Sen och härlig kväll med sex

Sexiganoveller

Jag var i Halmstad för att besöka en gammal kompis och på kvällen var vi ute för att fira att Peter hade fått ett nytt jobb på ett fartyg som seglade runt jorden, vi hade varit ute ett tag när jag träffar en gammal flickvän på puben. Vi hade inte setts på över 5år men det kändes som om vi skilldes åt igår det var ett kärt återseende, Peter hade blivit så full att han ville gå hem så han gick men jag valde att stanna och prata med Anna som hon heter.

Vi satt och pratade om allting innan vi beslöt oss för att gå hemåt, vi gick hem till henne för hon bodde närmare än mitt hotell. När vi kom hem öppnade vi en flaska vin och fortsatte vårt samtal och då kom vi in på att prata om sex och olika typer av sexlekar, vad hon tyckte om. Det slutade med att hon sa att hon var lite kåt och undrade om vi inte kunde leka lite med varandra. Jag började att smeka av henne blusen och blottade dom toppiga brösten som var omgivna av en nätt svart BH kysste henne långsamt och slickade henne ner över halsen för attnärma mig hennes toppar, hon stönade av vällust och jag fortsatte ner för att knäppa upp hennes kjol. Hon reste på sig så att jag lättare kom åt att knäppa upp kjolen och hon hade på sig ett pa svarta små tangatrosor. Jag bara kände hur kåtheten vällde upp inom mig och jag bara ville ha henne men jag höll mig. Jag drog ner hennes små trosor och hennes helrakade kön kom ut i det fria, jag la mig ner och kysste henne på insidan av låren och närmade mig hennes ljuva grotta hon stönade och småjuckade emot mig när jag var framme vid hennes sköte och började leka med tappen blev hon helt vild och skrek ut sina lustar.

Jag fortsatte att slicka henne och hon blev bara vildare och vildare och till slut kom hennes orgasm i våg efter våg tills hon slappnade av och sa: – mmmm. gud vad skönt!!! Nu är det min tur Hon började med att smeka mig och dra förhuden upp och ner innan hon sakta men säkert började med att stoppa in kuken i munnen och med sanbba säkra juck gav hon mig den absolut bästa avsugningnen i världshistorien, jag kände att jag skulle snart komma och innan jag han tänka någonting annat kom jag och hon fick hela satsen i ansiktet för hon hann inte att svälja hela satsen. – Nu vill jag knulla… – Kom hit Jag började med att lägga mig över henne och måttade in kuken i grottan på henne och efter några mindre juckningar var den i botten hon stönade som besatt av behandlingen.

– Mera, knulla mig hårdare – Ohh, gud vad trång och skön du e´ Jag vände på henne och hade hela hennes stjärt framför min penis, jag började att massera hennes anusöppning och hon kved litee lätt innan jag stoppade in ett finger. – mmm, jag har aldrig testat analsex – Då får du snart göra detta – Jag vet inte om jag vill – Jodå det är jätteskönt – Ta det försiktigt bara Jag fortsatte att massera hennes anus och smörjde kuken med saliv innan jag lade den tillrätta för att trycka in den i röven på henne, hon var så trång men efter ett litet juck så släppte det trånga och hela kuken gled in i röven på henne och det kom ett högt stön ifrån henne. – Det är ju himmelskt, sluta inte Jag fortsatte att knulla henne och kände att nu går det snart för mig och jag sprutade hela röven full med hela min sats. Hon skrek till i vild extas innan vi båda föll ihop på soffan helt utmattade och somnade tätt omslingrade.

(0)

Sexnoveller

Clicky