Sex i baren

Sexiganoveller

”Du säger att du är törstig vi går in på pub, lite folk. Vi sätter oss i en soffa längst in i hörnet. Vi sitter nära varandra kysser och smeker varandra, ingen ser. Jag knäpper upp din blus, ingen BH. Kyssarna och smekningarna blir hetare och hetare. Du tar ett hårt tag om min kuk genom byxtyget, runkar mitt ollon. Det är bara ett uppklätt par i 30-årsåldern som står i baren som ser oss. Vi bryr oss inte om att dom ser oss. Jag smeker dina bröst, du särar på benen tar min hand och för ner den mellan dina ben. Du stöter med din mus mot min hand, vrider dig. jag smeker, gnider min hand utanpå dina jeans. Du har en hand genom min gylf inne i mina byxor, smeker och runkar min stenhårda kuk. Paret i baren tittar på oss hela tiden, hon knallröd i ansiktet, han med en stor bula innanför byxan.

Jag knäpper upp dina jeans, du lyfter på baken så att jag kan dra ner dom, trosorna följer med ner. Jag smeker din hala mus pillar på din hårda klitoris, stoppar in ett finger, kryper ner under bordet, du tar tag i mitt hår och trycker mitt ansikte mot din kåta fitta, du juckar med fittan mot mitt ansikte mot min tunga. Kvinnan i baren smeker mannens kuk utanpå byxorna, samtidigt som hon har en hand under klänningen mellan sina egna ben, man ser att hon pullar sig själv, hon gör det skönt för sig själv i ett rasande tempo. Han stönar till och det blir en stor våt fläck fram på byxan. Hon stirrar på oss och fortsätter att gnida hans kuk, som om hon inte har märkt att det har gått för honom. Du stönar tyst, viskar hest att du vill ha min kuk. Jag tar en flaska som står på bordet, låter flaskhalsen gnidas mot din fitta, du tar tag i flaskan och trycker in den, jag för flaskan ut och in samtidigt som jag slickar och masserar din klitoris med min tunga. Kvinnan i baren skriker till samtidigt som hon darrande böjer sig framåt, hon andas tungt när det går för henne.

Du juckar tillbaka mot flaskan samtidigt som du stönar att nu går det, jag drar ur flaskan och stoppar in två fingrar istället, vill känna hur din fitta kramar fingrarna. Nu vill jag knulla, vill rida din kuk säger du. Jag sätter mig på soffkanten du vickar med din sexiga bak mot min stenhårda kuk, sätter dig i mitt knä kuken glider mellan dina skinkor du masserar kuken med din bak, du svankar lite så att kuken glider fram mellan dina ben. Kuken glider i din hala fittskåra stöter emot din klitoris, du juckar med fittan mot kuken, lutar dig framåt, tar tag om kuken slår den mot fittan. du drar kuken upp ner i skåran, ollonet glider över din hala klitoris. Din fitta är varm och blöt. Jag tar tag om dina höfter och trycker ner dig på kuken, den glider in till roten, du börjar rida samtidigt som jag smeker dina bröst, din rygg, din bak. du rider fortare och fortare.

Jag vill knulla dig bakifrån säger jag, kom då säger du och kryper upp på alla fyra i soffan, putar med din sexiga bak. Dina jeans har ramlat av helt. Jag kramar om dig bakifrån och smeker dina bröst, kysser dig i nacken, på halsen och vänder upp ditt huvud så att jag kan kyssa dej på munnen min tunga långt inne i din mun, känner dina bröstvårtor mot mina fingrar, nyper dem, drar i dem, du putar med din bak, mot min styva kuk, jag trycker till, kuken åker in i din mus bakifrån, åååååååå…vad trång, vad hal din mus är, stöter med långa hårda tag, jag stöter in min kuk fortare, hårdare, hör hur du stönar. Åååååå nu går det, jag känner hur din fitta kramar kuken i orgasm, kan inte hålla tillbaka sperman längre åååå skööönt vill spruta, tar tag om dina höfter och juckar så fort jag kan, knullar dig hårt, mycket hårt bakifrån.

Du vänder dig om precis när jag skall spruta, kuken åker ut, första sprutet kommer på dina bröst, andra sprutet på din haka, skvätter upp mot din mun, åååååå vad mycket sperma, tredje sprutet kommer rakt i ditt ansikte, du gapar, fjärde sprutet kommar rakt i din mun. Dina bröst är alldeles kladdiga av min sats, det droppar sperma från din mun och haka, du har fått sperma i håret. Jag stönar av tillfredställelse. Jag kysser ditt sperma kladdiga ansikte, smeker dina sperma kladdiga bröst. Du böjer dig ner och slickar och suger ut det sista ur kuken. Jag torkar rent dig med servetter. Vi tittar på dom i baren och börjar att skratta, nu har dom något att fantisera om.. Kom säger jag vi går hem till mig.”

(0)

Sexnoveller

Clicky