Sex på bryggan

Sexiganoveller

Jag satt på bryggan en varm sommardag och solade. Det var bara jag nere vid bryggan. Stranden var nästan öde och det var på långt håll jag hörde att en motorbåt närmade sig. Jag satt och solade i bara bikinitrosor, jag gillar inte ränderna som blir annars. Jag kände mig varm och svettig och faktiskt lite småkåt. Jag vet inte var den känslan kom ifrån men den blev bara starkare och starkare. Jag såg mig omkring och inne på stranden var det bara några stycken som såg ut att packa ihop sina saker och vara på väg därifrån.

Motorbåten hördes nu ännu närmare och jag såg nu att det var minst trepersoner i den. Båten kom närmare och närmare bryggan och jag såg att det var trekillar i den. Jag satte mig upp lite och kände mig fortfarande het och kåt. Att jag satt halvt naken när det kom tre killar i båt mot bryggan gjorde mig bara mer upphetsad. Jag fixade till håret lite och satt och väntade på att båten skulle komma ännu närmare.

”hej” ropade nån från båten.. ”Kan man lägga till här”? ”visst” sa jag och log mot dom. Dom la båten vid bryggan och klev iland. ”här sitter du och har det skönt” sa en av dom och jag såg att han studerade min kropp. Jag putade med brösten och sa ”ja jag har det väldigt skönt” Det pirrade till i mig av att se hans kåta blick på mig. Dom andra kom också av på bryggan och frågade om det fanns nån affär i närheten. Jag beskrev vägen och dom bestämde sig för att gå dit det skulle säkert ta en halvtimme sa jag men dom gick ändå. Alla utom den kille som hade sin kåta blick på mig.

”jag stannar nog” sa han och frågade om det var ok för mig. ”Självklart” sa jag. jag har längtat efter lite sällskap. ”du kanske kan smörja in mig på ryggen” sa jag och det ville han verkligen. Jag la mig på magen och Han började sakta smörja in mina axlar. Jag hade på mig ett par svarta stringbikinitrosor och kände att jag blev ännu kåtare av att han smörjde mig där bak. Hans händer var varma och försiktiga. Dom kom längre och längre ner på min kåta kropp. jag började andas tyngre..

Jag vände mig om och sa att jag behövde smörjas in på framsidan också. Han såg mig i ögonen och jag såg kåtheten i hans ögon. Han sa ingenting utan bara började smörja mina bröst. mina styva bröst blänkte av oljan och jag kunde nästan inte ligga stilla nu. Jag såg att han var stor och het. hans svarta badbyxor döljde inte att han också var kåt. ”Ta av dig” viskade jag. och snart stod han där naken framför mig med en stor skön kuk som jag ville ha ..jag var så kåt att jag inte visste vad jag skulle göra om han inte gav mig den stora kuken nu.

Jag ställde mig upp framför honom och sög på mitt finger som om det vore hans kuk. Han stönade till och började runka framför mig. jag lät mitt blöta finger glida ner från min mun, ner mellan brösten och ända ner till min blöta skrikande kåta fitta.. Jag smekte min klitoris och andades häftigt. Jag ställde mig på knä och tog in hans stora hårda kuk i min mun. aaaaaah oooh stönade han och jag var så kåt när jag sög han stora kuk häftigt och länge.

Jag kände kåtsaften komma från kuken och bad honom att ta mig hårt bakifrån. Kom med din kuk stönade jag och ställde mig på alla fyra och svankade med ryggen så min fitta visade att den ville ha kuk nu. Först vill jag slicka din lilla rakade fitta sa han och tog tag i mig och la mig på rygg. Jag darrade av kåthet och stönade högt han med hårda händer tröck upp mina knän så långt det gick så att hela fittan låg öppen för hans tunga.

Han började att slicka mig på låren jag försökte flytta min skrikande rinnande fitta mot hans mun men han hade ett stadigt grepp om mig och lekte bara med sin tunga alldeles i närheten av min klitoris. kom med tungan stönade jag oooooohhhh kom med den nu. jag skrek till av upphetsning när jag kände den varma tungan rakt på klitoris. jag vände och vred mig så gått det gick men han hade ett så starkt grepp om mina ben.

Kom med din kuk flämtade jag kom med den håårt in i mig nuuuuuuu. Jag kände att orgasmen var nära men jag ville först känna hans kuk i mig.. Han släppte taget om mina ben och började slicka min mage och upp mot brösten. Ge mig din stora kuk nu kved jag helt ifrån mig av kåthet snälla ge mig den .Han la sig längre upp på mig och min fitta skrek efter en hård kuk jag kände hans hårdhet och skrek när den trängde sig in i min fitta..

Jag la mina ben över hans rygg och han körde hårt in och ut .jag lät min hand komma till hans anus och började retsamt fingra runt hålet. Han andades häftigare av det och dunkade hårdare och hårdare in i mig. Nu var det nära jag kände orgasmen och ville att han skulle komma samtidigt. precis när jag skulle komma tröck jag in fingrar i hans anus och han skrek och dunkade längst in i min rakade blöta fitta ………


Inskriven av: *Nora*

</font>

(0)

Sexnoveller

Clicky