Sanning eller konka

Sexiganoveller

Det är fredags kväll och det är tjejträff. Som vanligt så har vi ätit och druckit gott, kanske druckit lite för mycket eftersom jag är så nervös för vad som ska hända i kväll. Vi ska träffas ute det har vi bestämt, men att jag skulle ha dessa kläderna på mig hade du ingen aning om, inte jag heller förrän jag i sista stund slängde ner klänningen i väskan.

Det börjar bli dags att dra ut på stan men innan vi sticker så bestämmer vi oss för att ta en sista omgång av Sanning & Konka. Och jag som bara brukar ta sanning för jag vet vilka upptåg man kan bli utsatt för.. väljer konka. Min konsekvens blir att jag ska ha klänningen på mig. En svart lång slimmad klänning, som inte döljer ett smack. Men det är reglerna så jag går och byter om, inne på toa viskar Bibbi en sak till mig som gör att jag håller på att storkna… men jag följer hennes något knäppa råd. Vi ställer oss framför spegeln och fixar håret och sminket innan vi ringer taxin. Som vanligt får vi springa till taxin.

Vi kommer till stället där vi ska träffas, min blick söker efter dig i hela lokalen men jag kan inte se dig någonstans. Blir lite ledsen eftersom du inte har kommit än och det var vi som var sena, blir lite orolig du kanske inte kommer och jag som har en överraskning till.. förutom den nya klänningen. Vi sätter oss i baren och beställer in lite dricka, vi sitter där och snackar när det kommer fram ett gäng killar som vill att vi ska dansa med dem, vilket vi också gör. Men hela tiden letar jag efter dig med blicken. Och plötsligt ser jag dig stå i dörren, ser hur din blick flackar…letar du efter mig? Så ser du mig.. du tittar förvånat på mig eftersom jag hade sagt att jag skulle ha byxor på mig och inte klänning.

Men jag kan också se att du är väldigt nöjd med vad du ser. Du går fram mot mig och ger mig en lätt kyss på munnen som för att bevisa för de andra killarna att jag är din. Du ber mig komma och sätta mig vid det bord som dina kompisar har fått tag på och jag följer med dig. Vi sitter tätt omslingrade och pratar, pussas, kysser varandra. Du börjar smeka mig på benen, min klänning kasar längre upp…din hand letar sig uppåt, men jag säger till dig att inte gå längre upp.

Du undrar varför och jag svara det får du se. Du blir lite sur så du går till baren för att köpa en öl. Bibbi har sett vad som hände så hon går fram till dig och säger: Elle har inga trosor på sig!! Du tittar frågande på mig sen på henne igen.. du kommer tillbaka till bordet och viskar: Är det sant? Vad? frågar jag, Att du inte har några trosor på dig, viskar du. Jag ler generat och svarar.. Nej det är bara som hon hittar på. Efter ett tag så bestämmer vi oss för att gå hem. Det är härligt väder ute så vi promenerar eftersom det inte är så långt.

Vi kommer till en liten tvärgata som saknar belysning. Vi stannar till och börjar kyssas, din hand letar sig än en gång in under min klänning…denna gång stoppar jag dig inte. När du når min fitta stannar du plötsligt upp.. tittar förvånat på mig å viskar: Herregud det är ju sant!! DU har inga trosor på dig. Jag svarar: Nej jag vet. Nu kan vi inte hålla oss längre.. jag knäpper upp dina byxor.. hasar ner dem till knäna.. dina fingrar har redan hittat in i min fitta å det känns så underbart.

Jag tar fram din hårda underbara kuk.. den är redo.. alldeles blå lila och ådrig, precis så som jag vill ha den. Du säger till mig att luta mig mot väggen.. så att du kan knulla mig bakifrån…ställer mig mot väggen.. svankar så mycket jag kan. Känner hur din kuk tränger in i mig.. sakta.. sen fortare.. du knullar mig snabbt för vi är så kåta båda två.. jag gör lite mot juck för det är så underbart. Vi är båda så uppkåtade så snart säger du att det kommer att gå för dig. Då hör vi plötsligt röster som närmar sig. Det går för dig.. och mig med det ska jag inte förtiga. Och precis som du glider ur mig och jag reser mig upp så klänningen faller ner.. kommer våra vänner förbi ute på stora gatan. Vi fnissar till och undrar om de har hört oss. Det har de inte.. men vi går ändå ut till dem, de är på väg för att käka lite mat och vi hänger på.

Vi går nära varandra hela tiden… Efter det att vi käkat bestämmer sig de andra för att efterfesta hemma hos Bibbi men du och jag bestämmer oss för att åka hem till dig. Vi tar en taxi och beger oss hem till dig. Men redan i Taxin så letar din hand sig in under min klänning igen. Du låtsas tappa dina nycklar på golvet, men istället för att leta efter dem så söker dina läppar min fitta.. du börjar slicka mig.. det är så underbart men jag måste bita mig i läppen för att inte skrika ut hur skönt det är. Taxi chauffören tittar lite konstigt på oss i backspegeln, han undrar om han ska stanna så att du lättare kan hitta nycklarna, om du får lite ljus menar han. Från golvet hör man dig grymta.. nejdå det går bra.

Då stannar han plötsligt. Du flyger upp.. vi är visst redan framme. När vi kommer in i trappen så springer vi uppför trappstegen…. vi kan inte vänta längre. Väl inne i lägenheten flyger kläderna all världens väg. Vi kysser och smeker varandra i hallen…. vi hamnar i en hög på golvet. Och där på hallgolvet har vi det bästa sexet någonsin. Du får mig verkligen att känna mig som en riktigt kvinna. Vi är båda helt slut efter detta och somnar tätt ihop där på golvet. Vi vaknar när tidnigen kommer nerdunsande bredvid våra huvuden. Du tittar på mig…jag ser att du är redo för mer.. jag reser mig sakta upp.. tar din hand och leder dig in i sovrummet där vi avslutar vår underbara natt tillsammans.

(0)

Sexnoveller

Clicky