Skulle bara fixa datorn

Sexiganoveller

Det var en sommarkväll och du hade ringt för att få hjälp med datorn, det var i alla fall vad jag trodde. Dörren var öppen så jag gick in men ingen syntes ,då din röst hördes ifrån badrummet, du sa att jag skulle sätta mig vid datorn för att det var ngt fel på den och att du strax skulle komma ut.

Jag satt och försökte få ngn ordning på datorn när jag plötsligt kände dig tryckandes mot min rygg samtidigt som dina händer smekte ner över mitt bröst. Dina bröst trycktes mot mina skulderblad och jag kunde känna att dina bröstvårtor var styva, då jag vände mig om ser jag att du endast är iklädd en svart genomskinnlig topp och ett par minimala spetstrosor. Min lem reagerade direkt men jag försökte dölja detta, men det gick inte länge förrän du sakta smekte mitt bultande stånd samtidigt som jag fick en sugande kyss.

Mina händer letade sig sakta upp mellan dina lår och snuddade vid troskanten samtidigt som jag hörde hur du stönande till. Trosorna var alldeles våta och du tryckte min hand mot ditt längtande sköte. Ni båda hade nu flyttat er till sängen och du stod på alla fyra och hade dragit trosorna åt sidan så ditt blöta sköte och stjärthål var blottat.

Sakta slickade jag dig ifrån skötet och uppåt & slutade med att cirkla med tungan kring ditt anus. Du skälvde av njutning och bad om att få mer, jag slickade nu frenetiskt på din klitoris samtidigt som jag pullade ditt sköte med fingrarna. Du stönade av vällust och bad om att få min lem i ditt värkande sköte.

Plötsligt reste jag mig upp och du kände mitt dunkande ollon mot öppningen, jag nosade retfullt med ollonet i öppningen och gnuggade sedan din klitoris med lemmen. Du kved och bad om att få den djupt i dig, då plötsligt tryckte jag lemmen i botten samtidigt som jag tryckte in ett finger i ditt anus. Du skrek till och började jucka emot i ett vansinnigt tempo …… Hur det gick sedan är upp till er …………….

(0)

Sexnoveller

Clicky