Servitrisen Linda på färjan

Sexiganoveller

Det hela utspelade sig för två års sedan när jag arbetade som matros på en färjelinje. Det hade börjat en ny, söt servitris i restaurangen ombord och jag blev varm varje gång jag såg henne gå och servera bland borden. Hon var mycket söt med sitt långa hår och under hennes vita blus kunde man se ett par mycket fasta bröst och en härlig putstjärt under den sväva kjolen. Jag var verkligen tänd på henne och önskade inget annat än att få sätta på henne ordentligt, så jag började att prata med henne och fick då reda på att hon hette Linda. Hur som helst fick jag också veta att hon var ensamstående mamma och frånskild sedan ett år.

Sedan kom den aktuella händelsen som gjorde att jag fick ett härligt knull med Linda nere i hytten. Det var en fredag kväll några veckor innan jul och som vanligt var det mycket passagerare som skulle äta julbord och det blev väldigt stressigt för servitriserna. Linda var dock inte riktigt van så hon blev snabbt mycket stressad och varm av allt spring. Det var lite sjögång och jag blev ombedd att gå ut på däck för att kolla livbåtarnas förtöjningar. När jag passerade däcket utanför restaurangen stod Linda därute i den kalla sjöbrisen och rökte. Jag stannade och pratade med henne och gav henne min jacka så att hon slapp frysa. Jag märkte att hon var lite ledsen så jag lade min arm om henne. Då lade hon sitt vackra huvud mot min axel och bad mig hålla om henne, bilket jag gladeligen gjorde. Det hela ledde till att vi sedan stod och kysstes och kramades. Hennes närhet och härliga kropp fick min kuk att reagera och givetvis kände hon ståndet.

Det var då jag avslöjade för henne att jag var kåt och ville älska med henne. Till min glädje ville hon också älska med mig och vi bestämde att vi skulle träffas nere i min hytt efter hennes pass. Jag själv hade jobbat färdigt och skulle inte gå på förrän morgonen efter, så jag gick ner i min hytt, duschade och fixade öl och vin för underbara Linda besök. Äntligen knackade det på dörren och där stod Linda med sin servitrisuniform och så så där läckert kåt ut. Jag bjöd in henne. Eftersom vi båda visste vad som gällde och vi ville samma sak, började vi grovhångla och smeka varandra. Jag stack in mina händer innanför hennes blus och knådade hennes fasta bröst, sedan tog jag av henne blusen och sög på hennes styva bröstvårtor så att hon stönade.

Sedan gick hon ner på knä och plockade fram min styva kuk, som hon först pussade och smekte innan hon tog den i sin härliga mun. Hon sög och slickade den sakta och skönt samtidigt som hon knådade min pung. Då var jag nära att min sperma i hennes mun, men då slutade hon att suga och ville att jag skulle slicka henne istället. Jag drog ner hennes kjol och trosor och bad henne lägga sig ner på golvet. Sedan slickade jag hennes heta härliga fitta och drog med tänderna i hennes mörka buske. Linda låg och vred sig och stönade medan safterna rann ur hennes våta fitta. Vi höll på att suga och slicka varandra länge innan vi båda nådde orgasm. Efter att jag sprutat hennes mun full sög hon upp kuken så den stod hård igen. Därefter smekte jag henne tills hon bad mig knulla henne.

Det ville jag mer än gärna, så jag lade mig ovanpå henne och körde in min fullt erigerade stake i hennes underbara fitta. Vi knullade i missionärsställningen ett tag tills Linda ville byta ställning och ställde sig på alla fyra som en löpande tik så jag kunde ta henne bakifrån. Jag knullade henne hårt och riktigt såg hur hon kasade framåt för varje stöt. Jag körde in ett finger i henne anal, då började hon stöna och gny och hela hennes kropp skakade när det gick för henne i en härlig orgasm. Själv hade jag inte fått utlösning så jag frågade om jag fick ta henne där bak och det ville hon gärna. Med hjälp av hennes fittsafter smorde jag in både kuken och hennes bakre hål. Sedan tryckte jag sakta och försiktigt in min glansiga kuk i hennes trånga hål.

Linda blev helt vild och började skrika. Under tiden juckade jag snabbare och snabbare med min kuk i hennes trånga bak. Det var härligt att känna hennes strama slutmuskel krama om min kuk och det hela fick ju självklart ett alltför snabbt slut när jag kände ilningar i pungen. Svetten rann om mig men jag gav allt och knullade hennes stjärt allt jag kunde. Sedan sprutade jag hennes bak full med min vita sperma. Efteråt slickade jag henne till en skön orgasm och vi låg på golvet och smektes och kysstes. Det var en härlig upplevelse och det är fortfarande lika skönt varje gång vi knullar. Vi blev ett par och är idag förlovade och ska snart gifta oss.

(0)

Sexnoveller

Clicky