Ridtur en tidig morgon

Sexiganoveller

Jag vaknade av att en pigg stråle från den varma morgonsolen spelade över mitt ansikte. Jag förbannade arkitekten som ritade vårt hus och placerade sovrummet på fel sida. dessutom önskade jag för femtioelfte gången att min fru inte skulle vara så förbaskat morgonpigg, utan mer en nattuggla som jag. jag hörde Katrin ute i köket dör hon gnolade refrängen på nångon hitlåt samtidigt som hon kokade sitt morgonte, tänkte jag och log. men jag mulnade något, när jag insåg att Katrin sin vana trogen dragit upp persiennerna. hon vet lika väl som jag att solen fyller vårt sovrum en vacker sommarmorgon som idag. – ligger du här och latar dig fortfarande? undrade Katrin leende då hon kom in från köket. med ett snabbt ryck slet hon av mig täcket och sa bestämt: – upp med dig din slöfock!

Katrin såg som hon täckte söga något mer, men hon hejdade sig när hon hälsades god morgon av min stolta batong, som stod i stram givakt med styv ryggrad ända från huvud till fot, färslåt rot. – nämen Nicke, inte trodde jag att du hade ork med sånt efter vad vi gjorde igår, fnittrade hon till. igår kväll ja, vi hade firat vår fjärde bröllopsdag  det hade varit mycket romantiskt med vit duk, tända ljus, röda rosor, god mat och kärlekspresenter. jag hade gett Katrin en fransk pige-utstyrsel. jag hade fantiserat om hur hon skulle se ut i den korta kjolen med svarta strumpor  höfthållare och tunna spetstrosor där under. klänningen hade varit ett litet förkläde och djup urringning så att Katrins fylliga, mogna bröst verkligen skulle komma till sin rätt. när jag öppnade mitt paket, hade en ilning gått genom kuken . jag hade fått en svart penisformad massagestav med stegslös vibrator. gissa om jag blev kåt! mina tankar skingrades av Katrins svala fingrar runt mitt präktiga stånd. – i det här skisket kan du inte lämna sängen. då skulle jag ju inte uppfylla mina äktenskapliga plikter, sa Katrin mjukt och drog förhuden upp och ner över mitt blodfyllda ollon. jag slöt ögonen och njöt. ingen kan runka som Katrin.

hon vet exakt hur hårt hon sak krama och hur fort hon ska smeka min kuk. jag öppnade inte ögonen förrän jag kände att handen byttes mot en varm tunga och två sugande läppar. Katrin förde sitt huvud ner och upp och ner igen över den sten hårda kuken. hon sög pittskallen, lät tungan virvla runt skaftet. hon smekte pungkulorna med fingrarna. jag började jucka och knulla hennes mun. mera mera!!! tydligen vill Katrin hålla mig på halter för hon spottade ut min darrande lem, kysste ollonknoppen mjukt slet sedan av sig T-shirten och bomullstangan. hennes bröstvårtor såg på mig, hårda, smultronlikan knoppar som Katrin älskade när jag masserade och sög på. jag han få en skymt av Katrins triangulära hårbuske, innan hon placerade sina välformade lår på var sin sida om mitt huvud. jag tog tag om hennes fasta skinkor och kramade dem samtidigt som jag stack in tungan och mötte Katrins blygdläppar  jag slickade längs hennes mynning och sög på hennes varma hudveck. hon började att bli fuktigare, gned sig mot sin sköna stol, andades tungt. jag letade mig upp mot hennes njutningspunkt, fann den och lät tungan fara fram och tillbaka, masserade den lilla knoppen.Katrin stönade högt och bad mig slicka fortare.

jag lydde villigt. katrin böjde sig fram och fyllde snart sin mun med allt hon hittade. talet 69 är vackert tänkte jag, där vi njöt av varandra i morgonljuset. Katrin var nära nu, det kände jag på hennes andhämtning och på hur hon spände sin fitta. hon blev våtare och hennes tunglek avstannade. hon ville koncentrera sig helt på sin orgasm. jag fortsatte målinriktat att massera Katrins klitoris i samma jämna takt. med en handen gled jag ner för hennes vänstra skinka, in mot mitten. Katrin gnydde till när jag stack in ett finger i hennes heta fitta. jag fyllde på med ännu ett. mer behövdes inte, Katrin skrek högt av njutning när hon kom. Jag älskar att känna hennes utlösning i mitt ansikte, kramperna av förlöst kåthet. vi låg länge och vilade och lyssnade på tystnaden. nu är det din tur cowboy, sa Katrin och reste sig i sängen.

hon smekte kramande sina pattar och grenslade mig sedan igen, men den här gången hittade hon något styvare och smalare att sitta på. Katrin vet förstås vilken ställning jag gillar bäst. jag kan inte få nog av att bli riden och Katrin tar sig gjärna en tyr på Pålle. hon sjönk ner och när kuken gled på plats, var scenen Katrins. på hästryggen är hon en drottning. Katrin guppade i takt med sina bröst som hon då och då smekte, nöp i bröstvårtorna. kuken jublade i värmen i Katrins inre, ville snabbt in igen, då ryttaren lyfte på rumpan. ibland stannade Katrin till mitt i ritten för att bara låta fittmusklerna krama staken, eller så kunde hon jucka som om hon vore man, eller röra sig i små åttor och cirklar. hennes sköte är magiskt, tänkte jag. Katrin ökade takten och började att gallopera som en vild naken jockey. Hon ville lura kuken på hand innehåll, få honom att kräkas av allt skumpande upp och ner. jag höll om Katrins studsande höfter för att hon inte skulle ramla av. kuken gled in och ut i allt snabbare takt. Katrins väloljade mus arbetade för högtryck, hennes pattar hoppade våldsamt  jag kände satsen rinna till och vrålade när jag stötte kuken så långt upp jag kunde i Katrins fitta och lät sperman stötvis fylla henne till bredden.

(0)

Sexnoveller

Clicky