Sexdrömmen som var sann

Sexiganoveller

Jag trodde först att det var en dröm när jag kände en sval vind över min kuk som övergick från halvstyv till stadig ståkuk. Innan jag fattade att det var verklighet hade Caroline, min lillsyrra (16) och Anette hennes skolkamrat hoppat upp i min säng. De lade sig tätt intill mig på varsin sida. Vad var det jag sade? sade Caroline. Han skulle få stånd direkt! Och visst är det en tjusig stake han har! Anette svarade med att stryka över kukskaftet med sin mjuka hand. Försiktigt, försiktigt smekte hon kuken upp och ner. Denna oerhört hetsande massage pågick en liten stund. Så tog hon ett stadigare tag om kuken och böjde sig ner över den.

Jag flämtade till när jag kände den varma tungan mot mitt ollon. Aldrig tidigare hade jag blivit sugen, men den här morgonen blev jag det. Anette var duktig på att suga kuk. Hon lekte med tungan runt mitt känsliga ollon samtidigt som hon smekte pungen. Hennes långa mörka hår lindade hon runt kukskaftet och kittlade pung och lår. Caroline låg jämte och tittade fascinerat. Hela tiden höll hon en hand mellan benen och jag gissade att minst ett finger var långt upp i hennes unga kött. Utan att störa Anette lät jag min hand söka sig till Carolines våta fitta. Hon protesterade inte när jag ersatte hennes hand med min Min andra hand formade jag runt Anettes ena lilla fasta bröst. Det var inte större än att jag kunde krama det helt i en hand, men oj vad skönt det var. Som var och en kan förstå dröjde det inte länge innan det gick för mig. Sperman sprutade i kaskader över Anettes vackra ansikte och droppade ner över hennes bröst. Hon slutade inte att smeka. Tvärtom hennes övningar med tungan blev än mer avancerade. Nu tog hon nästan hela min halvstyva kuk i munnen och sög girigt på den.

Medan kuken sakta växte i hennes varma mun kände jag att Carolines fitta drog sig samman runt mina fingrar. Hon kastade med huvudet och roterade med underlivet. Det formligen rann fittsaft om henne. Hon stönade och suckade i en orgasm som varade i säkert en halvminut! Under tiden hade min stake styvnat igen. Egentligen hade den aldrig hunnit slakna! Anette drog av sig de minimala tangatrosor hon haft på sig när hon kom in i rummet. Så satte hon sig gränsle över mig och förde min lem mot den varma fittmynningen. Mycket sakta sjönk hon ner över staken. När min lem var inne till roten började hon rida mig. Först sakta men snart allt snabbare. Hennes små bröst hoppade upp och ner medan hon red. Det tog inte många sekunder innan hennes mjuka sköte kramade min stake hårt och sugande.

Det gick för henne om och om igen. Till slut föll hon ihop över mig, snyftande av lycka. En så härlig kuk hade hon aldrig knullat förr sade hon. Kuken var fortfarande styv när Anette klev av den. Caroline förde sin hand till den. Först rörde hon vid den tveksamt som för att se hur jag skulle reagera. När hon såg att jag gillade det sade hon att hon också ville knulla! Caroline makade sig in under mig och drog upp knäna mot brösten. Hennes bröst är också mycket fasta och fina.De är betydligt större än Anettes. När hon låg på det viset glänste hennes fitta i det svaga gryningsljuset. Jag förde ollonet till fittmynningen och lät det sjunka in, men bara ollonet. Hennes fitta sög praktiskt taget in mitt svullna ollon. Caroline gnydde och vred underlivet för att få i sig mer av kuken. Hon var så fin där hon låg och motjuckade. En liten stund till retades jag med henne innan jag med en lång och hård stöt begravde hela mitt stånd i hennes mjuka innersta. Hon gnällde som en hundvalp och det dröjde inte länge innan hon kom i en våldsam orgasm. Innan det skulle gå för mig drog jag mig ur henne. Anette var snabbt framme med tungan.

Caroline satte sig också upp och ville vara med och slicka! Tillsammans sög de och slickade tills jag åter sprutade het sperma över dem båda. Anette slickade Caroline ren från den sperma som hamnat på och mellan hennes bröst. Caroline visade sig vara lika intresserad av Anettes kropp och utforskade den med både händer och tunga. En lång stund smekte och slickade tjejerna varandra medan jag var passiv åskådare. Jag tror att det gick för dem båda flera gånger innan de slutligen sjönk ihop tätt omslingrade och med varsin hand över min slutkörda lem. Vilken härlig start på sommarsemestern i våra föräldrars sportstuga! Jag vaknade naken på förmiddagen, ensam i sängen och hörde syrran och Anette ute i köket och klev ut i köket spritt naken. De såg minst sagt förvånade ut när de fick se min ståkuk i sin fulla prakt. Gå in och runka av dig va! sade Caroline och verkade inte alls intresserad. Anette vände sig bort och såg nästan ut att bli rädd. Hade jag drömt alltihop? Jag tror inte det, men ingen av dem talade om saken på hela veckan, så säker blir jag väl aldrig!

 

(0)

Sexnoveller

Clicky