävel. Jag låg där med rodnaden spridande sig över mitt ansikte, kuken slaknande och jätte-rädd. Syrran är så förbannat dominant. Jag såg att hon sneglade på min kuk och den är inte direkt liten, 19 cm vid stånd, men nu krympte den sakta ihop inför hennes arga uppsyn. – Du är inte klok din jävel. Är du så förbannat kåt kan du väl runka av dig som alla andra normala killar. Men inte du, du vill knulla din egna syrra, eller hur. Jag låg alldeles tyst. Skamsen. – Svara ditt lilla kryp. Vill du knulla mig, är det det du vill just nu. Slicka min fitta innan du knullar mig. Vill du, skrek hon.

Plötsligt fick jag mig en så hård örfil att allt började susa i mitt huvud. – Du skall få, ditt as. Du skall göra precis som jag vill annars får morsan och farsan veta vad du sysslar med när dom inte är hemma. Tårarna rann ner för mina kinder. Jag var jätterädd. Vad som helst kunde hände. Syrran stod och stirrade på mig med hårda ögon. Plötsligt log hon och började kränga av sig sina shorts. Hon stod där i T-shirt och trosor och log hela tiden, riktigt elakt. – Så, du gillar trosor, din skit, sa hon med sitt elaka leende. Lukta då och smaka på dessa, sa hon, klev upp i sängen och grenslade mitt ansikte. – Dessa har åtminstone min fitta bakom, sa hon och gned sin fitta mot mitt ansikte. Ut med tungan och smaka på mitt piss och min fittsaft. Jag lät tungan glida längs skåran på hennes trosor och trosgrenen blev blötare och blötare. Syrran gned sig mot mig, och jag låg och blev kåt igen. Jag kunde känna hur min kuk sakta reste sig, till sin fulla längd efter ett tag. – Nej men ser man på, hörde jag henne säga, ligger du och blir kåt, din skit. – Gillar du mitt piss och fittsaft ? Tror du att du skall få knulla mig nu ? Inte fan, jag skall knulla dig, ser du. Du skall få jobba skiten ur dig. Jag skall dra hit min kille så att han också får knulla dig och då i din röv, jävla horbock. – Du skall få dricka mitt piss, slicka och tungknulla min röv och även hans. – Du skall få suga hans kuk tills han sprutar i din mun, och det är nog fan bäst för din egen del att du gör som jag säger, annars. Syrran hade greppat tag om min hårda kuk och runkade den sakta. Dom första dropparna rann längs kukhuvudet och ned längs kuken. – Din kuk skall snart få smaka på fitta.

Min blöta fitta. Din syrras fitta. Hon tryckte sin fitta mot min tunga som jobbade febrilt med att få i sig hennes safter. Plötsligt lyfte hon fittan från min mun, drog trosgrenen åt sidan och sa. – Fin fitta, eller hur. Smaka på den. Jag lät tungan glida längs hennes fittskåra, upp och ned, upp och ned. – Du har tydligen aldrig haft en tjej innan, ditt as, borra in tungan i mitt hål. Jag hittade slutligen rätt och började tungknulla henne. Syrran juckade mot och saften rann ur hennes fitta. – Kuk, knulla, fitta, hörde jag henne mumla. Hon kramade hårt min kuk och jag var hela tiden på väg att spruta. Plötsligt reste hon sig upp, drog av trosorna, och grenslade min kuk. Hon riktade in den och sjönk ned över den. Jag hade ju aldrig knullat tidigare och den känslan som infann sig när min kuk sakta trängde in i hennes fitta, kommer jag aldrig att få uppleva igen. Syrran började rida min kuk hårt och fort och det dröjde inte länge förrän vi båda kom i en våldsam explosion. Jag sprutade ut min sperma i hennes varma trånga fitta, länge gick det. Syrran skrek ut sin orgasm och hela hennes kropp riste när det gick för henne. Våra safter blandades och jag kunde känna hur det rann längs min pung av dem. – Jävla kräk, sa hon plötsligt. Fan ta dig, din jävel. – Passa dig jävligt noga för att säga något, annars må fan ta dig, sa hon.

Hon reste sig från min kuk och vände på sig, med röven mot mig. – Slicka i dig, sa hon och sänkte fittan till min mun. – Slicka i dig allt, jävla snorvalp. Jag slickade hennes nedsmorda fitta och fick för första gången smaka på min egen sperma blandad med hennes fittsaft, och jag gillade det. Efteråt reste hon sig och bara gick ifrån. Jag kunde höra att hon var på toaletten och tog sig en dusch. Själv låg jag kvar ett tag och visste inte vad jag skulle ta mig för. Jag skämdes enormt, samtidigt rädd för vad syrran skulle ta sig till. Hon kunde vara så jävlig ibland, så jag var rädd att hon skulle ljuga ihop en historia för våra föräldrar. Jag hörde att hon hade gått in på sitt rum, så jag smög iväg och tog mig en dusch jag med, därefter in på mitt rum igen. Nyduschad, blöt och skamsen lade jag mig på min säng och somnade. Detta skulle visa sig bara vara början på många härliga knull med min syrra.

(0)

Sexnoveller

Clicky